- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #3.481
Afiyet olsun canimGünaydın dün kaçamak günümdü 2 tost yedimdetaylara girmiyorum sevgiler
Benim kacamak günüm değildi neler neler yedim detaylara girmiyorum sevgiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canimGünaydın dün kaçamak günümdü 2 tost yedimdetaylara girmiyorum sevgiler
Herkese merhabaaakittenlove balım naptin nerelerdesin
Balım ahh keşke sihirli değnek olsa da hemen gelsem yanına her anlamda. Benim 6lar için daha çok yolum var ama elimden geleni yapacağım kuzum.Balım 69.1 olan doğru fakat geçen haftaki kilomu aceleden sanırım yanlış yazmışım
Beni 6larda çok yalnız bırakma, bekliyorum :))
Şimdi test edelim bakalım balım, ben yine toplu mesajlarımla geldim çünküAyağın bereketli demek ki
Sanırım sen stres yapıyorsun balım, vücut da su topluyor olabilir. Yarışmalara bana genelde iyi geliyor, hırslı tarafım ortaya çıkıyor demek ki. Ben kısacası her şeye varım balım.Doğru soyluyosun songulum. Öyle bir şeyler yapabiliriz.
Ya spor yarismasi dedim ama bi yandan da yapasım yok ne zaman spor yarismasi yapsak az kilo veriyorum nedenini cozemedim
Ama menü şeysi de güzel olur. Spor derseniz o da olur. Bi kızlar yazsin bakalım.
Etiket yaparız olmazsa.
ikili rakip evet aslinda cok iyi olur herkes rakibesini bilir ona gore davranir bunu kesin yapalim.
Aklına hiç kötüyü getirme balım, inşallah en kısa sürede iyileşecek cikcik balımız.Seni çok iyi anlıyorum balım kamp yaptığım zamanlar ben de öyle oluyorum kendimden geçiyorum
Off hiç sorma canım ya yaş ilerledikçe hassaslasiyorlarmis daha çok dikkat etmek gerekiyormuş. Ben bilmiyordum işin kötüsü bunları soğuk algınlığı bizdeki zatürre gibi ağır bir hastalık yani inşallah kurtulur ölürse naparim bilmiyorum 3.5 yıldır beraberiz çok alismistim
Benim kararım belli canım.Ballar yarışma yapalım mı yapalım diyenler yazsin da ona göre kişi sayısını belirleyelim..
Ah bebeğim ya kıyamam ben ona. Eminim kendine gelecektir en kısa zamanda.Sorduğun için sağ ol balım akşama kadar dinlendi uyudu suyuna ilaç kattım.
Eşimi çok sever onu görünce gider hep öper yanından ayrılmaz şimdi onu görünce biraz canlandı öpüyor yanına uçuyor
Ama hala nefes almakta zorlaniyo ilacını kullanmaya devam edicez bakalım inşallah iyileşir
Tamam balım
Detayları öğrenmek lazım balım, bakalım neler yendi İçimden bir ses ikimizi de ancak leslie paklar diyorAynen balım o da seni öpüyor teyzesi Bugün birazcık canlandı gibi ama bakalim
Off dün ben de kötü şeyler yaptim
Birbirimize verelim o zaman
Bugün dikkat etmemiz lazim yoksa önünü alamayiz çok şiş hissediyorum.
Kaçamak gününse sorun yok da canım,bugün de yediysen yandın senGünaydın dün kaçamak günümdü 2 tost yedimdetaylara girmiyorum sevgiler
Ben tüm açık yüreklilikle detaylara girdim, sevgilerAfiyet olsun canim
Benim kacamak günüm değildi neler neler yedim detaylara girmiyorum sevgiler
Canım sen kendini şu an çok zorlama bence diyet için. Şu an önemli olan fiziksel ve ruhsal sağlığın, toparlanmak için kendine biraz zaman ver. Suyu bol içmeye çalış, özellikle bağırsak tembelliğin olmasın, ameliyatın için sıkıntı çıkarır çünkü.Selam kızlar nasıl gidiyor herşey
Saricivcivcikcik geçmiş olsun ya kıyamam minnacıklar hemen hasta olabiliyorlar bende de var bi tane cereyanda kalmaması için neler yapıyorum evde bi görsen
Ben daha iyiyim ağrım da yok kızımı kucağıma alamıyorum sadece o da inat gibi daha çok istiyor beslenmem çok düzensiz saçma. Kahvaltı yok akşam tırtıklıyorum ama yemiyorum saat belli değil çok kahve içiyorum sıkıntıdan.
68.5tum bu sabah. Son tartımdaki hale geldim çok şiş hissetmiyorum indim bakalım cumaya ne olacak
Allah kabul etsin canım.Herkese merhabaaa
Umreden döndüm bugün Allah isteyen herkese nasip etsin oranın duygusu ,maneviyatı anlatılamıyor .bol bol dua da ettik .
İnşallah orda kazandıklarımızı kaybetmeden hayatımıza devam etmek nasip olur
Yandım yandıııım yandım yandıııım ah ki ne yandıııımKaçamak gününse sorun yok da canım,bugün de yediysen yandın sen
Allah kabul etsin canımHerkese merhabaaa
Umreden döndüm bugün Allah isteyen herkese nasip etsin oranın duygusu ,maneviyatı anlatılamıyor .bol bol dua da ettik .
İnşallah orda kazandıklarımızı kaybetmeden hayatımıza devam etmek nasip olur
Balım bn genelde ögle aralarımı değerlendiriyorum. 12:00- 13:00 arası gibi yürüyorum .Sen hangi saatlerde yürüyosun?Sağol canım benim Bayağı zordu şükürler olsun bitti, hiç bitmeyecek gibiydi.
Ben de şimdilik sadece yürüyorum, o zaman ikimiz de her gün yürüdüğümüz zaman birbirimizi etiketleyerek yazalım kuzum. Ben de süre olarak o civarlarda yürüyorum, yaklaşık 10bin adım falan atıyorum. Hangi saatlerde yürüyorsun canım peki.
Tebrik ederimmm enerjiciğim süpersinHala kk izni çıkmadı bana
Balım kilomu da yazayım girmişken, sanırım diğer sayfaya yazmak gerekiyor öyle bir şey okudum sanki ama buraya yazacağım şimdi aceleden
Geçen Cuma 71.0
Bu Cuma 69.1
Fark - 900 gr
inşALLAH Cİvcivim teşekkür ederimÇok iyi yapmışsın canım şifa olsun inşallah.
Tansiyonun da inşallah düzene girer bi sıkıntı çıkmaz
Ne demek balımLisbetim ellerine saglik
Geçmiş olsun Cİvcivim inşALLAH hızlıca düzelir . Nasıl şimdi?Kızlar kuşum soğuk almis galiba hasta oldu öyle inliyor arada bi uyurken bir de sessiz sessiz duruyor çok üzüldüm dün gece farkettim
Hemen ilaç aldım takviye yaptım odayı isittim.
İnşallah bir şey olmaz
Minik burunları tıkalı
Balım hafta sonu oglum ateslendi.sınıflarında salgın varmıs herkes hasta. ondan da bana sekecek gibi ama ben yarışmada elimden geleni yaparım. zaten fix yürümeye çalışıyorum.Ballar yarışma yapalım mı yapalım diyenler yazsin da ona göre kişi sayısını belirleyelim..