- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Demek telefonlarımız bile aynı anda şarj oluyorAyy benimkide şarjda gidip az film izleyim gelicem
Sen onu bir de bize sor. Matematiğini bile çıkarttık ama hala ödem gündemden düşmediçok teşekkür ederim
hep yardımcı olun bana
ben sağlıksız yemeyi sevmiyorum bı ara kilo almak için sağlıksız beslendim. sonra da kilo vermeyim diye devam ettim.
vücut yaglaninca ödem, yorgunluk zorlamaya başladı beni:)
inşallah gider şu yağlar. hayatımda hamilelikte dahil ödem olmamıştım ya. aşırı rahatsız biseymis ödem
Olay var olayy diye gelir valla boks spikeri gibiBı de seni ne kadar sevdiğimi bilse deliye döner sanırım
Ağzın bal yesin ama kilo olmasın, gerçi sen balın kendisisin. İnşallah 65 görürüm artık canım
Benimkiler deDemek telefonlarımız bile aynı anda şarj oluyor
Bende yemeği aradan çıkartayımÇiçeğim film bitene kadar
Bı güzel kahve yap iç balımBallarım, bende temizlik yaptımşimdi pert karnımda çok acıktı azıcık dinleneyim, yemeği hazırlayacağım.
Minnoşum benim canım AslımBallarım, bende temizlik yaptımşimdi pert karnımda çok acıktı azıcık dinleneyim, yemeği hazırlayacağım.
Ah balım , odasından bir çıksa . Hep dersleri varBenimkiler deistiyor yine
Duymazdan geliyorum
Başka şeyler önlerine koydum hep sus payı
Bı güzel kahve yap iç balım
Hatta kizcen yapsın
teşekkür ederim biricik enerjimmmmmMinnoşum benim canım Aslım
Kolay gelsin, Afiyet olsun
Ee o kadar güzel yaparsan isterler tabiBenimkiler deistiyor yine
Duymazdan geliyorum
Başka şeyler önlerine koydum hep sus payı
Bı güzel kahve yap iç balım
Hatta kizcen yapsın
Ah balım , odasından bir çıksa . Hep dersleri varBitmeyen ders, ödev yapmışlar . onun için. Yersen
teşekkür ederim biricik enerjimmmmm
Sen onu bir de bize sor. Matematiğini bile çıkarttık ama hala ödem gündemden düşmedi
Maalesef evet canım, okuduğu okul zor bir okul ama ben devamlı ders yaptığını düşünmüyorum.
Aslım, ders bahanesiyle odaya mı kapanıyor
Kolay gelsin canım çok yorulmuş olmalısınBallarım, bende temizlik yaptımşimdi pert karnımda çok acıktı azıcık dinleneyim, yemeği hazırlayacağım.
Aynen bel çevresi yağları hem tehlikeli hem de çirkin duruyoryağlanmak neden oluyo galiba
özellikle göbek çevresi yaglandiysa tamam
Ev hanımlığı en sevmediğim balımKolay gelsin canım çok yorulmuş olmalısın
Zordur gerçektenEv hanımlığı en sevmediğim balımçok yorucu
Evet balım. Çok şükür .Zordur gerçektenneyse ki bugünü atlatmışsın
Ablasının evini yerleştirecekti orada telefon fazla çekmiyor demişti canım
Valla doğru dedinEe o kadar güzel yaparsan isterler tabi
Hamarat Sudem, Becerikli Balım