Allah yazdırdi belkiYapmiyorum ciddiydim ama ayda 6 kilo yazmaya calisip haftada demisim galiba
Ayy inanmiyorum kendime ck guldum su anhaftada mi yazmisim gerçekten haftada degil o ayda
Ben sana laf sokmam bu birHe tamam bende algılayamadım bir an ne diyor bu civcik dedim
Dalga mı geçiyor yanlış mı yazdı laf mı soktu ne oldu bir şey oldu
Hafta da 4-5 deyince aklım başımdan gitti civcivim yapma öyle şeyler
Allah yazdırdi belki
Sen bu hafta dene bakalım
Bütün şartları zorla
Su diyeti filan yap 7 gün
Belki gider
Hemen secret yapıyoruz
Haftaya civciv 6 kilo veriyor
Amin canım hepimizinkini inşallah.Sagolasin canim
Masallah subhanallah, Allah bagislasin
İnşallah hep beraber eksilerle devam edeceğiz canım@asliogretmensudem34 Felicio sonngulen enerji_kusagi masallah kizlar harikasiniz unuttugum varsa onlar xa harika kilo vermek gercekten cok zor is ve basli basina bence bir is... İnsallah haftaya tartilarimiz yine eksi dolu olur
Tatlım 700 Gr az mı sence, ayrıca geç tartilsan eminim ki istediğin rakamı da görürdünGeçen cumartesi 67.8
Bu Cumartesi 67.1
Aradaki Fark -700
Beklemeden tartılmıştım ama yinede fazlaGeçen gün bile 66.9 du
Ardayi görmedim de, iki gündür Turgay çıkıyor karşıma, saniyesinde değiştiriyorum, onlari görürsem gönül diyet yapmaya katlanamazBir Tv ye bakayım dedim aksi gibi Arda çıktıöyle lezzetli şeyler yaparsan şişmanlarsın Arda kilomu almış ne
Genel tartı günümüz cumartesi canım.selam kızlar:) bugün yağ yakıcı kürün tartı günü mü genel tartı günü mü:)
sabah saat sekize aç karna tartıldım ama sonucu ona göre yazayım
Direndiği yerlerdeyim şu an canım, 65i göstermiyor bana ama bu sefer ballarımın desteğiyle olacak inşallah.Boncuğum tebrik ederim
Aramızdaki makas açıldı.
Sen ileri, mühendisimle ben geri geri
Kilolar pek direnemiyor azmine
He tamam yapma zaten kırılırım hemenBen sana laf sokmam bu bir
Ikincisi haftada 1 kilo vereyim de 5i geri kalsin
Canim secret da bi yere kadar
Çok deşarj oldum BoncuğumAmin canım hepimizinkini inşallah.
İnşallah hep beraber eksilerle devam edeceğiz canım
Tatlım 700 Gr az mı sence, ayrıca geç tartilsan eminim ki istediğin rakamı da görürdünkendini üzme balım olur mu
Ardayi görmedim de, iki gündür Turgay çıkıyor karşıma, saniyesinde değiştiriyorum, onlari görürsem gönül diyet yapmaya katlanamaz
Genel tartı günümüz cumartesi canım.
Direndiği yerlerdeyim şu an canım, 65i göstermiyor bana ama bu sefer ballarımın desteğiyle olacak inşallah.
Mühendis balımın durumu malum, ondaki artı da ödem ayrıca, sen de verdiğini hiç küçümseme bal böceğim çünkü çok güzel bir eksi.
Tebrik ederim canım çok güzel vermişsin. Bir ara kür listeni bizle de paylaşırsan çok seviniriz ya da bizim listeyi mi yapıyorsun sen de.ben hangi gün katıldım hatırlamıyorum ama kilom 60.8 di reglden dolayı geldiğim gün.
kürü Perşembe başladım o gün sabah 59.4 esas başlangıç olarak almıştık onu yanilmiyosam
bugün sabahki kilom 58.3
fark şu an için 1.1 kilo
benim kürüm çarşamba bitiyo bir haftalık sonucu o gün tekrar bildircem:)
Bı dahakine çekersin çok dert değil.aaaaa sabah erken tartıldım hiç aklıma gelmedi tartı fotoğrafi ya
yarın sabah çekip atayım olur mu sudem. acemilik işte
Aman dur beyin kıskanır şimdi düz duvar falanÇok deşarj oldum Boncuğum
Verdin ayarı, verdinn ayarı, düz duvarlara bile çıkasım var şuan
Dene canım ne kaybedersin yağlardan kilolardan başkaBen sana laf sokmam bu bir
Ikincisi haftada 1 kilo vereyim de 5i geri kalsin
Canim secret da bi yere kadar
O kıskanmak için bahaneye ihtiyaç duymuyor direkt kıskanıyorAman dur beyin kıskanır şimdi düz duvar falan
Haftaya Cumartesi direnci kurmuş şekilde burada olacaksın ben inanıyorum canımAmin canım hepimizinkini inşallah.
İnşallah hep beraber eksilerle devam edeceğiz canım
Tatlım 700 Gr az mı sence, ayrıca geç tartilsan eminim ki istediğin rakamı da görürdünkendini üzme balım olur mu
Ardayi görmedim de, iki gündür Turgay çıkıyor karşıma, saniyesinde değiştiriyorum, onlari görürsem gönül diyet yapmaya katlanamaz
Genel tartı günümüz cumartesi canım.
Direndiği yerlerdeyim şu an canım, 65i göstermiyor bana ama bu sefer ballarımın desteğiyle olacak inşallah.
Mühendis balımın durumu malum, ondaki artı da ödem ayrıca, sen de verdiğini hiç küçümseme bal böceğim çünkü çok güzel bir eksi.
Bı de seni ne kadar sevdiğimi bilse deliye döner sanırımO kıskanmak için bahaneye ihtiyaç duymuyor direkt kıskanıyor
Ağzın bal yesin ama kilo olmasın, gerçi sen balın kendisisin. İnşallah 65 görürüm artık canımHaftaya Cumartesi direnci kurmuş şekilde burada olacaksın ben inanıyorum canım
Songül’üm 64 bile görürsün 1 hafta daha dayan göreceksinBı de seni ne kadar sevdiğimi bilse deliye döner sanırım
Ağzın bal yesin ama kilo olmasın, gerçi sen balın kendisisin. İnşallah 65 görürüm artık canım
Kolay gelsinKızlar ben de mutfak işlerine giriseyim yemeği falan yapayım hemen. Öpüyorum sizi, aklım da kalbim de burda kalacak.
Şamdan tebrik ederim
Boyuna göre kilon az zaten ona rağmen güzel yol kat ettin
Daha devamı da gelecektir
İradeli birine benziyorsun.
Canın sağolsun önemli değil
Pazartesi resimli atarsın.
Çarşamba da detoksun bitince atarsın.
Bakalım toplamda kaç kilo vereceksin.
Akşamları menü ,spor ,su paylaşabilirsin.
Saatleri ile birlikte.
Tamam çiçeğim
O iş bende ben seni tığ gibi yaparım
Bakalım hedefe kimin iddiası tutacak
Sen Mart ben Nisan dedim
Sen istedin sen verdinteşekkür ederim canım
genelde düzensiz ama iradeli biriyimdir:)
sizin sayenizde bı düzende devam edicem inşallah
tamam o zaman pazartesi çarşamba kilo bildirimi yaparım
menüleri yazıyorum saatiyle ama spor yapmadığım için yazmıyorum onubu aralar çok yoruluyorum spora ne vaktim kalıyo ne enerjim
suyu da içmeye çalışıyorum ama hesapmadan içtim hep
akşam hesaplarla gelicem
inşallah şu gereksiz yeme huyunu düzeltirim:)
Ayy benimkide şarjda gidip az film izleyim gelicemTelefon şarjda Balımlarım birazdan gelirim
Tebrik ederim canım çok güzel vermişsin. Bir ara kür listeni bizle de paylaşırsan çok seviniriz ya da bizim listeyi mi yapıyorsun sen de.
Bı dahakine çekersin çok dert değil.
Sen istedin sen verdin
İstersen sana yardımcı oluruz yine