erkencisinBen yatıyorum güzel ve güçlü kadınlar
Hepinize iyi geceler
Çok güzel söyledin canım olduğu kadar, dün biraz üzgündüm. Ama bu güzel arkadaşlar mutlu ediyor beni burdaİyiyim songül nasıl olayım işte olduğu kadar. Sen nasılsın?
Kimse anlamamış benim balımın ertesi gün yiyeceğini,siz benim minnak civcivimi ne sandınızSecrettan arkadaşım yokki kiz secret diye bi yer de yok zaten
Eski takimdan hem de negonun sayfasindan takiliyoruz kendisiyle canim
Tabiki simdi yemicem delirdiniz heralde acliktan ölüyorum su an
Yarin kahvaktinin üstüne sabah kahvemi icerken yicem o da yarim falan yerim minik yani.
Tarti bi gecsin de. Bugün cok kötu koktu
Merhaba canim nasilsin
Haha evet konus kralice arımKimse anlamamış benim balımın ertesi gün yiyeceğini,siz benim minnak civcivimi ne sandınız
Çok güzel söyledin canım olduğu kadar, dün biraz üzgündüm. Ama bu güzel arkadaşlar mutlu ediyor beni burda
erkencisin
Vallan fistik kadar sevmiyorum ama diger diyetimde hep cevizle verdim sadece benim icin ondan ozelAa olur mu ceviz sevmek ayrı bir kültür. Baklavada bile cevizin yeri özeldir. Cevizin faydalarını bilsen hiç antep fıstığı yemezsin o kadar. Bende evde çok olduğu için yiyorum şuan.
Merhaba
Biraz öyle olduerkencisin
Sabah 8 den beri gözüm ekranda sevdiceğim seni aradımKoşarak geldim
Tebrikler canim vermeye basladin bile bakGunaydin kizlar ppazartesi 60.4 tum bu hafta 58.8 olmusumcok fazla odem toplamisimki bu kadar hizli bu sayiya ulastim. Hemen tabatamin basina gidiyorum
Aşkımıza engeller çıkıyor ÇiçeğimSabah 8 den beri gözüm ekranda sevdiceğim seni aradım
Seni görünce bak böyle oldum
Dikkat et yakalanmaAşkımıza engeller çıkıyor Çiçeğim
Hepsini aştımda geldim,
Gözden uzak tenha da yazıyorum