70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Safransari Safransari

Canlar sabahki sınavınızda Allah yar ve yardımcınız olsun, zihin açıklığı ve kolaylık versin inşallah 🙏
Verdiğiniz emeklerin, çektiğiniz stresin mükafatını fazlasıyla almanız ümidiyle başarılar diliyorum ❤
Çok teşekkür ederim balım şimdi görüyorum etiketini💚 güzel sözlerini dualarını hissediyorum zaten hep Allah razı olsun🥺

Ballar ben bayağı koptum konudan🥺şimdi ne yapıyoruz bi bakiyim paylasmissinizdir belki liste falan. Hoş şu an ev taşırken uyamam ama şöyle olur mesela makarna bile yapsam az yemeye çalışırım. Tasnmak da yeterince spor olur diye düşünüyorum şimdilik :KK53:

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Safransari Safransari

Canlar sabahki sınavınızda Allah yar ve yardımcınız olsun, zihin açıklığı ve kolaylık versin inşallah 🙏
Verdiğiniz emeklerin, çektiğiniz stresin mükafatını fazlasıyla almanız ümidiyle başarılar diliyorum ❤
Çok teşekkür ederim canım.
Atlattık çok şükür 🥺
İnşallah puanlarınız da iyi gelir

Canim ev içine sindi mi ?
Bir tadilat yaptınız mı ?
Evet canim ya aslında öyle aşırı yıkık dökük bi eve denk gelmedik şükür. Sadece eski oralar öyle oluyor zaten biliyorsun. Boyasını bizden önceki yapmış bi iki dolabı elden gecirdik, banyoda değişiklik yaptık bitti. Banyo da kırık dökük değildi de icime sinmemisti ondan.

Gidip yavaştan yerlescez eşyaları artık.
İçime sindi de sinmese de mecburduk safran ya burda kiralar iyice uçtu bizm ev sahibi de niyeti bozdu.. Tam zamanında çıkıyoruz diyebilirim yani. Maalesef hayat şartları bunu gerektiriyor 😑 öyle yani hayırlısı bakalim

Evet canim ya aslında öyle aşırı yıkık dökük bi eve denk gelmedik şükür. Sadece eski oralar öyle oluyor zaten biliyorsun. Boyasını bizden önceki yapmış bi iki dolabı elden gecirdik, banyoda değişiklik yaptık bitti. Banyo da kırık dökük değildi de icime sinmemisti ondan.

Gidip yavaştan yerlescez eşyaları artık.
İçime sindi de sinmese de mecburduk safran ya burda kiralar iyice uçtu bizm ev sahibi de niyeti bozdu.. Tam zamanında çıkıyoruz diyebilirim yani. Maalesef hayat şartları bunu gerektiriyor 😑 öyle yani hayırlısı bakalim
Canim tabiki böyle bir şansın varsa kulllanmak en mantıklısı.
İnşallah güzel komsuluklar da edinirsin, vaktin güzel geçer.

X