70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Dimi yaaa kabak çorbası, kabak detoksu falan yapıyorduk :)) ne günlerdi be, şimdi hiçbirine yanaşamıyorum resmen.

Aslında yaptıklarım çok lezzetli canım, sabahları kahvaltıyı zengin hazırlayıp azar azar alıyorum tabağıma, akşam yemeğim de dün çok lezzetliydi, bugün iş yetiştirmeye çalıştığımız için dışardan balık söyledik ama çok kötüydü, biraz yemeye çalıştım mecburen ama doymadım. Sonrasında da kalkıp başka şey hazırlamadım vakit kaybı da olmasın diye ama yarın yine kendi usulümle devam ederim, bugün gibi olmaz. Ve dediğin gibi daha yolum uzun, şimdiden bıktırırsam kendimi uzun vadede devam edemem balım, o yüzden daha dolu ama sağlıklı menüler yapmam lazım.

Senle ton balıklı salata yapar kilo verirdik.

Tavuk da iyi alternatif haşla haşla ye kilo da yapmaz protein bol

Bıkmadan usanmadan devam önemli gerçekten

Senle ton balıklı salata yapar kilo verirdik.

Tavuk da iyi alternatif haşla haşla ye kilo da yapmaz protein bol

Bıkmadan usanmadan devam önemli gerçekten
Ahh ikisini de çok severim, yarın ki menü az çok belli oldu gibi. Canım sudemim çok teşekkür ederim bu güzel hatırlatmalar ve sohbet için. Ben şimdi yatayım, sabah erken kalkmaya çalışacağım. Çok öpüyorum canım, iyi geceler.

O zaman enisteye civcivden bir adet picak
hala içiyorum canım, 2 litreye yakın su içmiş olayım bari. Zaten akşamki balık da çok kötüydü, ağzımdan tadı falan gidiyor böylece.

Gel balım sana da hazırlarım bennn (kalp)
Senin yerine de bol bol kalp koyarim ben balimm
Merhabalrben yeni zayıflama başladım daha doğrusu diyet yapmaya başladım 66kiloyum ve hedef 50kg sakıncsı yoksa bi soru sorcaktım bu dukan birası işe yarıyor mu bide zencefilli çay
Merhaba hoşgeldiniz
Dukan birasi evet işe yarar. Ama ödem atar tabi yağ yakmaz. Diyet döneminde ödem atmak da önemli bir sey tabi.

Ödeminiz yoksa pek bi faydasi olmaz. Gerci yesilcay ve maden suyunun her turlu faydasi var illa diyet icin degil cok saglikli bence deneyin (tansiyon falan yoksa)

Bize katılmak isterseniz eğer beraber zayıflayabiliriz

Senin picakli Civciv fotosu canlandı gözümde

Günaydın canlar

Çalış civcivim

Merhabalrben yeni zayıflama başladım daha doğrusu diyet yapmaya başladım 66kiloyum ve hedef 50kg sakıncsı yoksa bi soru sorcaktım bu dukan birası işe yarıyor mu bide zencefilli çay
Merhabalar, 66 kilo bana artık o kadar güzel bir rakam geliyor ki, şu an bana çooook uzak rakamlar malesef.

Dukan birasını arada yapıyordum ben, ödem atıcı bir içecek. Yaz mevsiminde serin serin iyi gidiyordu, çok faydası oluyor muydu emin değilim.
Benene benene, kırmızı galp isterim ben :)))
Günaydın kızlar
Tam 10 saat uyumuşum asiri şaskinim
Ders aralarinda gelmeye calisirim temizlik de yapmam lazim cok isim var cook
Ohhhhh mis gibi dinlenmiş vücut desene. Kolaylıklar diliyorum canım, ellerine sağlık şimdiden.

❤❤❤❤❤

20 Şubat Pazar Menüm
Sabah 10.00 1 dilim patates pizzasi, kucuk 1 kase yulaf lapası
Ara 12.00 nescafe, 10 cig findik, 1 kare cikileta
Ara 16.00 1 avuc leblebi
Aksam 17.30 3 kasik sade bulgur pilavı, 5 kasik kuru fasulye, 1 dilim ekmek, tursu, 2 bardak ayran cok acıkmışım

Spor;
30 dk yürüyüş
1 saat temizlik (bayagi terledim)

Su; 2 litre uyuyana kadar artar.
18.30 Simdi bi türk kahvesi iccem.

enerji_kusagi balım nasıl oldun, inşallah daha iyisindir. Hala gelmedin merak ettim.
Geldim bebeğim geldimm Bugün iyiydim, sanırım yorgunluk uykusuzluk ve soğuk çarpmıştı, şükür dinlenince toparladım hemen. Eve de yeni girdik. Wc den yazıyorum tabiki Ne çok yazdım burada size yaa, vakit nakittir ne yapalım

Timur tamamen toparladı canım çok şükür, canımıza okuyor

Kilo bildirimim
Cuma: 68.6
Pazartesi:69.5

Kızlar bence bu işte bi yanlislik var. Buraya ne yazdiysam onu yedim 2 gündür ekstra bi kacamagim yok.

Tartimin bozulmasından supheleniyorum terlikle tartildim 300 gr fazla geldi terligi cikardim yine ayni 300 gr fazla tartti.
Pilini degistirdim yok yine ayni.

Akili tarti indirime girince alcam. Bunu 6 yil önce falan almistim bimden iyi bile dayandi

Belki de dün aksamki kuru fasulye sisirdi bilmiyorum ama bu benim kilom degil ona eminim. Bir de sabah erken tartildim belki de ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…