Dimi yaaa kabak çorbası, kabak detoksu falan yapıyorduk :)) ne günlerdi be, şimdi hiçbirine yanaşamıyorum resmen.Ahaha bir ara ne yapıyordunuz onubir de kabak çorbaniz vardı ben yeni gelmiştim Fransız takılıyordum
Songülum uzun vadeli düşün aç kalma karnın da gözün de doysun daha koruma safhası olacaklezzetli yemek seçmeye çalış motivasyon için
Senle ton balıklı salataDimi yaaa kabak çorbası, kabak detoksu falan yapıyorduk :)) ne günlerdi be, şimdi hiçbirine yanaşamıyorum resmen.
Aslında yaptıklarım çok lezzetli canım, sabahları kahvaltıyı zengin hazırlayıp azar azar alıyorum tabağıma, akşam yemeğim de dün çok lezzetliydi, bugün iş yetiştirmeye çalıştığımız için dışardan balık söyledik ama çok kötüydü, biraz yemeye çalıştım mecburen ama doymadım. Sonrasında da kalkıp başka şey hazırlamadım vakit kaybı da olmasın diye ama yarın yine kendi usulümle devam ederim, bugün gibi olmaz. Ve dediğin gibi daha yolum uzun, şimdiden bıktırırsam kendimi uzun vadede devam edemem balım, o yüzden daha dolu ama sağlıklı menüler yapmam lazım.
Ahh ikisini de çok severim, yarın ki menü az çok belli oldu gibi. Canım sudemim çok teşekkür ederim bu güzel hatırlatmalar ve sohbet için. Ben şimdi yatayım, sabah erken kalkmaya çalışacağım. Çok öpüyorum canım, iyi geceler.Senle ton balıklı salatayapar kilo verirdik.
Tavuk da iyi alternatif haşla haşla yekilo da yapmaz protein bol
Bıkmadan usanmadan devam önemli gerçekten
O zaman enisteye civcivden bir adet picakBiraz ara verince her konu yabancı geliyor
Karatay Dukan arası bol protein ve kuruyemiş mantıklı geliyor bana .
Hem tok tutar hem lezzetli en azından.
Süt iç ya sütten korkma protein zaten
Titizliği bir işe yarasa bariangarya bana canım
Senin yerine de bol bol kalp koyarim ben balimmhala içiyorum canım, 2 litreye yakın su içmiş olayım bari. Zaten akşamki balık da çok kötüydü, ağzımdan tadı falan gidiyor böylece.
Gel balım sana da hazırlarım bennn (kalp)
Merhaba hoşgeldinizMerhabalrben yeni zayıflama başladım daha doğrusu diyet yapmaya başladım 66kiloyum ve hedef 50kg sakıncsı yoksa bi soru sorcaktım bu dukan birası işe yarıyor mu bide zencefilli çay
Senin picakli Civciv fotosu canlandı gözümdeO zaman enisteye civcivden bir adet picak
Senin yerine de bol bol kalp koyarim ben balimm❤
Merhaba hoşgeldiniz
Dukan birasi evet işe yarar. Ama ödem atar tabi yağ yakmaz. Diyet döneminde ödem atmak da önemli bir sey tabi.
Ödeminiz yoksa pek bi faydasi olmaz. Gerci yesilcay ve maden suyunun her turlu faydasi var illa diyet icin degil cok sagliklibence deneyin (tansiyon falan yoksa)
Bize katılmak isterseniz eğer beraber zayıflayabiliriz
Mutfak dolaplari piril piril olduSenin picakli Civciv fotosu canlandı gözümde
Günaydıncanlar
Çalış civcivim
Merhabalar, 66 kilo bana artık o kadar güzel bir rakam geliyor ki, şu an bana çooook uzak rakamlar malesef.Merhabalrben yeni zayıflama başladım daha doğrusu diyet yapmaya başladım 66kiloyum ve hedef 50kg sakıncsı yoksa bi soru sorcaktım bu dukan birası işe yarıyor mu bide zencefilli çay
Benene benene, kırmızı galp isterim ben :)))O zaman enisteye civcivden bir adet picak
Senin yerine de bol bol kalp koyarim ben balimm❤
Merhaba hoşgeldiniz
Dukan birasi evet işe yarar. Ama ödem atar tabi yağ yakmaz. Diyet döneminde ödem atmak da önemli bir sey tabi.
Ödeminiz yoksa pek bi faydasi olmaz. Gerci yesilcay ve maden suyunun her turlu faydasi var illa diyet icin degil cok sagliklibence deneyin (tansiyon falan yoksa)
Bize katılmak isterseniz eğer beraber zayıflayabiliriz
Ohhhhh mis gibi dinlenmiş vücut desene. Kolaylıklar diliyorum canım, ellerine sağlık şimdiden.Günaydın kızlar
Tam 10 saat uyumuşum asiri şaskinim
Ders aralarinda gelmeye calisirim temizlik de yapmam lazim cok isim var cook
Biraz geç olsa da günaydın canım :)Senin picakli Civciv fotosu canlandı gözümde
Günaydıncanlar
Çalış civcivim
❤❤❤❤❤Merhabalar, 66 kilo bana artık o kadar güzel bir rakam geliyor ki, şu an bana çooook uzak rakamlar malesef.
Dukan birasını arada yapıyordum ben, ödem atıcı bir içecek. Yaz mevsiminde serin serin iyi gidiyordu, çok faydası oluyor muydu emin değilim.
Benene benene, kırmızı galp isterim ben :)))
Ohhhhh mis gibi dinlenmiş vücut desene. Kolaylıklar diliyorum canım, ellerine sağlık şimdiden.
Geldim bebeğim geldimmenerji_kusagi balım nasıl oldun, inşallah daha iyisindir. Hala gelmedin merak ettim.
O wc nin dili olsa da konuşsaGeldim bebeğim geldimmBugün iyiydim, sanırım yorgunluk uykusuzluk ve soğuk çarpmıştı, şükür dinlenince toparladım hemen. Eve de yeni girdik. Wc den yazıyorum tabiki Ne çok yazdım burada size yaa, vakit nakittir ne yapalım
Timur tamamen toparladı canım çok şükür, canımıza okuyorVayyyy lafa bak hizaya gellll. Açık adres de ver be kuzum.
Canım çok sevindim, yollarda heba oluyordun. Yeni işin ve evin hayırlı uğurlu olsun, sana güzellikler getirsin inşallah. Timur paşam napıyor, gelişmeler nasıl.
Helal sana, istedin mi yapamayacağın yok zaten. Sadece kahve mi içmiştin sen dün.
Valla benim de aklıma kahve soktunuz, gidem de marketten alam gelem :)