- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
Yanıma su şişemi koydum habire içiyorum canım, en kötüsü sürekli tuvalete gitmek zorunda kalmak kuzum.Aman balim sakın yeme bak dünkü emegin de bosa gider. Aliscaz sadece bikac gun izin ver kndine aklini oyala bir seylerle. Ve bol su ic en güzeli
Sen istedigin her seyi başarırsın balım o videoyi biliyosundur herhalde senin inanilmaz bir gücün var ve sefffgin de var bilmiyosan videosunu paylascam böyle espriyi anlamicaksin inşallah bitecek i tez
Off patates kizartmasi mi üstüne sarimsakli yogurt mu bir de. Ya da sade citir olarak her türlü gider ama sonrasinda kh yuzunden vücuda binen agirlik hissi aldigim tüm zevki siliyo
Balim yulaf pogaca aslinda bence güzeldi amma velakin ben peynir seciminde hata yaptim. Tarif zaten yagsiz.. ben de gittim lor peynir ve otlu peynirle yaptim.. tatsiz tuzsuz oldu. İcine biraz kasar biraz beyaz peynir cok daha iyi olurdu bence.. bi sans daha vercem..
Tarifi;
2 su bardagi yulaf(ben robottan cektim tarifte cekmemisler nasil istersen)
4 yemek kasigi yogurt
6 yemek kasigi peynir
1 yumurta
Pul biber, tuz
Hepsini yogurup cevizden biraz buyuk pogaca gibi yuvarlayıp firina atiyosun bu kadar üzerine kizarana kadar 180 derecede pisiriyosun..yulaf lapasi kadar harikaydi diyemiyorum ama dedigim gibi bence benim hatamdi.
Ictim valla balim ama ise yaradi gozumu açtı ders calisabildim leslie yapcam inşallah totomu kaldirabilirsem
Kahvaltıya yarin sabah size gelebilir miyim
Bence gayet dengeli olmus menun canim kacamak yok harika
Hatta aksam az bile ama mecbur kalmissin.
Kısacası puanım 10 10 10
Biliyorum balım o videoyu. İnşallah gücüm de seffgim de yeter bu sefer :)))
Patates tek başına çıtır çıtır olacak, sonraki o berbat his bile umrumda değil, dünyada bu kadar güzel olan çok az şey var bence (yalanan emoci) :)
Senin listeyi görünce ben de lorla yaparım diye düşünmüştüm ama bu mesajdan sonra uyarılarını dikkate alıp birkaç farklı çeşit peynir koymaya karar verdim. Bakalım benimki nasıl olacak, muhtemelen biraz daha baharat eklerim ben. Sabah kahvaltısında alternatif olur ya da gün içinde atıştırmalık niyetine yerim çayla.
Leslieyi yaparsan günü de temize çekmiş olursun esram, muhteşem olur.
Keşke mümkün olsa da gelsen kahvaltıya balımm. Oğlum kahvaltıda çeşit istiyor :)) Dün sadece yumurta haşlayacaktım, ben sadece onunla nasıl doyayım diyor. Hazır evdeyken, bol vakit varken değişik değişik yapıyorum, Çağan ekmek de yemiyor o yüzden porsiyonu fazla veriyorum. Hatta bugün benim tabağımdakilere bile salça oluyor :))
Akşama az demeyeydin iyiydi, bir şeyler yesem mi diye kendimi iknaya çalışıyorum :)) Yememeliyim dimi