- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hah bende onu diyecektim, dili olsa kim bilir neler anlatacakO wc nin dili olsa da konuşsa
Çocukken bende yer fıstığı koca bir kese kağıdı aldı babam sonra dedim ki ben öbüründen istiyorum adını bilmiyorum tabi Antep fıstığı aldık yerine aynı fiyata kese kağıdınin dibinde azıcık bende o zaman şok olmuştum Antep fıstığı sevdam ordan geliyor zaarYazana kadar konular eskidi bee Ben yine tarzıma uygun karma bir toplu mesaj yazayım ancak özetlerim
sonngulen Boncuğum çok özledim seni, hoşgeldin Tablolar için ellerine sağlık Evdekiler için geçmiş olsun Ne oldu korona mı oldular? Sen iyisin değil mi? Epey mutfak mesaisi yaptın balım, ona rağmen menülerin iyi görünüyor, 80.2 kg bu cuma 78e bile düşebilir Sen kendini patates kızartması olarak görsende ben seni kıtır salata ve dukan birası ve jillian abla olarak görüyorum
Emocilerin yakıyor ortalığı balım(gözlerinden ateş çıkaran emoci)
Dağ çileğini severim, seni daha çok ❤ Piskevitci eniştem çay içerken seni sabotaj etmiyor inşallah, dayan güçlü balım Bu arada senden iyi kitap yazarı olur
Saricivcivcikcik Sarı Civcivim yulafla aşk mı yaşıyorsun bakim sen sıkılana kadar devam, bakalım ne kadar götüreceksin Senin popaça tarifini de kaydettim, fırsat bulunca kesin denicem. Pişirilmiş yulafı da çok sevmiştim, Sadece sütle pişirip dolaba koyuyorum, soğuyunca meyve doğrayıp tarçın atıp yiyorum, güzel oluyordu, puding gibi. Fakat her gün yersem bende kaşıntı ve ödem yapıyor ama cilde bağırsağa vs çok iyi geliyor.
Tartının pilini değiştirmiş miydin? Pil yeniyse belki hassaslığı bozulmuştur. Benim tartıda da genelde şöyle oluyor ama hep öyleydi, kiloları genelde 300 gr olarak arttırıyor, hassaslığı 300 grama bağlı gibi. Mesela 200 gr eksiksem bunu göstermiyor, bazen terlikle telefonla vs ile değişik değişik çıkıyorum, elime bir birini alıyorum bir diğerini. Fasulye bol lifli olduğu için bağırsakta suyu tutmuş da olabilir. Birde yulaf yediysen aynı gün ödem etkisi artmıştır olabilir, hemde erken tartılmışsın.
Boş durmak bize yaramıyor be balım, soluğu mutfakta alma potansiyelimiz var Derse devam, mutfak dolaplarını bende sildim, camlar yolumuzu gözler, şimdi silsek yağmur yağar, neyse az daha beklesinler
Balım bugün filtre kahve makinemi de kutudan çıkarıp kahve serüvenine eskisi gibi devam edeceğim, artık yalnız değilsin bilesin, yıkılana kadar Kahve benim iştahımı çok güzel azaltıyor. Buradan sütlü kahve ile konuyu Sudeme bağlayalım
sudem34 balım çok önceleri kahveyi bu kadar bilmezken en büyük kupaya (küçük kova diyelim) nescafe yapar yarısına kadar da sütü basardım. Günde 3-5 tane öyle içerdim, çok acıkırsam içine biraz bal karıştırdım. Yani yakıtım gibiydi bu, kaç gün öyle geçerdi bilmiyorum arada yemek yersem yerdim çünkü acıkmazdım pek. Annem hep söylenirdi, aç itler gibi geziyosun azıcık yemek ye(vay be...) Bol sulu sütlü kahveli bi şey işte, tadı da önemli değildi gerçi, ılık bi şeyler içmiş oluyordum. Bir gün çok havalı bir kafeye gitmiştim, toyluk zamanlarım, havalı olsun diye de menüden espressoyu söyledim, bu kadar yaygın değildi o zaman, menüde ismi en afilli o gelmişti, sanki hep içiyormuşum gibi ilk defa içince gözlerim fal taşı gibi açıldı, sulu kahveden sonra, bu ne beee dedim, ufo gören masum köylü misali bozuntuya vermeden acı acı içtim Derenin altından çok sular akmış balım ya...
Demek senin korona hassasiyetin eniştenin titizliğinden dolayı mıydı? Balım çocuk içinde hakkınızda hayırlısı olsun, civcivimin söylediklerine aynen katılıyorum, hayırlı olacaksa olacaksa olsun (aminn) canına okuyacaksa anlamı da yok ❤ Birde kilo verince yüz çökerse kas kaybı olduğuna işaret deniyor ama bilemedim tam, sen 68 kiloda fizik ve yüz olarak memnunsan zaten ideal kilo çok da önemli değil. Benim ideal kilomda 47imiş ama 49 da bile iskelet gibi oluyorum, bir tuhaf oluyorum, bana da en zayıf halimle 52-55 arası tam oluyor, 58-59a kadar da hoş duruyor
inci-tepik İncim nereye kayboldun, ❤ ilk diyetisyen menün değişikti, dikkatimi çekti. En çok da çikolatalı form bisküvi Böyle diyete, diyetisyene can kurban
Afiyet olsun esrammm, çok acıktım deyip azıcık bir şey yemişsin. Çikileta yazınca da nasıl sevimli görünüyor öyle20 Şubat Pazar Menüm
Sabah 10.00 1 dilim patates pizzasi, kucuk 1 kase yulaf lapası
Ara 12.00 nescafe, 10 cig findik, 1 kare cikileta
Ara 16.00 1 avuc leblebi
Aksam 17.30 3 kasik sade bulgur pilavı, 5 kasik kuru fasulye, 1 dilim ekmek, tursu, 2 bardak ayran cok acıkmışım
Spor;
30 dk yürüyüş
1 saat temizlik (bayagi terledim)
Su; 2 litre uyuyana kadar artar.
18.30 Simdi bi türk kahvesi iccem.
Çokk sevindim hayrişim iyi olmasına, hep daha iyi günlerini görün inşallah.Timur tamamen toparladı canım çok şükür, canımıza okuyor
Hoşgeldin enerji kaynağım benim, iyi olmana çok sevindim. Mümkün olduğunca dinlenmeye de devam et iyice toparlan canım.Geldim bebeğim geldimm Bugün iyiydim, sanırım yorgunluk uykusuzluk ve soğuk çarpmıştı, şükür dinlenince toparladım hemen. Eve de yeni girdik. Wc den yazıyorum tabiki Ne çok yazdım burada size yaa, vakit nakittir ne yapalım
Ben dün akşam koca bebeğimle (Çağan) ilgilendim canım. Çocuk bir aydır evde olunca iyice bana sardıBu aksam ne kadar sessiz kalmis burasi ben de calisiyorum diye giremedim
Bu gece cok acıkmadım niye ki acaba cok mu yedik
İnsallah öyle degildir tarti üzeri tam.
Kuzum yaa ben bugün tartıyı unuttum, gerçi gece yediklerimden sonra 5 kilo fazlalık görürdüm muhtemelenKilo bildirimim
Cuma: 68.6
Pazartesi:69.5
Kızlar bence bu işte bi yanlislik var. Buraya ne yazdiysam onu yedim 2 gündür ekstra bi kacamagim yok.
Tartimin bozulmasından supheleniyorum terlikle tartildim 300 gr fazla geldi terligi cikardim yine ayni 300 gr fazla tartti.
Pilini degistirdim yok yine ayni.
Akili tarti indirime girince alcam. Bunu 6 yil önce falan almistim bimden iyi bile dayandi
Belki de dün aksamki kuru fasulye sisirdi bilmiyorum ama bu benim kilom degil ona eminim. Bir de sabah erken tartildim belki de ondan.
Tebrik ederim canım seni, sakın yolundan dönme. Bu diyetisyen gözünü mü korkuttu acaba seninGunaydin ballarimmmm. Yogundum misafir falan anca okudum yazamadim kimseye
Benim menuler ayni kacamak yokkk. Ve o kadar aburcubur hazirliyorum millete ama agzima bile almadim
Galiba bu sefer olacak bu is
Balımmmm ben de çok özledim. Tablolar belki bizi motive eder tekrardan. Hem belki mart başında ölçülerimizi de ekleriz.Yazana kadar konular eskidi bee Ben yine tarzıma uygun karma bir toplu mesaj yazayım ancak özetlerim
sonngulen Boncuğum çok özledim seni, hoşgeldin Tablolar için ellerine sağlık Evdekiler için geçmiş olsun Ne oldu korona mı oldular? Sen iyisin değil mi? Epey mutfak mesaisi yaptın balım, ona rağmen menülerin iyi görünüyor, 80.2 kg bu cuma 78e bile düşebilir Sen kendini patates kızartması olarak görsende ben seni kıtır salata ve dukan birası ve jillian abla olarak görüyorum
Emocilerin yakıyor ortalığı balım(gözlerinden ateş çıkaran emoci)
Dağ çileğini severim, seni daha çok ❤ Piskevitci eniştem çay içerken seni sabotaj etmiyor inşallah, dayan güçlü balım Bu arada senden iyi kitap yazarı olur
Saricivcivcikcik Sarı Civcivim yulafla aşk mı yaşıyorsun bakim sen sıkılana kadar devam, bakalım ne kadar götüreceksin Senin popaça tarifini de kaydettim, fırsat bulunca kesin denicem. Pişirilmiş yulafı da çok sevmiştim, Sadece sütle pişirip dolaba koyuyorum, soğuyunca meyve doğrayıp tarçın atıp yiyorum, güzel oluyordu, puding gibi. Fakat her gün yersem bende kaşıntı ve ödem yapıyor ama cilde bağırsağa vs çok iyi geliyor.
Tartının pilini değiştirmiş miydin? Pil yeniyse belki hassaslığı bozulmuştur. Benim tartıda da genelde şöyle oluyor ama hep öyleydi, kiloları genelde 300 gr olarak arttırıyor, hassaslığı 300 grama bağlı gibi. Mesela 200 gr eksiksem bunu göstermiyor, bazen terlikle telefonla vs ile değişik değişik çıkıyorum, elime bir birini alıyorum bir diğerini. Fasulye bol lifli olduğu için bağırsakta suyu tutmuş da olabilir. Birde yulaf yediysen aynı gün ödem etkisi artmıştır olabilir, hemde erken tartılmışsın.
Boş durmak bize yaramıyor be balım, soluğu mutfakta alma potansiyelimiz var Derse devam, mutfak dolaplarını bende sildim, camlar yolumuzu gözler, şimdi silsek yağmur yağar, neyse az daha beklesinler
Balım bugün filtre kahve makinemi de kutudan çıkarıp kahve serüvenine eskisi gibi devam edeceğim, artık yalnız değilsin bilesin, yıkılana kadar Kahve benim iştahımı çok güzel azaltıyor. Buradan sütlü kahve ile konuyu Sudeme bağlayalım
sudem34 balım çok önceleri kahveyi bu kadar bilmezken en büyük kupaya (küçük kova diyelim) nescafe yapar yarısına kadar da sütü basardım. Günde 3-5 tane öyle içerdim, çok acıkırsam içine biraz bal karıştırdım. Yani yakıtım gibiydi bu, kaç gün öyle geçerdi bilmiyorum arada yemek yersem yerdim çünkü acıkmazdım pek. Annem hep söylenirdi, aç itler gibi geziyosun azıcık yemek ye(vay be...) Bol sulu sütlü kahveli bi şey işte, tadı da önemli değildi gerçi, ılık bi şeyler içmiş oluyordum. Bir gün çok havalı bir kafeye gitmiştim, toyluk zamanlarım, havalı olsun diye de menüden espressoyu söyledim, bu kadar yaygın değildi o zaman, menüde ismi en afilli o gelmişti, sanki hep içiyormuşum gibi ilk defa içince gözlerim fal taşı gibi açıldı, sulu kahveden sonra, bu ne beee dedim, ufo gören masum köylü misali bozuntuya vermeden acı acı içtim Derenin altından çok sular akmış balım ya...
Demek senin korona hassasiyetin eniştenin titizliğinden dolayı mıydı? Balım çocuk içinde hakkınızda hayırlısı olsun, civcivimin söylediklerine aynen katılıyorum, hayırlı olacaksa olacaksa olsun (aminn) canına okuyacaksa anlamı da yok ❤ Birde kilo verince yüz çökerse kas kaybı olduğuna işaret deniyor ama bilemedim tam, sen 68 kiloda fizik ve yüz olarak memnunsan zaten ideal kilo çok da önemli değil. Benim ideal kilomda 47imiş ama 49 da bile iskelet gibi oluyorum, bir tuhaf oluyorum, bana da en zayıf halimle 52-55 arası tam oluyor, 58-59a kadar da hoş duruyor
inci-tepik İncim nereye kayboldun, ❤ ilk diyetisyen menün değişikti, dikkatimi çekti. En çok da çikolatalı form bisküvi Böyle diyete, diyetisyene can kurban
19 Şubat Menüm
Sabah
3 yk sahanda yumurta
2 dilim ekmek
3 kk çeşit peynir
Domates salatalık biber
Ara 1 portakal, 1 muz
1 sade Türk kahvesi
Akşam
1 kase yoğurt
1 kase salata
5 yk pirinç pilavı 3 yk dana kavurma
Ara 1dilim kesme dondurma,
1 sade Türk Kahvesi
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş artı egzersiz
Afiyet olsun balım, akşamlar da çok sıkıntılı değil bence. Bu sefer kendimizi çok sıkmadan verirsek korumak da kolay olur belki. Suyu biraz arttırmak lazım (kendime de söylüyorum bunu). Sporların da gayet güzel bal böceğim (gözlerinden kalp çıkan emoci)20 Şubat Menüm
Sabah 09:30
3 yk sucuklu yumurta,
3 yk et kavurma
1çk ahududu reçeli
1 dil peyniri, 1 dilim kaşar
2 dilim beyaz ekmek
Ara 11:00
1 sade Türk Kahvesi, 1/2 kare portakal dolgulu çikolata
Akşam 19:00
1 dürüm çiğköfte + 4 çiğköfte ve bol marul
1 ayran
Ara 3 ceviz 5 fındık 2 minik muz
(akşamı ve son araları düzene koymam lazım, dışarıda olunca düzenim çok bozuluyor)
Su 1,5 lt ancak
Spor 20 dk alt gövde + 20 dk üst gövde karma egzersiz ve esneme
Oğlan yıkanıyor yemek hazırlayacağım mutfağı yeni topladımBeğenip beğenip kaçmayın kızlar, hadi toplaşalım.
Tabi çok isterm çünkü prk bi bilgim yok sanırımMerhaba hoşgeldiniz
Dukan birasi evet işe yarar. Ama ödem atar tabi yağ yakmaz. Diyet döneminde ödem atmak da önemli bir sey tabi.
Ödeminiz yoksa pek bi faydasi olmaz. Gerci yesilcay ve maden suyunun her turlu faydasi var illa diyet icin degil cok saglikli bence deneyin (tansiyon falan yoksa)
Bize katılmak isterseniz eğer beraber zayıflayabiliriz
Ben de sizler olmayınca banyoya girdim, arkama da oğlum girdi. Senin yemek geç vakte mi kaldı bugün.Oğlan yıkanıyor yemek hazırlayacağım mutfağı yeni topladım
10.794 adım attım
Aaaa ciddi misin, peki o sana nasıl yaklaşıyor. Eskisi gibi mi. Araya çok zaman girmiş belki o yüzden farkına varmamıştır. Yanaşırsa dikkat et sen yine de balım.Songül hani benim bir arkadaş vardı ya şimdi zümrem oldu sınıflarımiz karşılıklı yanıma uğruyor arada mesafeli duruyorum hala sormadi niye böyle yapıyosun diye yeni başladı bu dönem doğum izni ücretsiz filan kullanmıştı
O zaman tekrar hoşgeldin diyelim.Tabi çok isterm çünkü prk bi bilgim yok sanırım