• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

hadi kahve keyfi yapalım, çalışırken çok iyi gidiyor :)
yanına bir adet züber lokma :KK200:

2021-03-24 at 10.40.01.jpeg

Günaydın ☀️
Ballarımmm 🍯
ellerine sağlık en güzel şiirim enerji_kusagi enerji_kusagi
mis gibi kokmuş her yer 🥰 en sevdiğim, ballarım biliyor musunuz ben koku konusunda çok hassasım 🤦🏻‍♀️ Neyse bunu sonra anlatırım. 11’de toplantım var geç kalmayayım 😅

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik civcivimmmmm nerelerdesin ? Sesimi duyuyorsan üç kere tıkla. ❤️

blondeblond blondeblond taktiğine bayıldım. 🥰 Kendi bölümüne uygun bir işte çalışman çok güzel. Bende İStAnbuL’da doğup büyüyen 9 yıl önce eşime uyup bir çılgınlık yaparak Sakarya’ya taşınan bir sınıf öğretmeniyim. 15 yaşında bir kızım, 6 yaşında bir oğlum var.
Ama aslen Kastamonulu’yuzzzzz Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik civcivimle ikimiz ❤️
dut ağacı, babaannemin yazlık evi vs demişsiniz memleket hasreti depreşti. 🥺
Tünaydın Kizlar 💕
Aslim anca girebildim yemegi yap evi topla dus al bakim yap derken öğlen ettik. Bi kahveyi hakettim ama☺️ birazdan da esim gelir öğlen yemeği faslı derken sonra boşum inşallah.
Akşama kadar bide araya dersi sıkıştırsam harika olcak.
Sen napiyosun 😘🤗
muhteşemm :KK200:
antalya ve muğlayı bilirim cok gitmişliğim var, manavgat mis gibidir, süper olmuş:)
bizim de karadeniz'de öyle yeşillikler içinde bir evimiz var, ağaçlar, çaylıklar, dereler, kartpostal gibi ama insan işten güçten fırsat bulup her zaman gidemiyor ne yazık ki.
düşündüm de türkiye gerçekten çok güzel, her yeri ayrı ayrı :)
ben ek olarak bir de ikinci üniversitemi okuyorum, öğrenciyim hala:-)
Canim ben muğladayim nereleri biliyosun babaannen yasiyomus galiba önceden gidip gelmissinizdir cok☺️
Ben de mezun ama öğrenciyim hala 😂

muhteşemm :KK200:
antalya ve muğlayı bilirim cok gitmişliğim var, manavgat mis gibidir, süper olmuş:)
bizim de karadeniz'de öyle yeşillikler içinde bir evimiz var, ağaçlar, çaylıklar, dereler, kartpostal gibi ama insan işten güçten fırsat bulup her zaman gidemiyor ne yazık ki.
düşündüm de türkiye gerçekten çok güzel, her yeri ayrı ayrı :)
ben ek olarak bir de ikinci üniversitemi okuyorum, öğrenciyim hala:-)
Allahımmm Karadeniz mi 😍
Ya çok güzel hemde çoook... Bende Kaçkar'a ve Bolu ya göz dikmiştim de eş faktörü maalesef 😬
Şöyle çiftlik havasında, ormanla dağlarla akarsularla içiçe, atlarımın, itlerimin olduğu bir hayalle yaşıyorum. Burada galiba bir kısmını gerçekleştireceğim. Biraz zaman ve bolca nakit lazım. Keşifteyim şuan 😜
Civcivim, Songülüm ve ben haritada 3 silahşörler gibi dip dibe sıralanacağız galiba 😂 Muğla, Antalya, Mersin 😜
Yolun düşerse bildiğin yerlerdeyim canım, her zaman beklerim❤
Şükür Türkiye'mizin her yerinin ayrı bir güzelliği var.

Okulunda başarılar diliyorum canım. Şimdi hangi bölümü okuyorsun? Bende okumayı çok severim. 2 üniversite okudum. Sonuncusu Maliye 😜 3. bir bölüm veya bir doktora isteğimde var. sonngulen sonngulen Boncuğum gibi sosyoloji okuyasım var veya doktora. Bir tarafım siyaset okumak istiyor, bir tarafım iktisatta yüksek lisans. Ya siyaset ya ticaret diyorum artık ama 1 senedir tahsilli ev hanımlığı yapıyorum, iyice anladım ki hiç tarzım değilmiş hiçç, birleri evi idare eder ben kafama göre takılırsam o iyi bak😂
Şuan pek vaktim yok, fırsat oldukça ingilizceyi anadil kıvamına getirmek için çabalıyorum. Yarım kalmış başka dillerimde var. Ne haldeler bilmiyorum amao_OYeni prensibim yarım bıraktığım her şeyi tamamlamak. Ömrümüz yeterse sırayla gideceğim gibi 😂

Tünaydın Kizlar 💕
Aslim anca girebildim yemegi yap evi topla dus al bakim yap derken öğlen ettik. Bi kahveyi hakettim ama☺️ birazdan da esim gelir öğlen yemeği faslı derken sonra boşum inşallah.
Sen napiyosun 😘🤗

Canim ben muğladayim nereleri biliyosun babaannen yasiyomus galiba önceden gidip gelmissinizdir cok☺️

bizim yazlık göcekteydi, fethiye, bozburun, selimiye oraları bilirim.
merkezi değil ama :))
bana kalsa 70 yaşında bile okurum seviyorum bir şeylerle meşgul olmayı:-)

bizim yazlık göcekteydi, fethiye, bozburun, selimiye oraları bilirim.
merkezi değil ama :))
bana kalsa 70 yaşında bile okurum seviyorum bir şeylerle meşgul olmayı:-)
Aynen öyle ben de cok seviyorum okumayi calismayi arastirmayi. En cok istedigim seylerden biridir 100 yasima da gelsem ayni heves istekle okumak kendimi geliştirmek💚

Tünaydın Kizlar 💕
Sen napiyosun 😘🤗

Biricik civcivim yine yoğun bir gündü, toplantı, çocuğu okuldan al, yemek memek derken şimdi çayımı alıp oturdum. Birazdan bilgisayar başına geçeceğim. İl milli eğitim olarak öğrencilerin birinci dönemdeki öğrenme kayıplarını belirlemek için sınav yapacağız. Onun sorularını hazırlıyorum. Bugün teslim edilmesi gerekiyordu. Son 10 sorum kaldı. Bitirirsem rahatlayacağım ❤️
Allahımmm Karadeniz mi 😍
Ya çok güzel hemde çoook... Bende Kaçkar'a ve Bolu ya göz dikmiştim de eş faktörü maalesef 😬
Şöyle çiftlik havasında, ormanla dağlarla akarsularla içiçe, atlarımın, itlerimin olduğu bir hayalle yaşıyorum. Burada galiba bir kısmını gerçekleştireceğim. Biraz zaman ve bolca nakit lazım. Keşifteyim şuan 😜
Civcivim, Songülüm ve ben haritada 3 silahşörler gibi dip dibe sıralanacağız galiba 😂 Muğla, Antalya, Mersin 😜

Okulunda başarılar diliyorum canım. Şimdi hangi bölümü okuyorsun? Bende okumayı çok severim. 2 üniversite okudum. Sonuncusu Maliye 😜 3. bir bölüm veya bir doktora isteğimde var. sonngulen sonngulen Boncuğum gibi sosyoloji okuyasım var veya doktora. Bir tarafım siyaset okumak istiyor, bir tarafım iktisatta yüksek lisans. Ya siyaset ya ticaret diyorum artık ama 1 senedir tahsilli ev hanımlığı yapıyorum, iyice anladım ki hiç tarzım değilmiş hiçç, birleri evi idare eder ben kafama göre takılırsam o iyi bak😂
Şuan pek vaktim yok, fırsat oldukça ingilizceyi anadil kıvamına getirmek için çabalıyorum. Yarım kalmış başka dillerimde var. Ne haldeler bilmiyorum amao_OYeni prensibim yarım bıraktığım her şeyi tamamlamak. Ömrümüz yeterse sırayla gideceğim gibi 😂
Biricik şiirim kararını verdiğinde beni de haberdar et. Beraber okuyalım. Sosyoloji olabilir. Bir ara kafayı hobi olarak okumaya takmıştım. Fotoğrafçılık okumak istiyordum. Bu sene de tezsiz yüksek lisansa başvurdum ama olmadı. Her şeyi çok yapasım var ama hiçbir şeye vaktim yok. 🤷‍♀️
Aynen öyle ben de cok seviyorum okumayi calismayi arastirmayi. En cok istedigim seylerden biridir 100 yasima da gelsem ayni heves istekle okumak kendimi geliştirmek💚
Sen 100 yaşına gelsen de benim minik midillim olarak kalacaksın ❤️

Afiyet olsun çok iç açıcı 😍
Tefal in o aleti ne?

Selam ballar 🍯
Herkes iyidir inşallah 🧿

enerji_kusagi enerji_kusagi seni pek göremedim.
Bitti mi yerleşme işi?
Ev içine sindi mı?
Bahçesi filan nasıl ,meyve ağaçları var mı?

sonngulen sonngulen balım 🍯
Bu hafta var mı kontrolün filan?
Sağlığın nasıl?
Bugün regl sancısı çektim o bile çok can sıkıcı gerçekten 😔
Allah sifani versin 🤗
Tezin bitmesine çok az kalmasına çok sevindim 🤗
Yapılacaklardan bir tik eksildi ne güzel 😍

@birmuhendisanne Hayris im senin işler nasıl?
Tatlı patron tatlı tatlı çalışıyor mu?
Canım teşekkür ederim, haftasonu yine çok ağrılıydı, pazartesi kontrole gittim, testler yapılacaktı. Doktor hastaneye yatış kararı verdi. Bugün öğleden sonra taburcu oldum. 10 gün de rapor yazdı canım, sürekli ders anlattığım için biraz dinlendirmem gerektiğini iyi geleceğini söyledi. Tez çok az kaldı denemez ama ilerliyor çok şükür. Sana da geçmiş olsun canım, Allah kimseye ağrı sızı vermesin, ister istemez çok can sıkıcı oluyor. Onun haricinde nasılsın.

Canım teşekkür ederim, haftasonu yine çok ağrılıydı, pazartesi kontrole gittim, testler yapılacaktı. Doktor hastaneye yatış kararı verdi. Bugün öğleden sonra taburcu oldum. 10 gün de rapor yazdı canım, sürekli ders anlattığım için biraz dinlendirmem gerektiğini iyi geleceğini söyledi. Tez çok az kaldı denemez ama ilerliyor çok şükür. Sana da geçmiş olsun canım, Allah kimseye ağrı sızı vermesin, ister istemez çok can sıkıcı oluyor. Onun haricinde nasılsın.
Hoş geldin Songül Balım, kıymetlim 💐
İyi ol e mi ?

Canım o cam kettle, bana sormadın ama yazayım dedim 😜

Bizim uzaktayken anlaştığımız ev gelince olmadı. O evin sahibi siz burada yapamazsınız, siz çok elitsiniz, 4-5 ay zor dayanır hemen çıkarsınız dedi:silah: çok özür diledi, vermek istemedi evi, kalktı bize başka evler bulmaya çalıştı biz bir şey demediğimiz halde, çok kızdık tabi vs vs yattı yani. O kadar vaktimiz varken önceden söylemediler ısrar ettiler tutalım diye . Neyse elimiz ayapımıza dolaştı alelacele başka bir kaç ev baktık. Nakliyeci de biz geldik konum atın deyince son baktığımız evi iyi kötü diyemeden tuttuk. Belki de böylesi iyi oldu. Burası da 30 senelik müstakil bir 3 katlı ev, semt çok güzel. Evinde artıları var eksileri var. İçime sinmeyen şeyler de var. Her yere yakın, merkezi ama sokak sessiz. Bahçesi de var ama ağaç az. Dut, nar, bir iki küçük ağaç ve güller falan var. Tam inceleyemedim. Çok titiz ihtiyar bir Almancı kadının evi. Geçen 4 kere aynı balkonunu yıkamış beğenmedim diye, o yaşta. Neyse dairemize biraz tadilat yaptırdık. Bazı yerlere bakım. İçime sindi mi tam bilmiyorum. Tam ortadayım şimdilik. Zaten arsa bakıyoruz. Nasip olursa kendimiz kafamıza göre bir ev yaptıracağız. Şimdilik düşüncelerimiz böyle. Kısaca çok yoğunum. Gelen gidenimiz de çok oluyor. Fırsat bulursam ancak okuyup beğeniyorum. Nadiren yazıyorum. Umarım yakında düzene gireriz. Bu arada sana da yazamadım, kilo almışsın biraz galiba😑 69.4 müydü?inşaallah toplamışsındır. Bugünde ayın 23üydü. Vaktim olsa gündüz yazacaktım. Evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef :olamaz:
canım bu ev işinin son anda değişmesi iyi olmamış ama müstakil bahçeli ev isteğin vardı, en azından deneyimlemiş olacaksın. Alacağınız ya da yaptıracağınız ev kafanızda netleşmiş olur. Ama antalyayla ilgili en çok şaşırdığım şey ev sahiplerinin tuhaf oluşu. Her biri ayrı sıkıntılı gibi. Sen de mümkün olduğunca kendine dikkat et, çok yorulup hasta olma canım benim.

merhaba,
teşekkür ederim,
özene bezene hazırlıyorum ki sağlıklı beslenmekten, diyetten sıkılmayayım diye,
yani kendi kendime taktik uyguluyorum:)))))))

ben ekonomi okudum, şu an bir kurumda kendi mesleğimi yapıyorum.
eşim de elektrik mühendisi, 1 kızımız var ve istanbulda yaşıyoruz :)
bu kadarcıkkkk :)
Bu ara hepimiz çok yoğunuz canım, senle de ilgilenemedik ama yakında hepimiz tam gaz döneceğiz yine. Yoksa bir güzel tanışır kaynaşırdık.

Allahımmm Karadeniz mi 😍

Senin hepsini halledeceğine o kadar eminim ki kuzum, teker teker de yazacaksın buraya bunu da yaptım diye :KK200:

Kizlar napiyosunuz?
Sen sorduğun zaman uyukluyordum canım ama oğlum acıktım diye uyandırdı :KK48: :KK48:
Civcivim bugün hava çok soğuk üşüyorum resmen ❤️ Sen nasılsın?
Kış geri geldi sanki leylam yaa, sizin oralar daha da soğuktur. Dikkat et kendine.
Biricik civcivim yine yoğun bir gündü, toplantı, çocuğu okuldan al, yemek memek derken şimdi çayımı alıp oturdum. Birazdan bilgisayar başına geçeceğim. İl milli eğitim olarak öğrencilerin birinci dönemdeki öğrenme kayıplarını belirlemek için sınav yapacağız. Onun sorularını hazırlıyorum. Bugün teslim edilmesi gerekiyordu. Son 10 sorum kaldı. Bitirirsem rahatlayacağım ❤️

Biricik şiirim kararını verdiğinde beni de haberdar et. Beraber okuyalım. Sosyoloji olabilir. Bir ara kafayı hobi olarak okumaya takmıştım. Fotoğrafçılık okumak istiyordum. Bu sene de tezsiz yüksek lisansa başvurdum ama olmadı. Her şeyi çok yapasım var ama hiçbir şeye vaktim yok. 🤷‍♀️

Çok kolay gelsin canım, az kalmış soruların. İnşallah şimdiye bitmiştir bile.
Hoş geldin Songül Balım, kıymetlim 💐
İyi ol e mi ?
Yakında çok iyi olacağım inşallah canım, sen de çok iyi ol olur mu :KK200:

Civcivim bugün hava çok soğuk üşüyorum resmen ❤️ Sen nasılsın?
Evet her yer bayagi sogumus kar falan yagmis hep ya. Ben de iyiyim kuşum napiym sürekli uyumakliyim bikac gündür bahar geliyo diye midir nedir bi halsizlik enerjisizlik var🤦🏼‍♀️

Kolay gelsin canim benim inşallah bitirirsin de rahatlarsin yorgunluk kahven benden💕😘

Sen sorduğun zaman uyukluyordum canım ama oğlum acıktım diye uyandırdı :KK48: :KK48:

Kış geri geldi sanki leylam yaa, sizin oralar daha da soğuktur. Dikkat et kendine.

Çok kolay gelsin canım, az kalmış soruların. İnşallah şimdiye bitmiştir bile.

Yakında çok iyi olacağım inşallah canım, sen de çok iyi ol olur mu :KK200:
Kıyamam🤭 bugün nasilsin canim sen💕

Evet her yer bayagi sogumus kar falan yagmis hep ya. Ben de iyiyim kuşum napiym sürekli uyumakliyim bikac gündür bahar geliyo diye midir nedir bi halsizlik enerjisizlik var🤦🏼‍♀️

Kolay gelsin canim benim inşallah bitirirsin de rahatlarsin yorgunluk kahven benden💕😘
Bahar etkilemiştir mutlaka canım ama kafandaki sorular da yoruyordur seni. Havalar ısınınca daha enerjik olacaksın bence.
Kıyamam🤭 bugün nasilsin canim sen💕
Çok iyiyim canım, 3 gündür resmen ilaç depoladılar vücuduma, tartı hemen 70.7 ye fırladı. Yüzüm yuvarlak tabağa döndü ama çok şükür iyiyim.

Bahar etkilemiştir mutlaka canım ama kafandaki sorular da yoruyordur seni. Havalar ısınınca daha enerjik olacaksın bence.

Çok iyiyim canım, 3 gündür resmen ilaç depoladılar vücuduma, tartı hemen 70.7 ye fırladı. Yüzüm yuvarlak tabağa döndü ama çok şükür iyiyim.
Olsun olsun hic önemli değil her zaman söyluyorum kilo alinir verilir önemli olan sağlık. Ki bu kilo da degil ödem sanirim.
Iyi olmana sevindim canım cok şükür ☺️

Back
X