Hoşgeldin İncimCanim yaaa tel bozuldu tuslu kullaniyordum yeni geldi garantiden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin İncimCanim yaaa tel bozuldu tuslu kullaniyordum yeni geldi garantiden![]()
Canım hafta da 1 öğün devamını getirmeden cheat meal yapabilirsin ama sadece bir öğün yoksa seni hiç affetmeyizherkese selamlar,
haftasonu arkadaşlarımız geldi (yasak ama nöbet çıkışı hemşire ve doktor oldukları için uğradılar)
eşim, ben, arkadaşım ve eşi hep birlikte yiyelim içelim derken, ben de ipin ucunu kaçırdım yine.
yine kaçamakkklarrr yine ben :)
bugün henüz hiçbir şey yemedim :)
haftasonları korkulu rüyam oldu artık, bi türlü yapamıyorum
ya dışarda oluyoruz, ya kalabalık, ya da evde fazla kaçırıyoruz,
bir türlü kontrolü sağlayamıyorum ya çok kızıyorum kendime![]()
Canım hafta da 1 öğün devamını getirmeden cheat meal yapabilirsin ama sadece bir öğün yoksa seni hiç affetmeyizbende aynı yollardan geçtiğim için az kiloda hedefi tutturmak çok zor ama kendine İnan gerçekten insan kafasına koyduğunda yapabiliyor
Ben kaçamak yapınca ipin ucu kaçıyor diye hedeflerime ulaşmadan hiç yapmıyorum genelde kaçamaksız olunca ilerleme sağladım ve azıcık çikolata tatlı yesem o hafta mümkün değil doğru düzgün kilo veremiyorum karbonhidrattan fakir beslendiğim için sanırım1 öğünle kalmıyo işte o, kendime çok kızıyorum
siz 49 kg lara gelmişsiniz, muhteşem olmalı ya
nasıl başardınız? kaçamaklar oluyor muydu?
ben de 51-52 kg ları hayal ediyorum :)
Ben kaçamak yapınca ipin ucu kaçıyor diye hedeflerime ulaşmadan hiç yapmıyorum genelde kaçamaksız olunca ilerleme sağladım ve azıcık çikolata tatlı yesem o hafta mümkün değil doğru düzgün kilo veremiyorum karbonhidrattan fakir beslendiğim için sanırım![]()
Balımsudem34 balım nasılsınız? Sizde çok özletiyorsunuz kendinizi
Masallah iyi calisiyosun canim ilerletmissindir mutlakaenerji_kusagi ve
Saricivcivcikcik ballarım ben ingilizce ilk kuru tamamladım şimdi 2. Kura başladım 500 kelime iyi bildiğim kısma aktardım çok çalışıyorum 1 kitap 2 program kullanıyorum zaten bildiğim şeylerdi zor olmadı ama eksik yanlış bildiğim birşey kalmasın dedim yazın da umarım Avrupa’ya tatile gideceğim rezervasyona vizeye başvuracağım hem gezi hem pratik en sevdiğim
Önerdiğiniz biryerler var mı gidip çok sevdim dediğiniz
Bana gelenerji_kusagi ve
Saricivcivcikcik ballarım ben ingilizce ilk kuru tamamladım şimdi 2. Kura başladım 500 kelime iyi bildiğim kısma aktardım çok çalışıyorum 1 kitap 2 program kullanıyorum zaten bildiğim şeylerdi zor olmadı ama eksik yanlış bildiğim birşey kalmasın dedim yazın da umarım Avrupa’ya tatile gideceğim rezervasyona vizeye başvuracağım hem gezi hem pratik en sevdiğim
Önerdiğiniz biryerler var mı gidip çok sevdim dediğiniz
asliogretmen balım hedefine 4 kilo kalmış mayısa istediğin kiloda ve hedeflerine ulaşmış gireceksin sona doğru zor olabilir ama sen her zorluğun üstesinden gelirsin
![]()
buralara gidersen civcivim beni de çantana atar mısın , söz hiç sesimi çıkarmamMasallah iyi calisiyosun canim ilerletmissindir mutlaka
Canim öneri olarak da fransa parise kesinlikle git derim ben cok beğenmiştim eyfele bi cık. İtalya roma da güzel. Onun dışında şu Alp dağlarına isvicreye gidip kızaga bin bana da video at
heidinin memleketi
Oraya gidemedim bi icimde kaldi ilk firsatta gidip o kızak turunu yapmak hayalimbide şey kuzey ışıkları var hayalimde izlandaya gidip izlemek
Tabi bikac yer gezceksin muhtemelen ben de öyle yapmıştım bi program yapman lazim rotalar birbirine ters dusmemesi lazim. Benim önerilerim buralar.
Bi program dahilinde mi gitceksin yoksa kendin mi gitceksin canim?
Seni cantama atar miyim hic aslim benimkini cantaya atarız seninle ikimiz gezerizBana gelkızım İngilizce kursuna gidiyor, B1 de şuan, ikiniz konuşursunuz ben sizi izlerim
Sonra Sapanca’ya falan gideriz bütün İngilizce öğretmeni arkadaşlarımı toplarım pratik yapmanız için
Hem vizeye falan da gerek yok
Geleceğim biriciğim
Çok teşekkür ederim. Gram gram da olsa ya gidecek ya gidecek
buralara gidersen civcivim beni de çantana atar mısın , söz hiç sesimi çıkarmam![]()
Süpersin AslımBana gelkızım İngilizce kursuna gidiyor, B1 de şuan, ikiniz konuşursunuz ben sizi izlerim
Sonra Sapanca’ya falan gideriz bütün İngilizce öğretmeni arkadaşlarımı toplarım pratik yapmanız için
Hem vizeye falan da gerek yok
Geleceğim biriciğim
Çok teşekkür ederim. Gram gram da olsa ya gidecek ya gidecek
buralara gidersen civcivim beni de çantana atar mısın , söz hiç sesimi çıkarmam![]()
Balım tur düşünüyorum bulabilirsem arkadaşımla gideceğiz bu yerleri muhakkak inceleyeceğimMasallah iyi calisiyosun canim ilerletmissindir mutlaka
Canim öneri olarak da fransa parise kesinlikle git derim ben cok beğenmiştim eyfele bi cık. İtalya roma da güzel. Onun dışında şu Alp dağlarına isvicreye gidip kızaga bin bana da video at
heidinin memleketi
Oraya gidemedim bi icimde kaldi ilk firsatta gidip o kızak turunu yapmak hayalimbide şey kuzey ışıkları var hayalimde izlandaya gidip izlemek
Tabi bikac yer gezceksin muhtemelen ben de öyle yapmıştım bi program yapman lazim rotalar birbirine ters dusmemesi lazim. Benim önerilerim buralar.
Bi program dahilinde mi gitceksin yoksa kendin mi gitceksin canim?
Yaa kizim miSüpersin AslımGelirim tabiki hep geleyim hatta şöyle ki ben C2 ye geçmiştim üstünden çok uzun zaman geçtiği için baştan başladım
unutmamak için hep güncel tutmak gerekiyor
bu konuda kızım çok şanslı ben de arkadaşlarımla falan konuşuyorum sıkılıyorlar Türkçeye dönmek zorunda kalıyorum
![]()
İnşallah gönlune göre olur kuzumBalım tur düşünüyorum bulabilirsem arkadaşımla gideceğiz bu yerleri muhakkak inceleyeceğim
Bu cevap beni nasıl mutlu etti, anlatamamSeni cantama atar miyim hic aslim benimkini cantaya atarız seninle ikimiz gezeriz![]()
Dil, biraz nankör bu konuda, aktif olmak, çalışmak, öğrenmek ne güzel şey . Azmin hep daim olsun canımın içiSüpersin AslımGelirim tabiki hep geleyim hatta şöyle ki ben C2 ye geçmiştim üstünden çok uzun zaman geçtiği için baştan başladım
unutmamak için hep güncel tutmak gerekiyor
bu konuda kızım çok şanslı ben de arkadaşlarımla falan konuşuyorum sıkılıyorlar Türkçeye dönmek zorunda kalıyorum
![]()
civcivim , ufaklığı uyutmaya geçtim. Bu arada o da İngilizce öğreniyor okuldaKizlar napiyosunuz![]()
Ben çay keyfi yapıyorum CivcivimKizlar napiyosunuz![]()
Tamam bitanem dönünce çok sağlam asılacağız. Ciddi ciddi plan program yapıp ilerleyeceğim. Zulaya hala güzel menüler bulursam atıyorum, topluca kamp yaparız katılabilecek olanlarla. listeyle gidersek güzel kilo veriyoruz cünkü.Balım bende zayıfken şiddetli rüzgarda resmen yalpalıyordum, yan yan gidiyordumsenden de 2-3 kilo fazlaydım o zaman
Aman dikkat balım, illa yok ben az daha zayıflayacam, uçmayı da çok seviyorum diyorsan Akdeniz'e doğru uç, ben seni yakalarım denize düşmeden
Verdiğimiz azıcık bir kilo onda da tartı muhalefet, regl muhalefet, eşler muhalefet, midemiz muhalefetçok zor zayıflamak çookk
![]()
Ellerine sağlık Boncuğumun hiç de ihmal etmez, öperim bal parmaklarından
Balım bende saldım çayıra havasındayım. Sen gelince seninle birlikte tam disipline girerim![]()
Çok teşekkür ederiz.Merhabakonu basliginiza bayıldım Bol eksiler
Hoşgeldin canım telefonunun bozulmasına çok üzüldüm, ne hikmetse benimki de doğum günüme yaklaşırken bozulma sinyalleri veriyorTopplu aciklama yapayom ballarimm. Tel bozuldu esimdende denedim giremedim sifreyle alakali galiba . Zaten inanin cocuklardan per perisan oluyorum aksam dayancak takatim kalmiyorbide kilo aldim
ama vericem su regl bitsin net tarti soylicem size
Leylam sen kendini nasıl iyi hissedeceksen tabiki öyle yaparız. Bence sen şimdiden çok güzel kapattın bile mart ayını. Hedeflediğin kilonun da altına düştün, ne olur takıntı haline getirme allah korusun hastalık falan çıkmasın başına.Mart ayını güzel kapatmak için bu hafta çok dikkat edeceğimsonngulen balım hedefimi tutturursam 1-2 ay normal tartılmadan liste dışı kalsam olur mu
Neredeyse hergün tartılmaya başladım yine takıntı gibi birşey oldu
psikoloji mi biraz düzeltir mi bilmiyorum
![]()