70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kızlar böyle içim yanıyor, afedersiniz ishal de olmuşum. Su beni kesmiyor şu an, canım greyfurt istiyor sulu sulu. En son akşam 6da ağzımı kapatmıştım, if e de uygun olsun diye sabah 11 akşam 6 arasında yemeye dikkat ediyorum. Greyfurt hem bunu hem de telafi listesini olumsuz etkiler mi ne dersiniz.
Bende Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik balım gibi düşünüyorum. Hem saat çok da geç sayılmaz. Geçmiş olsun Songül Balım 😔❤️

Canim bence greyfurttan bisey olmaz. En azindan sürekli yaptigin bisey değil. Olumsuz etkilicegini dusunmuyorum sagligin daha önemli. Gecmis olsun :KK43:
Sağlığıma katkısı olacağını düşünmüyorum da kuzum içimin yanmasına iyi gelecek gibi.

Kızlar böyle içim yanıyor, afedersiniz ishal de olmuşum. Su beni kesmiyor şu an, canım greyfurt istiyor sulu sulu. En son akşam 6da ağzımı kapatmıştım, if e de uygun olsun diye sabah 11 akşam 6 arasında yemeye dikkat ediyorum. Greyfurt hem bunu hem de telafi listesini olumsuz etkiler mi ne dersiniz.
Geçmiş olsun canım bence yemelisin hatta çok iyi olur ben bu if olaylarını pek bilmiyorum ama vücudun C vitamini istemiş olabilir takviye şart canım 💕

Geçmiş olsun canım bence yemelisin hatta çok iyi olur ben bu if olaylarını pek bilmiyorum ama vücudun C vitamini istemiş olabilir takviye şart canım 💕
Sağol kuzum, Sanırım su kaybı oldu canım, ondan istiyor galiba. Bı tanecik yiyeyim öyleyse yarım saat içinde.

Ihlamur falanda iç olur mu 💕 Nazara göze gelme canımın içi ❤️❤️❤️
Ben çoğunlukla kabızlık yaşamam canım, bağırsaklarım da hassastır. Yediğim bir şey çok çabuk bozar, içtiğim su değişirse yine bozulur falan. Yoğurt ve kayısılar yaptı muhtemelen, meyveyi artirinca daha fazla çalışıyor. Çok şükür iyiyim şu an öyle sıkıntı vermiyor, bol bol su içiyorum.

Enerjim var ya gözlerim doldu sen nasıl bir güzelliksin 😍❤️😍❤️😍❤️ Çok teşekkür ederim 🌸 senin kadar beceremesem bile bende sana yazacağım canımsın ❤️❤️❤️
Rica ederim Leylam keşke daha iyisini yapabilsem. 💕
Beğenmene çok sevindim :KK36:
Benimkisi de amatörce. Bu gidişle hepimiz şair olacağız 😍

Ben çoğunlukla kabızlık yaşamam canım, bağırsaklarım da hassastır. Yediğim bir şey çok çabuk bozar, içtiğim su değişirse yine bozulur falan. Yoğurt ve kayısılar yaptı muhtemelen, meyveyi artirinca daha fazla çalışıyor. Çok şükür iyiyim şu an öyle sıkıntı vermiyor, bol bol su içiyorum.
Ben de tam tersi bagirsaklarim tembel.. neler ne erikler kayisilar posalar yerim icerim bana misin demez🙄

Songül’üm muz falan iyi gelir mi ? Yarın lifi artıralım bence senin listene

Olamaz, bağırsaklarımızın huyu bile aynı boncuğum 😂

Songül’üm muz falan iyi gelir mi ? Yarın lifi artıralım bence senin listene
Muz mide ağrısı yapıyor bana canım, sen meraklanma iyiyim, muhtemelen yarına geçer. Geçmezse tekrar bakarız ama duruma, endişe etme sen,ilgin için de çok teşekkür ederim 😘

O daha zor canım, nadiren öyle olurum, verdiği rahatsızlık çok fena. Kalıcı bir çözümü yok mu acaba, neden fayda etmiyor ki o yediklerin.
Valla ben de anlamadim canim cocukken cok zayiftim ergenlikte kilo almaya baslayinca basladi bu sorunlar o zaman beterdim siskinlik oluyodu agri falan..
Test mest biseyler yapmislardi ama ne cikmisti ne olmustu hic hatirlamiyorum🤷🏼‍♀
Tek bildigim zayiflayinca daha bi duzene giriyo bagirsaklarim midem komple vücudum🤷🏼‍♀️o zaman normal calisiyo

X