- 21 Haziran 2020
- 4.934
- 28.089
Duymaz olur muyum çok beğendim yarında yarısı kadar bile olsa süper olurKesin göreceğiz canım, sen benim sabahki eksimi duydun mu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duymaz olur muyum çok beğendim yarında yarısı kadar bile olsa süper olurKesin göreceğiz canım, sen benim sabahki eksimi duydun mu.
Bende Saricivcivcikcik balım gibi düşünüyorum. Hem saat çok da geç sayılmaz. Geçmiş olsun Songül BalımKızlar böyle içim yanıyor, afedersiniz ishal de olmuşum. Su beni kesmiyor şu an, canım greyfurt istiyor sulu sulu. En son akşam 6da ağzımı kapatmıştım, if e de uygun olsun diye sabah 11 akşam 6 arasında yemeye dikkat ediyorum. Greyfurt hem bunu hem de telafi listesini olumsuz etkiler mi ne dersiniz.
Sağlığıma katkısı olacağını düşünmüyorum da kuzum içimin yanmasına iyi gelecek gibi.Canim bence greyfurttan bisey olmaz. En azindan sürekli yaptigin bisey değil. Olumsuz etkilicegini dusunmuyorum sagligin daha önemli. Gecmis olsun
En az bu kadar daha bekliyorum canım.Duymaz olur muyum çok beğendim yarında yarısı kadar bile olsa süper olur
Geçmiş olsun canım bence yemelisin hatta çok iyi olur ben bu if olaylarını pek bilmiyorum ama vücudun C vitamini istemiş olabilir takviye şart canımKızlar böyle içim yanıyor, afedersiniz ishal de olmuşum. Su beni kesmiyor şu an, canım greyfurt istiyor sulu sulu. En son akşam 6da ağzımı kapatmıştım, if e de uygun olsun diye sabah 11 akşam 6 arasında yemeye dikkat ediyorum. Greyfurt hem bunu hem de telafi listesini olumsuz etkiler mi ne dersiniz.
Canim ben leslieye devam cunku simdi giyinmem lazim falan diye bahane bulurum ve cikmam kendimi biliyorum.Hafta içi dışarı çıkmak serbest olduğu için sporu değiştirip yürüyüş yapalım mı yoksa Leslie devam mı canlar
Sağol kuzum, Sanırım su kaybı oldu canım, ondan istiyor galiba. Bı tanecik yiyeyim öyleyse yarım saat içinde.Geçmiş olsun canım bence yemelisin hatta çok iyi olur ben bu if olaylarını pek bilmiyorum ama vücudun C vitamini istemiş olabilir takviye şart canım
Ben ikisinden de isterim bu hafta evden çalışıyorum ama siz ne derseniz çoğunluğa uyarımHafta içi dışarı çıkmak serbest olduğu için sporu değiştirip yürüyüş yapalım mı yoksa Leslie devam mı canlar
İki spor da belirleyebiliriz canım, yürüyüş veya Leslie den biri olacak gibi.Canim ben leslieye devam cunku simdi giyinmem lazim falan diye bahane bulurum ve cikmam kendimi biliyorum.
Ama siz toplu bi karar verin
Ihlamur falanda iç olur mu Nazara göze gelme canımın içiSağol kuzum, Sanırım su kaybı oldu canım, ondan istiyor galiba. Bı tanecik yiyeyim öyleyse yarım saat içinde.
Ben çoğunlukla kabızlık yaşamam canım, bağırsaklarım da hassastır. Yediğim bir şey çok çabuk bozar, içtiğim su değişirse yine bozulur falan. Yoğurt ve kayısılar yaptı muhtemelen, meyveyi artirinca daha fazla çalışıyor. Çok şükür iyiyim şu an öyle sıkıntı vermiyor, bol bol su içiyorum.Ihlamur falanda iç olur mu Nazara göze gelme canımın içi
Rica ederim Leylam keşke daha iyisini yapabilsem.Enerjim var ya gözlerim doldu sen nasıl bir güzelliksin Çok teşekkür ederim senin kadar beceremesem bile bende sana yazacağım canımsın
Ben de tam tersi bagirsaklarim tembel.. neler ne erikler kayisilar posalar yerim icerim bana misin demezBen çoğunlukla kabızlık yaşamam canım, bağırsaklarım da hassastır. Yediğim bir şey çok çabuk bozar, içtiğim su değişirse yine bozulur falan. Yoğurt ve kayısılar yaptı muhtemelen, meyveyi artirinca daha fazla çalışıyor. Çok şükür iyiyim şu an öyle sıkıntı vermiyor, bol bol su içiyorum.
Songül’üm muz falan iyi gelir mi ? Yarın lifi artıralım bence senin listeneBen çoğunlukla kabızlık yaşamam canım, bağırsaklarım da hassastır. Yediğim bir şey çok çabuk bozar, içtiğim su değişirse yine bozulur falan. Yoğurt ve kayısılar yaptı muhtemelen, meyveyi artirinca daha fazla çalışıyor. Çok şükür iyiyim şu an öyle sıkıntı vermiyor, bol bol su içiyorum.
Ben çok beğendim Yüreğine sağlık EnerjimRica ederim Leylam keşke daha iyisini yapabilsem.
Beğenmene çok sevindim
Benimkisi de amatörce. Bu gidişle hepimiz şair olacağız
O daha zor canım, nadiren öyle olurum, verdiği rahatsızlık çok fena. Kalıcı bir çözümü yok mu acaba, neden fayda etmiyor ki o yediklerin.Ben de tam tersi bagirsaklarim tembel.. neler ne erikler kayisilar posalar yerim icerim bana misin demez
Olamaz, bağırsaklarımızın huyu bile aynı boncuğumBen çoğunlukla kabızlık yaşamam canım, bağırsaklarım da hassastır. Yediğim bir şey çok çabuk bozar, içtiğim su değişirse yine bozulur falan. Yoğurt ve kayısılar yaptı muhtemelen, meyveyi artirinca daha fazla çalışıyor. Çok şükür iyiyim şu an öyle sıkıntı vermiyor, bol bol su içiyorum.
Muz mide ağrısı yapıyor bana canım, sen meraklanma iyiyim, muhtemelen yarına geçer. Geçmezse tekrar bakarız ama duruma, endişe etme sen,ilgin için de çok teşekkür ederimSongül’üm muz falan iyi gelir mi ? Yarın lifi artıralım bence senin listene
Valla ben de anlamadim canim cocukken cok zayiftim ergenlikte kilo almaya baslayinca basladi bu sorunlar o zaman beterdim siskinlik oluyodu agri falan..O daha zor canım, nadiren öyle olurum, verdiği rahatsızlık çok fena. Kalıcı bir çözümü yok mu acaba, neden fayda etmiyor ki o yediklerin.