70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

herkeslere günaydın! :)
haftasonu tam bir canavar oldum ben sanki ben değildim :)
yedim içtim hiiiiiç korkmadan, şimdi kara kara düşün blonde diyorum kendime :)
pes etmedim, bugün kaldığım yerden devammm :)

beni de ekler misiniz acabalistenize? yaş 35 boy 166 cm kilom 6 martta tartılmıstım 57.5 kg bi daha tartılmaya cesaret edemedim:) hedefim 53 kg olsun :)

bu siteyi kullanmayı cok bilmiyorum görselleri içindekileri görmeniz açısından yükledim,
regl dönemi de denk gelince tatlı istediğimi asla bastıramıyorum
tabi bunu yemekle kalmadım ben sadece ,
hiç yememem gereken şeyler yedim ama artık geçti napıyım önümüzdeki maçlara bakıyoruz

Kalbimin yarısı İStAnbuL'da kaldı...

Kıymetlim sen yeterki gelmek iste ❤
Ihlamurlar çiçek açtığı zaman
Ben güneş gibi gireceğim her dar kapıdan
Kimseye uğramam ben sana uğramadan
Kavlime sâdıkım, sâdıkım sana
Takvim sorup hudut çizdirme bana
Ben sana çiçeklerle geleceğim
-Ihlamurlar çiçek açtığı zaman.

Beni de alın yanınıza,
kendimi buralarda
öksüz gibi hissediyorum şuan
Aaa aslim her zaman acik kapim sana gel zaten enercim bana yakinlasiyo
Şurdan biraz yüzsek zaten önümüz antalya gel beraber gideriz su geçirmeyen bi akıllı saat al
Tabi yüzerek bi miktar uzun surebilir artik kiyiya ulasinca nefesleniriz yuttugumuz sularla

Temmuz gibi neden olmasın

Merhaba bende geldim
Sabah platesle gune basladim
165.boy kg 84.
Bana da motive verin lutfen
Kizlar merhaba hosgeldiniz
Biz birbirimizi önceden taniyarak acmistik bu sayfayi eski dostuz yani listedekilerle
Misafir olarak kalabilirsiniz tabi sayfamizda. Aktif olursaniz listeye ekliyoruz genelde bi girdi bi cıktı olmamasi için
Akşamlari menümuzü ve yaptigimiz sporlari yaziyoruz.

Haha anlik krizler herkeste oluyo zaten olmazsa olmaz ama olsun dengelemek önemli
Bende de cok oluyo ama şükür midem küçüldü artik istesem de eskisi gibi yiyemiyorum. Hele aksamlari bos mideyle uyumak kadar mutlu eden bisey yok

bana burası motive oluyor hosuma gitti kendim gibi zayıflama amacı olanları görmek :)
hem de güç oluyor :)
dostlugunuz daim olsun, benim arkadaslarım hiç internet kullanamıyor iş temposu vs. :)
genelde herkes instagramda ama bende instagramı pek kullanmıyorum o yüzden siz sanslısınız arkadas olup böyle bir forumda da sohbet etmek ne güzelmis :)

kesinlikle bende açlığı tercih ederim hep, yemeyince daha mutluyum :ı
ama ayda 1 gün gelen krizlerim beni hazırlıksız yakaladı haftasonu atladım arabaya kızımla kahvaltıya,
ordan arkadasımla bulustuk derkeeeen 1 aylık mis gibi diyet bozuldu.
pazar günü de eşimin pisboğazlığı tuttu sağolsun
yok yaa düşünmüyorum devam ediyorum bir balkan kızı asla pes etmez!

Cook sevindim burayi sevmene❤ ayni sekilde bizim de hosumuza gidiyo birbirimze destek olmak.
Ben niye bizli konusuyosam benim hosuma gidiyosa hepinizin gidecek

Yok biz burdan tanisigiz yani bikac yildir bu forumdan iletisimdeyiz demek istedim
Ama reelde böyle bi arkadas grubu ben de bulamam hepimiz kafa dengiyiz çünkü

Haha zaten esler de ayri bi engel ben benimkini de diyete soktum rahatladim
Yok yok bisey olmaz bozulmamistir sakın bırakma hatayi burda yapıyoruz zaten. Pisman da olma yedin bitti bugün devam
Kızın kac yasinda kücuk sanirim daha

ne küçüğü kocaman 10 yaşında :)))))) en yakın arkadaşım o bnm <3
bazen inanmıyorlar kızın mı falan diye şok oluyorlar :))))

ne küçüğü kocaman 10 yaşında :)))))) en yakın arkadaşım o bnm <3
bazen inanmıyorlar kızın mı falan diye şok oluyorlar :))))
Ooo masallah buyumus artik. Sen kaf yasindaydin peki. Gecen tanisirken yazmistin ama ben yine unuttum galiba hafizam mikemmeldir

Ooo masallah buyumus artik. Sen kaf yasindaydin peki. Gecen tanisirken yazmistin ama ben yine unuttum galiba hafizam mikemmeldir
35 ama ben genlerden dolayı kücük duruyorum iyi mi kötü mü bilemedim
annemde böyleydi okul yıllarımda falan arkadaşlarım hocalarım asla inanmazlardı :))
gerçi annem beni 19unda doğurmuş ve manken gibiydi :) ben halalardan almışım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…