70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Önemli olan dediğin gibi dengeyi tutturmak sende yapmışsın Civcivim

Sen yaparsın balım hem çok çalışkansın üstesinden gelemeyeceğin hiç birşey olduğunu düşünmüyorum

Balım tükürük bezi iltihabı gibi birşey mi var ki acaba crp başka neden yüksek çıkar enerjim biliyordur sağlık en önemlisi yinede mümkün mertebe öncelik vermeye çalış balım

İyi yaptın canim arada gel kafan dağılır
Yemedim canim aynen
Sabır sabır biraz da azimle bugünler de gececek sonra deriin bi nefes alcaksin ohh be bitti diye

Çok güzel kilo vermişsin tebrikler Aslım
Teşekkür ederim bal Leylam
Kizlar napiyosunuz geleneksel acikma saatleri basladi bende
Ama sporumu yapamadim yapaydim iyi olcakti bugün daha cok gram kaybederdim.
Yarin en az 1 saat yapip bugünü de telafi edeyim en iyisi
Minnoşum yaşasın sabah oldu , ama sen çoktan kahvaltını bile yapmışsındır di me ? Ben sana hiç kıyamam can özüm
enerji_kusagi balım bugün 2 saat çalıştım ingilizce dün çalışamamıştım yorgunluktan yoğunluktan bugün telafi ettim balım

Günaydın kızlar
Ellerine sağlık bi tanem. Çok yoruyoruz seni çokkkk

Evet canim erken kalktigim icin kahvaltiyi da erken yapiyorum mecbur
Ne demek aslim zevkle yapiyorum

Olur balım ama sen zaten güzelsin fitsin de daha ne olsun

Cok şükür dün kendime söz verdiğim gibi hunharca sporumu yaptim simdi bi türk kahvesi iyi gider
Siz napiyosunuz kizlar herkes hafta sonu ailesiyle vakit geciriyo galiba

Sonra vay efendim ben de kahve iccektim civciv bize yapmamis dinlemem ona göre simdi söylediniz söylediniz sonra kalkamam cok yorgunum

Aferin sana canımın içi
Geç kaldım mı bende istiyorum kahveeee
Ama geç kaldıysam da yapma, kıyamam sana hiç

14 Mart Menüm
Sabah 09.00 1,5 dilim kepekli ekmekle bayat ekmek pizzası(icinde salca azcik yağ ve su ile sos, zeytin, yesil kirmizi biber, cherry domates, sucuk, üstünde de kaşar vardı, 1 dilimi 100 kalori)

Ara 10.30 sütlü kahve, 2 dilim kivi
Ara 15.30 türk kahvesi

Akşam 17.15 3 kasik etli kuru fasulye, 2 kasik sade bulgur pilavi, 1 bardak ayran, turşu

Spor;
Leslie 5 mil= 60 dakika
Pilates= 10 dk

Su; 2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…