Önemli olan dediğin gibi dengeyi tutturmak sende yapmışsın CivcivimKilo Bildirimim
Gecen hafta: 66.8
Bugün:66.8
Fark sabit.
Regl oldum ama bunu bahane etmicem hic dün cok agrim vardi paso yattim battaniyem ve sicak su torbamlasurekli uyumakliydim esim de gitmis baklava abur cubur doldurmus gelmis. Baklava yedim de biraz gozüm acildi pisman degilim asla bi daha olsa bi daha yerim ondan dolayi muhtemelen gercek kilomu göremedim hiiicc önemli değil bugün yola devam. Cok mutluyum bunu artik yasam bicimi haline getirdim dengelemeyi öğrendim önemli olan bu benim icin.
Sen yaparsın balımCanım şimdilik başka şehir ve başka doktor pek mümkün değil, şu an kontrol altında tutsam yeter diye bakıyorum, ağrım olmadıkça daha fazla üzerine gitmeyeceğim bu konunun. crp yüksek olması normal değil, doktor da anlam veremedi zaten, takip edelim biraz daha dedi. belirgin bir ateşim olmadı hiç. Üzüntüyü atlattım bence canım, arkadaşımın ölümünü kabullendim ve daha rahatım artık. Stres dersen çok fazla, çünkü hem tez hem de yetişmesi gereken başka bir sürü çalışma var ve ben kapana kısılmış gibi hissediyorum. Tez bitince inşallah diğerlerini de halledeceğim teker teker. Her şeyi burada anlatmak mümkün olmuyor tabi ama bu aralar hakkaten hiç olmadığım kadar fenalardayım ama hepsi geçecek.
Balım tükürük bezi iltihabı gibi birşey mi var ki acaba crp başka neden yüksek çıkar enerjim biliyordur sağlık en önemlisi yinede mümkün mertebe öncelik vermeye çalış balımahhh ne güzel olurdu kuzum çıkıp gelseniz, nefes alırdım sayenizde
Bence de çok sakıncalı istekler bunlar kuzum
Benim fikrim en kolayıydı onu bile yapmıyor hainler, sadece yandan kesiverecekler oysa ki
Canım daha çok işi var ama bitecek mutlaka inşallah. Doktora gittim ilaçların dozunu azalttı, bir hafta sonra tekrar test yapılacak. Crp ve sedim değerleri yüksekmiş, onları takip edecekmiş şimdilik. bir de endokrine yönlendirdi, o da bazı hormon testleri verdi, hafta içi de onların yapılması lazım ama vaktim yok, ne yapacağım bilmiyorum. Sen nasılsın canım, iyisindir inşallah
İyi yaptın canim arada gel kafan dağılırBen tezle ilgileniyordum canım size bir bakayım dedim. Şimdi tekrar çalışmaya döneceğim. Bu saatlerde gelen açlık hissini özledim, dayan kuzum sakın yeme bir şey, yarın spor da yaptın mı muhteşem olur.
Teşekkür ederim bal LeylamÇok güzel kilo vermişsin tebrikler Aslım
Minnoşum yaşasın sabah oldu , ama sen çoktan kahvaltını bile yapmışsındır di me ? Ben sana hiç kıyamam can özümKizlar napiyosunuz geleneksel acikma saatleri basladi bende
Ama sporumu yapamadim yapaydim iyi olcakti bugün daha cok gram kaybederdim.
Yarin en az 1 saat yapip bugünü de telafi edeyim en iyisi
enerji_kusagi balım bugün 2 saat çalıştım ingilizce dün çalışamamıştım yorgunluktan yoğunluktan bugün telafi ettim balım
Ellerine sağlık bi tanem. Çok yoruyoruz seni çokkkkGünaydın kızlar
Evet canim erken kalktigim icin kahvaltiyi da erken yapiyorum mecburTeşekkür ederim bal Leylam
Minnoşum yaşasın sabah oldu , ama sen çoktan kahvaltını bile yapmışsındır di me ? Ben sana hiç kıyamam can özüm
Ellerine sağlık bi tanem. Çok yoruyoruz seni çokkkk
Olur balımBalım güzel adım atmışsın başarıların devamını dilerim benim de geçen hafta en yüksek 13824 müşgeçmişsin beni Handenin çok güzel estetiği Şeyma kendini baştan yaratmış o açıdan dedim güzel yaptıran çok kişi var biri neden ben olmayayım lütfen olayım
Aferin sana canımın içiCok şükür dün kendime söz verdiğim gibi hunharca sporumu yaptim simdi bi türk kahvesi iyi gider
Siz napiyosunuz kizlar herkes hafta sonu ailesiyle vakit geciriyo galiba
Sonra vay efendim ben de kahve iccektim civciv bize yapmamis dinlemem ona göresimdi söylediniz söylediniz sonra kalkamam cok yorgunum
Yok yok kalmadin esiminkini sene vereyim o icmesin bosverAferin sana canımın içi
Geç kaldım mı bende istiyorum kahveeee
Ama geç kaldıysam da yapma, kıyamam sana hiç
Kızmaz di me bizeYok yok kalmadin esiminkini sene vereyim o icmesin bosver
KızamazKızmaz di me bize
teşekkür ederim civcivim, ellerine sağlık, çok güzel olmuş
Kızamazpıçagım olduğunu biliyo
Sen ic güzel güzel kahveni bal aslim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?