70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım çok teşekkür ederim merak edip sorduğun için Çok şükür iyiyim. Ev toplama, ev bulma vs derken birde arkadaşım geldi, yatılı misafirim var. Yoğunum oldukça. Sende iyisindir umarım
Ne olursa olsun ihmal etmezdin hele tartılmayi asla unutmaz din şaşırdım neyseki kötü bir şey yokmus .
Bende iyiyim yoğunum yorgunum ve bolca uyuyorum
Teşekkür ederim balım umarım korumayı başarırım
Korursun balım

Yapma etme sarışınım sağlıklı sağlıklı az az sık sık yemek ile bol su ve sporla bir de sade Türk kahvesi yeşil Çay ile kalıcı ve garantili verirsin

Ne olursa olsun ihmal etmezdin hele tartılmayi asla unutmaz din şaşırdım neyseki kötü bir şey yokmus .
Bende iyiyim yoğunum yorgunum ve bolca uyuyorum

Korursun balım
Bahar yorgunluğu mu balım Olur böyle şeyler Nasılsın iyi misin?

Afiyet olsun canımın içi çok güzel menü ve spor
Kıymetlimmm kilitlendim kaldım bu manalı satırlara ❤
Lütfunda başım üstüne kahrında, senin gibi dostum olduktan sonra hep yarın gelecekmişsin gibi bana ❤
Şiirim, biriciğim
Belki yarın, belki yarından da yakın
emeğine sağlık doktorum
Şiirim, hele şu taşınma işi bitsin, her şey düzene girsin; kilolarımızda düzene girecek hayatımız gibi , şimdi bunları düşünme sakın. Bu hengamede sağlıklı beslen, sağlıklı ol , yeter
Aramıza heş geldiniz
sen neler yapmışsın kendine civcivimmm

16 Mart Menüm
Sabah 08.00 2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost cherry domates 1 cay kasigi petek bal
Ara 09.00 sütlü kahve
Ara 12.00 filtre kahve, dondurulmus muz

Öğlen 13.00 2 kasik yogurtlu köz patlican 1 kasik et sote
Ara 14.30 1 portakal

Akşam 17.45 1 kase çorba

Spor; Leslie 5 mil 50 dakika
Su 2.5 litre

Of çok iddialı bir menü
Civcivim, dondurulmuş muz nedir ki ? Cahilliğimi hoş gör lütfen

Of çok iddialı bir menü
Civcivim, dondurulmuş muz nedir ki ? Cahilliğimi hoş gör lütfen
Estagfrllah aslimm☺❤
Ben böyle dondurulmus meyve yemeyi coook severim. Kendim muzu soyup buzluga atiyorum dondurma niyetine yiyorum
Muz hadi neyse de yesil üzümü kesinlikle denemelisin bak unutma bunu bana tesekkür ediceksin harika oluyo harika donmus üzümü kime denetsem tiryakisi oldu bugüne kadar bak canim cekti simdi

Bahar yorgunluğu mu balım Olur böyle şeyler Nasılsın iyi misin?
Balım o hiç aklıma gelmedi akşam 20.30 da bile yattigim oluyor 7 de kalkıp hazırlanıyorum bide ayakta oluyorum genelde maske de var maske ile nefes almayı unuttuk kac zamandır

Dediğin çok mantıklı çünkü benim bahar polenine alerjim var hapşırık başladı bile

Genel olarak iyiyim canımokulu seviyorum

Harika fikir, mutlaka deneyeceğim canımın içi Afiyet olsun

Yazdım balım, çok geçmiş olsun. taşınma süreci seni çok yordu, yorgunluk stres yolculuk ödem yapmıştır. Yerleştikten sonra tekrar düzene girersin sen kuzum.
kesinlikle sağlıklı olmayabilir benim yaptığım biraz bilinçsizce onu söyleyeyim
ama 3-4 güncük sonra düşük kalorili, bol vitaminli ve sağlıklı beslenicem :)
Canım sağlığına çok dikkat et, zayıflayacağım derken sağlığımızdan olmayalım.

Allahim cok şükür bugünü de kazasiz belasiz atlattik gozumun önünden resmen firin sütlaclar ve ıslak kekler geçti şeytana uymadim neyse ki
Ahh su hormonlar birakin yakamı
off aynı durumdayız gece yatınca poniçka geçiyodu gözümün önünden :))
ıslak kek miiii oww... neyse sakinim evet nerde kalmıştık ben bu sabah tartıldım ve mutluyum:)))

günaydın herkeslere :)
pazartesi ve salı detoks günlerim ile yola devam ediyorum :)
bu sabah korka korka tartıldım artık, güncel kilom 56.6 kg olmuss..
ama nedense hala ayva göbegim yerinde sağolsun

bacaklarımın inceldiğini fark ediyorum,
sanırım en büyük derdim karnımın düz ol-a-mayışı ve simit denen şu sinir bozucu şeylerrr.

off aynı durumdayız gece yatınca poniçka geçiyodu gözümün önünden :))
ıslak kek miiii oww... neyse sakinim evet nerde kalmıştık ben bu sabah tartıldım ve mutluyum:)))
Tamam sakiniz sabah kendimi tebrik ederek uyandim cunku sabah tatli krizim gecmisti iyi ki yememisim
Tebrikler canim sanirim eksi gelmissin. Bu arada belki bilmiyosundur diye söylüyum cumartesi ve pazartesi günleri sabahtan tartiliyoruz
Göbek demissin bide spor spor spor diyorum baska bisey demiyorum. İnan 45 kilo da olsan o göbek sımsıkı olmucak. Ama düzenli az ve öz spor yaparsan gozlerine inanamicaksin. Kendimden biliyorum. 45 kilo halim hala sıkı degildi. Ama 57 kilo halim son derece sıkiydı totom bile şekillenmişti spor harika bisey gerçekten düzenli 3 4 aydan sonra meyvesini almaya basliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…