• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

35 ama ben genlerden dolayı kücük duruyorum iyi mi kötü mü bilemedim :p
annemde böyleydi okul yıllarımda falan arkadaşlarım hocalarım asla inanmazlardı :))
gerçi annem beni 19unda doğurmuş ve manken gibiydi :) ben halalardan almışım biraz :KK43:
Evet evlilik ve cocuk yasi gittikce ilerliyo ondan dolayi artik 18 19 yasinda anne bulmak daha zor 🤭
Ne güzel küçük gösteriyomussun inşallah ben de küçük gösteririm bir gün😂

Ihlamurlar çiçek açtığı zaman
Ben güneş gibi gireceğim her dar kapıdan
Kimseye uğramam ben sana uğramadan
Kavlime sâdıkım, sâdıkım sana
Takvim sorup hudut çizdirme bana
Ben sana çiçeklerle geleceğim
-Ihlamurlar çiçek açtığı zaman.
Kıymetlimmm kilitlendim kaldım bu manalı satırlara ❤
Lütfunda başım üstüne kahrında, senin gibi dostum olduktan sonra hep yarın gelecekmişsin gibi bana ❤

15 Mart Menüm
Sabah 08.20 patatesli soğanlı omlet cherry domates yarim dilim ezine peyniri 2 cay kasiği tahin pekmez
Ara 14.00 1 portakal, 1 muz, 1 cay bardağı süt
Akşam 17.45 1 tabak fırında hamsi, 2 dilim kepekli ekmek, roka salatası

Spor; Leslie 5 mil 32 dakika+ 150 ip atlama
Su; 2.5 litre

Sağolasın Bebişimm 😘 Misafiri şimdi yollayacağım. Ondan sonra ev toplama son gaz devam. Yarın sabah 10 da nakliye gelecekmiş 😬
Kolay gelsin enerjim ❤️ Çok heyecanlı yeni bir şehre taşınmak umarım herşey istediğiniz gibi olur ❤️
herkeslere günaydın! :)
haftasonu tam bir canavar oldum ben sanki ben değildim :)
yedim içtim hiiiiiç korkmadan, şimdi kara kara düşün blonde diyorum kendime :)
pes etmedim, bugün kaldığım yerden devammm :)

beni de ekler misiniz acabalistenize? yaş 35 boy 166 cm kilom 6 martta tartılmıstım 57.5 kg bi daha tartılmaya cesaret edemedim:) hedefim 53 kg olsun :)
Kaldığın yerden aynen devam 🍀verilecek az kilon olunca daha zor veriyorsun doğal olarak 🍀 sakın motivasyonunu bozma canım ❤️
Evet evlilik ve cocuk yasi gittikce ilerliyo ondan dolayi artik 18 19 yasinda anne bulmak daha zor 🤭
Ne güzel küçük gösteriyomussun inşallah ben de küçük gösteririm bir gün😂
Benim güzel yavru Midilli’m ❤️❤️❤️ İçi dışı güzel insan 🌸 sen çok küçüldün kilo bakımından bence çok farketmiştir ❤️
Felicio Felicio Bal Leylam mesajını kaybettim. İngilizceye ağırlık vermene çok sevindim 😍
Nasıl denk geliyorsa benim az çalıştığım gün sen çok çalışıyorsun. Aramızda gizli anlamışız gibi nöbet usulü gidiyoruz 😂

Allah zihin açıklığı versin Çalışkan Arım 😘🐝
Teşekkür ederim bal Enerjim 😍😍😍 senin yerine de çalışıyorum birazdan❤️ Sen yerleşince nasılsa kafaya koyar bir günde geçersin beni ❤️❤️❤️

BALLARRRRR🍯Yaş Boy Hedef27
Şubat
06
Mart
13
Mart
20
Mart
27
Mart
Verilen Yüzde
sudem34 sudem34 351716267.468.268.2
sonngulen sonngulen 361605566.766.5
Felicio Felicio 2716049.950.250.749.9
enerji_kusagi enerji_kusagi 311595263.863.8
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 261575567.566.866.8
birmuhendisanne birmuhendisanne 351605563.2564.0563.55
asliogretmen asliogretmen 401696874.173.572.75
inci-tepik inci-tepik 291526581.3
blondeblond blondeblond 351665357.5
Bitanem beni Cuma için 62.7 kg yazabilirsin. Bugün hiç tartılmadım, aklıma bile gelmedi. Ama dün 64tüm 😢 Kilo da almadım aslında ama bildiğin şişim kaç gündür. Alerji gibi kaşıntı, kızarıklık da var, yorgunlukta var. Stresten mi havalardan mı yediklerimden mi bilmiyorum artık 😑

Kolay gelsin enerjim ❤️ Çok heyecanlı yeni bir şehre taşınmak umarım herşey istediğiniz gibi olur ❤️

Kaldığın yerden aynen devam 🍀verilecek az kilon olunca daha zor veriyorsun doğal olarak 🍀 sakın motivasyonunu bozma canım ❤️

Benim güzel yavru Midilli’m ❤️❤️❤️ İçi dışı güzel insan 🌸 sen çok küçüldün kilo bakımından bence çok farketmiştir ❤️

Teşekkür ederim bal Enerjim 😍😍😍 senin yerine de çalışıyorum birazdan❤️ Sen yerleşince nasılsa kafaya koyar bir günde geçersin beni ❤️❤️❤️
Çok teşekkürler Bal Leylam İnşaallah güzel olacak 😍
Bu arada seni tebrik etmiş miydim? 49.9 kilo olarak tüm hedeflerini gerçekleştirdin🌺 Azminin elinden hiç bir şey kurtulamıyor :nazar:
Hem çok çalışıyor hem az yiyorsun, sen ne kadar katma değeri yüksek ekonomik bir insansın balım, tam bir finansçı 😂

Balımm aman ha benim yerime sıkı çalış benim kafa almıyor bugünlerde pek 😍 1 hafta beni idare et, koşarak uçarak geliyorum peşinden. Seni 1 günde geçmek ancak güzel bir hayal olur bana 😘

Canım bunun içerik bayağı doğal görünüyor. Bir ara iyice bakar belki denerimde😉 Ben sabah evi taşıyorum da biraz yoğunum. Pek bakamıyorum buralara bugünlerde. Yakında daha çok gelirim. Aman kaçamak yaptıysanda sakın vazgeçme. Zararın neresinden dönersek kardır misali 😜
günaydın kolaylıklar dilerim.
evet içerik doğal ben de yiyorum arada :)
devam devam!

herkese kocaman günaydın!
dün ben hiçbi şey yemedim, haftada 2-3 günü böyle geçirmeye çalışıyorum :ı
bugün eşim yine iş için şehir dışına çıktı, dolayısıyla bugünde detoks devam.
açıkçası bu haftayı detoks ile kapatmayı planlıyorum. dayanabilirsem..
spor sıfır yine :(
bir de regl durumları var haftasonundan beri malum, üzerimde bitkinlik halsizlik..

Ayy agzindan bal damliyo bal leylamm🤩o senin kalbinin guzelligi 💕 inşallah senin ulaştığın kilolara ulasirim🤩
herkese kocaman günaydın!
dün ben hiçbi şey yemedim, haftada 2-3 günü böyle geçirmeye çalışıyorum :ı
bugün eşim yine iş için şehir dışına çıktı, dolayısıyla bugünde detoks devam.
açıkçası bu haftayı detoks ile kapatmayı planlıyorum. dayanabilirsem..
spor sıfır yine :KK43:
bir de regl durumları var haftasonundan beri malum, üzerimde bitkinlik halsizlik..
Aman diyim regl dönemi tehlikeli. Su an ben de yeni kahvaltı yapmama rağmen tatli kriziyle cebellesiyorum simdi meyveyle süt iccem😂
Detoks ananas yiyodun onu mu diyosun:( devam etmesen daha iyi olmaz mi hicbi sey yemiyosun o daha kötü olur gözün döner acliktan saldirirsin :(

Ayy agzindan bal damliyo bal leylamm🤩o senin kalbinin guzelligi 💕 inşallah senin ulaştığın kilolara ulasirim🤩

Aman diyim regl dönemi tehlikeli. Su an ben de yeni kahvaltı yapmama rağmen tatli kriziyle cebellesiyorum simdi meyveyle süt iccem😂
Detoks ananas yiyodun onu mu diyosun:KK43: devam etmesen daha iyi olmaz mi hicbi sey yemiyosun o daha kötü olur gözün döner acliktan saldirirsin :KK43:

zaten haftasonu o yüzden saldırdım :( regl dönemi canavara dönüsüyorum inanamıyorum bazen kendime o ilk 3 gün :ı şimdi sakinim :)
marketten ananas almayı unutmuşum, bu sefer bir şey yemedim, su içiyorum bolca :)
prof. yavuz yörükoğlu dinliyordum geçenlerde, haftada 1-2 detokslar çok faydalı diye açıklamaları vardı.

zaten haftasonu o yüzden saldırdım :KK43: regl dönemi canavara dönüsüyorum inanamıyorum bazen kendime o ilk 3 gün :ı şimdi sakinim :)
marketten ananas almayı unutmuşum, bu sefer bir şey yemedim, su içiyorum bolca :)
prof. yavuz yörükoğlu dinliyordum geçenlerde, haftada 1-2 detokslar çok faydalı diye açıklamaları vardı.
Peki canim sen bilirsin 😊

kesinlikle sağlıklı olmayabilir benim yaptığım biraz bilinçsizce onu söyleyeyim :KK43:
ama 3-4 güncük sonra düşük kalorili, bol vitaminli ve sağlıklı beslenicem :)
Canim benim kendi vücudunu en iyi sen bilirsin zaten 💚☺️ ben geçen sene 12 kilo vermistim o dönem 50li kilolara dusunce yavas vermeye başlamıştım ben de deneyip duruyodum detoks😬 bi ara sütlu yesilcay detoksu diye igrenc tatli bisey vardi tüm gün onu iciyodum. O gün basim dönmeye basladi bayagi kendimden gectim. O gun bugundur detoks yapmiyorum artik 😂 zaten son kilolar agır gidiyo aslinda sabretmek lazimmis bu sefer öyle yapcam inşallah.
Sen dedigim gibi iyi geliyosa devam edersin ama dikkat et kendine lütfen saglık gercekten en önemlisi😔
İnsan deneye deneye görüyo bazi seyleri o zaman yaptigim hatalara bakiyorum da. Bi ara öğlen 3te kapatiyodum aksam yemegini kilo veremiyorum diye🤦🏼‍♀️ bayagi kafayi bozmusum gerçekten tabi yine istedigim gibi 1 1.5 kilo veremiyodum vücut yag yakcak enerjiyi bulamiyodu ki😬

Ballarım
🍯
Günaydın
❤️

15 Mart Menü Bildirimi

11.00 2 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, bol tere ve iki gün kurusu kayısı

19.00 4 küçük parça tavuk, 6 yk yoğurt, 1 galeta ve bol yeşil salata

3 litre su

15 Mart Spor Bildirimi

10.395 adım
ACF408F8-E66F-4AD8-B399-6DD37DF04CBC.jpeg

Bitanem beni Cuma için 62.7 kg yazabilirsin. Bugün hiç tartılmadım, aklıma bile gelmedi. Ama dün 64tüm 😢 Kilo da almadım aslında ama bildiğin şişim kaç gündür. Alerji gibi kaşıntı, kızarıklık da var, yorgunlukta var. Stresten mi havalardan mı yediklerimden mi bilmiyorum artık 😑
Geçmiş olsun balım ödem yaptı demek ki 🌹🌹🌹

Detoks ananas yiyodun onu mu diyosun:KK43: devam etmesen daha iyi olmaz mi hicbi sey yemiyosun o daha kötü olur gözün döner acliktan saldirirsin :KK43:
Civcivim çok iyi gidiyorsun ❤️❤️❤️ bence sen beni de geçersin maşallahın var 🧿🧿🧿

Back
X