70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Afiyet olsun civcivim, harika bir menü, harika bir spor. Emin adımlarla eksilmeye devam

Ballarım

Bugün Ne Yedim ?

12.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, bol yeşillik ( roka ve tere ) , iki gün kurusu kayısı

15.00 1 muz, 1 hurma

18.00 8 yk kapuska yemeği, 4 yk yoğurt ve salata

3 litre su
Afiyet olsun aslim cok güzel yine adım yine atiyo musun bu aralar yazmıyorsun sanki de merak ettim
Kapuskayi da yillar önce yemistim en son. Bi ara ben de yapiyim saglikli kalorisi düsük bi yemek bulmak zor oluyo

Afiyet olsun aslim cok güzel yine adım yine atiyo musun bu aralar yazmıyorsun sanki de merak ettim
Kapuskayi da yillar önce yemistim en son. Bi ara ben de yapiyim saglikli kalorisi düsük bi yemek bulmak zor oluyo
Bende ilk defa yaptım kuzum nefis yemek tarifleri sağolsun ama çok lezzetliydi, tavsiye ederim.

evet balım spor olarak sadece adım atıyorum. Son dört günün adımını hemen paylaşayım. Hep geç saatlerde takımla paylaşınca günlüğümüzü aksatmışım. Özür dilerim civcivim Her gün en az 10.000 adım atmaya ısrarla devam ediyorum.

Estağfirullah canim ne özrü öylesine sordum meraklı melahat ben
Maşallah coook güzelmiş helal sana yürü kim tutar
Bunu ise gittiğinden dolayi mi atiyosun yoksa mesela evde bile özellikle yerinde yuruyo musun 10 bin olsun diye?

Evet bir tanem, son haftalarda fazla yoğun olunca yürüyüşe çıkamadım. Güney Kore dizilerini izlerken kaç adım attığımı bilmiyorum bi bakmışım 10.000 olmuşum da geçmişim

Evet bir tanem, son haftalarda fazla yoğun olunca yürüyüşe çıkamadım. Güney Kore dizilerini izlerken kaç adım attığımı bilmiyorum bi bakmışım 10.000 olmuşum da geçmişim
Ayy yalniz olmadigima sevindim demek ki dizi izlerken adim atan bi ben değilmişim ama napim öbür türlü zaman kalmiyo dizi izlerken oturacağına yurumek daha mantikli
Cok sevindim canim istikrar tutturman cok güzel
Zaten bu spor diyet isinde az ve öz sürdürülebilir aliskanliklar kazanirsan pacayi kurtariyosun gercekten isin özü tamamen bu. Sürdürülebilirlik her seydir bunu masamin karsisina yazip asiyim kpss calisirken de ayni performansi bekliyorum kendimden

Yaz biriciğim yaz . Ne güzel bir söz o öyle
Hep ihtiyacımız olacak böyle güzel kelam eyleyenlere Seviyorum seni minnoşum benim

enerji_kusagi iki gündür yoksun hayırdir herşey yolunda mı?
Canım çok teşekkür ederim merak edip sorduğun için Çok şükür iyiyim. Ev toplama, ev bulma vs derken birde arkadaşım geldi, yatılı misafirim var. Yoğunum oldukça. Sende iyisindir umarım

Süpersin Aslım

Canım çok teşekkür ederim merak edip sorduğun için Çok şükür iyiyim. Ev toplama, ev bulma vs derken birde arkadaşım geldi, yatılı misafirim var. Yoğunum oldukça. Sende iyisindir umarım
Kolay gelsn enercim ev toplama üstüne yatili misafir bayagi yogunsun Allah kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…