• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

14 Mart Menüm
Sabah 09.00 1,5 dilim kepekli ekmekle bayat ekmek pizzası(icinde salca azcik yağ ve su ile sos, zeytin, yesil kirmizi biber, cherry domates, sucuk, üstünde de kaşar vardı, 1 dilimi 100 kalori)

Ara 10.30 sütlü kahve, 2 dilim kivi
Ara 15.30 türk kahvesi

Akşam 17.15 3 kasik etli kuru fasulye, 2 kasik sade bulgur pilavi, 1 bardak ayran, turşu

Spor;
Leslie 5 mil= 60 dakika
Pilates= 10 dk

Su; 2 litre
Afiyet olsun civcivim, harika bir menü, harika bir spor. :KK9: :KK9: :KK9: Emin adımlarla eksilmeye devam:KK60:

Ballarım
🍯
Bugün Ne Yedim ?

12.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, bol yeşillik ( roka ve tere ) , iki gün kurusu kayısı

15.00 1 muz, 1 hurma

18.00 8 yk kapuska yemeği, 4 yk yoğurt ve salata

3 litre su
Afiyet olsun aslim cok güzel yine :nazar: adım yine atiyo musun bu aralar yazmıyorsun sanki de merak ettim☺️
Kapuskayi da yillar önce yemistim en son. Bi ara ben de yapiyim saglikli kalorisi düsük bi yemek bulmak zor oluyo😊

Afiyet olsun aslim cok güzel yine :nazar: adım yine atiyo musun bu aralar yazmıyorsun sanki de merak ettim☺️
Kapuskayi da yillar önce yemistim en son. Bi ara ben de yapiyim saglikli kalorisi düsük bi yemek bulmak zor oluyo😊
Bende ilk defa yaptım kuzum 🤭 nefis yemek tarifleri sağolsun 🥰 ama çok lezzetliydi, tavsiye ederim. ❤️

evet balım spor olarak sadece adım atıyorum. Son dört günün adımını hemen paylaşayım. Hep geç saatlerde takımla paylaşınca günlüğümüzü aksatmışım. Özür dilerim civcivim 💐 Her gün en az 10.000 adım atmaya ısrarla devam ediyorum. ❤️
338E362D-3FEB-4480-BA9D-8F334832154B.webp
A8C09E85-0B03-4C4C-AF1C-2CD33F2E704E.webp
8F0CEDC1-1197-4E62-89C9-E929E8DFCC93.webp
56293C13-09DF-4F6D-BFB6-65C51B6BA724.webp

Bende ilk defa yaptım kuzum 🤭 nefis yemek tarifleri sağolsun 🥰 ama çok lezzetliydi, tavsiye ederim. ❤️

evet balım spor olarak sadece adım atıyorum. Son dört günün adımını hemen paylaşayım. Hep geç saatlerde takımla paylaşınca günlüğümüzü aksatmışım. Özür dilerim civcivim 💐 Her gün en az 10.000 adım atmaya ısrarla devam ediyorum. ❤️
Eki Görüntüle 2801796 Eki Görüntüle 2801797 Eki Görüntüle 2801798 Eki Görüntüle 2801799
Estağfirullah canim ne özrü öylesine sordum☺️ meraklı melahat ben 😂
Maşallah coook güzelmiş helal sana yürü kim tutar 🤩
Bunu ise gittiğinden dolayi mi atiyosun yoksa mesela evde bile özellikle yerinde yuruyo musun 10 bin olsun diye?

Estağfirullah canim ne özrü öylesine sordum☺️ meraklı melahat ben 😂
Maşallah coook güzelmiş helal sana yürü kim tutar 🤩
Bunu ise gittiğinden dolayi mi atiyosun yoksa mesela evde bile özellikle yerinde yuruyo musun 10 bin olsun diye?
Evet bir tanem, son haftalarda fazla yoğun olunca yürüyüşe çıkamadım. Güney Kore dizilerini izlerken kaç adım attığımı bilmiyorum :KK70: bi bakmışım 10.000 olmuşum da geçmişim 😅🙈

Evet bir tanem, son haftalarda fazla yoğun olunca yürüyüşe çıkamadım. Güney Kore dizilerini izlerken kaç adım attığımı bilmiyorum :KK70: bi bakmışım 10.000 olmuşum da geçmişim 😅🙈
Ayy yalniz olmadigima sevindim demek ki dizi izlerken adim atan bi ben değilmişim:D :D ama napim öbür türlü zaman kalmiyo dizi izlerken oturacağına yurumek daha mantikli :D
Cok sevindim canim istikrar tutturman cok güzel🤩
Zaten bu spor diyet isinde az ve öz sürdürülebilir aliskanliklar kazanirsan pacayi kurtariyosun gercekten isin özü tamamen bu. Sürdürülebilirlik her seydir bunu masamin karsisina yazip asiyim kpss calisirken de ayni performansi bekliyorum kendimden :D :D

Ayy yalniz olmadigima sevindim demek ki dizi izlerken adim atan bi ben değilmişim:KK70: :KK70: ama napim öbür türlü zaman kalmiyo dizi izlerken oturacağına yurumek daha mantikli :KK70:
Cok sevindim canim istikrar tutturman cok güzel🤩
Zaten bu spor diyet isinde az ve öz sürdürülebilir aliskanliklar kazanirsan pacayi kurtariyosun gercekten isin özü tamamen bu. Sürdürülebilirlik her seydir bunu masamin karsisina yazip asiyim kpss calisirken de ayni performansi bekliyorum kendimden :KK70: :KK70:
Yaz biriciğim yaz . Ne güzel bir söz o öyle 🥰
Hep ihtiyacımız olacak böyle güzel kelam eyleyenlere :KK60: Seviyorum seni minnoşum benim ❤️

enerji_kusagi enerji_kusagi iki gündür yoksun hayırdir herşey yolunda mı?
Canım çok teşekkür ederim merak edip sorduğun için 😍 Çok şükür iyiyim. Ev toplama, ev bulma vs derken birde arkadaşım geldi, yatılı misafirim var. Yoğunum oldukça. Sende iyisindir umarım😊

Eki Görüntüle 2801796 Eki Görüntüle 2801797 Eki Görüntüle 2801798 Eki Görüntüle 2801799
Süpersin Aslım 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🧿🧿🧿

Canım çok teşekkür ederim merak edip sorduğun için 😍 Çok şükür iyiyim. Ev toplama, ev bulma vs derken birde arkadaşım geldi, yatılı misafirim var. Yoğunum oldukça. Sende iyisindir umarım😊
Kolay gelsn enercim ev toplama üstüne yatili misafir bayagi yogunsun Allah kolaylik versin💚

Back