- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Tebrikler miyendizim cok guzel eksinKizceler günaydın
Bu sabah erkenden tartıldım,
Geçen cumartesi 64,05 kg
Bu cumartesi 63,55 kg
Fark: -500 Gr
Biraz daha beklesem muhtemelen daha fazla eksi gelirdim ama dişçi randevum var, işleri halledeyim diye hızlı davrandım.
Sonuç olarak kilo vermiş gibi gözükse de 2 hafta önceki kiloma bile dönemedim
Bundan sonra tekrardan dikkat etmeye başlayacağım inşallah
Olsun sabit kalmak da güzelSevgi enerji ne istersen
Atalim balımben bu ara en yüksek geçen hafta 13.500 yaptım
En son Hande Erçel di balımne ara Şeyma oldu
Hoşgeldiniz
Hoşgeldinizhaftada en az 500 gram verseniz 11 hafta var en az 5.5 kilo yapar sporda yapıp sıkılasinca çorap söküğü gibi gelir
Ya şanslısın bence ben olsam şikayet etmezdimbenimki bencil balık burcu hiç öyle düşünmez halbuki düşünse bir boğa olarak çok mutlu olurdum hamileyken bile baklava istemiştim usenip gitmedi halbuki evimizin karşısında iki tane baklavacı vardı bı de ilk evlendigimizde kv sarma sardı benim için ben şehir dışında idim gelirken getir dedim getirmedi hala kızarım 14 yıl geçti
Sağlığın ihmal etmecrp antibiyotik almana rağmen neden yüksek çıktı aceba Allah acil şifa versin balım
Ballar
Kilom 68.2
Geçen hafta da 68.2 imiş.
Sabit im
Yüzde sıfır
Dünden beri dikkat ettim yediklerime ancak koruma olmuş
Ay sonu gelmeden eski kiloma dönerim inşallah
BALLARRRRR | Yaş | Boy | Hedef | 27 Şubat | 06 Mart | 13 Mart | 20 Mart | 27 Mart | Verilen Yüzde |
| 35 | 171 | 62 | 67.4 | 68.2 | 68.2 | |||
| 36 | 160 | 55 | 66.7 | 66.5 | ||||
| 27 | 160 | 49.9 | 50.2 | 50.7 | 49.9 | |||
| 31 | 159 | 52 | 63.8 | 63.8 | ||||
| 26 | 157 | 55 | 67.5 | 66.8 | 66.8 | |||
| 35 | 160 | 55 | 63.25 | 64.05 | 63.55 | |||
| 40 | 169 | 68 | 74.1 | 73.5 | 72.75 | |||
| 29 | 152 | 65 | 81.3 |
Tebrik ederim hayrişim, koruyor olmak bile bazen muhteşemdir. Havaların ısınmasıyla ve bazı şeylerin düzene girmesiyle eminim tekrar hız kazanacağız, azıcık daha zamana ihtiyacımız var balım, üzme kendini. Diş randevun ağrısız sızısız çok güzel geçsin inşallah.Kizceler günaydın
Geçen cumartesi 64,05 kg
Bu cumartesi 63,55 kg
Biraz daha beklesem muhtemelen daha fazla eksi gelirdim ama dişçi randevum var, işleri halledeyim diye hızlı davrandım.
Neden yüksek çıktığını ben de anlamıyorum canım, öncekine göre de yükselmiş hatta. Neyse bakalım şu stresli zamanlar bitsin belki de her şey kendiliğinden normale döner.Sevgi enerji ne istersen
Hoşgeldiniz
Hoşgeldinizhaftada en az 500 gram verseniz 11 hafta var en az 5.5 kilo yapar sporda yapıp sıkılasinca çorap söküğü gibi gelir
Ya şanslısın bence ben olsam şikayet etmezdimbenimki bencil balık burcu hiç öyle düşünmez halbuki düşünse bir boğa olarak çok mutlu olurdum hamileyken bile baklava istemiştim usenip gitmedi halbuki evimizin karşısında iki tane baklavacı vardı bı de ilk evlendigimizde kv sarma sardı benim için ben şehir dışında idim gelirken getir dedim getirmedi hala kızarım 14 yıl geçti
Sağlığın ihmal etmecrp antibiyotik almana rağmen neden yüksek çıktı aceba Allah acil şifa versin balım
Ballar
Kilom 68.2
Sabit im
Yüzde sıfır
Bitanem hem geçmiş olsun hem afiyet olsun. Pişman olmaman güzel, zaten bu sefer her şeyi hayatımızdan çıkarmadan bu işi başaralım ki kalıcı olsun demiştik. Çok şükür hem yemiş olmana hem de regle rağmen sabit gelmişsin, bence bu bir başarıdır.Kilo Bildirimim
Gecen hafta: 66.8
Bugün:66.8
Fark sabit.
Regl oldum ama bunu bahane etmicem hic dün cok agrim vardi paso yattim battaniyem ve sicak su torbamlasurekli uyumakliydim esim de gitmis baklava abur cubur doldurmus gelmis. Baklava yedim de biraz gozüm acildi pisman degilim asla bi daha olsa bi daha yerim ondan dolayi muhtemelen gercek kilomu göremedim hiiicc önemli değil bugün yola devam. Cok mutluyum bunu artik yasam bicimi haline getirdim dengelemeyi öğrendim önemli olan bu benim icin.
Tebrik ederim balımmmm, çok güzel eksi görmüşsün yine. Yakında 6lar geliyor ayak seslerini duymaya başladım bile.GünaydınMutlu hafta sonları diliyorum hepimize
Ballarımmmm
6 Mart : 73,500
13 Mart : 72,750
Fark : 750 gram
Yüzdelik : 1,020 gram
Eki Görüntüle 2801034
Leylam çok ama çok sevindim, çok tebrik ediyorum seni. Maşallah istediğin kiloyu gördün sonunda. Koruyacağından da hiç şüphem yok.
Tebrikler mühenidizimmmmKizceler günaydın
Geçen cumartesi 64,05 kg
Bu cumartesi 63,55 kg
Korumak en güzeli , bende bir an önce 68 olup korumaya geçmek istiyorum.Sevgi enerji ne istersen
Hoşgeldiniz
Ballar
Kilom 68.2
Sabit im
Yüzde sıfır
minnoşum benim, regle ve baklavaya rağmen artı olmayıp sabit kalmak harikaKilo Bildirimim
Gecen hafta: 66.8
Bugün:66.8
Fark sabit.
Regl oldum ama bunu bahane etmicem hic dün cok agrim vardi paso yattim battaniyem ve sicak su torbamlasurekli uyumakliydim esim de gitmis baklava abur cubur doldurmus gelmis. Baklava yedim de biraz gozüm acildi pisman degilim asla bi daha olsa bi daha yerim ondan dolayi muhtemelen gercek kilomu göremedim hiiicc önemli değil bugün yola devam. Cok mutluyum bunu artik yasam bicimi haline getirdim dengelemeyi öğrendim önemli olan bu benim icin.
Ayy kiyamam yarim dilim tadina baksan mitesekkur ederim aslim
Tebrikler aslim cok güzel bi eksi
Maşallah Leylam, harikasın
Emeğine sağlık Songül Balımmm
BALLARRRRR Yaş Boy Hedef 27
Şubat06
Mart13
Mart20
Mart27
MartVerilen Yüzde sudem34 35 171 62 67.4 68.2 68.2 sonngulen 36 160 55 66.7 66.5 Felicio 27 160 49.9 50.2 50.7 49.9 enerji_kusagi 31 159 52 63.8 63.8 Saricivcivcikcik 26 157 55 67.5 66.8 66.8 birmuhendisanne 35 160 55 63.25 64.05 63.55 asliogretmen 40 169 68 74.1 73.5 72.75 inci-tepik 29 152 65 81.3
inşallah balım, o ses bana da geliyorTebrik ederim hayrişim, koruyor olmak bile bazen muhteşemdir. Havaların ısınmasıyla ve bazı şeylerin düzene girmesiyle eminim tekrar hız kazanacağız, azıcık daha zamana ihtiyacımız var balım, üzme kendini. Diş randevun ağrısız sızısız çok güzel geçsin inşallah.
Neden yüksek çıktığını ben de anlamıyorum canım, öncekine göre de yükselmiş hatta. Neyse bakalım şu stresli zamanlar bitsin belki de her şey kendiliğinden normale döner.
Kilon konusunda da tebrik ederim, her zaman söylerim korumak da muhteşem.
Bitanem hem geçmiş olsun hem afiyet olsun. Pişman olmaman güzel, zaten bu sefer her şeyi hayatımızdan çıkarmadan bu işi başaralım ki kalıcı olsun demiştik. Çok şükür hem yemiş olmana hem de regle rağmen sabit gelmişsin, bence bu bir başarıdır.
Tebrik ederim balımmmm, çok güzel eksi görmüşsün yine. Yakında 6lar geliyor ayak seslerini duymaya başladım bile.
Leylam çok ama çok sevindim, çok tebrik ediyorum seni. Maşallah istediğin kiloyu gördün sonunda. Koruyacağından da hiç şüphem yok.
biriciğim, sağlıklı ol, tezini de bitir. Biz elbet bu işi halledeceğiz.Ballar ben birkaç gündür tezle ilgilenirken eşim ne pişirirse onu yedim, ayrıca bilgisayarın başında abur cubur yemekten de kendimi alamadım. Bu geçici bir süreç o yüzden buna takılmıyorum ama bilerek tartılmadım. Bir de artıları görüp canım sıkılmasın diye, zaten ilaçların da beni şişirdiği çok net ortada, kocaman şişkin bir karın ve mideyle dolaşıyorum.
Ballar ben birkaç gündür tezle ilgilenirken eşim ne pişirirse onu yedim, ayrıca bilgisayarın başında abur cubur yemekten de kendimi alamadım. Bu geçici bir süreç o yüzden buna takılmıyorum ama bilerek tartılmadım. Bir de artıları görüp canım sıkılmasın diye, zaten ilaçların da beni şişirdiği çok net ortada, kocaman şişkin bir karın ve mideyle dolaşıyorum.
Canim benim bu tempoda birazcik salmak senin de hakkin bence yogun bi dönemden geciyosun. Öyle olmasa bile dedigin gibi ilaçlar sisiriyo seni. Hiicc sıkma canını sen simdi sadece sagligina ve tezine odaklanŞimdi tekrar çalışmaya dönüyorum, hepinizi çok öpüyorum. Akşam uğramaya çalışırım.
Sağol CivcivimTebrikler miyendizim cok guzel eksinolsun iki hafta önceki kilona arti olarak da devam edebilirdin ama bak eksiliyo gittikce bu da guzel bisey ❤
Olsun sabit kalmak da güzel
Vuu
Eline emeğine sağlık Songül um
BALLARRRRR Yaş Boy Hedef 27
Şubat06
Mart13
Mart20
Mart27
MartVerilen Yüzde sudem34 35 171 62 67.4 68.2 68.2 sonngulen 36 160 55 66.7 66.5 Felicio 27 160 49.9 50.2 50.7 49.9 enerji_kusagi 31 159 52 63.8 63.8 Saricivcivcikcik 26 157 55 67.5 66.8 66.8 birmuhendisanne 35 160 55 63.25 64.05 63.55 asliogretmen 40 169 68 74.1 73.5 72.75 inci-tepik 29 152 65 81.3
BalımTebrik ederim hayrişim, koruyor olmak bile bazen muhteşemdir. Havaların ısınmasıyla ve bazı şeylerin düzene girmesiyle eminim tekrar hız kazanacağız, azıcık daha zamana ihtiyacımız var balım, üzme kendini. Diş randevun ağrısız sızısız çok güzel geçsin inşallah.
Neden yüksek çıktığını ben de anlamıyorum canım, öncekine göre de yükselmiş hatta. Neyse bakalım şu stresli zamanlar bitsin belki de her şey kendiliğinden normale döner.
Bitanem hem geçmiş olsun hem afiyet olsun. Pişman olmaman güzel, zaten bu sefer her şeyi hayatımızdan çıkarmadan bu işi başaralım ki kalıcı olsun demiştik. Çok şükür hem yemiş olmana hem de regle rağmen sabit gelmişsin, bence bu bir başarıdır.
Tebrik ederim balımmmm, çok güzel eksi görmüşsün yine. Yakında 6lar geliyor ayak seslerini duymaya başladım bile.
Canım öncelik sağlığın şu an .Ballar ben birkaç gündür tezle ilgilenirken eşim ne pişirirse onu yedim, ayrıca bilgisayarın başında abur cubur yemekten de kendimi alamadım. Bu geçici bir süreç o yüzden buna takılmıyorum ama bilerek tartılmadım. Bir de artıları görüp canım sıkılmasın diye, zaten ilaçların da beni şişirdiği çok net ortada, kocaman şişkin bir karın ve mideyle dolaşıyorum.
Şaka maka AslımTebrikler mühenidizimmmm
Korumak en güzeli , bende bir an önce 68 olup korumaya geçmek istiyorum.
minnoşum benim, regle ve baklavaya rağmen artı olmayıp sabit kalmak harika
Teşekkür ederim canımın içi
Maşallah Leylam, harikasın
Emeğine sağlık Songül Balımmm
inşallah balım, o ses bana da geliyor
biriciğim, sağlıklı ol, tezini de bitir. Biz elbet bu işi halledeceğiz.
13 Mart Menüm
Sabah 09.00 1.5 haslanmis yumurta maydanoz taze soganla yumurta salatası, cherry domates, 2 çay kaşığı petek bal, yarim dilim ezine peyniri uzerine çöret otu serpistirdim, 1 dilim tam buğday ekmeğinin 1/3'i, sekersiz cay
Ara 11.00 sütlu kahve+1 kare beyaz cikileta
Ara 15.00 1 kase meyveli yoğurt
Akşam 17.30 3 kasik etli kuru fasulye, 2 kasik sade bulgur pilavı, 1 bardak ayran, turşu
Spor; 20 dk yürüyüş ( birazdan leslie yapcam ekleme yaparim)
Su; 2 litre
Canım şimdilik başka şehir ve başka doktor pek mümkün değil, şu an kontrol altında tutsam yeter diye bakıyorum, ağrım olmadıkça daha fazla üzerine gitmeyeceğim bu konunun. crp yüksek olması normal değil, doktor da anlam veremedi zaten, takip edelim biraz daha dedi. belirgin bir ateşim olmadı hiç. Üzüntüyü atlattım bence canım, arkadaşımın ölümünü kabullendim ve daha rahatım artık. Stres dersen çok fazla, çünkü hem tez hem de yetişmesi gereken başka bir sürü çalışma var ve ben kapana kısılmış gibi hissediyorum. Tez bitince inşallah diğerlerini de halledeceğim teker teker. Her şeyi burada anlatmak mümkün olmuyor tabi ama bu aralar hakkaten hiç olmadığım kadar fenalardayım ama hepsi geçecek.Sağol Civcivim
Bıkmadan verelim koruyalım inşallah
VuuLeyla m tebrikler ne yedin ne içtin maşallah hayal bile edilemeyecek kadar güzel kilo güzel yüzde güzel vücut hatları emek verdin çok çalıştın ve çok hakettin hiç pes etmedin tekrardan tebrikler
Eline emeğine sağlık Songül um
Balım
İnşallah hep birlikte koruyalım
Canım başka bir dr .prof filan mı görünsen Ankara İzmir İstanbul ne bileyim daha büyük bir hastanesen kendini nasıl hissediyorsun?
Dr. Ne diyo crp yüksek çıkması normal mi?
Ateşin filan oluyor mu?
Çok mu stres üzüntü altındasın
İnan bize anlattığınin kaç katı yaşadığın belli çok üzüldümbir an önce iyileş inşallah
Canım öncelik sağlığın şu an .
Kafa rahat olunca beden de rahat oluyor.
Tezine odaklan işlerini yoluna koy.
Kilo vermek insanı mutlu ediyor evet .
En azından indiğin kiloyu koru bu süreçte.
Şaka maka Aslımyetiştin bana beraber koruruz balım bak Leylam esas hedefine ulaştı ben şimdilik ,68 koruyum.
Sonra 66 ya tekrar inmek istiyorum.
Hayalim 62 yı hatta 59.9 görmek ama kısmet zorlar miyim zorlamam mı bilmiyorum
Şu an pek hazır değilim
Yiyip yiyip korumaya alışınca alışmış kudurmustan beterdir hesabı
Ben tezle ilgileniyordum canım size bir bakayım dedim. Şimdi tekrar çalışmaya döneceğim. Bu saatlerde gelen açlık hissini özledim, dayan kuzum sakın yeme bir şey, yarın spor da yaptın mı muhteşem olur.Kizlar napiyosunuz geleneksel acikma saatleri basladi bende
Ama sporumu yapamadim yapaydim iyi olcakti bugün daha cok gram kaybederdim.
Yarin en az 1 saat yapip bugünü de telafi edeyim en iyisi
Canım kapana kısılmış gibi hissetmeCanım şimdilik başka şehir ve başka doktor pek mümkün değil, şu an kontrol altında tutsam yeter diye bakıyorum, ağrım olmadıkça daha fazla üzerine gitmeyeceğim bu konunun. crp yüksek olması normal değil, doktor da anlam veremedi zaten, takip edelim biraz daha dedi. belirgin bir ateşim olmadı hiç. Üzüntüyü atlattım bence canım, arkadaşımın ölümünü kabullendim ve daha rahatım artık. Stres dersen çok fazla, çünkü hem tez hem de yetişmesi gereken başka bir sürü çalışma var ve ben kapana kısılmış gibi hissediyorum. Tez bitince inşallah diğerlerini de halledeceğim teker teker. Her şeyi burada anlatmak mümkün olmuyor tabi ama bu aralar hakkaten hiç olmadığım kadar fenalardayım ama hepsi geçecek.
Balım güzel adım atmışsın başarıların devamını dilerim benim de geçen hafta en yüksek 13824 müşSevgi enerji ne istersen
Hoşgeldiniz
Ballar
Kilom 68.2
Sabit im
Yüzde sıfır
Balım daha öncede gördüm bu rakamları bir ileri bir geri idare ediyorumTebrik ederim hayrişim, koruyor olmak bile bazen muhteşemdir. Havaların ısınmasıyla ve bazı şeylerin düzene girmesiyle eminim tekrar hız kazanacağız, azıcık daha zamana ihtiyacımız var balım, üzme kendini. Diş randevun ağrısız sızısız çok güzel geçsin inşallah.
Çok güzel kilo vermişsin tebrikler AslımGünaydınMutlu hafta sonları diliyorum hepimize
Ballarımmmm
6 Mart : 73,500
13 Mart : 72,750
Fark : 750 gram
Yüzdelik : 1,020 gram
Eki Görüntüle 2801034
Sıkma canını Songülüm o ilaçlar hem iştah açar hem kilo yapar bir tik kontrol etsen almasan kg yeter benceBallar ben birkaç gündür tezle ilgilenirken eşim ne pişirirse onu yedim, ayrıca bilgisayarın başında abur cubur yemekten de kendimi alamadım. Bu geçici bir süreç o yüzden buna takılmıyorum ama bilerek tartılmadım. Bir de artıları görüp canım sıkılmasın diye, zaten ilaçların da beni şişirdiği çok net ortada, kocaman şişkin bir karın ve mideyle dolaşıyorum.
Tebrikler mühendisim güzel eksiKizceler günaydın
Geçen cumartesi 64,05 kg
Bu cumartesi 63,55 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?