- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Ellerine sağlık kıymetlimmGü nay dınnnnn
Ballarım
Civcivim gelmiş ama yerleri silmemiş.Dur ona sürpriz yapayım.
Oh mis gibi oldu her yer. İnşallahhhh görünce çok mutlu olur.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık kıymetlimmGü nay dınnnnn
Ballarım
Civcivim gelmiş ama yerleri silmemiş.Dur ona sürpriz yapayım.
Oh mis gibi oldu her yer. İnşallahhhh görünce çok mutlu olur.
![]()
Ooo cok güzel az kalmisSağolasın BebişimmMisafiri şimdi yollayacağım. Ondan sonra ev toplama son gaz devam. Yarın sabah 10 da nakliye gelecekmiş
![]()
Beni de alın yanınıza,Ooo cok güzel az kalmis
Yarindan sonra gelsin yeni bi sehir yeni hayaller yeni umutlar![]()
beni de ekler misiniz acabalistenize? yaş 35 boy 166 cm kilom 6 martta tartılmıstım 57.5 kg bi daha tartılmaya cesaret edemedim:) hedefim 53 kg olsun :)
BALLARRRRR Yaş Boy Hedef 27
Şubat06
Mart13
Mart20
Mart27
MartVerilen Yüzde @sudem34 35 171 62 67.4 68.2 68.2 sonngulen
36 160 55 66.7 66.5 @Felicio 27 160 49.9 50.2 50.7 49.9 enerji_kusagi
31 159 52 63.8 63.8 Saricivcivcikcik
26 157 55 67.5 66.8 66.8 @birmuhendisanne 35 160 55 63.25 64.05 63.55 asliogretmen
40 169 68 74.1 73.5 72.75 @inci-tepik 29 152 65 81.3
Biz şahsen aile olarak tüketmiyoruz. Yapabildiğimiz her şeyi evde yapıyoruz, ekmek dahil. Vegan ürünlerden de soya hakkında olumsuz şeyler okudum.
Bir kere glutensiz un içeriğini inceleme fırsatım oldu. İçindekiler şöyleydi; şeker, pirinç unu, mısır nişastası, vs.. dur bak hatta resmini bile çekmiştim.
Bol bol karbonhidrat deposu anlayacağın
Glutensiz un yerine öğütülmüş bakliyatların ununu tavsiye ederim. Nohut gibi.
Şöyle de bir tüyo vereyim. Sağlıklı güzel unun proteini EN AZ 12,5-13 gr olmalı ve üzeri. Genelde tüm market unları glutence zenginleştirildiği için(gdo) proteini ortalama 10 gr civarı. (Glutensiz ununda 3 civarı)
Yani unların besleyiciliği düşük, gluteni bol, buğdayın kromozom sayısı olması gerektiğinden fazla. Bolca ödem ve alerji yapacak tarzda. Kabaca hesaplarsak 500 gr un kullandığında market ununda toplamda 50-53 gr civarı protein olurken, kaliteli unda en az 63-65 gr oluyor gibi.
Kısaca canım, organik diye satılan paketli hiç bir ürün ve markaya güvenmiyorum. Hilesi bol bir sektör. En güzeli gücün yetiyorsa kendin tedarik edip evde yapabilmek veya yaptırabilmek.
Kalbimin yarısı İStAnbuL'da kaldı...Beni de alın yanınıza,
kendimi buralarda
öksüz gibi hissediyorum şuan![]()
Ihlamurlar çiçek açtığı zamanKalbimin yarısı İStAnbuL'da kaldı...
Kıymetlim sen yeterki gelmek iste ❤
Aaa aslim her zaman acik kapim sana gel zaten enercim bana yakinlasiyoBeni de alın yanınıza,
kendimi buralarda
öksüz gibi hissediyorum şuan![]()
Temmuz gibi neden olmasınAaa aslim her zaman acik kapim sana gel zaten enercim bana yakinlasiyo
Şurdan biraz yüzsek zaten önümüz antalya gel beraber gideriz su geçirmeyen bi akıllı saat al
Tabi yüzerek bi miktar uzun surebilir artik kiyiya ulasinca nefesleniriz yuttugumuz sularla![]()
herkeslere günaydın! :)
haftasonu tam bir canavar oldum ben sanki ben değildim :)
yedim içtim hiiiiiç korkmadan, şimdi kara kara düşün blonde diyorum kendime :)
pes etmedim, bugün kaldığım yerden devammm :)
beni de ekler misiniz acabalistenize? yaş 35 boy 166 cm kilom 6 martta tartılmıstım 57.5 kg bi daha tartılmaya cesaret edemedim:) hedefim 53 kg olsun :)
Kizlar merhaba hosgeldinizMerhaba bende geldim
Sabah platesle gune basladim
165.boy kg 84.
Bana da motive verin lutfen
Haha anlik krizler herkeste oluyo zaten olmazsa olmazherkeslere günaydın! :)
haftasonu tam bir canavar oldum ben sanki ben değildim :)
yedim içtim hiiiiiç korkmadan, şimdi kara kara düşün blonde diyorum kendime :)
pes etmedim, bugün kaldığım yerden devammm :)
bana burası motive oluyor hosuma gitti kendim gibi zayıflama amacı olanları görmek :)Kizlar merhaba hosgeldiniz
Biz birbirimizi önceden taniyarak acmistik bu sayfayi eski dostuz yani listedekilerle
Misafir olarak kalabilirsiniz tabi sayfamizda. Aktif olursaniz listeye ekliyoruz genelde bi girdi bi cıktı olmamasi için
Akşamlari menümuzü ve yaptigimiz sporlari yaziyoruz.
Haha anlik krizler herkeste oluyo zaten olmazsa olmazama olsun dengelemek önemli
Bende de cok oluyo ama şükür midem küçüldü artik istesem de eskisi gibi yiyemiyorum. Hele aksamlari bos mideyle uyumak kadar mutlu eden bisey yok![]()
Cook sevindim burayi sevmene❤bana burası motive oluyor hosuma gitti kendim gibi zayıflama amacı olanları görmek :)
hem de güç oluyor :)
dostlugunuz daim olsun, benim arkadaslarım hiç internet kullanamıyor iş temposu vs. :)
genelde herkes instagramda ama bende instagramı pek kullanmıyorum o yüzden siz sanslısınız arkadas olup böyle bir forumda da sohbet etmek ne güzelmis :)
Haha zaten esler de ayri bi engel ben benimkini de diyete soktum rahatladimkesinlikle bende açlığı tercih ederim hep, yemeyince daha mutluyum :ı
ama ayda 1 gün gelen krizlerim beni hazırlıksız yakaladı haftasonu atladım arabaya kızımla kahvaltıya,
ordan arkadasımla bulustuk derkeeeen 1 aylık mis gibi diyet bozuldu.
pazar günü de eşimin pisboğazlığı tuttu sağolsun
yok yaa düşünmüyorum devam ediyorum bir balkan kızı asla pes etmez!![]()
ne küçüğü kocaman 10 yaşında :)))))) en yakın arkadaşım o bnm <3Haha zaten esler de ayri bi engel ben benimkini de diyete soktum rahatladim
Yok yok bisey olmaz bozulmamistir sakın bırakma hatayi burda yapıyoruz zaten. Pisman da olma yedin bitti bugün devam
Kızın kac yasinda kücuk sanirim daha![]()
Ooo masallah buyumus artik. Sen kaf yasindaydin peki. Gecen tanisirken yazmistin ama ben yine unuttum galibane küçüğü kocaman 10 yaşında :)))))) en yakın arkadaşım o bnm <3
bazen inanmıyorlar kızın mı falan diye şok oluyorlar :))))
35 ama ben genlerden dolayı kücük duruyorum iyi mi kötü mü bilemedimOoo masallah buyumus artik. Sen kaf yasindaydin peki. Gecen tanisirken yazmistin ama ben yine unuttum galibahafizam mikemmeldir
![]()