• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

herkeslere günaydın! :)
haftasonu tam bir canavar oldum ben sanki ben değildim :)
yedim içtim hiiiiiç korkmadan, şimdi kara kara düşün blonde diyorum kendime :)
pes etmedim, bugün kaldığım yerden devammm :)

BALLARRRRR🍯Yaş Boy Hedef27
Şubat
06
Mart
13
Mart
20
Mart
27
Mart
Verilen Yüzde
@sudem34351716267.468.268.2
sonngulen sonngulen 361605566.766.5
@Felicio2716049.950.250.749.9
enerji_kusagi enerji_kusagi 311595263.863.8
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 261575567.566.866.8
@birmuhendisanne351605563.2564.0563.55
asliogretmen asliogretmen 401696874.173.572.75
@inci-tepik291526581.3
beni de ekler misiniz acabalistenize? yaş 35 boy 166 cm kilom 6 martta tartılmıstım 57.5 kg bi daha tartılmaya cesaret edemedim:) hedefim 53 kg olsun :)

Biz şahsen aile olarak tüketmiyoruz. Yapabildiğimiz her şeyi evde yapıyoruz, ekmek dahil. Vegan ürünlerden de soya hakkında olumsuz şeyler okudum.

Bir kere glutensiz un içeriğini inceleme fırsatım oldu. İçindekiler şöyleydi; şeker, pirinç unu, mısır nişastası, vs.. dur bak hatta resmini bile çekmiştim.
Bol bol karbonhidrat deposu anlayacağın😬
Glutensiz un yerine öğütülmüş bakliyatların ununu tavsiye ederim. Nohut gibi.

Şöyle de bir tüyo vereyim. Sağlıklı güzel unun proteini EN AZ 12,5-13 gr olmalı ve üzeri. Genelde tüm market unları glutence zenginleştirildiği için(gdo) proteini ortalama 10 gr civarı. (Glutensiz ununda 3 civarı 😑 )
Yani unların besleyiciliği düşük, gluteni bol, buğdayın kromozom sayısı olması gerektiğinden fazla. Bolca ödem ve alerji yapacak tarzda. Kabaca hesaplarsak 500 gr un kullandığında market ununda toplamda 50-53 gr civarı protein olurken, kaliteli unda en az 63-65 gr oluyor gibi.

Kısaca canım, organik diye satılan paketli hiç bir ürün ve markaya güvenmiyorum. Hilesi bol bir sektör. En güzeli gücün yetiyorsa kendin tedarik edip evde yapabilmek veya yaptırabilmek.
IMG_8539.webp
IMG_8538.webp

bu siteyi kullanmayı cok bilmiyorum görselleri içindekileri görmeniz açısından yükledim,
regl dönemi de denk gelince tatlı istediğimi asla bastıramıyorum :(
tabi bunu yemekle kalmadım ben sadece ,
hiç yememem gereken şeyler yedim ama artık geçti napıyım önümüzdeki maçlara bakıyoruz :p

Kalbimin yarısı İStAnbuL'da kaldı...:cry:

Kıymetlim sen yeterki gelmek iste ❤
Ihlamurlar çiçek açtığı zaman
Ben güneş gibi gireceğim her dar kapıdan
Kimseye uğramam ben sana uğramadan
Kavlime sâdıkım, sâdıkım sana
Takvim sorup hudut çizdirme bana
Ben sana çiçeklerle geleceğim
-Ihlamurlar çiçek açtığı zaman.

Beni de alın yanınıza,
kendimi buralarda
öksüz gibi hissediyorum şuan :KK61:
Aaa aslim her zaman acik kapim sana gel zaten enercim bana yakinlasiyo :21:
Şurdan biraz yüzsek zaten önümüz antalya gel beraber gideriz su geçirmeyen bi akıllı saat al:halay:
Tabi yüzerek bi miktar uzun surebilir artik kiyiya ulasinca nefesleniriz yuttugumuz sularla:kusmuk:

Aaa aslim her zaman acik kapim sana gel zaten enercim bana yakinlasiyo :21:
Şurdan biraz yüzsek zaten önümüz antalya gel beraber gideriz su geçirmeyen bi akıllı saat al:halay:
Tabi yüzerek bi miktar uzun surebilir artik kiyiya ulasinca nefesleniriz yuttugumuz sularla:kusmuk:
Temmuz gibi neden olmasın :KK36:

beni de ekler misiniz acabalistenize? yaş 35 boy 166 cm kilom 6 martta tartılmıstım 57.5 kg bi daha tartılmaya cesaret edemedim:) hedefim 53 kg olsun :)

Merhaba bende geldim
Sabah platesle gune basladim
165.boy kg 84.
Bana da motive verin lutfen
Kizlar merhaba hosgeldiniz😊
Biz birbirimizi önceden taniyarak acmistik bu sayfayi eski dostuz yani listedekilerle🤗
Misafir olarak kalabilirsiniz tabi sayfamizda. Aktif olursaniz listeye ekliyoruz genelde bi girdi bi cıktı olmamasi için 💚
Akşamlari menümuzü ve yaptigimiz sporlari yaziyoruz.

Haha anlik krizler herkeste oluyo zaten olmazsa olmaz😂 ama olsun dengelemek önemli🤗
Bende de cok oluyo ama şükür midem küçüldü artik istesem de eskisi gibi yiyemiyorum. Hele aksamlari bos mideyle uyumak kadar mutlu eden bisey yok :KK68:

Kizlar merhaba hosgeldiniz😊
Biz birbirimizi önceden taniyarak acmistik bu sayfayi eski dostuz yani listedekilerle🤗
Misafir olarak kalabilirsiniz tabi sayfamizda. Aktif olursaniz listeye ekliyoruz genelde bi girdi bi cıktı olmamasi için 💚
Akşamlari menümuzü ve yaptigimiz sporlari yaziyoruz.
bana burası motive oluyor hosuma gitti kendim gibi zayıflama amacı olanları görmek :)
hem de güç oluyor :)
dostlugunuz daim olsun, benim arkadaslarım hiç internet kullanamıyor iş temposu vs. :)
genelde herkes instagramda ama bende instagramı pek kullanmıyorum o yüzden siz sanslısınız arkadas olup böyle bir forumda da sohbet etmek ne güzelmis :)

Haha anlik krizler herkeste oluyo zaten olmazsa olmaz😂 ama olsun dengelemek önemli🤗
Bende de cok oluyo ama şükür midem küçüldü artik istesem de eskisi gibi yiyemiyorum. Hele aksamlari bos mideyle uyumak kadar mutlu eden bisey yok :KK68:

kesinlikle bende açlığı tercih ederim hep, yemeyince daha mutluyum :ı
ama ayda 1 gün gelen krizlerim beni hazırlıksız yakaladı haftasonu atladım arabaya kızımla kahvaltıya,
ordan arkadasımla bulustuk derkeeeen 1 aylık mis gibi diyet bozuldu.
pazar günü de eşimin pisboğazlığı tuttu sağolsun :p
yok yaa düşünmüyorum devam ediyorum bir balkan kızı asla pes etmez! :p

bana burası motive oluyor hosuma gitti kendim gibi zayıflama amacı olanları görmek :)
hem de güç oluyor :)
dostlugunuz daim olsun, benim arkadaslarım hiç internet kullanamıyor iş temposu vs. :)
genelde herkes instagramda ama bende instagramı pek kullanmıyorum o yüzden siz sanslısınız arkadas olup böyle bir forumda da sohbet etmek ne güzelmis :)
Cook sevindim burayi sevmene❤🤩 ayni sekilde bizim de hosumuza gidiyo birbirimze destek olmak.
Ben niye bizli konusuyosam benim hosuma gidiyosa hepinizin gidecek :D :D

Yok biz burdan tanisigiz yani bikac yildir bu forumdan iletisimdeyiz demek istedim☺️
Ama reelde böyle bi arkadas grubu ben de bulamam hepimiz kafa dengiyiz çünkü 🤩

kesinlikle bende açlığı tercih ederim hep, yemeyince daha mutluyum :ı
ama ayda 1 gün gelen krizlerim beni hazırlıksız yakaladı haftasonu atladım arabaya kızımla kahvaltıya,
ordan arkadasımla bulustuk derkeeeen 1 aylık mis gibi diyet bozuldu.
pazar günü de eşimin pisboğazlığı tuttu sağolsun :p
yok yaa düşünmüyorum devam ediyorum bir balkan kızı asla pes etmez! :p
Haha zaten esler de ayri bi engel ben benimkini de diyete soktum rahatladim :D
Yok yok bisey olmaz bozulmamistir sakın bırakma hatayi burda yapıyoruz zaten. Pisman da olma yedin bitti bugün devam☺️
Kızın kac yasinda kücuk sanirim daha☺️

Haha zaten esler de ayri bi engel ben benimkini de diyete soktum rahatladim :KK70:
Yok yok bisey olmaz bozulmamistir sakın bırakma hatayi burda yapıyoruz zaten. Pisman da olma yedin bitti bugün devam☺️
Kızın kac yasinda kücuk sanirim daha☺️
ne küçüğü kocaman 10 yaşında :)))))) en yakın arkadaşım o bnm <3
bazen inanmıyorlar kızın mı falan diye şok oluyorlar :))))

ne küçüğü kocaman 10 yaşında :)))))) en yakın arkadaşım o bnm <3
bazen inanmıyorlar kızın mı falan diye şok oluyorlar :))))
Ooo masallah buyumus artik. Sen kaf yasindaydin peki. Gecen tanisirken yazmistin ama ben yine unuttum galiba😂 hafizam mikemmeldir😬

Ooo masallah buyumus artik. Sen kaf yasindaydin peki. Gecen tanisirken yazmistin ama ben yine unuttum galiba😂 hafizam mikemmeldir😬
35 ama ben genlerden dolayı kücük duruyorum iyi mi kötü mü bilemedim :p
annemde böyleydi okul yıllarımda falan arkadaşlarım hocalarım asla inanmazlardı :))
gerçi annem beni 19unda doğurmuş ve manken gibiydi :) ben halalardan almışım biraz :(

Back