• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kilo Bildirimim
Gecen hafta: 66.8
Bugün:66.8
Fark sabit.

Regl oldum ama bunu bahane etmicem hic dün cok agrim vardi paso yattim battaniyem ve sicak su torbamla😂 surekli uyumakliydim esim de gitmis baklava abur cubur doldurmus gelmis. Baklava yedim de biraz gozüm acildi pisman degilim asla bi daha olsa bi daha yerim 😂 ondan dolayi muhtemelen gercek kilomu göremedim hiiicc önemli değil bugün yola devam. Cok mutluyum bunu artik yasam bicimi haline getirdim dengelemeyi öğrendim önemli olan bu benim icin.
Önemli olan dediğin gibi dengeyi tutturmak sende yapmışsın Civcivim 😇😘😍

Canım şimdilik başka şehir ve başka doktor pek mümkün değil, şu an kontrol altında tutsam yeter diye bakıyorum, ağrım olmadıkça daha fazla üzerine gitmeyeceğim bu konunun. crp yüksek olması normal değil, doktor da anlam veremedi zaten, takip edelim biraz daha dedi. belirgin bir ateşim olmadı hiç. Üzüntüyü atlattım bence canım, arkadaşımın ölümünü kabullendim ve daha rahatım artık. Stres dersen çok fazla, çünkü hem tez hem de yetişmesi gereken başka bir sürü çalışma var ve ben kapana kısılmış gibi hissediyorum. Tez bitince inşallah diğerlerini de halledeceğim teker teker. Her şeyi burada anlatmak mümkün olmuyor tabi ama bu aralar hakkaten hiç olmadığım kadar fenalardayım ama hepsi geçecek.
Sen yaparsın balım❤️ hem çok çalışkansın üstesinden gelemeyeceğin hiç birşey olduğunu düşünmüyorum 😘🌸🍀

ahhh ne güzel olurdu kuzum çıkıp gelseniz, nefes alırdım sayenizde :KK200:

Bence de çok sakıncalı istekler bunlar kuzum :KK70::KK70:

Benim fikrim en kolayıydı onu bile yapmıyor hainler, sadece yandan kesiverecekler oysa ki :KK70::KK70:

Canım daha çok işi var ama bitecek mutlaka inşallah. Doktora gittim ilaçların dozunu azalttı, bir hafta sonra tekrar test yapılacak. Crp ve sedim değerleri yüksekmiş, onları takip edecekmiş şimdilik. bir de endokrine yönlendirdi, o da bazı hormon testleri verdi, hafta içi de onların yapılması lazım ama vaktim yok, ne yapacağım bilmiyorum. Sen nasılsın canım, iyisindir inşallah :KK200::KK68:
Balım tükürük bezi iltihabı gibi birşey mi var ki acaba crp başka neden yüksek çıkar enerjim biliyordur sağlık en önemlisi yinede mümkün mertebe öncelik vermeye çalış balım ❤️❤️❤️

Ben tezle ilgileniyordum canım size bir bakayım dedim. Şimdi tekrar çalışmaya döneceğim. Bu saatlerde gelen açlık hissini özledim, dayan kuzum sakın yeme bir şey, yarın spor da yaptın mı muhteşem olur.
İyi yaptın canim arada gel kafan dağılır ☺️
Yemedim canim aynen 😬
Sabır sabır biraz da azimle bugünler de gececek sonra deriin bi nefes alcaksin ohh be bitti diye😍

Çok güzel kilo vermişsin tebrikler Aslım 🧿🧿🧿
Teşekkür ederim bal Leylam 🥰❤️
Kizlar napiyosunuz geleneksel acikma saatleri basladi bende :KK70:
Ama sporumu yapamadim yapaydim iyi olcakti bugün daha cok gram kaybederdim.
Yarin en az 1 saat yapip bugünü de telafi edeyim en iyisi👍
Minnoşum yaşasın sabah oldu , ama sen çoktan kahvaltını bile yapmışsındır di me ? Ben sana hiç kıyamam can özüm ❤️
enerji_kusagi enerji_kusagi balım bugün 2 saat çalıştım ingilizce 🤩🤩🤩 dün çalışamamıştım yorgunluktan yoğunluktan bugün telafi ettim balım
:KK9:
Günaydın kızlar :temizlik:
Ellerine sağlık bi tanem. Çok yoruyoruz seni çokkkk

Teşekkür ederim bal Leylam 🥰❤️

Minnoşum yaşasın sabah oldu , ama sen çoktan kahvaltını bile yapmışsındır di me ? Ben sana hiç kıyamam can özüm ❤️

:KK9:

Ellerine sağlık bi tanem. Çok yoruyoruz seni çokkkk
Evet canim erken kalktigim icin kahvaltiyi da erken yapiyorum mecbur🤭😂
Ne demek aslim zevkle yapiyorum😍

Balım güzel adım atmışsın başarıların devamını dilerim benim de geçen hafta en yüksek 13824 müş 🧿 geçmişsin beni😍 Handenin çok güzel estetiği😇 Şeyma kendini baştan yaratmış o açıdan dedim 😁😁😁 güzel yaptıran çok kişi var biri neden ben olmayayım 😁😁😁 lütfen olayım
Olur balım 🍯 ama sen zaten güzelsin fitsin de daha ne olsun 😎

590955h5y9k7q5s5.gif

590955h5y9k7q5s5.gif

Felicio Felicio

Leyla'm balım 🍯
Grubumuzun ilk hedef kiloya ulaşıp korumaya geçeni olarak seni sonsuz tebrik ederim.🎯

Hep yıldız gibi parla.

Cok şükür dün kendime söz verdiğim gibi hunharca sporumu yaptim simdi bi türk kahvesi iyi gider:21:
Siz napiyosunuz kizlar herkes hafta sonu ailesiyle vakit geciriyo galiba☺️

Sonra vay efendim ben de kahve iccektim civciv bize yapmamis dinlemem ona göre :KK12: simdi söylediniz söylediniz sonra kalkamam cok yorgunum:stop:

Cok şükür dün kendime söz verdiğim gibi hunharca sporumu yaptim simdi bi türk kahvesi iyi gider:21:
Siz napiyosunuz kizlar herkes hafta sonu ailesiyle vakit geciriyo galiba☺️

Sonra vay efendim ben de kahve iccektim civciv bize yapmamis dinlemem ona göre :KK12: simdi söylediniz söylediniz sonra kalkamam cok yorgunum:stop:
Aferin sana canımın içi :KK9:
Geç kaldım mı bende istiyorum kahveeee :110:
Ama geç kaldıysam da yapma, kıyamam sana hiç :KK60:

14 Mart Menüm
Sabah 09.00 1,5 dilim kepekli ekmekle bayat ekmek pizzası(icinde salca azcik yağ ve su ile sos, zeytin, yesil kirmizi biber, cherry domates, sucuk, üstünde de kaşar vardı, 1 dilimi 100 kalori)

Ara 10.30 sütlü kahve, 2 dilim kivi
Ara 15.30 türk kahvesi

Akşam 17.15 3 kasik etli kuru fasulye, 2 kasik sade bulgur pilavi, 1 bardak ayran, turşu

Spor;
Leslie 5 mil= 60 dakika
Pilates= 10 dk

Su; 2 litre

Back