• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kizceler günaydın 😍
Bu sabah erkenden tartıldım,
Geçen cumartesi 64,05 kg
Bu cumartesi 63,55 kg
Fark: -500 Gr
Biraz daha beklesem muhtemelen daha fazla eksi gelirdim ama dişçi randevum var, işleri halledeyim diye hızlı davrandım.

Sonuç olarak kilo vermiş gibi gözükse de 2 hafta önceki kiloma bile dönemedim ☹️
Bundan sonra tekrardan dikkat etmeye başlayacağım inşallah 🤲
Tebrikler miyendizim cok guzel eksin😍 olsun iki hafta önceki kilona arti olarak da devam edebilirdin ama bak eksiliyo gittikce bu da guzel bisey☺️
Sevgi enerji ne istersen😍

Atalim balım 🍯 ben bu ara en yüksek geçen hafta 13.500 yaptım 😁

En son Hande Erçel di balım 🍯ne ara Şeyma oldu 🤪

Hoşgeldiniz 💐

Hoşgeldiniz 💐haftada en az 500 gram verseniz 11 hafta var en az 5.5 kilo yapar 😉sporda yapıp sıkılasinca çorap söküğü gibi gelir 🤩

Ya şanslısın bence ben olsam şikayet etmezdim 😁benimki bencil balık 🐟 burcu hiç öyle düşünmez halbuki düşünse bir boğa olarak çok mutlu olurdum 😁 hamileyken bile baklava istemiştim usenip gitmedi halbuki evimizin karşısında iki tane baklavacı vardı 🤪bı de ilk evlendigimizde kv sarma sardı benim için ben şehir dışında idim gelirken getir dedim getirmedi hala kızarım 14 yıl geçti 😁

Sağlığın ihmal etme 😔crp antibiyotik almana rağmen neden yüksek çıktı aceba 😔Allah acil şifa versin 🤗 balım 🍯

Ballar 🍯
Kilom 68.2
Geçen hafta da 68.2 imiş.
Sabit im😁
Yüzde sıfır 😎

Dünden beri dikkat ettim yediklerime ancak koruma olmuş 😁
Ay sonu gelmeden eski kiloma dönerim inşallah 🧿
Olsun sabit kalmak da güzel 😊

Merhaba ballarım 🌹🌹🌹
Geçen Cumartesi 50,7
Bu Cumartesi 49,9
Fark -800
Yüzde 1,578
sonngulen sonngulen

Eklentiler

• 6E6BF87C-2607-4A83-B231-E7EF106E1FCF.webp
    6E6BF87C-2607-4A83-B231-E7EF106E1FCF.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 22
Kizceler günaydın 😍
Geçen cumartesi 64,05 kg
Bu cumartesi 63,55 kg
Biraz daha beklesem muhtemelen daha fazla eksi gelirdim ama dişçi randevum var, işleri halledeyim diye hızlı davrandım.

Sonuç olarak kilo vermiş gibi gözükse de 2 hafta önceki kiloma bile dönemedim ☹️
Tebrik ederim hayrişim, koruyor olmak bile bazen muhteşemdir. Havaların ısınmasıyla ve bazı şeylerin düzene girmesiyle eminim tekrar hız kazanacağız, azıcık daha zamana ihtiyacımız var balım, üzme kendini. Diş randevun ağrısız sızısız çok güzel geçsin inşallah.

Hoşgeldiniz 💐

Hoşgeldiniz 💐haftada en az 500 gram verseniz 11 hafta var en az 5.5 kilo yapar 😉sporda yapıp sıkılasinca çorap söküğü gibi gelir 🤩

Ya şanslısın bence ben olsam şikayet etmezdim 😁benimki bencil balık 🐟 burcu hiç öyle düşünmez halbuki düşünse bir boğa olarak çok mutlu olurdum 😁 hamileyken bile baklava istemiştim usenip gitmedi halbuki evimizin karşısında iki tane baklavacı vardı 🤪bı de ilk evlendigimizde kv sarma sardı benim için ben şehir dışında idim gelirken getir dedim getirmedi hala kızarım 14 yıl geçti 😁

Sağlığın ihmal etme 😔crp antibiyotik almana rağmen neden yüksek çıktı aceba 😔Allah acil şifa versin 🤗 balım 🍯

Ballar 🍯
Kilom 68.2
Sabit im😁
Yüzde sıfır 😎

Neden yüksek çıktığını ben de anlamıyorum canım, öncekine göre de yükselmiş hatta. Neyse bakalım şu stresli zamanlar bitsin belki de her şey kendiliğinden normale döner.

Kilon konusunda da tebrik ederim, her zaman söylerim korumak da muhteşem.
Kilo Bildirimim
Gecen hafta: 66.8
Bugün:66.8
Fark sabit.

Regl oldum ama bunu bahane etmicem hic dün cok agrim vardi paso yattim battaniyem ve sicak su torbamla😂 surekli uyumakliydim esim de gitmis baklava abur cubur doldurmus gelmis. Baklava yedim de biraz gozüm acildi pisman degilim asla bi daha olsa bi daha yerim 😂 ondan dolayi muhtemelen gercek kilomu göremedim hiiicc önemli değil bugün yola devam. Cok mutluyum bunu artik yasam bicimi haline getirdim dengelemeyi öğrendim önemli olan bu benim icin.
Bitanem hem geçmiş olsun hem afiyet olsun. Pişman olmaman güzel, zaten bu sefer her şeyi hayatımızdan çıkarmadan bu işi başaralım ki kalıcı olsun demiştik. Çok şükür hem yemiş olmana hem de regle rağmen sabit gelmişsin, bence bu bir başarıdır.
Günaydın ☀️
Ballarımmmm🍯
Mutlu hafta sonları diliyorum hepimize ❤️

6 Mart : 73,500

13 Mart : 72,750

Fark : 750 gram

Yüzdelik : 1,020 gram

Eki Görüntüle 2801034
Tebrik ederim balımmmm, çok güzel eksi görmüşsün yine. Yakında 6lar geliyor ayak seslerini duymaya başladım bile.
Merhaba ballarım 🌹🌹🌹
Geçen Cumartesi 50,7
Bu Cumartesi 49,9
Fark -800
Yüzde 1,578
sonngulen sonngulen
Leylam çok ama çok sevindim, çok tebrik ediyorum seni. Maşallah istediğin kiloyu gördün sonunda. Koruyacağından da hiç şüphem yok.

Ballar ben birkaç gündür tezle ilgilenirken eşim ne pişirirse onu yedim, ayrıca bilgisayarın başında abur cubur yemekten de kendimi alamadım. Bu geçici bir süreç o yüzden buna takılmıyorum ama bilerek tartılmadım. Bir de artıları görüp canım sıkılmasın diye, zaten ilaçların da beni şişirdiği çok net ortada, kocaman şişkin bir karın ve mideyle dolaşıyorum.

Kizceler günaydın 😍
Geçen cumartesi 64,05 kg
Bu cumartesi 63,55 kg

Tebrikler mühenidizimmmm :KK9:

Hoşgeldiniz 💐

Ballar 🍯
Kilom 68.2
Sabit im😁
Yüzde sıfır 😎

Korumak en güzeli , bende bir an önce 68 olup korumaya geçmek istiyorum. ❤️🧿
Kilo Bildirimim
Gecen hafta: 66.8
Bugün:66.8
Fark sabit.

Regl oldum ama bunu bahane etmicem hic dün cok agrim vardi paso yattim battaniyem ve sicak su torbamla😂 surekli uyumakliydim esim de gitmis baklava abur cubur doldurmus gelmis. Baklava yedim de biraz gozüm acildi pisman degilim asla bi daha olsa bi daha yerim 😂 ondan dolayi muhtemelen gercek kilomu göremedim hiiicc önemli değil bugün yola devam. Cok mutluyum bunu artik yasam bicimi haline getirdim dengelemeyi öğrendim önemli olan bu benim icin.
minnoşum benim, regle ve baklavaya rağmen artı olmayıp sabit kalmak harika :KK60:
Ayy kiyamam yarim dilim tadina baksan mi :KK17: tesekkur ederim aslim:KK68:

Tebrikler aslim cok güzel bi eksi 😍
:KK60: Teşekkür ederim canımın içi ❤️
Merhaba ballarım 🌹🌹🌹
Geçen Cumartesi 50,7
Bu Cumartesi 49,9
Fark -800
Yüzde 1,578
sonngulen sonngulen
Maşallah Leylam, harikasın :KK9::KK36:
BALLARRRRR🍯Yaş Boy Hedef27
Şubat
06
Mart
13
Mart
20
Mart
27
Mart
Verilen Yüzde
sudem34 sudem34 351716267.468.268.2
sonngulen sonngulen 361605566.766.5
Felicio Felicio 2716049.950.250.749.9
enerji_kusagi enerji_kusagi 311595263.863.8
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 261575567.566.866.8
birmuhendisanne birmuhendisanne 351605563.2564.0563.55
asliogretmen asliogretmen 401696874.173.572.75
inci-tepik inci-tepik 291526581.3
Emeğine sağlık Songül Balımmm :KK36:
Tebrik ederim hayrişim, koruyor olmak bile bazen muhteşemdir. Havaların ısınmasıyla ve bazı şeylerin düzene girmesiyle eminim tekrar hız kazanacağız, azıcık daha zamana ihtiyacımız var balım, üzme kendini. Diş randevun ağrısız sızısız çok güzel geçsin inşallah.

Neden yüksek çıktığını ben de anlamıyorum canım, öncekine göre de yükselmiş hatta. Neyse bakalım şu stresli zamanlar bitsin belki de her şey kendiliğinden normale döner.

Bitanem hem geçmiş olsun hem afiyet olsun. Pişman olmaman güzel, zaten bu sefer her şeyi hayatımızdan çıkarmadan bu işi başaralım ki kalıcı olsun demiştik. Çok şükür hem yemiş olmana hem de regle rağmen sabit gelmişsin, bence bu bir başarıdır.

Tebrik ederim balımmmm, çok güzel eksi görmüşsün yine. Yakında 6lar geliyor ayak seslerini duymaya başladım bile.

Leylam çok ama çok sevindim, çok tebrik ediyorum seni. Maşallah istediğin kiloyu gördün sonunda. Koruyacağından da hiç şüphem yok.
inşallah balım, o ses bana da geliyor
Ballar ben birkaç gündür tezle ilgilenirken eşim ne pişirirse onu yedim, ayrıca bilgisayarın başında abur cubur yemekten de kendimi alamadım. Bu geçici bir süreç o yüzden buna takılmıyorum ama bilerek tartılmadım. Bir de artıları görüp canım sıkılmasın diye, zaten ilaçların da beni şişirdiği çok net ortada, kocaman şişkin bir karın ve mideyle dolaşıyorum.
biriciğim, sağlıklı ol, tezini de bitir. Biz elbet bu işi halledeceğiz. ❤️

Şimdi tekrar çalışmaya dönüyorum, hepinizi çok öpüyorum. Akşam uğramaya çalışırım.
Canim benim bu tempoda birazcik salmak senin de hakkin bence yogun bi dönemden geciyosun. Öyle olmasa bile dedigin gibi ilaçlar sisiriyo seni. Hiicc sıkma canını sen simdi sadece sagligina ve tezine odaklan💚 kilo alinir verilir Allah psikolojiye zeval vermesin diyesim geldi:D ama gercekten öyle:D
İyi calismalar. Ben de temizlik yaptim biraz dinlenip ders calismaya kalkcam hic oturmak yok kadinlara gerçekten 😅

13 Mart Menüm
Sabah 09.00 1.5 haslanmis yumurta maydanoz taze soganla yumurta salatası, cherry domates, 2 çay kaşığı petek bal, yarim dilim ezine peyniri uzerine çöret otu serpistirdim, 1 dilim tam buğday ekmeğinin 1/3'i, sekersiz cay

Ara 11.00 sütlu kahve+1 kare beyaz cikileta
Ara 15.00 1 kase meyveli yoğurt

Akşam 17.30 3 kasik etli kuru fasulye, 2 kasik sade bulgur pilavı, 1 bardak ayran, turşu

Spor; 20 dk yürüyüş ( birazdan leslie yapcam ekleme yaparim)
Su; 2 litre

Tebrikler miyendizim cok guzel eksin😍 olsun iki hafta önceki kilona arti olarak da devam edebilirdin ama bak eksiliyo gittikce bu da guzel bisey☺️

Olsun sabit kalmak da güzel 😊
Sağol Civcivim 🐣
Bıkmadan verelim koruyalım inşallah 🧿
Merhaba ballarım 🌹🌹🌹
Geçen Cumartesi 50,7
Bu Cumartesi 49,9
Fark -800
Yüzde 1,578
sonngulen sonngulen
Vuu👏👏👏 Leyla m tebrikler 🎊🎊🎊 ne yedin ne içtin maşallah 🧿 hayal bile edilemeyecek kadar güzel kilo güzel yüzde güzel vücut hatları 💕emek verdin çok çalıştın ve çok hakettin hiç pes etmedin 😍 tekrardan tebrikler 🎊🎊🎊
BALLARRRRR🍯Yaş Boy Hedef27
Şubat
06
Mart
13
Mart
20
Mart
27
Mart
Verilen Yüzde
sudem34 sudem34 351716267.468.268.2
sonngulen sonngulen 361605566.766.5
Felicio Felicio 2716049.950.250.749.9
enerji_kusagi enerji_kusagi 311595263.863.8
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 261575567.566.866.8
birmuhendisanne birmuhendisanne 351605563.2564.0563.55
asliogretmen asliogretmen 401696874.173.572.75
inci-tepik inci-tepik 291526581.3
Eline emeğine sağlık Songül um💕

Balım 🍯
İnşallah hep birlikte koruyalım 🤗

Canım başka bir dr .prof filan mı görünsen Ankara İzmir İstanbul ne bileyim daha büyük bir hastane 😔sen kendini nasıl hissediyorsun?
Dr. Ne diyo crp yüksek çıkması normal mi?
Ateşin filan oluyor mu?
Çok mu stres üzüntü altındasın😔
İnan bize anlattığınin kaç katı yaşadığın belli çok üzüldüm 😔bir an önce iyileş inşallah 🧿

Canım öncelik sağlığın şu an .
Kafa rahat olunca beden de rahat oluyor.
Tezine odaklan işlerini yoluna koy.
Kilo vermek insanı mutlu ediyor evet .
En azından indiğin kiloyu koru bu süreçte.🤗
Tebrikler mühenidizimmmm :KK9:

Korumak en güzeli , bende bir an önce 68 olup korumaya geçmek istiyorum. ❤️🧿

minnoşum benim, regle ve baklavaya rağmen artı olmayıp sabit kalmak harika :KK60:

:KK60: Teşekkür ederim canımın içi ❤️

Maşallah Leylam, harikasın :KK9::KK36:

Emeğine sağlık Songül Balımmm :KK36:

inşallah balım, o ses bana da geliyor

biriciğim, sağlıklı ol, tezini de bitir. Biz elbet bu işi halledeceğiz. ❤️
Şaka maka Aslım 💕 yetiştin bana 🤗beraber koruruz balım 🍯 bak Leylam 💕esas hedefine ulaştı 🧿ben şimdilik ,68 koruyum.
Sonra 66 ya tekrar inmek istiyorum.

Hayalim 62 yı hatta 59.9 görmek ama kısmet zorlar miyim zorlamam mı bilmiyorum 🙄

Şu an pek hazır değilim 😁

Yiyip yiyip korumaya alışınca alışmış kudurmustan beterdir hesabı 🤪

13 Mart Menüm
Sabah 09.00 1.5 haslanmis yumurta maydanoz taze soganla yumurta salatası, cherry domates, 2 çay kaşığı petek bal, yarim dilim ezine peyniri uzerine çöret otu serpistirdim, 1 dilim tam buğday ekmeğinin 1/3'i, sekersiz cay

Ara 11.00 sütlu kahve+1 kare beyaz cikileta
Ara 15.00 1 kase meyveli yoğurt

Akşam 17.30 3 kasik etli kuru fasulye, 2 kasik sade bulgur pilavı, 1 bardak ayran, turşu

Spor; 20 dk yürüyüş ( birazdan leslie yapcam ekleme yaparim)
Su; 2 litre
👏👏👏
Güzel menü afiyet olsun😍

Sağol Civcivim 🐣
Bıkmadan verelim koruyalım inşallah 🧿

Vuu👏👏👏 Leyla m tebrikler 🎊🎊🎊 ne yedin ne içtin maşallah 🧿 hayal bile edilemeyecek kadar güzel kilo güzel yüzde güzel vücut hatları 💕emek verdin çok çalıştın ve çok hakettin hiç pes etmedin 😍 tekrardan tebrikler 🎊🎊🎊

Eline emeğine sağlık Songül um💕

Balım 🍯
İnşallah hep birlikte koruyalım 🤗

Canım başka bir dr .prof filan mı görünsen Ankara İzmir İstanbul ne bileyim daha büyük bir hastane 😔sen kendini nasıl hissediyorsun?
Dr. Ne diyo crp yüksek çıkması normal mi?
Ateşin filan oluyor mu?
Çok mu stres üzüntü altındasın😔
İnan bize anlattığınin kaç katı yaşadığın belli çok üzüldüm 😔bir an önce iyileş inşallah 🧿

Canım öncelik sağlığın şu an .
Kafa rahat olunca beden de rahat oluyor.
Tezine odaklan işlerini yoluna koy.
Kilo vermek insanı mutlu ediyor evet .
En azından indiğin kiloyu koru bu süreçte.🤗

Şaka maka Aslım 💕 yetiştin bana 🤗beraber koruruz balım 🍯 bak Leylam 💕esas hedefine ulaştı 🧿ben şimdilik ,68 koruyum.
Sonra 66 ya tekrar inmek istiyorum.

Hayalim 62 yı hatta 59.9 görmek ama kısmet zorlar miyim zorlamam mı bilmiyorum 🙄

Şu an pek hazır değilim 😁

Yiyip yiyip korumaya alışınca alışmış kudurmustan beterdir hesabı 🤪
Canım şimdilik başka şehir ve başka doktor pek mümkün değil, şu an kontrol altında tutsam yeter diye bakıyorum, ağrım olmadıkça daha fazla üzerine gitmeyeceğim bu konunun. crp yüksek olması normal değil, doktor da anlam veremedi zaten, takip edelim biraz daha dedi. belirgin bir ateşim olmadı hiç. Üzüntüyü atlattım bence canım, arkadaşımın ölümünü kabullendim ve daha rahatım artık. Stres dersen çok fazla, çünkü hem tez hem de yetişmesi gereken başka bir sürü çalışma var ve ben kapana kısılmış gibi hissediyorum. Tez bitince inşallah diğerlerini de halledeceğim teker teker. Her şeyi burada anlatmak mümkün olmuyor tabi ama bu aralar hakkaten hiç olmadığım kadar fenalardayım ama hepsi geçecek.

Kizlar napiyosunuz geleneksel acikma saatleri basladi bende :KK70:
Ama sporumu yapamadim yapaydim iyi olcakti bugün daha cok gram kaybederdim.
Yarin en az 1 saat yapip bugünü de telafi edeyim en iyisi👍
Ben tezle ilgileniyordum canım size bir bakayım dedim. Şimdi tekrar çalışmaya döneceğim. Bu saatlerde gelen açlık hissini özledim, dayan kuzum sakın yeme bir şey, yarın spor da yaptın mı muhteşem olur.

Canım şimdilik başka şehir ve başka doktor pek mümkün değil, şu an kontrol altında tutsam yeter diye bakıyorum, ağrım olmadıkça daha fazla üzerine gitmeyeceğim bu konunun. crp yüksek olması normal değil, doktor da anlam veremedi zaten, takip edelim biraz daha dedi. belirgin bir ateşim olmadı hiç. Üzüntüyü atlattım bence canım, arkadaşımın ölümünü kabullendim ve daha rahatım artık. Stres dersen çok fazla, çünkü hem tez hem de yetişmesi gereken başka bir sürü çalışma var ve ben kapana kısılmış gibi hissediyorum. Tez bitince inşallah diğerlerini de halledeceğim teker teker. Her şeyi burada anlatmak mümkün olmuyor tabi ama bu aralar hakkaten hiç olmadığım kadar fenalardayım ama hepsi geçecek.
Canım kapana kısılmış gibi hissetme😔 öncelik sırasına koy işlerini 😍kafanı dağıtacak seni gerçekten mutlu edecek şeyler yap.

Şu akar yolunu bulur 🤗inan bir çoğumuzun öyle aslında anlayamadığımız ne iç karmaşıklığimiz var 😔bocaladigimiz, arada kaldığımız ,karar veremedigimiz bir çok konu 😔 Gün doğacak elbet.
Zifiri karanlıktan sonra aydınlık olacak elbet.😍 arkadaşın için kolay değil tabiki atlatmak benim arkadaşım da geçen yıl Eylül ayında vefat etmişti 1.5 yıl olmuş insan düşününce etkisinde kalıyor ister istemez.😔

Bir de Songül şunu farkettim .
İnsan hayatına yön vermek istedikçe daha da vermediği ortaya çıkıyor sanki .
Ya ne bileyim elimizde değil herşey çaba gösterip sonucuna razı olmak lazım bazen.
Kontrol her zaman elimizde olamıyor ne yazık ki 🤗

Hoşgeldiniz 💐

Ballar 🍯
Kilom 68.2
Sabit im😁
Yüzde sıfır 😎

Balım güzel adım atmışsın başarıların devamını dilerim benim de geçen hafta en yüksek 13824 müş 🧿 geçmişsin beni😍 Handenin çok güzel estetiği😇 Şeyma kendini baştan yaratmış o açıdan dedim 😁😁😁 güzel yaptıran çok kişi var biri neden ben olmayayım 😁😁😁 lütfen olayım

Balım daha öncede gördüm bu rakamları bir ileri bir geri idare ediyorum 😘😘😘 kilo vermemişim aslında aldığımı ödemdi sanırım onu attım

Sıkma canını Songülüm o ilaçlar hem iştah açar hem kilo yapar bir tik kontrol etsen almasan kg yeter bence 😘😘😘

Kizceler günaydın 😍
Geçen cumartesi 64,05 kg
Bu cumartesi 63,55 kg

Tebrikler mühendisim güzel eksi 🌸🌸🌸

Back