- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Kıyamam sanaEhe ehemm, enerjim ben varım o taraflarda![]()

Balım senin hayatın koşturmaca, koşmadan verenleri kastediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamam sanaEhe ehemm, enerjim ben varım o taraflarda![]()
Biz şahsen aile olarak tüketmiyoruz. Yapabildiğimiz her şeyi evde yapıyoruz, ekmek dahil. Vegan ürünlerden de soya hakkında olumsuz şeyler okudum.sizler paketli gıda tüketiyor musunuz?
son dönem cıkan glutensiz, işlenmiş şekersiz, hatta vegan ürünler çok fazla malumunuz.
içlerinden güvenip yedikleriniz oluyor mu acaba?
Biz şahsen aile olarak tüketmiyoruz. Yapabildiğimiz her şeyi evde yapıyoruz, ekmek dahil. Vegan ürünlerden de soya hakkında olumsuz şeyler okudum.
Bir kere glutensiz un içeriğini inceleme fırsatım oldu. İçindekiler şöyleydi; şeker, pirinç unu, mısır nişastası, vs.. dur bak hatta resmini bile çekmiştim.
Bol bol karbonhidrat deposu anlayacağın
Glutensiz un yerine öğütülmüş bakliyatların ununu tavsiye ederim. Nohut gibi.
Şöyle de bir tüyo vereyim. Sağlıklı güzel unun proteini EN AZ 12,5-13 gr olmalı ve üzeri. Genelde tüm market unları glutence zenginleştirildiği için(gdo) proteini ortalama 10 gr civarı. (Glutensiz ununda 3 civarı)
Yani unların besleyiciliği düşük, gluteni bol, buğdayın kromozom sayısı olması gerektiğinden fazla. Bolca ödem ve alerji yapacak tarzda. Kabaca hesaplarsak 500 gr un kullandığında market ununda toplamda 50-53 gr civarı protein olurken, kaliteli unda en az 63-65 gr oluyor gibi.
Kısaca canım, organik diye satılan paketli hiç bir ürün ve markaya güvenmiyorum. Hilesi bol bir sektör. En güzeli gücün yetiyorsa kendin tedarik edip evde yapabilmek veya yaptırabilmek.
İkisinde hiç bir ürününü denemedim. Biraz baktım şimdi. Protein barları vs varmış. Galiba bunları da evde yapabilirsinson zamanlarda bizde öyle olduk, ne kadar olabilirsek..
diyet bir yana çoğu ürün sağlıksız ve içinde ne var ne yok bilmiyoruz, bazen yazılanlara bile güvenemiyorum
züber ve fellas markasının ürünlerinden bazen alıyoruz kötünün iyisi diyerek.
yapabildiğim kadar evde yapıyorum ben, hurmayla, muzla tarifler :)
off canım yine tatlı çekiyor![]()
süt, peynir, yoğurt 1 ayı geçti yemiyorumİkisinde hiç bir ürününü denemedim. Biraz baktım şimdi. Protein barları vs varmış. Galiba bunları da evde yapabilirsin
Tatlı da yedikçe yediriyor maalesef. Bir kaç gün kesince insanın canı daha az istiyor. Ben böyle bir durumda keçiboynuzu tozunu bir şişede süt ile çalkalıyorum, bazen kakao da ekliyorum. Çikolatalı süte benziyor. Onu sıkıştıkça içiyorum iyi geçiştiriyor. Çok daha tatlı istersem tahin-pekmez(şekersiz olanından) yiyorum. En azından faydalı bir şeyler![]()
Oooo, anlaşılan oldukça haylaz bir hanımla karşı karşıyayızsüt, peynir, yoğurt 1 ayı geçti yemiyorumyoksa sütle neler yaparım.
ben tatlı isteklerimde muz dilimleri üzerine kakao yanında kahve ya da
hurma üzeri tarçın, fıstık ezmesi (kendi yaptığım) geçiştiriyordum :)
hurma çok büyük cankurtaran bana :) yine de en sağlıklısı bile ölçüsünü kaçırınca zarar,
ben normalde tatlıya çok düşkünüm, diyete başlamadan önce en son sabahları kahvaltımı trileçeyle falan yapıyordum![]()
Bu kadarı biraz eziyet değil misüt, peynir, yoğurt 1 ayı geçti yemiyorumyoksa sütle neler yaparım.
ben tatlı isteklerimde muz dilimleri üzerine kakao yanında kahve ya da
hurma üzeri tarçın, fıstık ezmesi (kendi yaptığım) geçiştiriyordum :)
hurma çok büyük cankurtaran bana :) yine de en sağlıklısı bile ölçüsünü kaçırınca zarar,
ben normalde tatlıya çok düşkünüm, diyete başlamadan önce en son sabahları kahvaltımı trileçeyle falan yapıyordum![]()
ahhh ne güzel olurdu kuzum çıkıp gelseniz, nefes alırdım sayenizdeBak camları sildik fırtına çıkacağını bile görür oldun
Demin epeyce üfledim o tarafa, akşama ancak gelir
Hz.Süleyman olsaydım(haşa) rüzgarlara emrederdim, gidin o kızı bana getirin derdim
Ayyy ne güzel hayal, senin gelmene bile gerek kalmadan ben atlar gelirdim. Önce Aslım'a uğrar onu alırdım yanımaOradan birlikte Songülüme uğrar bir şoklardık onu (çünkü teze dalmıştır) sonra da hep birlikte sana gelirdik. Az daha zorlarsam bir animasyon filmi çıkar bundan
![]()
Bence de çok sakıncalı istekler bunlar kuzumAllahim hayallere gell
Yalniz hakkaten şu ışınlanmayi bulsunlar artik isvicreli bilim adamlari duyun sesimizi
Ayy ya da dur vazgeçtim simdi en azindan evin kapısını calip geliyo gelen. Işinlanma olsa her dk evime damlicak insanlar var aman aman durun sakın bulmayin cağrımı geri aliyorum![]()
![]()
Yanlislikla secret mecret bisey olur![]()
Benim fikrim en kolayıydı onu bile yapmıyor hainler, sadece yandan kesiverecekler oysa kiKorkma bebeğim, İsveçliler bulsaydı benim aleni işleyişini yazdığım zayıflama çipini bulurlardı
Yok yok, bunlarda hiç iş yok, o daha kolaydı, ışınlanmayı hiiiiç bulamazlar
Işınlanmayı bir babayiğit bilim evladı bulursa lütfen kapıdan kapıya açık havadan olsun
İçeri dan diye giremesin, duvardan geçemesin, istirham ediyorum ey muhteremler
Herkesin mahremi olabilir, çoluk çocuk işin şeyini çıkarabilir, ayy düşündümde çok fena fitne çıkar yaa
Civcivim rüzgar iyidir candır, kapı pencere kapalıysa girmez bari![]()
Canım daha çok işi var ama bitecek mutlaka inşallah. Doktora gittim ilaçların dozunu azalttı, bir hafta sonra tekrar test yapılacak. Crp ve sedim değerleri yüksekmiş, onları takip edecekmiş şimdilik. bir de endokrine yönlendirdi, o da bazı hormon testleri verdi, hafta içi de onların yapılması lazım ama vaktim yok, ne yapacağım bilmiyorum. Sen nasılsın canım, iyisindir inşallahBalım tezin de ne aşamadasın umarım hemen bitirirsindr ne dedi gidecektin hani canım gidebildin mi?
Balımm çok sevindim canım, inşallah hep böyle iyi olsun. Digeri tamamen gitti dimi, nolur gitti de, bir daha yüzünü görmiycez de bana nolurrrrrCoook teşekkür ederim cnmşimdilik gayet iyi gidiyoruz
herkese sevdirdi kendini...
Rezonansa gittiğim için kurala uyuyorum:))Bu kadarı biraz eziyet değil miyoğurt peynir falan ye mutlaka, ben baklava bile yiyorum maalesef
![]()
Gecmis olsun tekrardan songülüm inşallah atlaticaksinahhh ne güzel olurdu kuzum çıkıp gelseniz, nefes alırdım sayenizde
Bence de çok sakıncalı istekler bunlar kuzum
Benim fikrim en kolayıydı onu bile yapmıyor hainler, sadece yandan kesiverecekler oysa ki
Canım daha çok işi var ama bitecek mutlaka inşallah. Doktora gittim ilaçların dozunu azalttı, bir hafta sonra tekrar test yapılacak. Crp ve sedim değerleri yüksekmiş, onları takip edecekmiş şimdilik. bir de endokrine yönlendirdi, o da bazı hormon testleri verdi, hafta içi de onların yapılması lazım ama vaktim yok, ne yapacağım bilmiyorum. Sen nasılsın canım, iyisindir inşallah![]()
Günaydın kuzumGünaydın kızlar![]()
Sevgi enerji ne istersenSelam Sudem
Adımı herkes ezberledi sanki
Rahatça enerji diyebilirsin artık, malum travmayı atlattım
Senin adına çok sevindim, çalışmak seni mutlu ediyor, kolay gelsin
İyi geceler![]()
Atalim balımBalım havalar ısınsın adımlarımızla hava atalımbenim de bugün 4055 olmuş
sen beni geçmişsindir
![]()
En son Hande Erçel di balımÇok param olsa bayağı bir estetik yaptırır şöyle Şeyma Subaşı gibi gezerdim ortalıkta![]()
Hoşgeldinizmakedonya :) karısık aslında bulgaristan kosova da var ailemde:))
uzun degilim ki165-66 gibi, vücut orantısı olarak bacak boyundan kurtarıyorum biraz.
evliyim:))))))
evet spor önemli de bende yapacak irade nerdeee:)))
HoşgeldinizMerhaba ben de geldim hedef yaza kadar 12 kilo vermek, sizce mümkün mü![]()
Ya şanslısın bence ben olsam şikayet etmezdimevet iste benim eş de aynı, yemek yemeye nerelere gitmisligimiz var :))
hatta gecen gün iş için bursadaydı kendisi, iskenderi, kemalpaşa tatlısı neler yemis neler :))
aynı öyle iste yedigi yetmez bi de yedirecek :) keske yiyip yiyip kilo almayan cinslerden olsaydık :)
ben halamlara cekmisim annem manken mübarek :)
bense yiyince anında alıyorum, tabi bi de tatlı düskünlügüm var
açılmaz mı yaaolmazsa özel hoca ayarlamayı düsünüyorum, evde motive olamıyorum bi türlü
![]()
Sağlığın ihmal etmeahhh ne güzel olurdu kuzum çıkıp gelseniz, nefes alırdım sayenizde
Bence de çok sakıncalı istekler bunlar kuzum
Benim fikrim en kolayıydı onu bile yapmıyor hainler, sadece yandan kesiverecekler oysa ki
Canım daha çok işi var ama bitecek mutlaka inşallah. Doktora gittim ilaçların dozunu azalttı, bir hafta sonra tekrar test yapılacak. Crp ve sedim değerleri yüksekmiş, onları takip edecekmiş şimdilik. bir de endokrine yönlendirdi, o da bazı hormon testleri verdi, hafta içi de onların yapılması lazım ama vaktim yok, ne yapacağım bilmiyorum. Sen nasılsın canım, iyisindir inşallah![]()
Bence de minnoşum , benim de canım çekti yaw. Bende alıp yesem mi kiKilo Bildirimim
Gecen hafta: 66.8
Bugün:66.8
Fark sabit.
Regl oldum ama bunu bahane etmicem hic dün cok agrim vardi paso yattim battaniyem ve sicak su torbamlasurekli uyumakliydim esim de gitmis baklava abur cubur doldurmus gelmis. Baklava yedim de biraz gozüm acildi pisman degilim asla bi daha olsa bi daha yerim
ondan dolayi muhtemelen gercek kilomu göremedim hiiicc önemli değil bugün yola devam. Cok mutluyum bunu artik yasam bicimi haline getirdim dengelemeyi öğrendim önemli olan bu benim icin.
Ayy kiyamam yarim dilim tadina baksan miBence de minnoşum , benim de canım çekti yaw. Bende alıp yesem mi ki
Afiyet olsun canımın içi. Ölçülü olduktan sonra bence de sorun olmamalı.![]()
Tebrikler aslim cok güzel bi eksiGünaydınMutlu hafta sonları diliyorum hepimize
Ballarımmmm
6 Mart : 73,500
13 Mart : 72,750
Fark : 750 gram
Yüzdelik : 1,020 gram
Eki Görüntüle 2801034