70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Olayı neremden anladıysam ben artık Gece gece iş çıkması iyi olmamış ama yarın keyifli geçer belki bu sayede kuzum

Valla canım her kısmı zor aslında da gözümde çok büyüyen kısmı hallettim gibi. Hele bir de başladım yaa gerisi gelir diyorum. Hızlı hızlı hallederim artık.
Bu çok iyi haberr Sen gerisini halledene kadar kutlama için hazırlık yapalım mı Dr.Songül'üm

Biriciğim dualarımız seninle
Herkes gitmisken hazır ben de bi saat calisip geleyim
Akıllı bıdık seni
Bi ara yazarsın yine de şiirim, seni okumak beni çok mutlu ediyor kiiii
seni sevmeyen ölsün şiirimmmm
Valla canım her kısmı zor aslında da gözümde çok büyüyen kısmı hallettim gibi. Hele bir de başladım yaa gerisi gelir diyorum. Hızlı hızlı hallederim artık.
başlamış iş bitmiş demektir. Tezlerin en güzelini yazar benim bal Songülüm

Bu çok iyi haberr Sen gerisini halledene kadar kutlama için hazırlık yapalım mı Dr.Songül'üm
Yapın valla kuzum, bitince dünya üzerimden kalkmış gibi hissedeceğim, Allah'ın izniyle Dr. ünvanım mı olacak benim Sen deyince ilk kez farkına varmış gibi oldum, inşallah nasip de olsun balım Senin o Dr. diyen ağzından da öpebilecek insan öpsün

Balımmmm çok teşekkür ederim, öyle güzel destek oluyorsunuz ki bana çok mutluyum. dediğin gibi başlayınca çok iyi hissettim kendimi, çok uzun süredir ara vermiştim o yüzden yeniden başlamak gibi oldu biraz ama bu sefer mecbur bitecek zaten

Çok güzel oluyor değil mi Dr deyince Yazarken bende çok keyif aldım, epey hoşuma gitti. Onun için inşaallah bir an önce bu ünvan senin olmalı Gururumuzsun

Söyleyim de öpsün bari, bak seni hiç kırmıyorum, ona göre şu işi hızlandır

(Sanki kendimi feda ediyorum ha)

Seni mutlu etmek için hep yazarım Neşemm, ozanın olurum, şairin olurum, olurum da olurum, sana değer❤

Ooo, direkt damardan girdin
Çok gaz verme sıkıntı olabilir

Öpsün öpsün Böyle fedaya can kurban

Ayy tokat attigin cocugun sana asik olmasina coook güldüm gerçekten neyse ki elimde kahvem yoktu bu sefer
Erkek milleti iste söven yaranir hep
İyi dersler Bebişimmm
Bir saati geçmişşş, ders sardı galiba Bende lavabo temizleyeceğim şimdi
Yok kuşum fazla çalışmadım toplamda 1 saat calistim dün iyidir yeter simdilik. daha son aylar günde 9 10 saate çıkıyorum ona cikmam icin simdi birden hizlanmamam lazim yoksa tüm gün masada oturmak cok can sıkıcı oluyo ne psikoloji kaliyo ne bel ne bacak
Günaydınnn Ballarımmm

Civcivim yorulmasın kıyamam
Yaaa ellerine saglik balim sana zahmet gelip benim kuruyan camasirlara da bi el atsan yüzsüzlüğün böylesi yüz bulunca batiranlar da bugün ben

Aksam neler olmus öyle öpmeler möpmeler kacirdim ben de hepinizi öperdim

Kizlar kizlar geleeem mi yanaginizdan öpem miii

sonngulen canim soran sen miydin bilmiyorum 2 gün önce bi alinti yapmıştım yine ucmustu simdi aklima geldi
Pilatesi kendin mi yapiyosun bi video var mi demiştin. Ben bikac yıl önce deli gibi pilates yapiyodum. 1 yil duzenli yapmistim tabi yediklerime dikkat etmeyince kilo veremiyodum ama sıkılasmistim. Ebru sallinin cogu dvd si vardi ben de. Su an hepsi youtube a düstü tabi o zamanlar bulunmuyodu
Şu an ayni hareketleri yapiyorum ama videoyu açmıyorum kendim yapiyorum. Onun videolarini o kadar sevmedigimi farkettim sonradan hatta sürekli konusuyo falan
Pilates videolarinin hicbirini sevemedim tam anlamiyla gerci. Spor olarak kendisini seviyorum ama bacaklari cidden uzatiyo gözlerinle görüyosun. Tabi bu kalici degil galiba sürekli pilates yapmali.
Kardiyo üstüne 15 20 dk pilates harika sonuc veriyo. Hatta 10 dk.
57 kiloda nasil s bedene giriyorumun cevabi da biraz burda saklı bence. Düzenli yapinca harikalar yaratiyo ciddi anlamda.

Ben 45 kiloyken bile 57 kilo halimdeki gibi sıkı sekilli degildi vücudum eksik olan spormus meger.

Erkeklerin çocukluğu da şenpanzelere benziyor sanki di mi Hani belgeselerde izlediysen çiftleşme zamanı yaklaşınca eş seçerken en çok kavga ettiği savaştığı maymunu eş seçiyorlarya Hah işte aynı onun gibi, okulda saçını sürekli çeken, sürekli uğraşan bir çocuk varsa genelde o sana aşık oluyor

Dün senin ders konularına bakıp ekran resmi aldım. O konulara arada göz atıp ara ara sana yazarken kullanacağım, hem kalıcı olur hem gırgır yaparız unutmazsın

Yavrum bu çamaşır katlayıp asan robotlardan senin robotun ne eksiği var
Azıcık gaz ver, azıcık azarla, sen ne biçim robotsun de, elalemde ne robotlar var senin gibi yapmıyor de
Ayy ben varya makine mühendisi olsam evi full elektriğe bağlardım. Acayip acayip aletler tasarlardım ev işi için Haa öyle bir kaç mucitliğim var gibi. Henüz fikir aşamasında kaldı çoğu ama...

Gece gece başımıza iş açılacaktı

leslie hangi videosu acaba

herkese günaydın, kadınlar gününüz kutlu olsun öncelikle :)
cumartesi günü 57 kg ı tartıda gördükten sonra, pazar günü kaçamakların dibine vurarak kendime kötülük yaptım yine :/
bugün yine ananas detoksu :) off yaaa neden sağlam bi iradem yok, neden sürekli aynı yere geliyorum anlamıyorum.
neyse yine gün bugündür deyip önümüze bakacağız herhalde

leslie hangi videosu acaba
Ya ben yillar önce 5 mil videosunu indirmistim bilgisayarıma ama galiba su an telif hakkindan mi ne kaldırmışlar.
Ama farketmez 3 mil olur leslie boosted olur fast walking olur.
Youtubeda birsürü videosu var kilonuz fazla degilmis bence boosted la başlayabilirsiniz zevkinize kalmis

Yani normal insaniz çünkü onemli olan dengelemek bence de bugunden itibaren dikkat ederseniz fazlasiyla atarsiniz aldiginiz gramlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…