Olayı neremden anladıysam ben artıkSağol BoncuğummEve bakmayacaklar Balımm, eşimin birisiyle görüşmesi vardı. Hanımıyla beraber bize geleceklermiş. Ben hanımıyla vakit geçirirken onlar çalışma odasında iş görüşecekler artık. Allah'tan adamı ve kadını tanıyorum.
Bu çok iyi haberrValla canım her kısmı zor aslında da gözümde çok büyüyen kısmı hallettim gibi. Hele bir de başladım yaa gerisi gelir diyorum. Hızlı hızlı hallederim artık.
Biriciğim dualarımız seninleBallarım hızlı hızlı okuyup beğeni atıp geçtim mesajları. Geçen hafta yapamadığım iki dersi bugün yapmak zorunda kalınca gündüz tezle hiç ilgilenemedim sonra da aptal gibi bi tane film izlemeye takıldım daha pcnin başına yeni oturdum. Sizlere o yüzden tek tek cevap yazamadım. @sudem34 @Felicio canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimasliogretmen planına bayıldım canım hep beraber yürümek film karesi gibi canlandı gözümde. enerji_kusagi ve Saricivcivcikcik canlar sizin de evlerinizi gözümde öyle bir canlandırdım ki huzur buldum resmen, Allah nasip etsin inşallah
Yavrular hepinizi çok öpüyorum ve çalışmaya dönüyorum, çok dua edin bana da alnımın akıyla bitireyim şunu.
Akıllı bıdık seniHerkes gitmisken hazır ben de bi saat calisip geleyim
Bi ara yazarsın yine de şiirim, seni okumak beni çok mutlu ediyor kiiiiAmanda amannhiç bir işini de ihmal etmez, birde bize yetişir Bitanem benim Şimdi seninde bir çok şey tezi bitirmeye kaldı. Spor olsun, direksiyon kursu olsun. Bakalım gideceğiniz yerde iş ortamı nasıl olacak, eviniz nasıl olacak. İnşaallah herşey çok güzel olacak. Gitmeden kiloyu da çözdük mü herşey mükemmel olacak
Canımın içibisikleti bende çok severim. Bisikletle çok meceralarım olmuştu. Yazarsam destan olacak yine
Aminn, Canımın içi inşaallah olurBence büyük bir hayal çünkü yapmak için ailedeki herkesin aynı şeyi istemesi gerekiyor
Önümüzdeki aya görürüz o zaman di miiiAh doğru birde o vardı. Karın germede de biraz eksiltirler yani
Edelim Balım, Seninle her şeye varım ben ❤
Şimdi ben bu mesajı niye aldım, yazacak çok şeyim vardı ama... Ne güzel aheste aheste cevaplar yazacaktım ki bir telefon geldi az önce, tutuştu her yerimSabah erkenden bir görüşmemiz var ve maalesef eve gelecekler Ortalık toplamaya koyuldum. Ne güzelde yayılmış tembellik yapacaktım. Yarında temizlik günümdü. Neyse bakalım. Aha ne yazacağımı buldum. Ergenken bir ara bende kilo aldım, takmaya başladım. Ortaokul 1deydim galiba. Çocuğun biri benimle dalga geçti, o kadar da obez değildim ama o çocuk sinirimi bozuyor çok uğraşıyordu benimle. Bir gün fil gibisin, fil aşağı fil yukarı vs tersledim, kötü bir laf etti şakkk diye bir tokatladım, bir anda nasıl yaptım hiç aklıma gelmezdi Saç baş yolduğun oluyordu ama herhalde ilk tokat attığım kişiydi. Çocuk şaşırdı, şok oldu, kızardı, bozardı derken sonra sonra aşık oldu iyi mi Boşuna dememişler demek ki dayak cennetten çıkma O zamanlar sınıfın en uzunlarındandım o da en kısası gibi bir şey. Sonra nasıl oldu herkes uzadı ben pek uzamadım ya Hep kortizonlardan galiba
Valla Neşem bende çok inanıyorum Civcivim e
Canım Leylamm❤ çok teşekkür ederim
başlamış iş bitmiş demektir. Tezlerin en güzelini yazar benim bal SongülümValla canım her kısmı zor aslında da gözümde çok büyüyen kısmı hallettim gibi. Hele bir de başladım yaa gerisi gelir diyorum. Hızlı hızlı hallederim artık.
Yapın valla kuzum, bitince dünya üzerimden kalkmış gibi hissedeceğim, Allah'ın izniyle Dr. ünvanım mı olacak benimBu çok iyi haberrSen gerisini halledene kadar kutlama için hazırlık yapalım mı Dr.Songül'üm
Balımmmm çok teşekkür ederim, öyle güzel destek oluyorsunuz ki bana çok mutluyum. dediğin gibi başlayınca çok iyi hissettim kendimi, çok uzun süredir ara vermiştim o yüzden yeniden başlamak gibi oldu biraz ama bu sefer mecbur bitecek zatenBiriciğim dualarımız seninle
Akıllı bıdık seni
Bi ara yazarsın yine de şiirim, seni okumak beni çok mutlu ediyor kiiii
seni sevmeyen ölsün şiirimmmm
başlamış iş bitmiş demektir. Tezlerin en güzelini yazar benim bal Songülüm
Çok güzel oluyor değil mi Dr deyinceYapın valla kuzum, bitince dünya üzerimden kalkmış gibi hissedeceğim, Allah'ın izniyle Dr. ünvanım mı olacak benimSen deyince ilk kez farkına varmış gibi oldum, inşallah nasip de olsun balım Senin o Dr. diyen ağzından da öpebilecek insan öpsün
Seni mutlu etmek için hep yazarım Neşemm, ozanın olurum, şairin olurum, olurum da olurum, sana değer❤Biriciğim dualarımız seninle
Akıllı bıdık seni
Bi ara yazarsın yine de şiirim, seni okumak beni çok mutlu ediyor kiiii
seni sevmeyen ölsün şiirimmmm
başlamış iş bitmiş demektir. Tezlerin en güzelini yazar benim bal Songülüm
Öpsün öpsünÇok güzel oluyor değil mi Dr deyinceYazarken bende çok keyif aldım, epey hoşuma gitti. Onun için inşaallah bir an önce bu ünvan senin olmalı Gururumuzsun
Söyleyim de öpsün bari, bak seni hiç kırmıyorum, ona göre şu işi hızlandır
(Sanki kendimi feda ediyorum ha)
Ayy tokat attigin cocugun sana asik olmasina coook güldüm gerçekten neyse ki elimde kahvem yoktu bu seferAmanda amannhiç bir işini de ihmal etmez, birde bize yetişir Bitanem benim Şimdi seninde bir çok şey tezi bitirmeye kaldı. Spor olsun, direksiyon kursu olsun. Bakalım gideceğiniz yerde iş ortamı nasıl olacak, eviniz nasıl olacak. İnşaallah herşey çok güzel olacak. Gitmeden kiloyu da çözdük mü herşey mükemmel olacak
Canımın içibisikleti bende çok severim. Bisikletle çok meceralarım olmuştu. Yazarsam destan olacak yine
Aminn, Canımın içi inşaallah olurBence büyük bir hayal çünkü yapmak için ailedeki herkesin aynı şeyi istemesi gerekiyor
Önümüzdeki aya görürüz o zaman di miiiAh doğru birde o vardı. Karın germede de biraz eksiltirler yani
Edelim Balım, Seninle her şeye varım ben ❤
Şimdi ben bu mesajı niye aldım, yazacak çok şeyim vardı ama... Ne güzel aheste aheste cevaplar yazacaktım ki bir telefon geldi az önce, tutuştu her yerimSabah erkenden bir görüşmemiz var ve maalesef eve gelecekler Ortalık toplamaya koyuldum. Ne güzelde yayılmış tembellik yapacaktım. Yarında temizlik günümdü. Neyse bakalım. Aha ne yazacağımı buldum. Ergenken bir ara bende kilo aldım, takmaya başladım. Ortaokul 1deydim galiba. Çocuğun biri benimle dalga geçti, o kadar da obez değildim ama o çocuk sinirimi bozuyor çok uğraşıyordu benimle. Bir gün fil gibisin, fil aşağı fil yukarı vs tersledim, kötü bir laf etti şakkk diye bir tokatladım, bir anda nasıl yaptım hiç aklıma gelmezdi Saç baş yolduğun oluyordu ama herhalde ilk tokat attığım kişiydi. Çocuk şaşırdı, şok oldu, kızardı, bozardı derken sonra sonra aşık oldu iyi mi Boşuna dememişler demek ki dayak cennetten çıkma O zamanlar sınıfın en uzunlarındandım o da en kısası gibi bir şey. Sonra nasıl oldu herkes uzadı ben pek uzamadım ya Hep kortizonlardan galiba
Valla Neşem bende çok inanıyorum Civcivim e
Canım Leylamm❤ çok teşekkür ederim
Yok kuşum fazla çalışmadım toplamda 1 saat calistim dünİyi dersler Bebişimmm
Bir saati geçmişşş, ders sardı galibaBende lavabo temizleyeceğim şimdi
Yaaa ellerine saglik balim sana zahmet gelip benim kuruyan camasirlara da bi el atsanGünaydınnnBallarımmm
Civcivim yorulmasın kıyamam
Erkeklerin çocukluğu da şenpanzelere benziyor sanki di miAyy tokat attigin cocugun sana asik olmasina coook güldüm gerçekten neyse ki elimde kahvem yoktu bu sefer
Erkek milleti iste söven yaranir hep
Yok kuşum fazla çalışmadım toplamda 1 saat calistim düniyidir yeter simdilik. daha son aylar günde 9 10 saate çıkıyorum ona cikmam icin simdi birden hizlanmamam lazim yoksa tüm gün masada oturmak cok can sıkıcı oluyo ne psikoloji kaliyo ne bel ne bacak
Yaaa ellerine saglik balim sana zahmet gelip benim kuruyan camasirlara da bi el atsanyüzsüzlüğün böylesi yüz bulunca batiranlar da bugün ben
Aksam neler olmus öyle öpmeler möpmeler kacirdim ben de hepinizi öperdim
Kizlar kizlar geleeem mi yanaginizdan öpem miii
leslie hangi videosu acabaEvet kesinlikle cok faydasini gördum acayip sıkılastim sekillendi vücudum.
Sen soyleyince hatirladim oralari unutmusum hep. kucukken ordaydik sonra taşındık ama cok güzel gecti cocuklugum orda sokaklarda aksama kadar
Evet olivium biz ordayken açılmıştı ne meshurdu o aralar herkes oraya giderdi biz de her hafta sonu giderdik dolaşırdıkanilarim canlandı guzel günlerdi
Bisikletten düsup derin yara alman kötü olmus bisiklete karsi travma olusmustur
Ya ben yillar önce 5 mil videosunu indirmistim bilgisayarıma ama galiba su an telif hakkindan mi ne kaldırmışlar.leslie hangi videosu acaba
Yani normal insaniz çünküherkese günaydın, kadınlar gününüz kutlu olsun öncelikle :)
cumartesi günü 57 kg ı tartıda gördükten sonra, pazar günü kaçamakların dibine vurarak kendime kötülük yaptım yine :/
bugün yine ananas detoksu :) off yaaa neden sağlam bi iradem yok, neden sürekli aynı yere geliyorum anlamıyorum.
neyse yine gün bugündür deyip önümüze bakacağız herhalde
Kızlarrr çok özlendiniz, merak edildiniz, nerelere kayboldunuzNego
kk birinci noteri
Bonus
Mysonismysun
Kızlar sizin de dünya kadınlar gununuz kutlu olsun
Görüşmeyeli iyisiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?