• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Spor diyeti desteklemek için çok önemli ama sanırım hepimiz tekrar bir yoğunluk içine girince bıraktık gibi. Civcivim yapıyor maşallah. Yoğunluk geçince ben de spora çok ağırlık vereceğim.

Annemlerdeyken ağrılarım yine başlamıştı, dönüşte zaten doktor kontrolüm vardı. Kontrolde ağrılarımı söyleyince tekrar test yapıldı ve bingooo, enfeksiyon daha da artmış. O yüzden hem kortizon hem antibiyotik tekrar başladı, şimdilik 1 hafta içeceğim, çarşamba tekrar randevu var KBBde. Duruma göre devam edeceğiz, ondan sonraki haftada endokrin görecek, bazı testler istedi onları yaptırıp gideceğim. Haftada bir hastanedeyim yani bu aralar. İnşallah artık geçer gider.

Oğlumu bu hafta okula göndermedim, o çok istiyor ama ben kararsızım. Gelecek hafta belki deneme olsun diye gönderirim. Sen ne yaptın gönderdin mi.
Çok geçmiş olsun balım 🌸🌸🌸 testlerin umarım temiz çıkar 🍀
Yok Balım şuan ona göre iyiyim ama biraz daha kilom var. Çünkü beni bekarken en fazla 58 görmüştü. Genelde 52-54 arasıydım.
Çok güzel incelmişsin enerjim çok tebrik ederim ederim 🎉🎉🎉
Haha o zaten mevcut aslım yani ilerki planlarimda mevcut demek istedim:KK70:
Ücüncü yine de o olabilir cocugumu cift dil yetistirmek gibi bi hayalim var ama bakalim😍 anan senin geleceğin icin calisiyo yavrum biraz beklemen gerekecek:KK70: :KK70:

İnşallah bal asliimmm😍❤ zaten idolümsün maşallah güzellik desen guzellik kariyer desen kariyer nazar değmesin :nazar:

Haha buldum aslinda ama aslim cüvcüv diyince onu da kattim muhtesem dörtlü oldu var mi arttiran :KK70:
Benim bi hayalim var böyle bayagi sehre uzak bi yerde 2 3 katli güzel bi ev yaptirmak ama derme catma değil hem modern hem sehre uzak ledli medli bahceli😍 asıl hayalimse o eve kış bahcesi yaptirmak o kış bahcesine oturup kar yağışını izlerken kahve icip kitap okumak günesli günler de kapisini acip havalandirmak ciceklerimi sulamak.
Ayy ne yazdim be kendime sasirdim su an ne kadar icsellestirmisim bu konuyu:KK70:

Bununla ilgili bayagi bi foto kaydetmistim telime hatta. Cok hosuma gidiyo gerçekten sessizlik her seyden uzak kalmak. Ve tabi evin islevsel olması 😬😂
Spor odasidir kitap odasıdır gibi gibi.
Ücüncü olarak bu vardi diyecektim kısacası masallah cenem acildi😂 Fotograflarini atarim size de😍
Umarım hayallerin gerçek olur civcivim 🌸🌸🌸🍀🍀🍀 çok güzel düşünmüşsün 💕

Offf ya çok geçmiş olsun 💐
Sen yazmayınca bilemedim😔

Çarşamba inşallah sonuçlar güzel çıkar 😍

Canım oğlumu hiç göndermedim ve göndermeyecegim.

Tabi ki her çocuk gibi oda istiyor ama risk alamam.

İstanbul turuncuydu iki günde kırmızı oldu ve çocuklar dikkatsiz ne yazıkki.

Sosyalleşmek en büyük sorun onu da hafta içi 14-18 arası sokağa çıkma saati var okuldan gelince çıkarıp 3-3.5 saat yoruyorum.Parkta arkadaş ediniyor.Bisiklet sürüyor.Okuldan arkadaşları ile günlük internet hakki var birlikle oyun oynuyor.

Keto diyeti merak ediyorum 🤭
Geçen bir video izledim ama tam hakim değilim diyet bilgisine.

Hava ısınıyor hep birlikte asılıriz.Sen tezine odaklan ihmal etme sakın.Biz buradayız .💕
Balım korkarak yaşanmaz çocuklara birşey olmuyor diye biliyorum senin okula gitmen daha riskli ama belki çok kolay atlatırsınız birşey olacak illa diye birşey yok ki 😎😘

Ücüncü yine de o olabilir cocugumu cift dil yetistirmek gibi bi hayalim var ama bakalim😍 anan senin geleceğin icin calisiyo yavrum biraz beklemen gerekecek:KK70: :KK70:

İnşallah bal asliimmm😍❤ zaten idolümsün maşallah güzellik desen guzellik kariyer desen kariyer nazar değmesin :nazar:

Haha buldum aslinda ama aslim cüvcüv diyince onu da kattim muhtesem dörtlü oldu var mi arttiran :KK70:
Benim bi hayalim var böyle bayagi sehre uzak bi yerde 2 3 katli güzel bi ev yaptirmak ama derme catma değil hem modern hem sehre uzak ledli medli bahceli😍 asıl hayalimse o eve kış bahcesi yaptirmak o kış bahcesine oturup kar yağışını izlerken kahve icip kitap okumak günesli günler de kapisini acip havalandirmak ciceklerimi sulamak.
Ayy ne yazdim be kendime sasirdim su an ne kadar icsellestirmisim bu konuyu:KK70:

Bununla ilgili bayagi bi foto kaydetmistim telime hatta. Cok hosuma gidiyo gerçekten sessizlik her seyden uzak kalmak. Ve tabi evin islevsel olması 😬😂
Ücüncü olarak bu vardi diyecektim kısacası masallah cenem acildi😂 Fotograflarini atarim size de😍
Minnoşum, ne de güzel hayaller bunlar . Keşke benim olsa diyebileceğim ❤️ Rabbim bütün hayallerini gerçekleştirmeni nasip etsin inşallahhhh 🤲🏻
benim için söylediğin o güzel sözler için deee çok teşekkür ederim, biriciğim benim ❤️
Kolay gelsin Aslım balım 😍
Teşekkür ederim güzel Leylammmm ❤️

Hah işte, bayağı benim hayali kurmuşsun Balımm, o evin taş döşeme şöminesi varsa, bahçeye açılan kısmında atölyesi varsa, bir kaç sebze dikecek mini cam serası varsa, bahçede suni göl, balıklar, ördekler, köpekler varsa, 1 ahşaptan yapılmış ahır varsa, içinde güzel bir iki at varsa, olursa bir iki inek varsa..... Hayallerde de beraberiz 😍
Bir gün nasip olursa hep beraber toplanalım orada :KK68:

Vay be, nerelere gittim bir bilsen.... Bende düşündüğüm her detayın resimlerini topladım proje yaptım. Çıkmadı ki yılbaşı bileti gerçeğe dökelim 😂

Hah işte, bayağı benim hayali kurmuşsun Balımm, o evin taş döşeme şöminesi varsa, bahçeye açılan kısmında atölyesi varsa, bir kaç sebze dikecek mini cam serası varsa, bahçede suni göl, balıklar, ördekler, köpekler varsa, 1 ahşaptan yapılmış ahır varsa, içinde güzel bir iki at varsa, olursa bir iki inek varsa..... Hayallerde de beraberiz 😍
Bir gün nasip olursa hep beraber toplanalım orada :KK68:

Vay be, nerelere gittim bir bilsen.... Bende düşündüğüm her detayın resimlerini topladım proje yaptım. Çıkmadı ki yılbaşı bileti gerçeğe dökelim 😂
Aa gercekten mi seninki birazcik daha doğala yakın bi ev sanıyodum ben ondan seni katmadım. Benimkinin resmini aticam simdi bak. Ama sehre hem uzak hem yakın olcak yani kafa dinlemelik😍 ben de böyle bi psikopatim:D
O zaman secretları birlestirme zamanı:D

At olur cok güzel olur hatta midilli olsun boyu boyuma denk :KK53: ama ineklerin sorumlulugunu alabilir miyim emin olamadim:D
Valla belli olmaz ben inanirim öyle şeylere yillar sonra karsilasirsak hic şaşırmam:D Secret secret karsilastir bizi:D :D
Secret da sövecek bana artik pesimi birak diye:D birakmiyorum birakmicam:KK8:

Ballarım hızlı hızlı okuyup beğeni atıp geçtim mesajları. Geçen hafta yapamadığım iki dersi bugün yapmak zorunda kalınca gündüz tezle hiç ilgilenemedim sonra da aptal gibi bi tane film izlemeye takıldım daha pcnin başına yeni oturdum. Sizlere o yüzden tek tek cevap yazamadım. sudem34 sudem34 Felicio Felicio canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim :KK68: asliogretmen asliogretmen planına bayıldım canım hep beraber yürümek film karesi gibi canlandı gözümde. enerji_kusagi enerji_kusagi ve Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik canlar sizin de evlerinizi gözümde öyle bir canlandırdım ki huzur buldum resmen, Allah nasip etsin inşallah :KK68:

Yavrular hepinizi çok öpüyorum ve çalışmaya dönüyorum, çok dua edin bana da alnımın akıyla bitireyim şunu.

Ballarım hızlı hızlı okuyup beğeni atıp geçtim mesajları. Geçen hafta yapamadığım iki dersi bugün yapmak zorunda kalınca gündüz tezle hiç ilgilenemedim sonra da aptal gibi bi tane film izlemeye takıldım daha pcnin başına yeni oturdum. Sizlere o yüzden tek tek cevap yazamadım. sudem34 sudem34 Felicio Felicio canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim :KK68: asliogretmen asliogretmen planına bayıldım canım hep beraber yürümek film karesi gibi canlandı gözümde. enerji_kusagi enerji_kusagi ve Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik canlar sizin de evlerinizi gözümde öyle bir canlandırdım ki huzur buldum resmen, Allah nasip etsin inşallah :KK68:

Yavrular hepinizi çok öpüyorum ve çalışmaya dönüyorum, çok dua edin bana da alnımın akıyla bitireyim şunu.
Kolay gelsin balım halledeceksin stres yapma💕 hadi iyi çalışmalar 😍

Tatlım şu an her şey rafa kalktı, görüşmelerin sonuçlanmasını bekliyoruz. Gitme ihtimalimiz yüksek o yüzden sarmaşık ekmeyeceğim. Direksiyon kursu da tezden sonraya kaldı. Bu sabah teze başladım, size bakıp tekrar döneceğim. Birkaç hafta mümkün olduğunca teze ağırlık verip bitirmem lazım, daha az gelirim buraya. Sonra burda kutlamalar yaparız bitince :KK60:
Kızlar ben tezle ilgilenmeye gidiyorum, az gelirim haberiniz olsun. Sizi seviyorum :KK60::KK60:
Amanda amann💜 hiç bir işini de ihmal etmez, birde bize yetişir Bitanem benim :KK60: Şimdi seninde bir çok şey tezi bitirmeye kaldı. Spor olsun, direksiyon kursu olsun. Bakalım gideceğiniz yerde iş ortamı nasıl olacak, eviniz nasıl olacak. İnşaallah herşey çok güzel olacak. Gitmeden kiloyu da çözdük mü herşey mükemmel olacak😍
Oh ne güzel, ben çok severim bisiklet sürmeyi 🥰 bende kızımın bisikletini kullanıyorum. Ama kendime katlanır bisiklet almayı çokkk istiyorum. ❤️
Canımın içi 💘 bisikleti bende çok severim. Bisikletle çok meceralarım olmuştu. Yazarsam destan olacak yine 😂
Balım bugün sadece kahvaltı yapmak için girdim eve çok yoğundum. O yüzden ara öğün yapamadım. 😔
Oğlum özel bir okulda bu sebeple beş günde gidiyor 🥰 gitsin gitsin iyi olur 😅😅🙈

Katlanır bisiklet istememin sebebi evet balım katlayıp arabaya koymak sonra gittiğim yerlerde sürmek. ASLInda bu konuyla ilgili çok büyük (kendimce büyük) bir hayalim var. Ailece bisiklet sürmek yanyana 🥰 çok istiyorum. 🤲🏻Rabbim nasip etsin.
Aminn, Canımın içi inşaallah olur 🙏 Bence büyük bir hayal çünkü yapmak için ailedeki herkesin aynı şeyi istemesi gerekiyor😍
Tatlım ben 58e de fitim (kabulüm anlamında), fit olup olmayacagimi o zaman görürüz. Zaten o kiloya düşünce ameliyat olacağım azıcık da orda veririm belki 😂😂
Önümüzdeki aya görürüz o zaman di miii 😍 Ah doğru birde o vardı. Karın germede de biraz eksiltirler yani 😜
Beni bekledin olarak kabul edelim balım, hedefe birlikte varmış oluruz 🤩🤩 ben yoğunluğu atlayınca senle bir liste yapalım sana da uyarsa 🤩
Edelim Balım, Seninle her şeye varım ben ❤
Eveeet taaa 7lerden geldik buralara biz basardik 🤩 toplamda 6 küsur kilo verdim galiba su an ben.
55e devam tutup bırakmayalım bi daha :KK4:

Afiyet olsun 😂
Tertemiz oldu her yer ellerine sgalik:halay:

Yok kuşum ben de 45e inmem zaten artik çünkü cidden iskelet gibi oluyorum. O dönem malum ergenlik takmistim kafaya ben siskoyum diye hırs yapmıştım sacma sapan:KK70: 52-55 arasi iyidir benim icin de🤩
Bu sefer daha baska olcak eminim gecen sefer verdik ama koruyamadik bilincsiz davrandik bu da bi tecrübe oldu 😍 yine poliyanaciligim üzerimde yarebbelalemin:rolleyes:
Şimdi ben bu mesajı niye aldım, yazacak çok şeyim vardı ama... Ne güzel aheste aheste cevaplar yazacaktım ki bir telefon geldi az önce, tutuştu her yerim 😬 Sabah erkenden bir görüşmemiz var ve maalesef eve gelecekler 😬 Ortalık toplamaya koyuldum. Ne güzelde yayılmış tembellik yapacaktım. Yarında temizlik günümdü. Neyse bakalım. Aha ne yazacağımı buldum. Ergenken bir ara bende kilo aldım, takmaya başladım. Ortaokul 1deydim galiba. Çocuğun biri benimle dalga geçti, o kadar da obez değildim ama o çocuk sinirimi bozuyor çok uğraşıyordu benimle. Bir gün fil gibisin, fil aşağı fil yukarı vs tersledim, kötü bir laf etti şakkk diye bir tokatladım, bir anda nasıl yaptım hiç aklıma gelmezdi 😂 Saç baş yolduğun oluyordu ama herhalde ilk tokat attığım kişiydi. Çocuk şaşırdı, şok oldu, kızardı, bozardı derken sonra sonra aşık oldu iyi mi 😂 Boşuna dememişler demek ki dayak cennetten çıkma 😂O zamanlar sınıfın en uzunlarındandım o da en kısası gibi bir şey. Sonra nasıl oldu herkes uzadı ben pek uzamadım ya 😂😂 Hep kortizonlardan galiba😑
Ben senin atanacağına sonsuz inanıyorum Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik minnoşummm, canımın en içi ❤️
Valla Neşem bende çok inanıyorum Civcivim e 😍
Çok geçmiş olsun balım 🌸🌸🌸 testlerin umarım temiz çıkar 🍀

Çok güzel incelmişsin enerjim çok tebrik ederim ederim 🎉🎉🎉

Umarım hayallerin gerçek olur civcivim 🌸🌸🌸🍀🍀🍀 çok güzel düşünmüşsün 💕
Canım Leylamm❤ çok teşekkür ederim 💋

Son düzenleme:
Kolay gelsin balım sana da, yarın evin nesine bakmaya gelecekler o kısmı anlamadım ama ben.
Sağol Boncuğumm 😘 Eve bakmayacaklar Balımm, eşimin birisiyle görüşmesi vardı. Hanımıyla beraber bize geleceklermiş. Ben hanımıyla vakit geçirirken onlar çalışma odasında iş görüşecekler artık. Allah'tan adamı ve kadını tanıyorum.

Back