70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Çok geçmiş olsun balım testlerin umarım temiz çıkar
Yok Balım şuan ona göre iyiyim ama biraz daha kilom var. Çünkü beni bekarken en fazla 58 görmüştü. Genelde 52-54 arasıydım.
Çok güzel incelmişsin enerjim çok tebrik ederim ederim
Umarım hayallerin gerçek olur civcivim çok güzel düşünmüşsün

Balım korkarak yaşanmaz çocuklara birşey olmuyor diye biliyorum senin okula gitmen daha riskli ama belki çok kolay atlatırsınız birşey olacak illa diye birşey yok ki

Minnoşum, ne de güzel hayaller bunlar . Keşke benim olsa diyebileceğim Rabbim bütün hayallerini gerçekleştirmeni nasip etsin inşallahhhh
benim için söylediğin o güzel sözler için deee çok teşekkür ederim, biriciğim benim
Kolay gelsin Aslım balım
Teşekkür ederim güzel Leylammmm

Hah işte, bayağı benim hayali kurmuşsun Balımm, o evin taş döşeme şöminesi varsa, bahçeye açılan kısmında atölyesi varsa, bir kaç sebze dikecek mini cam serası varsa, bahçede suni göl, balıklar, ördekler, köpekler varsa, 1 ahşaptan yapılmış ahır varsa, içinde güzel bir iki at varsa, olursa bir iki inek varsa..... Hayallerde de beraberiz
Bir gün nasip olursa hep beraber toplanalım orada

Vay be, nerelere gittim bir bilsen.... Bende düşündüğüm her detayın resimlerini topladım proje yaptım. Çıkmadı ki yılbaşı bileti gerçeğe dökelim

Aa gercekten mi seninki birazcik daha doğala yakın bi ev sanıyodum ben ondan seni katmadım. Benimkinin resmini aticam simdi bak. Ama sehre hem uzak hem yakın olcak yani kafa dinlemelik ben de böyle bi psikopatim
O zaman secretları birlestirme zamanı

At olur cok güzel olur hatta midilli olsun boyu boyuma denk ama ineklerin sorumlulugunu alabilir miyim emin olamadim
Valla belli olmaz ben inanirim öyle şeylere yillar sonra karsilasirsak hic şaşırmam Secret secret karsilastir bizi
Secret da sövecek bana artik pesimi birak diye birakmiyorum birakmicam

Ballarım hızlı hızlı okuyup beğeni atıp geçtim mesajları. Geçen hafta yapamadığım iki dersi bugün yapmak zorunda kalınca gündüz tezle hiç ilgilenemedim sonra da aptal gibi bi tane film izlemeye takıldım daha pcnin başına yeni oturdum. Sizlere o yüzden tek tek cevap yazamadım. sudem34 Felicio canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim asliogretmen planına bayıldım canım hep beraber yürümek film karesi gibi canlandı gözümde. enerji_kusagi ve Saricivcivcikcik canlar sizin de evlerinizi gözümde öyle bir canlandırdım ki huzur buldum resmen, Allah nasip etsin inşallah

Yavrular hepinizi çok öpüyorum ve çalışmaya dönüyorum, çok dua edin bana da alnımın akıyla bitireyim şunu.

Kolay gelsin balım halledeceksin stres yapma hadi iyi çalışmalar

Kızlar ben tezle ilgilenmeye gidiyorum, az gelirim haberiniz olsun. Sizi seviyorum
Amanda amann hiç bir işini de ihmal etmez, birde bize yetişir Bitanem benim Şimdi seninde bir çok şey tezi bitirmeye kaldı. Spor olsun, direksiyon kursu olsun. Bakalım gideceğiniz yerde iş ortamı nasıl olacak, eviniz nasıl olacak. İnşaallah herşey çok güzel olacak. Gitmeden kiloyu da çözdük mü herşey mükemmel olacak
Oh ne güzel, ben çok severim bisiklet sürmeyi bende kızımın bisikletini kullanıyorum. Ama kendime katlanır bisiklet almayı çokkk istiyorum.
Canımın içi bisikleti bende çok severim. Bisikletle çok meceralarım olmuştu. Yazarsam destan olacak yine
Aminn, Canımın içi inşaallah olur Bence büyük bir hayal çünkü yapmak için ailedeki herkesin aynı şeyi istemesi gerekiyor
Tatlım ben 58e de fitim (kabulüm anlamında), fit olup olmayacagimi o zaman görürüz. Zaten o kiloya düşünce ameliyat olacağım azıcık da orda veririm belki
Önümüzdeki aya görürüz o zaman di miii Ah doğru birde o vardı. Karın germede de biraz eksiltirler yani
Beni bekledin olarak kabul edelim balım, hedefe birlikte varmış oluruz ben yoğunluğu atlayınca senle bir liste yapalım sana da uyarsa
Edelim Balım, Seninle her şeye varım ben ❤
Şimdi ben bu mesajı niye aldım, yazacak çok şeyim vardı ama... Ne güzel aheste aheste cevaplar yazacaktım ki bir telefon geldi az önce, tutuştu her yerim Sabah erkenden bir görüşmemiz var ve maalesef eve gelecekler Ortalık toplamaya koyuldum. Ne güzelde yayılmış tembellik yapacaktım. Yarında temizlik günümdü. Neyse bakalım. Aha ne yazacağımı buldum. Ergenken bir ara bende kilo aldım, takmaya başladım. Ortaokul 1deydim galiba. Çocuğun biri benimle dalga geçti, o kadar da obez değildim ama o çocuk sinirimi bozuyor çok uğraşıyordu benimle. Bir gün fil gibisin, fil aşağı fil yukarı vs tersledim, kötü bir laf etti şakkk diye bir tokatladım, bir anda nasıl yaptım hiç aklıma gelmezdi Saç baş yolduğun oluyordu ama herhalde ilk tokat attığım kişiydi. Çocuk şaşırdı, şok oldu, kızardı, bozardı derken sonra sonra aşık oldu iyi mi Boşuna dememişler demek ki dayak cennetten çıkma O zamanlar sınıfın en uzunlarındandım o da en kısası gibi bir şey. Sonra nasıl oldu herkes uzadı ben pek uzamadım ya Hep kortizonlardan galiba
Ben senin atanacağına sonsuz inanıyorum Saricivcivcikcik minnoşummm, canımın en içi
Valla Neşem bende çok inanıyorum Civcivim e
Çok geçmiş olsun balım testlerin umarım temiz çıkar

Çok güzel incelmişsin enerjim çok tebrik ederim ederim

Umarım hayallerin gerçek olur civcivim çok güzel düşünmüşsün
Canım Leylamm❤ çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Kolay gelsin balım sana da, yarın evin nesine bakmaya gelecekler o kısmı anlamadım ama ben.
Sağol Boncuğumm Eve bakmayacaklar Balımm, eşimin birisiyle görüşmesi vardı. Hanımıyla beraber bize geleceklermiş. Ben hanımıyla vakit geçirirken onlar çalışma odasında iş görüşecekler artık. Allah'tan adamı ve kadını tanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…