Çok geçmiş olsun balımSpor diyeti desteklemek için çok önemli ama sanırım hepimiz tekrar bir yoğunluk içine girince bıraktık gibi. Civcivim yapıyor maşallah. Yoğunluk geçince ben de spora çok ağırlık vereceğim.
Annemlerdeyken ağrılarım yine başlamıştı, dönüşte zaten doktor kontrolüm vardı. Kontrolde ağrılarımı söyleyince tekrar test yapıldı ve bingooo, enfeksiyon daha da artmış. O yüzden hem kortizon hem antibiyotik tekrar başladı, şimdilik 1 hafta içeceğim, çarşamba tekrar randevu var KBBde. Duruma göre devam edeceğiz, ondan sonraki haftada endokrin görecek, bazı testler istedi onları yaptırıp gideceğim. Haftada bir hastanedeyim yani bu aralar. İnşallah artık geçer gider.
Oğlumu bu hafta okula göndermedim, o çok istiyor ama ben kararsızım. Gelecek hafta belki deneme olsun diye gönderirim. Sen ne yaptın gönderdin mi.
Çok güzel incelmişsin enerjim çok tebrik ederim ederimYok Balım şuan ona göre iyiyim ama biraz daha kilom var. Çünkü beni bekarken en fazla 58 görmüştü. Genelde 52-54 arasıydım.
Umarım hayallerin gerçek olur civcivimHaha o zaten mevcut aslım yani ilerki planlarimda mevcut demek istedim
Ücüncü yine de o olabilir cocugumu cift dil yetistirmek gibi bi hayalim var ama bakalimanan senin geleceğin icin calisiyo yavrum biraz beklemen gerekecek
İnşallah bal asliimmm❤ zaten idolümsün maşallah güzellik desen guzellik kariyer desen kariyer nazar değmesin
Haha buldum aslinda ama aslim cüvcüv diyince onu da kattim muhtesem dörtlü oldu var mi arttiran
Benim bi hayalim var böyle bayagi sehre uzak bi yerde 2 3 katli güzel bi ev yaptirmak ama derme catma değil hem modern hem sehre uzak ledli medli bahceliasıl hayalimse o eve kış bahcesi yaptirmak o kış bahcesine oturup kar yağışını izlerken kahve icip kitap okumak günesli günler de kapisini acip havalandirmak ciceklerimi sulamak.
Ayy ne yazdim be kendime sasirdim su an ne kadar icsellestirmisim bu konuyu
Bununla ilgili bayagi bi foto kaydetmistim telime hatta. Cok hosuma gidiyo gerçekten sessizlik her seyden uzak kalmak. Ve tabi evin islevsel olması
Spor odasidir kitap odasıdır gibi gibi.
Ücüncü olarak bu vardi diyecektim kısacası masallah cenem acildiFotograflarini atarim size de
İnşallah canım hepimizin gercek olsunÇok geçmiş olsun balımtestlerin umarım temiz çıkar
Çok güzel incelmişsin enerjim çok tebrik ederim ederim
Umarım hayallerin gerçek olur civcivimçok güzel düşünmüşsün
Balım korkarak yaşanmaz çocuklara birşey olmuyor diye biliyorum senin okula gitmen daha riskli ama belki çok kolay atlatırsınız birşey olacak illa diye birşey yok kiOfff ya çok geçmiş olsun
Sen yazmayınca bilemedim
Çarşamba inşallah sonuçlar güzel çıkar
Canım oğlumu hiç göndermedim ve göndermeyecegim.
Tabi ki her çocuk gibi oda istiyor ama risk alamam.
İstanbul turuncuydu iki günde kırmızı oldu ve çocuklar dikkatsiz ne yazıkki.
Sosyalleşmek en büyük sorun onu da hafta içi 14-18 arası sokağa çıkma saati var okuldan gelince çıkarıp 3-3.5 saat yoruyorum.Parkta arkadaş ediniyor.Bisiklet sürüyor.Okuldan arkadaşları ile günlük internet hakki var birlikle oyun oynuyor.
Keto diyeti merak ediyorum
Geçen bir video izledim ama tam hakim değilim diyet bilgisine.
Hava ısınıyor hep birlikte asılıriz.Sen tezine odaklan ihmal etme sakın.Biz buradayız .
Kolay gelsin enerjim balımBiraz yoğunluğum var. Halledip geleyim Ballarım
Kolay gelsin Aslım balımMinnoşum şimdi azıcık işim var, döneceğim sanayazdıklarına bayıldım
Minnoşum, ne de güzel hayaller bunlar . Keşke benim olsa diyebileceğimHaha o zaten mevcut aslım yani ilerki planlarimda mevcut demek istedim
Ücüncü yine de o olabilir cocugumu cift dil yetistirmek gibi bi hayalim var ama bakalimanan senin geleceğin icin calisiyo yavrum biraz beklemen gerekecek
İnşallah bal asliimmm❤ zaten idolümsün maşallah güzellik desen guzellik kariyer desen kariyer nazar değmesin
Haha buldum aslinda ama aslim cüvcüv diyince onu da kattim muhtesem dörtlü oldu var mi arttiran
Benim bi hayalim var böyle bayagi sehre uzak bi yerde 2 3 katli güzel bi ev yaptirmak ama derme catma değil hem modern hem sehre uzak ledli medli bahceliasıl hayalimse o eve kış bahcesi yaptirmak o kış bahcesine oturup kar yağışını izlerken kahve icip kitap okumak günesli günler de kapisini acip havalandirmak ciceklerimi sulamak.
Bununla ilgili bayagi bi foto kaydetmistim telime hatta. Cok hosuma gidiyo gerçekten sessizlik her seyden uzak kalmak. Ve tabi evin islevsel olması
Ücüncü olarak bu vardi diyecektim kısacası masallah cenem acildiFotograflarini atarim size de
Teşekkür ederim güzel LeylammmmKolay gelsin Aslım balım
Hah işte, bayağı benim hayali kurmuşsun Balımm, o evin taş döşeme şöminesi varsa, bahçeye açılan kısmında atölyesi varsa, bir kaç sebze dikecek mini cam serası varsa, bahçede suni göl, balıklar, ördekler, köpekler varsa, 1 ahşaptan yapılmış ahır varsa, içinde güzel bir iki at varsa, olursa bir iki inek varsa..... Hayallerde de beraberizHaha o zaten mevcut aslım yani ilerki planlarimda mevcut demek istedim
Hoşgeldin Güzelliğim, teşekkür ederim ❤Kolay gelsin enerjim balım
Teşekkürler NeşemmKolay gelsin canımın en içi
Aa gercekten mi seninki birazcik daha doğala yakın bi ev sanıyodum ben ondan seni katmadım. Benimkinin resmini aticam simdi bak. Ama sehre hem uzak hem yakın olcak yani kafa dinlemelikHah işte, bayağı benim hayali kurmuşsun Balımm, o evin taş döşeme şöminesi varsa, bahçeye açılan kısmında atölyesi varsa, bir kaç sebze dikecek mini cam serası varsa, bahçede suni göl, balıklar, ördekler, köpekler varsa, 1 ahşaptan yapılmış ahır varsa, içinde güzel bir iki at varsa, olursa bir iki inek varsa..... Hayallerde de beraberiz
Bir gün nasip olursa hep beraber toplanalım orada
Vay be, nerelere gittim bir bilsen.... Bende düşündüğüm her detayın resimlerini topladım proje yaptım. Çıkmadı ki yılbaşı bileti gerçeğe dökelim
Kolay gelsin balım halledeceksin stres yapmaBallarım hızlı hızlı okuyup beğeni atıp geçtim mesajları. Geçen hafta yapamadığım iki dersi bugün yapmak zorunda kalınca gündüz tezle hiç ilgilenemedim sonra da aptal gibi bi tane film izlemeye takıldım daha pcnin başına yeni oturdum. Sizlere o yüzden tek tek cevap yazamadım.sudem34 Felicio canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim asliogretmen planına bayıldım canım hep beraber yürümek film karesi gibi canlandı gözümde. enerji_kusagi ve Saricivcivcikcik canlar sizin de evlerinizi gözümde öyle bir canlandırdım ki huzur buldum resmen, Allah nasip etsin inşallah
Yavrular hepinizi çok öpüyorum ve çalışmaya dönüyorum, çok dua edin bana da alnımın akıyla bitireyim şunu.
Tatlım şu an her şey rafa kalktı, görüşmelerin sonuçlanmasını bekliyoruz. Gitme ihtimalimiz yüksek o yüzden sarmaşık ekmeyeceğim. Direksiyon kursu da tezden sonraya kaldı. Bu sabah teze başladım, size bakıp tekrar döneceğim. Birkaç hafta mümkün olduğunca teze ağırlık verip bitirmem lazım, daha az gelirim buraya. Sonra burda kutlamalar yaparız bitince
Amanda amannKızlar ben tezle ilgilenmeye gidiyorum, az gelirim haberiniz olsun. Sizi seviyorum
Canımın içiOh ne güzel, ben çok severim bisiklet sürmeyibende kızımın bisikletini kullanıyorum. Ama kendime katlanır bisiklet almayı çokkk istiyorum.
Aminn, Canımın içi inşaallah olurBalım bugün sadece kahvaltı yapmak için girdim eve çok yoğundum. O yüzden ara öğün yapamadım.
Oğlum özel bir okulda bu sebeple beş günde gidiyorgitsin gitsin iyi olur
Katlanır bisiklet istememin sebebi evet balım katlayıp arabaya koymak sonra gittiğim yerlerde sürmek. ASLInda bu konuyla ilgili çok büyük (kendimce büyük) bir hayalim var. Ailece bisiklet sürmek yanyanaçok istiyorum. Rabbim nasip etsin.
Önümüzdeki aya görürüz o zaman di miiiTatlım ben 58e de fitim (kabulüm anlamında), fit olup olmayacagimi o zaman görürüz. Zaten o kiloya düşünce ameliyat olacağım azıcık da orda veririm belki
Edelim Balım, Seninle her şeye varım ben ❤Beni bekledin olarak kabul edelim balım, hedefe birlikte varmış oluruzben yoğunluğu atlayınca senle bir liste yapalım sana da uyarsa
Şimdi ben bu mesajı niye aldım, yazacak çok şeyim vardı ama... Ne güzel aheste aheste cevaplar yazacaktım ki bir telefon geldi az önce, tutuştu her yerimEveeet taaa 7lerden geldik buralara biz basardiktoplamda 6 küsur kilo verdim galiba su an ben.
55e devam tutup bırakmayalım bi daha
Afiyet olsun
Tertemiz oldu her yer ellerine sgalik
Yok kuşum ben de 45e inmem zaten artik çünkü cidden iskelet gibi oluyorum. O dönem malum ergenlik takmistim kafaya ben siskoyum diye hırs yapmıştım sacma sapan52-55 arasi iyidir benim icin de
Bu sefer daha baska olcak eminim gecen sefer verdik ama koruyamadik bilincsiz davrandik bu da bi tecrübe olduyine poliyanaciligim üzerimde yarebbelalemin
Valla Neşem bende çok inanıyorum Civcivim e
Canım Leylamm❤ çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun balımtestlerin umarım temiz çıkar
Çok güzel incelmişsin enerjim çok tebrik ederim ederim
Umarım hayallerin gerçek olur civcivimçok güzel düşünmüşsün
Hoşgeldin BoncuğummmDayanamadım yine size bakmaya geldim, azıcık ara vermiştim az önce.
İyi dersler BebişimmmHerkes gitmisken hazır ben de bi saat calisip geleyim
Valla canım her kısmı zor aslında da gözümde çok büyüyen kısmı hallettim gibi. Hele bir de başladım yaa gerisi gelir diyorum. Hızlı hızlı hallederim artık.Hoşgeldin BoncuğummmZor kısmını atlatabildin mi bari yazmanın
Kolay gelsin balım sana da, yarın evin nesine bakmaya gelecekler o kısmı anlamadım ama ben.İyi dersler Bebişimmm
Bir saati geçmişşş, ders sardı galibaBende lavabo temizleyeceğim şimdi
Sağol BoncuğummKolay gelsin balım sana da, yarın evin nesine bakmaya gelecekler o kısmı anlamadım ama ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?