70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Günaydın güçlü kadınlar
Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun

Bunca olayin icinde kutlamanin pek tadi yok ama inşallah sizin gibi güclü kadinlar oldukca bu olaylar azalacak inaniyorum
Günaydın demiş miydim Bebişim

Hepimizin Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun

Nego
kk birinci noteri
@Bonus
@Mysonismysun

Kızlar sizin de dünya kadınlar gununuz kutlu olsun
Görüşmeyeli iyisiniz inşallah

burdaki tüm tatlı güzel kadınlar. kadınlar gününüz kutlu olsun sizleri tanıdığım için ayrıca mutluyum hepiniz çok iyi insanlarılsiniz.
civcikim kadınlar günün kutlu olsun balım.

sınavdan sonra aldığım kilolarla burdayım inşallah

hala ders çalışıyorum görüşmeyeli
hepinizi öpüyorum bal hatunlar

Evet gercekten öyle oluyo hep ya sacini ceken genelde sana aşık oluyo ne alakaysa erkeklerin kafa farkli calisiyo iltifat et seviyorum desene sac cekmek nedir
Azarlıyorum robotu da beni pek sallamiyo ben isimi yapar maasimi alir giderim gerisine karismam diyo
Zaten bence bu ev islerine yönelik daha cok icat yapilir bence. Hatte gec bile kalındı kacinci yüzyıldayiz anca bulundu bu robotlar. Tabi kolay değil insallah daha cok bulurlar
Kolay gelsin Allah zihin acikligi versin balım❤ tamam kilolari fazla sey etme sen yine de

Balım korkarak yaşanmaz çocuklara birşey olmuyor diye biliyorum senin okula gitmen daha riskli ama belki çok kolay atlatırsınız birşey olacak illa diye birşey yok ki
Balım
Sınıfı nda bir grup karantina da daha ilk haftadan.
Biz de aşı olmadık daha.

8 Mart Menüm
Sabah 08.45 1 yumurta 4 ince halka sucukla sucuklu yumurta+yarim dilim peynir+1 dilim ekmek+maydanoz+yesil soğan+domates+salatalik
Ara 09.30 sütlü kahve

Öğlen 13.00 2 kasik mantarli et sote
Ara 14.00 kücük 1 kase yogurt+1 portakal
Ara 16.00 1 bardak süt+2 kasik meyve parcacikli yulaf+1 tatli kasigi tahin karistirip yedim

Akşam 18.00 1 kase tarhana çorbası+1 kase salata

Su; 2 litre
Spor; şu anlik 3147 adım ama birazdan leslie yapmaya gitcem onu da yazarim.

Balımm bir fısıltı var kahvelerin dibine vurduğuna dair
Dönüşünde seni uzman olarak karşılayacak mıyız İnşaallah

Bizde seni çoook öpüyoruz Balım bitsin gayrı bu hasret

Oo, kilo almanın kitabını yazdık biz Alırken oldukça yetenekliyizde, verirken hala amatörüz sanki
Sen gelene kadar hepimiz iğne ipliğe dönermişiz bi de

Spor;
Leslie boosted=30 dk
Pilates(bant ve cemberle)=15 dk
Leslie haric gün icindeki adimlarim=3155 (Muhtemelen daha fazladir sürekli elimde degil tel)

Su;2 litre+ dukan birası

Spor;
Leslie boosted=30 dk
Pilates(bant ve cemberle)=15 dk
Leslie haric gün icindeki adimlarim=3155 (Muhtemelen daha fazladir sürekli elimde degil tel)

Su;2 litre+ dukan birası
Harikasın minnoş hemşehrim benim
Menün de sporun da harika

Harikasın minnoş hemşehrim benim
Menün de sporun da harika
Teşekkür ederim aslım
Canim sonuna yazmissin ama cok az olmus sanki dikkat et kendine lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…