• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Günaydın güçlü kadınlar :KK68:
Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun:KK31::KK60::sampiyon:

Bunca olayin icinde kutlamanin pek tadi yok ama inşallah sizin gibi güclü kadinlar oldukca bu olaylar azalacak inaniyorum🧘🏼‍♀️
Günaydın demiş miydim Bebişim 😘

Hepimizin Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun 💐 :KK68:

Nego Nego
kk birinci noteri kk birinci noteri
@Bonus
@Mysonismysun

Kızlar sizin de dünya kadınlar gununuz kutlu olsun :KK68: :sampiyon::KK31:
Görüşmeyeli iyisiniz inşallah:KK8:

burdaki tüm tatlı güzel kadınlar. kadınlar gününüz kutlu olsun😍😍 sizleri tanıdığım için ayrıca mutluyum hepiniz çok iyi insanlarılsiniz.
civcikim kadınlar günün kutlu olsun balım.

sınavdan sonra aldığım kilolarla burdayım inşallah:D:D

hala ders çalışıyorum görüşmeyeli :confused: :confused:
hepinizi öpüyorum bal hatunlar

Erkeklerin çocukluğu da şenpanzelere benziyor sanki di mi😂 Hani belgeselerde izlediysen çiftleşme zamanı yaklaşınca eş seçerken en çok kavga ettiği savaştığı maymunu eş seçiyorlarya :KK70: Hah işte aynı onun gibi, okulda saçını sürekli çeken, sürekli uğraşan bir çocuk varsa genelde o sana aşık oluyor 😂

Dün senin ders konularına bakıp ekran resmi aldım. O konulara arada göz atıp ara ara sana yazarken kullanacağım, hem kalıcı olur hem gırgır yaparız unutmazsın😜

Yavrum bu çamaşır katlayıp asan robotlardan senin robotun ne eksiği var :KK70:
Azıcık gaz ver, azıcık azarla, sen ne biçim robotsun de, elalemde ne robotlar var senin gibi yapmıyor de :KK70:
Ayy ben varya makine mühendisi olsam evi full elektriğe bağlardım. Acayip acayip aletler tasarlardım ev işi için :KK70: Haa öyle bir kaç mucitliğim var gibi. Henüz fikir aşamasında kaldı çoğu ama...

Gece gece başımıza iş açılacaktı :KK70:
Evet gercekten öyle oluyo hep ya sacini ceken genelde sana aşık oluyo ne alakaysa:D erkeklerin kafa farkli calisiyo iltifat et seviyorum desene sac cekmek nedir :D
Azarlıyorum robotu da beni pek sallamiyo ben isimi yapar maasimi alir giderim gerisine karismam diyo :D :D
Zaten bence bu ev islerine yönelik daha cok icat yapilir bence. Hatte gec bile kalındı kacinci yüzyıldayiz anca bulundu bu robotlar. Tabi kolay değil insallah daha cok bulurlar😍
burdaki tüm tatlı güzel kadınlar. kadınlar gününüz kutlu olsun😍😍 sizleri tanıdığım için ayrıca mutluyum hepiniz çok iyi insanlarılsiniz.

sınavdan sonra aldığım kilolarla burdayım inşallah:KK70::KK70:

Kolay gelsin Allah zihin acikligi versin balım☺️❤ tamam kilolari fazla sey etme sen yine de :confused:

FB_IMG_1615201413672.webp

E bu Dr Songülümüz olmasın 😋😂
sonngulen sonngulen

Balım korkarak yaşanmaz çocuklara birşey olmuyor diye biliyorum senin okula gitmen daha riskli ama belki çok kolay atlatırsınız birşey olacak illa diye birşey yok ki 😎😘
Balım 🍯
Sınıfı nda bir grup karantina da daha ilk haftadan.
Biz de aşı olmadık daha.

8 Mart Menüm
Sabah 08.45 1 yumurta 4 ince halka sucukla sucuklu yumurta+yarim dilim peynir+1 dilim ekmek+maydanoz+yesil soğan+domates+salatalik
Ara 09.30 sütlü kahve

Öğlen 13.00 2 kasik mantarli et sote
Ara 14.00 kücük 1 kase yogurt+1 portakal
Ara 16.00 1 bardak süt+2 kasik meyve parcacikli yulaf+1 tatli kasigi tahin karistirip yedim

Akşam 18.00 1 kase tarhana çorbası+1 kase salata

Su; 2 litre
Spor; şu anlik 3147 adım ama birazdan leslie yapmaya gitcem onu da yazarim.

sınavdan sonra aldığım kilolarla burdayım inşallah:KK70::KK70:

Balımm bir fısıltı var kahvelerin dibine vurduğuna dair :D
Dönüşünde seni uzman olarak karşılayacak mıyız İnşaallah😍

Bizde seni çoook öpüyoruz Balım💋 bitsin gayrı bu hasret💕

Oo, kilo almanın kitabını yazdık biz 😂 Alırken oldukça yetenekliyizde, verirken hala amatörüz sanki 😂
Sen gelene kadar hepimiz iğne ipliğe dönermişiz bi de😜

8 Mart Menüm
Sabah 08.45 1 yumurta 4 ince halka sucukla sucuklu yumurta+yarim dilim peynir+1 dilim ekmek+maydanoz+yesil soğan+domates+salatalik
Ara 09.30 sütlü kahve

Öğlen 13.00 2 kasik mantarli et sote
Ara 14.00 kücük 1 kase yogurt+1 portakal
Ara 16.00 1 bardak süt+2 kasik meyve parcacikli yulaf+1 tatli kasigi tahin karistirip yedim

Akşam 18.00 1 kase tarhana çorbası+1 kase salata

Su; 2 litre
Spor; şu anlik 3147 adım ama birazdan leslie yapmaya gitcem onu da yazarim.
Spor;
Leslie boosted=30 dk
Pilates(bant ve cemberle)=15 dk
Leslie haric gün icindeki adimlarim=3155 (Muhtemelen daha fazladir sürekli elimde degil tel)

Su;2 litre+ dukan birası

Spor;
Leslie boosted=30 dk
Pilates(bant ve cemberle)=15 dk
Leslie haric gün icindeki adimlarim=3155 (Muhtemelen daha fazladir sürekli elimde degil tel)

Su;2 litre+ dukan birası
Harikasın minnoş hemşehrim benim :KK60::KK9:
Menün de sporun da harika ❤️

Harikasın minnoş hemşehrim benim :KK60::KK9:
Menün de sporun da harika ❤️
Teşekkür ederim aslım ☺️
Ballarımmm
🍯
Bugün Ne Yedim?

13.30 1 elma

17.30 3 yumurta ile çılbır, 2 hurma, 1 avuç beyaz leblebi

3 litre su

( Beyza’nın (kızım) bu hafta sınavları var, okulu uzak, onu okula götürüp geliyorum. Yeme düzenim biraz bozulabilir.)
Canim sonuna yazmissin ama cok az olmus sanki dikkat et kendine lütfen :(

Back