Geçen gün bir yazı görmüştüm balım, vejeteryanlar en büyük hayvan düşmanlaridir, hayvanların otlarını yiyip bitiriyorlar diyeYettim yettimmmmmİyi yetiştim ama dimi
Bir koşu markete de gittim geldim. Bir yeşillik aldım ki o biçim. İyi ki evde inek mi besliyorsun diyen olmadı
Bol bol otlayacam bakalım 1 haftada 2-3 kilo verebilecek miyim
O günü bayram edip bir sonraki günü kara gün ilan etsek balımGünaydın Bitanem
Evet ya artık 55i görünce kara gün ilan ederiz, yemeden içmeden kesiliriz
Evlilik bize yaradı mı diyeyim, yaramadı mı diyeyim bilemedimYa ben lisedeyken falan 45 üzerine çıkınca bunalıma giriyodum genelde 52-55 arasi gidip gelirdim 55 en fazla kilomdu. Sürekli bi caba icindeydim 45e dusmek için
Simdi ne oldu da konu 60lara geldi hicbi fikrim yok
Aaa iftiraya bak, külliyen yalanGeçen gün bir yazı görmüştüm balım, vejeteryanlar en büyük hayvan düşmanlaridir, hayvanların otlarını yiyip bitiriyorlar diye
Cumartesi günü planına göre kaç olman gerekiyordu canım, benim 65
Tatlım ben 58e de fitim (kabulüm anlamında), fit olup olmayacagimi o zaman görürüz. Zaten o kiloya düşünce ameliyat olacağım azıcık da orda veririm belkiEvlilik bize yaradı mı diyeyim, yaramadı mı diyeyim bilemedim
İyi sen 45leri falan görmüşsün. Benim ideal kilom 47 ama 50 altına inince çok fena oluyorum. Yatakta bile kemiklerim batıyor. Tam bir iskelet oluyorum52 kritik sınır bana Biz bir 52lere inelimde 45 orada bir dursun
Beni bekledin olarak kabul edelim balım, hedefe birlikte varmış oluruzAaa iftiraya bak, külliyen yalan
Roka,dereotu veya tere yiyen bir hayvan bilmiyorum ama
60 altı olmam gerekiyordu Boncuğum. 23üne kadar güya 55 olacaktım. Bu gel gitler planları aksattı. En kötü 14 Mayıs a 52 olmalıyım
Zinhar olmaz balımO günü bayram edip bir sonraki günü kara gün ilan etsek balım
Eveeet taaa 7lerden geldik buralara biz basardikBaşlangıç kilosu olarak bı de 72 var kuzum onu da unutmayalımkilomuzu verip 55 üzerine çıkmayacağız artık
Günaydın canım
Sana da günaydın canım
Afiyet olsunYettim yettimmmmmİyi yetiştim ama dimi
Bir koşu markete de gittim geldim. Bir yeşillik aldım ki o biçim. İyi ki evde inek mi besliyorsun diyen olmadı
Bol bol otlayacam bakalım 1 haftada 2-3 kilo verebilecek miyim
Yok kuşum ben de 45e inmem zaten artik çünkü cidden iskelet gibi oluyorum. O dönem malum ergenlik takmistim kafaya ben siskoyum diye hırs yapmıştım sacma sapanEvlilik bize yaradı mı diyeyim, yaramadı mı diyeyim bilemedim
İyi sen 45leri falan görmüşsün. Benim ideal kilom 47 ama 50 altına inince çok fena oluyorum. Yatakta bile kemiklerim batıyor. Tam bir iskelet oluyorum52 kritik sınır bana Biz bir 52lere inelimde 45 orada bir dursun
Cok pis gaza geldim su an. O hayalde ben atanmis olmak istiyorum o yüzden simdi gidip yemek temizligi hizlica halledip ders calisiyorumBenim ballarım ne güzel sohbetler etmişler, hedefler koymuşlar, fit olmuşlar. Ah onlar yüreğimin en güzel yerindekiler, en güçlüler; bizim hedef koyup yapamayacağımız hiç bir şey yokGün gelecek benim hayalimdeki o resmi beraber çekileceğiz. İstiklal Caddesinde 8 fit hatun yanyana yürürken, etrafımızda ki bütün gözler bizim üzerimizde. Biz rüzgar gibi geçeceğiz o caddeden, cadde bizi, rüzgar bizi, herkes bizi ...
Herkes bize bakacak biz ise sadece birbirimize bakıp gülümseyeceğiz, gözlerimiz “başardık” diyecek, ayaklarımız yürümeye devam edecek...
Hep ileriye, en ileriye ...
Ben sanki üçüncüsünü tahmin ediyorum amaCok pis gaza geldim su an. O hayalde ben atanmis olmak istiyorum o yüzden simdi gidip yemek temizligi hizlica halledip ders calisiyorum
Dusunsene hem atanmissin hem zayiflamissin resmen muhtesem üclü gibiücüncüyü bilmiyorum ama bulcam
Ben gidiyorum aksama gelirim gorusuruz ballar
Secret bul bizi secret
Baba, oğul, kutsal ruh üçlemesinden daha makul istekler, Bence tutar bu, kesin olurCok pis gaza geldim su an. O hayalde ben atanmis olmak istiyorum o yüzden simdi gidip yemek temizligi hizlica halledip ders calisiyorum
Dusunsene hem atanmissin hem zayiflamissin resmen muhtesem üclü gibiücüncüyü bilmiyorum ama bulcam
Ben gidiyorum aksama gelirim gorusuruz ballar
Secret bul bizi secret
Ben sanki üçüncüsünü tahmin ediyorum amao gün yanında getirme ? Bir sonraki buluşmada getirirsin
Haha o zaten mevcut aslım yani ilerki planlarimda mevcut demek istedimBen sanki üçüncüsünü tahmin ediyorum amao gün yanında getirme ? Bir sonraki buluşmada getirirsin
İnşallah bal asliimmm
Haha buldum aslinda ama aslim cüvcüv diyince onu da kattim muhtesem dörtlü oldu var mi arttiranBaba, oğul, kutsal ruh üçlemesinden daha makul istekler, Bence tutar bu, kesin olur
3.yü bende merak ettim bakalım ne bulacaksın
İyi dersler Bebişim
Kolay gelsin canımın en içiBiraz yoğunluğum var. Halledip geleyim Ballarım
Offf ya çok geçmiş olsunSpor diyeti desteklemek için çok önemli ama sanırım hepimiz tekrar bir yoğunluk içine girince bıraktık gibi. Civcivim yapıyor maşallah. Yoğunluk geçince ben de spora çok ağırlık vereceğim.
Annemlerdeyken ağrılarım yine başlamıştı, dönüşte zaten doktor kontrolüm vardı. Kontrolde ağrılarımı söyleyince tekrar test yapıldı ve bingooo, enfeksiyon daha da artmış. O yüzden hem kortizon hem antibiyotik tekrar başladı, şimdilik 1 hafta içeceğim, çarşamba tekrar randevu var KBBde. Duruma göre devam edeceğiz, ondan sonraki haftada endokrin görecek, bazı testler istedi onları yaptırıp gideceğim. Haftada bir hastanedeyim yani bu aralar. İnşallah artık geçer gider.
Oğlumu bu hafta okula göndermedim, o çok istiyor ama ben kararsızım. Gelecek hafta belki deneme olsun diye gönderirim. Sen ne yaptın gönderdin mi.
Ben de sana bayıldımMinnoşum şimdi azıcık işim var, döneceğim sanayazdıklarına bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?