- 8 Mart 2019
- 7.210
- 34.373
- 548
- 39
İnşallah çok güzel bir dönem olur cnm, hem sana hem öğrencilerine hayırlı uğurlu olsunÇok sevindim
Git tabi yine görüşmeye şartlar daha iyi olursa her ihtimale göre kenarda dursun
Bı de yakın filan olursa tadından yenmez
Güzeldi
Çalışanlar, veliler , öğretmenler kilo muhabbeti yaptı
Güzel oldun filan dediler
Ama sağlık insanı korkutuyor
Amin canım inşallahİnşallah çok güzel bir dönem olur cnm, hem sana hem öğrencilerine hayırlı uğurlu olsunsıkıntısız geçsin korona belasi da hepimizden uzak olsun...
Zayıflama muhabbeti bizi mutlu ediyor artıkÇok sevindim
Git tabi yine görüşmeye şartlar daha iyi olursa her ihtimale göre kenarda dursun
Bı de yakın filan olursa tadından yenmez
Güzeldi
Çalışanlar, veliler , öğretmenler kilo muhabbeti yaptı
Güzel oldun filan dediler
Ama sağlık insanı korkutuyor
amin Hayrişimİnşallah çok güzel bir dönem olur cnm, hem sana hem öğrencilerine hayırlı uğurlu olsunsıkıntısız geçsin korona belasi da hepimizden uzak olsun...
Şiirimmmmmmm, özlemimGünaydın Canım'larım
Çok şükür, çok yoğun geçiyor bu günlerAmin canım inşallah
Selam ballar
Dersler yeni bitti
Herkes iyidir inşallah
Merhaba Sudem balım iyiyim ben keyfim çok yerinde şöyle restaurantlar açıldı gözümüz gönlümüz açıldıSelam ballar
Herkes iyidir inşallah
Ben bugün yüz yüze eğitim için okula gittim
Umarım sağlıklı bir sürec geçiririz
@inci-tepik hayırlı olsun bakıcılık yoğun geçiyor sanırım Allah kolaylık versin.
birmuhendisanne yeni müdür hayırlı olsun canım
Umarım çok iyi biri çıkar
Nasıldı ilk iki gün izlenimlerin neler?
Felicio m neler yapıyorsun?
asliogretmen hangi kitaba geçtin balım?
Enerjim Balım muhteşemimLeylam, Güzelliğim ❤ ne yazacağımı unutmuşum, bak bende de unutkanlık var demek ki
Petibörüm Canımbence de saatten dolayı artı geldin. Yeterince dinlenemeyince de vücut suyu tutuyor. Cumartesiye sen 62leri de çok rahat göreceksin. Sana belli olmaz, 61i bile görebilirsin
Teşeklürler Balım
İncimm Balım ❤ altından kalktın yani bayağı, kolay gelsin
Seni paylaştığını sanıyor galiba minnoş, bakalım alışabilecek mi? Ne yapıyor küsüyor mu sana?
Boncuğumçok kolay gelsin sana da, çook O yoğunluk arasında buraya da vakit ayırmaya çalışıyorsun, elinden geldikçe ilgilenip yazıyorsun. Emeğine sağlık
Bebişimmmükemmelll
Göbek ve belin popodan daha fazla incelmiş, basenler de sıkılaşmış
Ballarım da yoğun demek ki
Geldim LeylammÇok meşgulüm aslında ama otoparkta mesaj molası verdim ❤ Ballarımı ilgisiz bırakamam, sizden de uzakta duramam
Hoşgeldiniz2 kg da güzel rakam Kaç kilo fazlalığınız vardı?
Bugün hesapladığım kadar boşluklarım olmadı NeşemYarın veya akşam daha rahat olma ihtimalim var
Korumak senin uzmanlık alanın
İyi dersler BalımmBen 2 gündür ara verdim çalışmaya.
Çok sevindim, iyi olmuş BalımmArtık daha çok görüşebileceğiz
Kastamonu hanımlarında popo meşhur galibaHa Kastamonu ha Brezilya
Saricivcivcikcik
Kolay gelsin Civcivimm
Yeme canım yemee
Canım Aslımın telkinlerini hatırla,
Secret Bacıyı hatırla,
Benim hesap kitabı hatırla,
Rakibimiz Boncuğumuzu hatırla,
Güzel örneğimiz Leylamı hatırla,
Alacağın elbiseyi hatırla, seçtin mi bakim güzel bir elbise
Geldi mi misafirin civcivimGörev tamam kızlar yaptim dolaba koydum yarina kadar dinlensin sadece tadina baktim olmuş. Gönül rahatlığıyla dolapta unutabilirim pastayi yarin misafir gelene kadar
Leylam beklediğin icin sağ ol psikolojik olarak hissettim bekleyisini
Enercim iltifatlarin icin sag ol
Tebrik ederim balımCnm çok teşekkür ederimçok tatlı bir adam gerçekten... Güzel günler yakın olabilir ama yinede iş görüşmesine gideceğim
Bende çok özledimİyi akşamlar Ballarım
Nasılsınız bakim görüşmeyeli?
Herkesler iyi mi?
Özledim hepinizi
Afiyet balMerhaba Sudem balım iyiyim ben keyfim çok yerinde şöyle restaurantlar açıldı gözümüz gönlümüz açıldı
Enerjim Balım muhteşemimİngilizce full çalışıyorum arada bir iki gün eksiğim vardı sana yetiştim o halde
Geldi mi misafirin civcivimyemedin değil mi
Tebrik ederim balımİlk izlenim önemlidir diğer müdürden en kötüsü bile daha iyidir
Bende çok özledim
Sudem balım yemesinde değil gitmesindeyimAfiyet balolsun ye ye şifa olsun hak ettin 9 aydır dikkat ediyoruz az buz bir zaman değil ama yine de yemek dene sen bol bol
Kolay gelsin Songül balımBallar iyi geceler, neler yapıyorsunuz diye bir bakayım dedim yatmadan önce. Benim günler çok yoğun geçiyor, belli ki sizinkiler de öyle. İnşallah yakında yine coşturacağız buralarıHepinizi çok öpüyorum, her gün bir doz almaya gelirim, öpüldünüz
Canım sürem çok az ve ben yetiştiremeyeceğim diye çok korkuyorum, bir yandan dersler bir yandan ev işleri derken yeterince vaktim kalmıyor. İnşallah sıkıntı çıkmadan biter. Sen napıyosun nasılsın.Sudem balım yemesinde değil gitmesindeyimçok sıkıldım ev iş ev iş arada da vücudu şaşırtmak lazım
Kolay gelsin Songül balımçabuk bitir balım bu tez işini çok fena özleniyorsun
Geldi canim evet yemedimMerhaba Sudem balım iyiyim ben keyfim çok yerinde şöyle restaurantlar açıldı gözümüz gönlümüz açıldı
Enerjim Balım muhteşemimİngilizce full çalışıyorum arada bir iki gün eksiğim vardı sana yetiştim o halde
Tebrik ederim balımİlk izlenim önemlidir diğer müdürden en kötüsü bile daha iyidir
Bende çok özledim
Güzelliğim Leylamm ❤ çok iyi gidiyorsun o zamanMerhaba Sudem balım iyiyim ben keyfim çok yerinde şöyle restaurantlar açıldı gözümüz gönlümüz açıldı
Bende çok özledim
İyi geceler BoncuğumBallar iyi geceler, neler yapıyorsunuz diye bir bakayım dedim yatmadan önce. Benim günler çok yoğun geçiyor, belli ki sizinkiler de öyle. İnşallah yakında yine coşturacağız buralarıHepinizi çok öpüyorum, her gün bir doz almaya gelirim, öpüldünüz
Kararlı ve azimli kuşumGeldi canim evet yemedim
Güzel günler yakındır balım inşallah hepimiz için. Çok muhabbet kaçırmadığım için mutluyum bir yandanGüzelliğim Leylamm ❤ çok iyi gidiyorsun o zamanBen buraya geldiğimden beri sadece yeni öğrendiğim kelimelere göz ucuyla bakabiliyorum. Gidince artık doğru düzgün çalışırım.
İyi geceler BoncuğumHakikaten aynı anda hepimizin bir yoğunluğu var. Kimse çok bir şey kaçırmıyor bu durumda Kısa zamanda rahata çıkıp coşmak,kutlamak dahil koyu muhabbete devam inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?