70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İnşallah çok güzel bir dönem olur cnm, hem sana hem öğrencilerine hayırlı uğurlu olsun sıkıntısız geçsin korona belasi da hepimizden uzak olsun...

Zayıflama muhabbeti bizi mutlu ediyor artık
İnşallah çok güzel bir dönem olur cnm, hem sana hem öğrencilerine hayırlı uğurlu olsun sıkıntısız geçsin korona belasi da hepimizden uzak olsun...
amin Hayrişim
Günaydın Canım'larım
Şiirimmmmmmm, özlemim
Amin canım inşallah

Selam ballar

Dersler yeni bitti

Herkes iyidir inşallah
Çok şükür, çok yoğun geçiyor bu günler

Ballarımmm

Bugün Ne Yedim?
11.00 2 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, yeşillik ( roka ve tere ) , 2 biber, 3 gün kurusu kayısı

19.00 2 dilim balık, 2 yk bulgur pilavı ve bol yeşil salata

3 litre su

02 Mart Menüm

Sabah
2 yumurtalı omlet,1/2 domates
3 dilim eski kaşar,1 kk beyaz peynir
1 simit, 5 zeytin

Ara
2 kivi

Akşam
1 kase mercimek çorbası
4 yk et kavurma
4 yk pirinç pilavı
1 küçük kase salata

Spor: 3856 adım
Su: 2,5 lt
1 yeşilçay
1 sade Türk Kahvesi

Son düzenleme:
03 Mart Menüm

Sabah
1 simit, 5 zeytin, 3 dilim kaşar, 2 yumurta
1/2 domates, 1 tk bal, 1 çk tereyağı

Ara
1 küçük elma
1/2 muz

Akşam
1 kıymalı pide
1 kase çoban salata
1 bardak ayran

Spor: 3500 adım
Su: 3 lt

Merhaba Sudem balım iyiyim ben keyfim çok yerinde şöyle restaurantlar açıldı gözümüz gönlümüz açıldı
Enerjim Balım muhteşemim İngilizce full çalışıyorum arada bir iki gün eksiğim vardı sana yetiştim o halde
Geldi mi misafirin civcivim yemedin değil mi
Cnm çok teşekkür ederim çok tatlı bir adam gerçekten... Güzel günler yakın olabilir ama yinede iş görüşmesine gideceğim
Tebrik ederim balım İlk izlenim önemlidir diğer müdürden en kötüsü bile daha iyidir
İyi akşamlar Ballarım
Nasılsınız bakim görüşmeyeli?
Herkesler iyi mi?
Özledim hepinizi
Bende çok özledim

Afiyet bal olsun ye ye şifa olsun hak ettin 9 aydır dikkat ediyoruzaz buz bir zaman değil ama yine de yemek dene sen bol bol

Ballar iyi geceler, neler yapıyorsunuz diye bir bakayım dedim yatmadan önce. Benim günler çok yoğun geçiyor, belli ki sizinkiler de öyle. İnşallah yakında yine coşturacağız buraları Hepinizi çok öpüyorum, her gün bir doz almaya gelirim, öpüldünüz

Afiyet bal olsun ye ye şifa olsun hak ettin 9 aydır dikkat ediyoruzaz buz bir zaman değil ama yine de yemek dene sen bol bol
Sudem balım yemesinde değil gitmesindeyim çok sıkıldım ev iş ev iş arada da vücudu şaşırtmak lazım
Kolay gelsin Songül balım çabuk bitir balım bu tez işini çok fena özleniyorsun

Sudem balım yemesinde değil gitmesindeyim çok sıkıldım ev iş ev iş arada da vücudu şaşırtmak lazım

Kolay gelsin Songül balım çabuk bitir balım bu tez işini çok fena özleniyorsun
Canım sürem çok az ve ben yetiştiremeyeceğim diye çok korkuyorum, bir yandan dersler bir yandan ev işleri derken yeterince vaktim kalmıyor. İnşallah sıkıntı çıkmadan biter. Sen napıyosun nasılsın.

Geldi canim evet yemedim

Güzelliğim Leylamm ❤ çok iyi gidiyorsun o zaman Ben buraya geldiğimden beri sadece yeni öğrendiğim kelimelere göz ucuyla bakabiliyorum. Gidince artık doğru düzgün çalışırım.
İyi geceler Boncuğum Hakikaten aynı anda hepimizin bir yoğunluğu var. Kimse çok bir şey kaçırmıyor bu durumda Kısa zamanda rahata çıkıp coşmak,kutlamak dahil koyu muhabbete devam inşaallah

Güzel günler yakındır balım inşallah hepimiz için. Çok muhabbet kaçırmadığım için mutluyum bir yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…