70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

ben evde oldugum zamanlar chloe ting videolarındn yapıyorum gerci onlar seri seklinde
Merhaba. Tavsiyeniz icin teşekkürler bi ara onu yaptim ama şu an ideal kiloma cok uzak olduğum icin agir geldi sakatlanma ihtimaline karsi biraktim. Leslie ile devam ediyorum

Belki de yanımdan geçmişsindir. Belki de lunaparkta beraber eğlenmişizdir.
Benim için yeri biraz farklı tesislerin. Eşimle ilk orada buluşmuştuk Ah ya sudem aklıma ne anılar getirdin
Hadi ya
Ooo
Sen bol bol enişteyi al git bence
Anılarını tazelersin
Bizim ilk buluşmalar hep Ankara'da
Günaydın Ballarımmm
Az önce döndüm evime. Mis gibi bırakıyorum buraları, ben uyurken çok tepişmeyin

Dinlenince gelirimmm
Ne hız
1 ay kalıcam demiştin 5 günde gidip geldin 2 gün zaten yol
Demekki 3 günde bir aylık iş yaptın Sevgi
Vayy
Benim bir pisikletim bile olmadı
Çocukken komşunun çocuğunun bisikletinden ablam arkadan ittirip çok fena düşürmüştü baya parmağım derin yara almıştı hala izi var kemiğe kadar açılmıştı zira

Ben Yedikule de 5 yıl oturdum Civciv
Olivium a çok giderdik
Bir de ordaki kültür merkezine tiyatro ya çok giderdikçok ünlüyü orda tiyatro da izledim , gördüm bide 58 bulvar caddesi var orda da dişçim vardı

Ballar
Ben yürüyüşteyim ancak fırsat buldum.
Sabah okul sonra ev, market , temizlik vs.

Ancak çıktım
Ama hava güzel

Radyo fenomenim açık ohh
Tempolu yürüyüş devamke

Yarınki tartı için hiç hazır değilim
Akşama buzluktan kabak yemeği çıkardım

Umarım herkes iyidir
Felicio yu inci-tepik i birmuhendisanne kızlar sizi göremedim
İyisinizdir umarım

leslie den fayda gördünüz mü?
Evet kesinlikle cok faydasini gördum acayip sıkılastim sekillendi vücudum.
Sen soyleyince hatirladim oralari unutmusum hep. kucukken ordaydik sonra taşındık ama cok güzel gecti cocuklugum orda sokaklarda aksama kadar
Evet olivium biz ordayken açılmıştı ne meshurdu o aralar herkes oraya giderdi biz de her hafta sonu giderdik dolaşırdık anilarim canlandı guzel günlerdi
Bisikletten düsup derin yara alman kötü olmus bisiklete karsi travma olusmustur

Evet biz çok hızlıyızdır ışık hızıyla gittik geldik. Apart düşünüyorduk ama beğenmedik, güzel bir yerde bulamadık. Büyük otellerin de çoğu kapalıydı. Bir otel bulduk 3 gün kaldık. Toplam 4 gün içinde çözdük herşeyi. Gidiş-dönüş 16-17 saat yol tuttu. Orada trafik yok böyle. Gün içinde 3 ilçeye gittik, araları 50-60 km, burada mümkün değil. Yeni ev arama, tutma vs işleri dahil eşim talimat verdi birilerine, onun için fazladan kalmamız gerekmedi. Taşınma netleşince evi tutun diyeceğiz yani. Oradaki bazı işlerimizde burada devam edecek. Seyehat yasağımız olmadığı içinde gece bastık geldik. Böyle işte.

Yok ya benim öyle travmalarım pek olmaz çok şükür

Arabayla kaza yaptım kamyon benim arabanın önünü aldı attı kenara .
212 ye giderken sonra o arabaya hemen binip servise gittim

Yaa Olivium çok güzeldi ya yürüyerek bile giderdik sokakların dili olsada konuşsa arkadaşlarla filan akşam bile basar giderdik okul çıkışı bazen hafta sonu bide karşısında mağazalar vard oraları az gezmedikterlikcisi filan çocuk mağazası vardı hatta bende o zaman çoluk çocuk yoktu anca yeğenlerime çul çaput alırdım binbir hevesle

Çocuktan önce iyi geziyor musum onu anladım

Civcivim ben oralarda gezerken sen 13 yaşındaymış sin23 yaşında bende yeni gelmiştim İstanbul a

Herşey hızlı
23 Mart a mı 4 Nisan a mı kep fırlatacaz sana çiçeğim
Beni özledin mı?

Kolay gelsin canim benden sana bol kahveler bol enerjiler
Kahve pek sevmezsin ama olsun diri tutar
Siz canımı çektirmedikçe kahve içmiyorum kuzum
Yürüyüşe cikasim var ama hava ne soguk ne sicak degisik. Şimdi iki saat ne giysem derdinden yuruyusten vazgeciyorum kararlilik desen var
Bugün burda hava muhteşemdi, evde durmak çok zor geldi o açıdan. Pencereleri açıp tişörtle falan oturdum o kadar iyiydi. Benim tez de bitince sözleşip yürüyüş yapalım senle balım

Olur balım yürürüz ayni anda paralel evren gibi olur
Kahve candır bu aralar filtreye sardim türk kahvesini sattim biraz ben bünye bıktı artik

Ben o civcivi yirim, yeniden başlayalım beraber sürmeye, olmaz mııııı
Merhaba. Tavsiyeniz icin teşekkürler bi ara onu yaptim ama şu an ideal kiloma cok uzak olduğum icin agir geldi sakatlanma ihtimaline karsi biraktim. Leslie ile devam ediyorum
nasıl da güzel anlatmış. Aferin kızım,
Oh ne iyi yapmışsın yürüyüş iyi geliyor.

Herşey hızlı
23 Mart a mı 4 Nisan a mı kep fırlatacaz sana çiçeğim
Beni özledin mı?
17 veya 30 günde 7 kilo veremeyeceğim için tarihler yatacak gibi ama belli olmaz. Bu seyehatler düzenimi çok bozdu. Birde ben hedef kilomu 52ye çekmiştim. Yani 10 kilo falan var. Özledim tabiki burayı, sizi, herşeyi
Gidip tartılayım bir hasar ne boyutta

Ballarım köye geçiyorum . Geçmeden kilo bildirimimi yapayım. Akşam evimde ve sizlerle olurum Sizi seviyorum
27 Şubat : 74,100
6 Mart : 73,500

Fark : 600 gram

Yüzdeliği : 0,809 gram
Neşemm her türlü eksiyle geliyorsun, Maşaallah sana
Bizde seni seviyoruz
Güle güle git gel.Bakalım bu sefer kilon için nasıl tepkiler gelecek

Günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın? Özledik seni yürüyüş yapmana çok sevindim ben ingilizce çalıştım bu hafta rahattım okul eğitim nasıl gidiyor? İlk haftan güzel geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…