• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım sürem çok az ve ben yetiştiremeyeceğim diye çok korkuyorum, bir yandan dersler bir yandan ev işleri derken yeterince vaktim kalmıyor. İnşallah sıkıntı çıkmadan biter. Sen napıyosun nasılsın.
Canım günaydın ev işini boşver bence tezini bitir olmadı enişte bey hazırlasın yada ev işini yapsın, biz seni bekleriz balım ❤️ Kolaylıklar dilerim 💕💕💕
Geldi canim evet yemedim💕🤗
Harikasın Civcivim 🎊🎊🎊
Güzelliğim Leylamm ❤ çok iyi gidiyorsun o zaman 😍 Ben buraya geldiğimden beri sadece yeni öğrendiğim kelimelere göz ucuyla bakabiliyorum. Gidince artık doğru düzgün çalışırım.

İyi geceler Boncuğum 💜 Hakikaten aynı anda hepimizin bir yoğunluğu var. Kimse çok bir şey kaçırmıyor bu durumda 😜 Kısa zamanda rahata çıkıp coşmak,kutlamak dahil koyu muhabbete devam inşaallah 😍
Sen seyahattesin çalışmaman çok normal enerjim ❤️ Göz ucuyla baksan bile tekrar etmiş çalışmış oluyorsun çalışkan arkadaşım benim 😍😍😍
Günaydın ☀️
Ballarımmmmm 🍯
Günaydın Aslım balım ❤️

Selam ballar 🍯

Sabah 7 den beri nerdeyse ayakta ve dışardayim sayılır 😁

Sabah nöbetçiydim, öğlen eve geldim, oğlanı aldım yürüyüş bisiklet vs şimdi de parktayiz😎

Yürüyüş yapmayali uzun zaman olmuş 😁 11.387 adım oldu ,çok mutluyum😍uzun zamandır 10 bin yapmamıştım 😔

oğlan a yeni bisiklet aldık ,biraz büyük .😁Bu sebeple bana da oluyor 🤪bende sürdüm 😎arada sürerim artık fırsat buldukça 😁

Selam ballar 🍯

Sabah 7 den beri nerdeyse ayakta ve dışardayim sayılır 😁

Sabah nöbetçiydim, öğlen eve geldim, oğlanı aldım yürüyüş bisiklet vs şimdi de parktayiz😎

Yürüyüş yapmayali uzun zaman olmuş 😁 11.387 adım oldu ,çok mutluyum😍uzun zamandır 10 bin yapmamıştım 😔

oğlan a yeni bisiklet aldık ,biraz büyük .😁Bu sebeple bana da oluyor 🤪bende sürdüm 😎arada sürerim artık fırsat buldukça 😁
Oh ne güzel, ben çok severim bisiklet sürmeyi 🥰 bende kızımın bisikletini kullanıyorum. Ama kendime katlanır bisiklet almayı çokkk istiyorum. ❤️

Oh ne güzel, ben çok severim bisiklet sürmeyi 🥰 bende kızımın bisikletini kullanıyorum. Ama kendime katlanır bisiklet almayı çokkk istiyorum. ❤️
Aaa ilk defa duydum 🤭
Bagaja koymak için mi katlanır istiyorsun?

Oğlum hemen kıskandı zaten in ben sürecem diyo 🤪

Senin kiz büyük Allah'tan 🤭onun bisikleti rahat rahat sürersin 😍
Ballarım
🍯
Bugün Ne Yedim ?

(Sabah toplantım vardı. Kahvaltım geç saate kaldı.)

13.00 5 yk Menemen, 1 elma, 1 kuru kayısı

18.00 8 yk kabak, 5 yk sarımsaklı yoğurt, 2 dilim elma

3 litre su
Yarın tartı olduğu için menün çok hafif ve güzel balım 🍯yani yapmasi zor her insan irade gösterip bu menüyü uygulayamaz👏

Ama kalorisi az gibi balım 🍯Kaç kalori tamamı?

Ara öğün eklesen sanki meto hızlanir mıydı bilemedim🧐

Protein az ,çiğ sebze hiç yok balım 🍯

Protein candır 😉Kahvaltıya 2 dilim peynir ekleyebilirdin 🤗

Oğlan napıyor senin kaç gün gidiyor ana okuluna?

Aaa ilk defa duydum 🤭
Bagaja koymak için mi katlanır istiyorsun?

Oğlum hemen kıskandı zaten in ben sürecem diyo 🤪

Senin kiz büyük Allah'tan 🤭onun bisikleti rahat rahat sürersin 😍

Yarın tartı olduğu için menün çok hafif ve güzel balım 🍯yani yapmasi zor her insan irade gösterip bu menüyü uygulayamaz👏

Ama kalorisi az gibi balım 🍯Kaç kalori tamamı?

Ara öğün eklesen sanki meto hızlanir mıydı bilemedim🧐

Protein az ,çiğ sebze hiç yok balım 🍯

Protein candır 😉Kahvaltıya 2 dilim peynir ekleyebilirdin 🤗

Oğlan napıyor senin kaç gün gidiyor ana okuluna?
Balım bugün sadece kahvaltı yapmak için girdim eve çok yoğundum. O yüzden ara öğün yapamadım. 😔
Oğlum özel bir okulda bu sebeple beş günde gidiyor 🥰 gitsin gitsin iyi olur 😅😅🙈

Katlanır bisiklet istememin sebebi evet balım katlayıp arabaya koymak sonra gittiğim yerlerde sürmek. ASLInda bu konuyla ilgili çok büyük (kendimce büyük) bir hayalim var. Ailece bisiklet sürmek yanyana 🥰 çok istiyorum. 🤲🏻Rabbim nasip etsin.

Balım bugün sadece kahvaltı yapmak için girdim eve çok yoğundum. O yüzden ara öğün yapamadım. 😔

Katlanır bisiklet istememin sebebi evet balım katlayıp arabaya koymak sonra gittiğim yerlerde sürmek. ASLInda bu konuyla ilgili çok büyük (kendimce büyük) bir hayalim var. Ailece bisiklet sürmek yanyana 🥰 çok istiyorum. 🤲🏻Rabbim nasip etsin.
Olur balım 🍯
Arabaların arkasında aparatlar oluyor dışardan bagaja takılıyor 😁
Bizim eski okulda ingilizce hocasının hayali de oydu 😍

Florya da rahat sürülür 😎kiralık bisiklet de var hem İstanbul yapınca ailecek sürersiniz😍

Önceki yaz oğlanın bisikleti bagaja atıp giderdim 😎sahilde sürerdi .

Bir kez de okulda kızlarla gittik okul çıkışı 😁

Olur balım 🍯
Arabaların arkasında aparatlar oluyor dışardan bagaja takılıyor 😁
Bizim eski okulda ingilizce hocasının hayali de oydu 😍

Florya da rahat sürülür 😎kiralık bisiklet de var hem İstanbul yapınca ailecek sürersiniz😍

Önceki yaz oğlanın bisikleti bagaja atıp giderdim 😎sahilde sürerdi .

Bir kez de okulda kızlarla gittik okul çıkışı 😁
İnşallah, tesislere mi gitmiştiniz? ❤️ Tesisler denilince aklıma hep yeşilliğe oturup denizden uçağın gelmesini beklemek geliyor. Galiba ben özledim 🥺
( denizden uçağın gelmesi de garip bir söylem olmuş 😅 )

İnşallah, tesislere mi gitmiştiniz? ❤️ Tesisler denilince aklıma hep yeşilliğe oturup denizden uçağın gelmesini beklemek geliyor. Galiba ben özledim 🥺
( denizden uçağın gelmesi de garip bir söylem olmuş 😅 )
Evet canım sosyal tesislere giderdik 😍

Bir dönem şehir dışından gelen misafirleri götürüduk 😉

Bazen arkadaşlarla 😉foto çekim için filan çok uygun .

Denizin sesi bizde arkadan uçak geçerken o karede resim çekinmeye uğraşırdik 🤭

13 yıldır İstanbul'da olunca baya gittik yani 🤪

Evet canım sosyal tesislere giderdik 😍

Bir dönem şehir dışından gelen misafirleri götürüduk 😉

Bazen arkadaşlarla 😉foto çekim için filan çok uygun .

Denizin sesi bizde arkadan uçak geçerken o karede resim çekinmeye uğraşırdik 🤭

13 yıldır İstanbul'da olunca baya gittik yani 🤪
Belki de yanımdan geçmişsindir. Belki de lunaparkta beraber eğlenmişizdir. 🥰
Benim için yeri biraz farklı tesislerin. Eşimle ilk orada buluşmuştuk ☺️ Ah ya sudem aklıma ne anılar getirdin 🤩

Ballarım
🍯
Bugün Ne Yedim ?

(Sabah toplantım vardı. Kahvaltım geç saate kaldı.)

13.00 5 yk Menemen, 1 elma, 1 kuru kayısı

18.00 8 yk kabak, 5 yk sarımsaklı yoğurt, 2 dilim elma

3 litre su
Afiyet olsun aslim cok güzel😍

Ya ben en son cocukken bizim mahallede (zeytinburnu😁) biniyodum bisiklete. Sonra yillar gecti bi ara arkadaslarla hadi kiralayip binelim dediler ayy unutmus gibi olmusum sendeleye sendeleye bi hal oldum:D nerde o iki elini havaya kaldirarak artistlik yapan civciv:rolleyes:
Günaydın Ballarımmm 💕
Az önce döndüm evime. Mis gibi bırakıyorum buraları, ben uyurken çok tepişmeyin:temizlik:

Dinlenince gelirimmm 😍
Ellerine saglik enercim hoşgeldin:KK60::KK37:

Back