• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İnşallah canım 🥰 sen nasilsin neler yapiyosun😘

Tamam enercim dinlen güzelce sen iyi yoruldun❤ iyi geceler yarin konuşuruz ☺️🥰
Canım ben iyiyim tam korumaca devam ❤️ Sizi takip ediyorum, biraz biraz ingilizce çalışıyorum 😍

Azaldı balım ben daha sık geliyorum 2 haftadır
Senin işlerin nasıl Aslım ❤️ Okullar başlıyordu bugün galiba 💕 çok yoğun olmazsınız umarım
Leylam, benim ki şuan evden devam yoğun bir şekilde ama sanırım bizde normale döneceğiz. Hayırlısı bakalım. Bende kitap okuyordum. Şimdi bitti. Sana da iyi çalışmalar balım. Öpüyorum, iyi geceler, iyi uykular 😴

Leylam, benim ki şuan evden devam yoğun bir şekilde ama sanırım bizde normale döneceğiz. Hayırlısı bakalım. Bende kitap okuyordum. Şimdi bitti. Sana da iyi çalışmalar balım. Öpüyorum, iyi geceler, iyi uykular 😴
İyi geceler Aslım balım ❤️

Kizlar napiyosunuz.
Benim yarin misafirim gelcek ve birazdan pasta yapcam. Sadece bi catal tadina bakicam olmus mu diye. Baska yemek yok. Lütfen beni arada bi yoklar misiniz bi anda gözüm doner falan tehlike kapıda :skandal:
Hayir zayiflamak hafif hissetmek daha tatli. Yemicem:KK55:
Balım yeme sakın eminim ki pastayı da muhteşem yaparsın sen, o yüzden tadına bile bakma bence 😍 ben burada bekliyorum seni ❤️

Selam ballar 🍯

Herkes iyidir inşallah 🧿

Ben bugün yüz yüze eğitim için okula gittim 🤓
Umarım sağlıklı bir sürec geçiririz 🤗

inci-tepik inci-tepik hayırlı olsun bakıcılık yoğun geçiyor sanırım Allah kolaylık versin.🤗

birmuhendisanne birmuhendisanne yeni müdür hayırlı olsun canım 🤗
Umarım çok iyi biri çıkar 🤗
Nasıldı ilk iki gün izlenimlerin neler?

Felicio Felicio m neler yapıyorsun? 🤗

asliogretmen asliogretmen hangi kitaba geçtin balım?🍯

Eskimeyen bir etkileyici bir şarkı bende severim balım ❤️

Dil bilgisi ile felsefe yapan ballarım hiç unutulmaz sizin anlattığınız konular 😘😘😘

Ben yüz kere öğrensem yüzbir kere unutanlardanım şu dilbilgisi olaylarını aleste sözelde çok yüksek puan yapmıştım ben girersem oradan sorsunlar bana 😂😂😂

Balım kolaylıklar dilerim biran önce bitir ❤️ Başarılar 🧿🧿🧿
Leylam, Güzelliğim ❤ ne yazacağımı unutmuşum, bak bende de unutkanlık var demek ki 😂
Kizcelerimm gunaydinnn 😍
Cumartesi:63,25 kg
Pazartesi:64,10 kg
Fark: +850 gr

Pazar sabahı da 63,25 olduğum için ve bu sabah 05:00 da tartıldığımdan dolayı artı geldim diye düşünüyorum ☺️
Petibörüm Canım 💙 bence de saatten dolayı artı geldin. Yeterince dinlenemeyince de vücut suyu tutuyor. Cumartesiye sen 62leri de çok rahat göreceksin. Sana belli olmaz, 61i bile görebilirsin 😍
Wuhuu harikasin enerjimmm 😍🧿
Teşeklürler Balım 😘
Geldiler canım şimdilik iyi gidiyor bakalım😃
İncimm Balım ❤ altından kalktın yani bayağı, kolay gelsin 😊
Hareketliler cnım ama benim ogşan kıskanclık yapıyor nolcak bakalım🙄
Seni paylaştığını sanıyor galiba minnoş, bakalım alışabilecek mi? Ne yapıyor küsüyor mu sana?
Kızlar ölçüleri kaydettim, Aslım seninkini de Salı günü kaydederim, acil çıkmam lazım, hesap yapamadım, Aslımı da ekleyince hesaplarım inşallah. Tüm mesajları da hızlıca okuyup geçmek zorunda kaldım. Mart ayı için de tabloları oluşturacağım. Hepinizi öpüyorum.
Boncuğum💜 çok kolay gelsin sana da, çook 💋 O yoğunluk arasında buraya da vakit ayırmaya çalışıyorsun, elinden geldikçe ilgilenip yazıyorsun. Emeğine sağlık 🙏
1 Mart Menüm
Sabah 09.00 3 kasik soğan kavurması 1 dilim ekmek yarim dilim peynir cherry domates 3 zeytin yarım portakal

Ara 10.00 sütlü kahve
Ara 15.00 1 kücük kase meyveli yoğurt

Akşam 17.00 4 kaşık fırın et tava 1 bardak ayran 1 dilim ekmek

Spor;
Leslie 5 mil 38 dakika
1500 adim
100 ip atlama
Su; 2 litre
Bebişimm💛 mükemmelll👌
Göbek ve belin popodan daha fazla incelmiş, basenler de sıkılaşmış 😍
Kizlar napiyosunuz kimselerin sesi cikmiyo bu akşam:KK43:
Ballarım da yoğun demek ki 😟
Sorma balım buralar çok tenha olmuş ☹️ Güzel muhabbet edenlerden biri sensin civcivim diğer ballarımda iş meşgüliyet yol derken yorulmuşlardır belki yarın daha çok gelirler 😘
Geldim Leylamm 😍 Çok meşgulüm aslında ama otoparkta mesaj molası verdim ❤ Ballarımı ilgisiz bırakamam, sizden de uzakta duramam 😟
Bende diyette ve spordayim 2 haftadir 2 kig verdim
Hoşgeldiniz🌺 2 kg da güzel rakam😊 Kaç kilo fazlalığınız vardı?
Biriciğim, teşekkür ederiz, emeğine sağlık ama lütfen sen tezinle ilgilen. O bitince yaparsın, acelesi yok. Tezin çokkkk daha önemli 💐

way way wayyy menüye bak. Afiyet olsun canımın içi ❤️

biriciğim tel şarjdaydı, yeni müsait olabildim . Yine oğluşu uyutuyorum 🤦🏻‍♀️

Çok şükür şiirlm, sağlıcakla gitmene çok sevindim . Bugün dinlen , yarın bol bol görüşürüz inşallah ❤️

Tebrikler 👏🏻
Bugün hesapladığım kadar boşluklarım olmadı Neşem💚 Yarın veya akşam daha rahat olma ihtimalim var 😘
Canım ben iyiyim tam korumaca devam ❤️ Sizi takip ediyorum, biraz biraz ingilizce çalışıyorum 😍
Korumak senin uzmanlık alanın :nazar:
İyi dersler Balımm 😍 Ben 2 gündür ara verdim çalışmaya.
Azaldı balım ben daha sık geliyorum 2 haftadır
Senin işlerin nasıl Aslım ❤️ Okullar başlıyordu bugün galiba 💕 çok yoğun olmazsınız umarım
Çok sevindim, iyi olmuş Balımm 🌹 Artık daha çok görüşebileceğiz 💕
sonngulen sonngulen Songül balım, ben yazayım sen müsait bir zamanda tablomuza eklersin. ❤️
Boyun : 33 cm
Göğüs : 96 cm
Bel : 79 cm
Karın : 88 cm
Kalça : 111 cm
Basen : 106 cm
Üst sağ bacak : 68 cm
Üst sol bacak : 68 cm
Sağ kol : 30 cm
Sol kol : 30 cm
Kastamonu hanımlarında popo meşhur galiba😍 Ha Kastamonu ha Brezilya 😜
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Kizlar napiyosunuz.
Benim yarin misafirim gelcek ve birazdan pasta yapcam. Sadece bi catal tadina bakicam olmus mu diye. Baska yemek yok. Lütfen beni arada bi yoklar misiniz bi anda gözüm doner falan tehlike kapıda :skandal:
Kolay gelsin Civcivimm 💛
Yeme canım yemee 😑
Canım Aslımın telkinlerini hatırla,
Secret Bacıyı hatırla,
Benim hesap kitabı hatırla,
Rakibimiz Boncuğumuzu hatırla,
Güzel örneğimiz Leylamı hatırla,
Alacağın elbiseyi hatırla, seçtin mi bakim güzel bir elbise 😍

Balım yeme sakın eminim ki pastayı da muhteşem yaparsın sen, o yüzden tadına bile bakma bence 😍 ben burada bekliyorum seni ❤️

Leylam, Güzelliğim ❤ ne yazacağımı unutmuşum, bak bende de unutkanlık var demek ki 😂

Petibörüm Canım 💙 bence de saatten dolayı artı geldin. Yeterince dinlenemeyince de vücut suyu tutuyor. Cumartesiye sen 62leri de çok rahat göreceksin. Sana belli olmaz, 61i bile görebilirsin 😍

Teşeklürler Balım 😘

Seni paylaştığını sanıyor galiba minnoş, bakalım alışabilecek mi? Ne yapıyor küsüyor mu sana?

Boncuğum💜 çok kolay gelsin sana da, çook 💋 O yoğunluk arasında buraya da vakit ayırmaya çalışıyorsun, elinden geldikçe ilgilenip yazıyorsun. Emeğine sağlık 🙏

Bebişimm💛 mükemmelll👌

Geldim Leylamm 😍 Çok meşgulüm aslında ama otoparkta mesaj molası verdim ❤ Ballarımı ilgisiz bırakamam, sizden de uzakta duramam 😟

Bugün hesapladığım kadar boşluklarım olmadı Neşem💚 Yarın veya akşam daha rahat olma ihtimalim var 😘

Kolay gelsin Civcivimm 💛
Yeme canım yemee 😑
Secret Bacıyı hatırla,
Görev tamam kızlar yaptim dolaba koydum yarina kadar dinlensin sadece tadina baktim olmuş. Gönül rahatlığıyla dolapta unutabilirim pastayi yarin misafir gelene kadar:D
Leylam beklediğin icin sağ ol psikolojik olarak hissettim bekleyisini 😂😍
Enercim iltifatlarin icin sag ol😍

Selam ballar 🍯

Herkes iyidir inşallah 🧿

inci-tepik inci-tepik hayırlı olsun bakıcılık yoğun geçiyor sanırım Allah kolaylık versin.🤗

Cnm çok teşekkür ederim 😍 çok tatlı bir adam gerçekten... Güzel günler yakın olabilir ama yinede iş görüşmesine gideceğim 🤭🤭🤭

Kizlar napiyosunuz.
Ellerine sağlık minnoşum, mis gibi yapmışsındır sen ❤️
Selam ballar 🍯

Herkes iyidir inşallah 🧿

Sarah jio “Kelebek Adası” bugün başlayacağım balım 🥰
Okul nasıl geçti? ❤️ Bende kuzularımı özledim çok 🥺

Teşeklürler Balım 😘

Bebişimm💛 mükemmelll👌

Kolay gelsin Civcivimm 💛
Yeme canım yemee 😑
Secret Bacıyı hatırla,
sorma şiirimmmm, o toto gidecek 😅😂

Cnm çok teşekkür ederim 😍 çok tatlı bir adam gerçekten... Güzel günler yakın olabilir ama yinede iş görüşmesine gideceğim 🤭🤭🤭
Çok sevindim 🥰
Git tabi yine görüşmeye şartlar daha iyi olursa her ihtimale göre kenarda dursun 😁

Bı de yakın filan olursa tadından yenmez🤓
Ellerine sağlık minnoşum, mis gibi yapmışsındır sen ❤️

Sarah jio “Kelebek Adası” bugün başlayacağım balım 🥰
Okul nasıl geçti? ❤️ Bende kuzularımı özledim çok 🥺

sorma şiirimmmm, o toto gidecek 😅😂
Güzeldi 😍
Çalışanlar, veliler , öğretmenler kilo muhabbeti yaptı 😁
Güzel oldun filan dediler 🤓
Ama sağlık insanı korkutuyor 🧐

Back