Canım ben iyiyim tam korumaca devamİnşallah canımsen nasilsin neler yapiyosun
Tamam enercim dinlen güzelce sen iyi yoruldun❤ iyi geceler yarin konuşuruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben iyiyim tam korumaca devamİnşallah canımsen nasilsin neler yapiyosun
Tamam enercim dinlen güzelce sen iyi yoruldun❤ iyi geceler yarin konuşuruz![]()
Özledik Leylam, işlerin azalmadı mı hiç ?Canım ben iyiyim tam korumaca devamSizi takip ediyorum, biraz biraz ingilizce çalışıyorum
![]()
Azaldı balım ben daha sık geliyorum 2 haftadırÖzledik Leylam, işlerin azalmadı mı hiç ?![]()
Leylam, benim ki şuan evden devam yoğun bir şekilde ama sanırım bizde normale döneceğiz. Hayırlısı bakalım. Bende kitap okuyordum. Şimdi bitti. Sana da iyi çalışmalar balım. Öpüyorum, iyi geceler, iyi uykularAzaldı balım ben daha sık geliyorum 2 haftadır
Senin işlerin nasıl AslımOkullar başlıyordu bugün galiba
çok yoğun olmazsınız umarım
İyi geceler Aslım balımLeylam, benim ki şuan evden devam yoğun bir şekilde ama sanırım bizde normale döneceğiz. Hayırlısı bakalım. Bende kitap okuyordum. Şimdi bitti. Sana da iyi çalışmalar balım. Öpüyorum, iyi geceler, iyi uykular![]()
Ne güzel iyi yapiyosun canimCanım ben iyiyim tam korumaca devamSizi takip ediyorum, biraz biraz ingilizce çalışıyorum
![]()
Balım yeme sakın eminim ki pastayı da muhteşem yaparsın sen, o yüzden tadına bile bakma benceKizlar napiyosunuz.
Benim yarin misafirim gelcek ve birazdan pasta yapcam. Sadece bi catal tadina bakicam olmus mu diye. Baska yemek yok. Lütfen beni arada bi yoklar misiniz bi anda gözüm doner falan tehlike kapıda
Hayir zayiflamak hafif hissetmek daha tatli. Yemicem![]()
TebriklerBende diyette ve spordayim 2 haftadir 2 kig verdim
Leylam, Güzelliğim ❤ ne yazacağımı unutmuşum, bak bende de unutkanlık var demek kiEskimeyen bir etkileyici bir şarkı bende severim balım
Dil bilgisi ile felsefe yapan ballarım hiç unutulmaz sizin anlattığınız konular
Ben yüz kere öğrensem yüzbir kere unutanlardanım şu dilbilgisi olaylarını aleste sözelde çok yüksek puan yapmıştım ben girersem oradan sorsunlar bana
Balım kolaylıklar dilerim biran önce bitirBaşarılar
![]()
Petibörüm CanımKizcelerimm gunaydinnn
Cumartesi:63,25 kg
Pazartesi:64,10 kg
Fark: +850 gr
Pazar sabahı da 63,25 olduğum için ve bu sabah 05:00 da tartıldığımdan dolayı artı geldim diye düşünüyorum![]()
Teşeklürler BalımWuhuu harikasin enerjimmm![]()
İncimm Balım ❤ altından kalktın yani bayağı, kolay gelsinGeldiler canım şimdilik iyi gidiyor bakalım![]()
Seni paylaştığını sanıyor galiba minnoş, bakalım alışabilecek mi? Ne yapıyor küsüyor mu sana?Hareketliler cnım ama benim ogşan kıskanclık yapıyor nolcak bakalım![]()
BoncuğumKızlar ölçüleri kaydettim, Aslım seninkini de Salı günü kaydederim, acil çıkmam lazım, hesap yapamadım, Aslımı da ekleyince hesaplarım inşallah. Tüm mesajları da hızlıca okuyup geçmek zorunda kaldım. Mart ayı için de tabloları oluşturacağım. Hepinizi öpüyorum.
Bebişimm1 Mart Menüm
Sabah 09.00 3 kasik soğan kavurması 1 dilim ekmek yarim dilim peynir cherry domates 3 zeytin yarım portakal
Ara 10.00 sütlü kahve
Ara 15.00 1 kücük kase meyveli yoğurt
Akşam 17.00 4 kaşık fırın et tava 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
Spor;
Leslie 5 mil 38 dakika
1500 adim
100 ip atlama
Su; 2 litre
Ballarım da yoğun demek kiKizlar napiyosunuz kimselerin sesi cikmiyo bu akşam![]()
Geldim LeylammSorma balım buralar çok tenha olmuşGüzel muhabbet edenlerden biri sensin civcivim diğer ballarımda iş meşgüliyet yol derken yorulmuşlardır belki yarın daha çok gelirler
![]()
HoşgeldinizBende diyette ve spordayim 2 haftadir 2 kig verdim
Bugün hesapladığım kadar boşluklarım olmadı NeşemBiriciğim, teşekkür ederiz, emeğine sağlık ama lütfen sen tezinle ilgilen. O bitince yaparsın, acelesi yok. Tezin çokkkk daha önemli
way way wayyy menüye bak. Afiyet olsun canımın içi
biriciğim tel şarjdaydı, yeni müsait olabildim . Yine oğluşu uyutuyorum
Çok şükür şiirlm, sağlıcakla gitmene çok sevindim . Bugün dinlen , yarın bol bol görüşürüz inşallah
Tebrikler![]()
Korumak senin uzmanlık alanınCanım ben iyiyim tam korumaca devamSizi takip ediyorum, biraz biraz ingilizce çalışıyorum
![]()
Çok sevindim, iyi olmuş BalımmAzaldı balım ben daha sık geliyorum 2 haftadır
Senin işlerin nasıl AslımOkullar başlıyordu bugün galiba
çok yoğun olmazsınız umarım
Kastamonu hanımlarında popo meşhur galibasonngulen Songül balım, ben yazayım sen müsait bir zamanda tablomuza eklersin.
Boyun : 33 cm
Göğüs : 96 cm
Bel : 79 cm
Karın : 88 cm
Kalça : 111 cm
Basen : 106 cm
Üst sağ bacak : 68 cm
Üst sol bacak : 68 cm
Sağ kol : 30 cm
Sol kol : 30 cm
Kolay gelsin CivcivimmKizlar napiyosunuz.
Benim yarin misafirim gelcek ve birazdan pasta yapcam. Sadece bi catal tadina bakicam olmus mu diye. Baska yemek yok. Lütfen beni arada bi yoklar misiniz bi anda gözüm doner falan tehlike kapıda
Balım yeme sakın eminim ki pastayı da muhteşem yaparsın sen, o yüzden tadına bile bakma benceben burada bekliyorum seni
![]()
Görev tamam kızlar yaptim dolaba koydum yarina kadar dinlensin sadece tadina baktim olmuş. Gönül rahatlığıyla dolapta unutabilirim pastayi yarin misafir gelene kadarLeylam, Güzelliğim ❤ ne yazacağımı unutmuşum, bak bende de unutkanlık var demek ki
Petibörüm Canımbence de saatten dolayı artı geldin. Yeterince dinlenemeyince de vücut suyu tutuyor. Cumartesiye sen 62leri de çok rahat göreceksin. Sana belli olmaz, 61i bile görebilirsin
Teşeklürler Balım
İncimm Balım ❤ altından kalktın yani bayağı, kolay gelsin
Seni paylaştığını sanıyor galiba minnoş, bakalım alışabilecek mi? Ne yapıyor küsüyor mu sana?
Boncuğumçok kolay gelsin sana da, çook
O yoğunluk arasında buraya da vakit ayırmaya çalışıyorsun, elinden geldikçe ilgilenip yazıyorsun. Emeğine sağlık
Bebişimmmükemmelll
Göbek ve belin popodan daha fazla incelmiş, basenler de sıkılaşmış
Ballarım da yoğun demek ki
Geldim LeylammÇok meşgulüm aslında ama otoparkta mesaj molası verdim ❤ Ballarımı ilgisiz bırakamam, sizden de uzakta duramam
Hoşgeldiniz2 kg da güzel rakam
Kaç kilo fazlalığınız vardı?
Bugün hesapladığım kadar boşluklarım olmadı NeşemYarın veya akşam daha rahat olma ihtimalim var
Korumak senin uzmanlık alanın
İyi dersler BalımmBen 2 gündür ara verdim çalışmaya.
Çok sevindim, iyi olmuş BalımmArtık daha çok görüşebileceğiz
Kastamonu hanımlarında popo meşhur galibaHa Kastamonu ha Brezilya
Saricivcivcikcik
Kolay gelsin Civcivimm
Yeme canım yemee
Canım Aslımın telkinlerini hatırla,
Secret Bacıyı hatırla,
Benim hesap kitabı hatırla,
Rakibimiz Boncuğumuzu hatırla,
Güzel örneğimiz Leylamı hatırla,
Alacağın elbiseyi hatırla, seçtin mi bakim güzel bir elbise![]()
Cnm çok teşekkür ederimSelam ballar
Herkes iyidir inşallah
Ben bugün yüz yüze eğitim için okula gittim
Umarım sağlıklı bir sürec geçiririz
inci-tepik hayırlı olsun bakıcılık yoğun geçiyor sanırım Allah kolaylık versin.
birmuhendisanne yeni müdür hayırlı olsun canım
Umarım çok iyi biri çıkar
Nasıldı ilk iki gün izlenimlerin neler?
Felicio m neler yapıyorsun?
asliogretmen hangi kitaba geçtin balım?
![]()
Ellerine sağlık minnoşum, mis gibi yapmışsındır senKizlar napiyosunuz.
Sarah jio “Kelebek Adası” bugün başlayacağım balımSelam ballar
Herkes iyidir inşallah
Ben bugün yüz yüze eğitim için okula gittim
Umarım sağlıklı bir sürec geçiririz
inci-tepik hayırlı olsun bakıcılık yoğun geçiyor sanırım Allah kolaylık versin.
birmuhendisanne yeni müdür hayırlı olsun canım
Umarım çok iyi biri çıkar
Nasıldı ilk iki gün izlenimlerin neler?
Felicio m neler yapıyorsun?
asliogretmen hangi kitaba geçtin balım?
![]()
sorma şiirimmmm, o toto gidecekLeylam, Güzelliğim ❤ ne yazacağımı unutmuşum, bak bende de unutkanlık var demek ki
Petibörüm Canımbence de saatten dolayı artı geldin. Yeterince dinlenemeyince de vücut suyu tutuyor. Cumartesiye sen 62leri de çok rahat göreceksin. Sana belli olmaz, 61i bile görebilirsin
Teşeklürler Balım
İncimm Balım ❤ altından kalktın yani bayağı, kolay gelsin
Seni paylaştığını sanıyor galiba minnoş, bakalım alışabilecek mi? Ne yapıyor küsüyor mu sana?
Boncuğumçok kolay gelsin sana da, çook
O yoğunluk arasında buraya da vakit ayırmaya çalışıyorsun, elinden geldikçe ilgilenip yazıyorsun. Emeğine sağlık
Bebişimmmükemmelll
Göbek ve belin popodan daha fazla incelmiş, basenler de sıkılaşmış
Ballarım da yoğun demek ki
Geldim LeylammÇok meşgulüm aslında ama otoparkta mesaj molası verdim ❤ Ballarımı ilgisiz bırakamam, sizden de uzakta duramam
Hoşgeldiniz2 kg da güzel rakam
Kaç kilo fazlalığınız vardı?
Bugün hesapladığım kadar boşluklarım olmadı NeşemYarın veya akşam daha rahat olma ihtimalim var
Korumak senin uzmanlık alanın
İyi dersler BalımmBen 2 gündür ara verdim çalışmaya.
Çok sevindim, iyi olmuş BalımmArtık daha çok görüşebileceğiz
Kastamonu hanımlarında popo meşhur galibaHa Kastamonu ha Brezilya
Saricivcivcikcik
Kolay gelsin Civcivimm
Yeme canım yemee
Canım Aslımın telkinlerini hatırla,
Secret Bacıyı hatırla,
Benim hesap kitabı hatırla,
Rakibimiz Boncuğumuzu hatırla,
Güzel örneğimiz Leylamı hatırla,
Alacağın elbiseyi hatırla, seçtin mi bakim güzel bir elbise![]()
Çok sevindimCnm çok teşekkür ederimçok tatlı bir adam gerçekten... Güzel günler yakın olabilir ama yinede iş görüşmesine gideceğim
![]()
GüzeldiEllerine sağlık minnoşum, mis gibi yapmışsındır sen
Sarah jio “Kelebek Adası” bugün başlayacağım balım
Okul nasıl geçti?Bende kuzularımı özledim çok
sorma şiirimmmm, o toto gidecek![]()