70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İnşallah canım sen nasilsin neler yapiyosun

Tamam enercim dinlen güzelce sen iyi yoruldun❤ iyi geceler yarin konuşuruz
Canım ben iyiyim tam korumaca devam Sizi takip ediyorum, biraz biraz ingilizce çalışıyorum

Azaldı balım ben daha sık geliyorum 2 haftadır
Senin işlerin nasıl Aslım Okullar başlıyordu bugün galiba çok yoğun olmazsınız umarım
Leylam, benim ki şuan evden devam yoğun bir şekilde ama sanırım bizde normale döneceğiz. Hayırlısı bakalım. Bende kitap okuyordum. Şimdi bitti. Sana da iyi çalışmalar balım. Öpüyorum, iyi geceler, iyi uykular

İyi geceler Aslım balım

Balım yeme sakın eminim ki pastayı da muhteşem yaparsın sen, o yüzden tadına bile bakma bence ben burada bekliyorum seni

Selam ballar

Herkes iyidir inşallah

Ben bugün yüz yüze eğitim için okula gittim
Umarım sağlıklı bir sürec geçiririz

inci-tepik hayırlı olsun bakıcılık yoğun geçiyor sanırım Allah kolaylık versin.

birmuhendisanne yeni müdür hayırlı olsun canım
Umarım çok iyi biri çıkar
Nasıldı ilk iki gün izlenimlerin neler?

Felicio m neler yapıyorsun?

asliogretmen hangi kitaba geçtin balım?

Leylam, Güzelliğim ❤ ne yazacağımı unutmuşum, bak bende de unutkanlık var demek ki
Kizcelerimm gunaydinnn
Cumartesi:63,25 kg
Pazartesi:64,10 kg
Fark: +850 gr

Pazar sabahı da 63,25 olduğum için ve bu sabah 05:00 da tartıldığımdan dolayı artı geldim diye düşünüyorum
Petibörüm Canım bence de saatten dolayı artı geldin. Yeterince dinlenemeyince de vücut suyu tutuyor. Cumartesiye sen 62leri de çok rahat göreceksin. Sana belli olmaz, 61i bile görebilirsin
Wuhuu harikasin enerjimmm
Teşeklürler Balım
Geldiler canım şimdilik iyi gidiyor bakalım
İncimm Balım ❤ altından kalktın yani bayağı, kolay gelsin
Hareketliler cnım ama benim ogşan kıskanclık yapıyor nolcak bakalım
Seni paylaştığını sanıyor galiba minnoş, bakalım alışabilecek mi? Ne yapıyor küsüyor mu sana?
Boncuğum çok kolay gelsin sana da, çook O yoğunluk arasında buraya da vakit ayırmaya çalışıyorsun, elinden geldikçe ilgilenip yazıyorsun. Emeğine sağlık
Bebişimm mükemmelll
Göbek ve belin popodan daha fazla incelmiş, basenler de sıkılaşmış
Kizlar napiyosunuz kimselerin sesi cikmiyo bu akşam
Ballarım da yoğun demek ki
Sorma balım buralar çok tenha olmuş Güzel muhabbet edenlerden biri sensin civcivim diğer ballarımda iş meşgüliyet yol derken yorulmuşlardır belki yarın daha çok gelirler
Geldim Leylamm Çok meşgulüm aslında ama otoparkta mesaj molası verdim ❤ Ballarımı ilgisiz bırakamam, sizden de uzakta duramam
Bende diyette ve spordayim 2 haftadir 2 kig verdim
Hoşgeldiniz 2 kg da güzel rakam Kaç kilo fazlalığınız vardı?
Bugün hesapladığım kadar boşluklarım olmadı Neşem Yarın veya akşam daha rahat olma ihtimalim var
Canım ben iyiyim tam korumaca devam Sizi takip ediyorum, biraz biraz ingilizce çalışıyorum
Korumak senin uzmanlık alanın
İyi dersler Balımm Ben 2 gündür ara verdim çalışmaya.
Azaldı balım ben daha sık geliyorum 2 haftadır
Senin işlerin nasıl Aslım Okullar başlıyordu bugün galiba çok yoğun olmazsınız umarım
Çok sevindim, iyi olmuş Balımm Artık daha çok görüşebileceğiz
Kastamonu hanımlarında popo meşhur galiba Ha Kastamonu ha Brezilya
Saricivcivcikcik
Kolay gelsin Civcivimm
Yeme canım yemee
Canım Aslımın telkinlerini hatırla,
Secret Bacıyı hatırla,
Benim hesap kitabı hatırla,
Rakibimiz Boncuğumuzu hatırla,
Güzel örneğimiz Leylamı hatırla,
Alacağın elbiseyi hatırla, seçtin mi bakim güzel bir elbise

Balım yeme sakın eminim ki pastayı da muhteşem yaparsın sen, o yüzden tadına bile bakma bence ben burada bekliyorum seni

Görev tamam kızlar yaptim dolaba koydum yarina kadar dinlensin sadece tadina baktim olmuş. Gönül rahatlığıyla dolapta unutabilirim pastayi yarin misafir gelene kadar
Leylam beklediğin icin sağ ol psikolojik olarak hissettim bekleyisini
Enercim iltifatlarin icin sag ol

Cnm çok teşekkür ederim çok tatlı bir adam gerçekten... Güzel günler yakın olabilir ama yinede iş görüşmesine gideceğim

Ellerine sağlık minnoşum, mis gibi yapmışsındır sen
Sarah jio “Kelebek Adası” bugün başlayacağım balım
Okul nasıl geçti? Bende kuzularımı özledim çok
sorma şiirimmmm, o toto gidecek

Cnm çok teşekkür ederim çok tatlı bir adam gerçekten... Güzel günler yakın olabilir ama yinede iş görüşmesine gideceğim
Çok sevindim
Git tabi yine görüşmeye şartlar daha iyi olursa her ihtimale göre kenarda dursun

Bı de yakın filan olursa tadından yenmez
Güzeldi
Çalışanlar, veliler , öğretmenler kilo muhabbeti yaptı
Güzel oldun filan dediler
Ama sağlık insanı korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…