- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 34
Incim esim yanimda ayrintili okuyup dusunup cevaplayamiyorum. Ama dicegim su songüle tekrar katiliyorum
Gercekten biraz kendini cekmek iyi gelecektir iliskinize.. hep böyledir bu maalesef hep veren taraf olmak yıpratıcı oluyo.. mesafe her zaman iyidir.. biraz anlarlar.. yok olunca degerini farkederler.
Sen tüm isi yapma bakalim ne olcak..
Saoll balimm bende kendime sasiyorum aslinda ezdirmem kimseye kendimj de iste aile oluncaBiri yazmıştı kendi kendime konuşturtup bir de seans parası aldı terapist diyordu
Hatta adını da okumuştum tekniğin neydi ki, hatırlayınca yazacam
Balım kendine çok hor davranmışsın. Ne derse de desinler, bırak bu deli bile desinler. Sana haksızlık yapmışlar maalesef. Songül Boncuğumun dediklerine aynen katılıyorum. Bu kadar süre içinde tutmuşsun
Aslında sen ezdirmezdin bu kadar kendini ama biraz da anlayışızlar galiba, laftan anlamıyorlarsa epey geri çekin kendinizi. Bir şoklansınlar, niye böyle oldu desinler, gereklrse üzülüp ağlasınlar. İyice düşünüp anlayacakları o fırsatı ver. Onlar yaklaşmaya başlayınca da yine çok az geri dur, eskiye sarmasın hemen. Yani nen böyle yapardım, yaptım da, Balım kıyamam
İyi geceler balim Allah kabul etsinGüzel Ballarım❤
iyi geceler diliyorum
Biraz dua edip yatayım
Sabah görüşmek dileğiyle
Ben de bu sabahı hatırlamak istemiyorum ne hikmetseBoncuğum son 1 hafta net aklımda da hatırlamak istemediğim şeyler olabiler
Incim esim yanimda ayrintili okuyup dusunup cevaplayamiyorum. Ama dicegim su songüle tekrar katiliyorum
Gercekten biraz kendini cekmek iyi gelecektir iliskinize.. hep böyledir bu maalesef hep veren taraf olmak yıpratıcı oluyo.. mesafe her zaman iyidir.. biraz anlarlar.. yok olunca degerini farkederler.
Sen tüm isi yapma bakalim ne olcak..
Biri yazmıştı kendi kendime konuşturtup bir de seans parası aldı terapist diyordu
Hatta adını da okumuştum tekniğin neydi ki, hatırlayınca yazacam
Balım kendine çok hor davranmışsın. Ne derse de desinler, bırak bu deli bile desinler. Sana haksızlık yapmışlar maalesef. Songül Boncuğumun dediklerine aynen katılıyorum. Bu kadar süre içinde tutmuşsun
Aslında sen ezdirmezdin bu kadar kendini ama biraz da anlayışızlar galiba, laftan anlamıyorlarsa epey geri çekin kendinizi. Bir şoklansınlar, niye böyle oldu desinler, gereklrse üzülüp ağlasınlar. İyice düşünüp anlayacakları o fırsatı ver. Onlar yaklaşmaya başlayınca da yine çok az geri dur, eskiye sarmasın hemen. Yani nen böyle yapardım, yaptım da, Balım kıyamam
İnşallah Songül BalımBence de balım, hele ben bu soğukta elimi musluktaki suya bile sokamazken yüzmek pek uymaz bana
Afiyet olsun canım, yarın güzel bir eksi geliyor bence
Afiyet olsun
Şimdi kahvemi de yaptım içiyorum bir yerim şişmesin, yarına da sözü aldık
Hatırlamak istemedim deyince ne kaçamak yaptın mı dicektin ki
Songülüm bu arada seni orti bellemistim hatirliyosan menü yazmaman gözümden kacmiyo islerin var diye bisey demiyorumBen de bu sabahı hatırlamak istemiyorum ne hikmetse
Valla sen olmasan kime katilcaktik diye düşündüm bi anİki balım da nasıl da bana katılırmış böyle
Hay Allah tam gülüyordum süt yine taştı yaİki balım da nasıl da bana katılırmış böyle
Off süt dedin bak ben daha kahvemi icmemistim ben de gidiyim de içiyimHay Allah tam gülüyordum süt yine taştı ya
Ayy sinirlerim bozuldu sabah sabah
Günaydın FıstıkkkOff süt dedin bak ben daha kahvemi icmemistim ben de gidiyim de içiyim
Daha kahvalti da yapmadm ama
Enerjine hayran kaldim enercim ama su an acliktan kahvalti hazirlicak halim bile yokGünaydın Fıstıkkk
Bu sütlü kahve benimkineydi.
Şimdi kendime sade kahve yapacağım.
Karşılıklı içeriz bebişimleAfiyet olsun.
Metabolizmamız hızlansında biraz spor yapalım, açken hem depodan yakarız
Yakalandık desene, tamam bal ortim bugün de müsade et bana, doktor randevum var, geçen hafta boğaz ağrılarım yine başlamıştı, bugün taaa il merkezine gideceğim doktora. Yarın istersen kilo verme yarışına da başlarız ne dersin balımAfiyet olsun
Evet olabilir belki de onu dicektimhala hatirlamiyorum da
Songülüm bu arada seni orti bellemistim hatirliyosan menü yazmaman gözümden kacmiyo islerin var diye bisey demiyorumama sene tarkanin yakalarsam muck muck sarkisini armagan ediyorum
Valla sen olmasan kime katilcaktik diye düşündüm bi an
Cok mantikli yorum yapiyosun ama
GunaydinnnGünaydın kızlar
Bu aralar taşırmalar kaderiniz oldu balım yaaHay Allah tam gülüyordum süt yine taştı ya
Ayy sinirlerim bozuldu sabah sabah
Afiyet olsun kuzumOff süt dedin bak ben daha kahvemi icmemistim ben de gidiyim de içiyim
Daha kahvalti da yapmadm ama
Günaydınnn BoncuğumGünaydın güzel ve güçlü kadınlar
Ay inşaallah bu sefer ebediyen kurtulursun bu ağrılardanYakalandık desene, tamam bal ortim bugün de müsade et bana, doktor randevum var, geçen hafta boğaz ağrılarım yine başlamıştı, bugün taaa il merkezine gideceğim doktora. Yarın istersen kilo verme yarışına da başlarız ne dersin balım
Gunaydinnn
Bu aralar taşırmalar kaderiniz oldu balım yaa
Afiyet olsun kuzum
Tatlım bu sefer üniversite hastanesinde docentten randevu aldık. İş büyümeden ciddi davranalım dedik, bakalım o neler diyecek. Önceki raporları da götüreceğim.Ay inşaallah bu sefer ebediyen kurtulursun bu ağrılardan
Balım günde 1 kere taşırmazsak işlerimiz rast gitmiyor sanki
Yarış işine çok sevindimÇok da güzel olur. Bende epey olduğum yerde saydım şu günlerde. Gitsin artık kilolar epey sıktıı
Balimmm tebrik ederim. Adım sayın kaç, bir de kilo bildirimini merak ediyorumGünaydın
Ballarımmmm
Takımımda, adım yarışmalarında hep birinci oluyorsam sebebi sizlersiniz .Çokkk teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?