• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Tatlım bu sefer üniversite hastanesinde docentten randevu aldık. İş büyümeden ciddi davranalım dedik, bakalım o neler diyecek. Önceki raporları da götüreceğim.

O zaman bu hafta yarışlar başlasın balım, spor yapamam onu vakit ayiramam ama kilo verme yarışına okeyim 🤩🤩

Balimmm tebrik ederim. Adım sayın kaç, bir de kilo bildirimini merak ediyorum 🤩🤩 ne kadar verdin bu hafta kuzum 😘
Toplam adım sayım 87.759
Bu haftaki eksim -650 gram

Artık gram gram gidiyor Songülüm 😔

Yakalandık desene, tamam bal ortim bugün de müsade et bana, doktor randevum var, geçen hafta boğaz ağrılarım yine başlamıştı, bugün taaa il merkezine gideceğim doktora. Yarın istersen kilo verme yarışına da başlarız ne dersin balım 😘

Gunaydinnn 😍

Bu aralar taşırmalar kaderiniz oldu balım yaa 😂😂

Afiyet olsun kuzum 😘
Oo yaris cok güzel olur canim🤩
O zaman yarin tartidan sonra start veririz olur mu☺️🤩
Canim benim insallah kurtulursun bu hastaliktan ya bakalim ne dicek bu doktor 😔
Günaydın ☀️
Ballarımmmm 🍯

Takımımda, adım yarışmalarında hep birinci oluyorsam sebebi sizlersiniz . ❤️ Çokkk teşekkür ederim. ❤️
Tebrikler azimli hemsehrim🤩
O zaman dans:KK76:

Gunaydin ballarim😍
asliogretmen asliogretmen tebrikler aslimm👏👏
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik yarisma nedir canim hep beraber mi yapcaz😂
Ben de bilmiyorum canim songül fikir verdi ben de kabul ettim ama :D
Cumartesi günü tartidan sonra olmazsa hep beraber konusur toplu yarışma yapariz herkes isterse☺️
Songulle ben ortiydik de bi aralar ondan bana dedi yarışalım diye☺️

Ben de bilmiyorum canim songül fikir verdi ben de kabul ettim ama :KK70:
Cumartesi günü tartidan sonra olmazsa hep beraber konusur toplu yarışma yapariz herkes isterse☺️
Songulle ben ortiydik de bi aralar ondan bana dedi yarışalım diye☺️
Olur canimmm yapalim tabi isterseni🤣 bende yarisi duyunca direk daldim mevzuya😂

Balım hoşgeldin, nasıl oldun?
Kilo verme ve spor yarışı yapalım diyorduk.
Songülümün vakti kısıtlı olduğu için spor yapamasada kilo yarışına girecek 😍

Sporda kapışırız artık İncim 💪
Oooo kapisalim balimmm ayy zaten yarin icin heycanliyim😂

Balım hoşgeldin, nasıl oldun?
Kilo verme ve spor yarışı yapalım diyorduk.
Songülümün vakti kısıtlı olduğu için spor yapamasada kilo yarışına girecek 😍

Sporda kapışırız artık İncim 💪
Bu arada dha iyiyim canim belki spor yaparim bugun😁

Oo yaris cok güzel olur canim🤩
O zaman yarin tartidan sonra start veririz olur mu☺️🤩
Canim benim insallah kurtulursun bu hastaliktan ya bakalim ne dicek bu doktor 😔

Tebrikler azimli hemsehrim🤩
O zaman dans:KK76:
Teşekkür ederim canım minnoşum ❤️ En bal hemşehrim ❤️
Aslim bence gayet güzel normal boyle yavaslamalar ☺️
Toplam 10 kilo oldu gibi biriciğim ❤️ Haklısın . Sonuçta ben bir terminatör değilim 😅😘
Gunaydin ballarim😍
asliogretmen asliogretmen tebrikler aslimm👏👏
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik yarisma nedir canim hep beraber mi yapcaz😂
teşekkür ederim canım ❤️

Kizlar siparis verdik demin. Latin amerika setinin deneme paketi her birinden yüzer gram var colombia brezilya costa rika falan filan.. deneyelim bakalim yorumlar cok iyiydi size de aktaririm tecrübelerimi😂
Afiyet olsun Civcivim ❤️
Boncuğum💜 neredeyse bir kez daha gidip gelene kadar duracaktı bu alıntılar 😂

İyi ki geldin hoşgeldin tekrardan 💋

Balım💙 bu menün çok güzel, sporun çok güzel 😍
Kırbaç deyince aklıma çok muziplikler geliyor 😂

Güzelliğim ❤ cevap biraz erken oldu ama kar bugün bize veda etti sanki 😂
Gayet güzel yağdı buraya.
Çocukların kardan adam yapmalarını izledim camdan, adamlar da olmasaydı yanlarına inip oynamayı bile düşündüm😊

Karşı dediğin neresi Balım, şuan Avrupa Yakasındayım. Sefaköy'ün bitişindeyim.

Afiyet olsun Civcivim💛 menünde sporunda senin gibi çok güzel 😍
Çikileta göremiyorum bugünlerde 😜
Anladımm, sen gözü karartın artık 💪
Başarılar kararlı Bebişim 😘

Canımın içi 💚 yeşilsever, yoğurtsever Balım, menün ve su çok güzel olmuş,afiyet şifa olsun😘
Leblebiyi ekmek yerine planlı mı düşünmüştün?

Balım 💙 bu menü benim olsundu Simit, balık, çiğ köfte, mantar... 😋
Bayağı midem gurulduyor şuan açlıktan 😋
Işık hızıyla yazıp yatmalıyım yoksa :kk77:

:KK70: :KK70: :KK70:
Canım Avrupa yakasını kastetmiştim biliyordum 😁😁😁 ben Anadolu yakasındayım
Gunaydin ballar🤗 bugun müthis bir sırt agrisiyla uyandim kibirdayamiyorum😫😫
Geçmiş olsun sporda ters hareket yapma balım
Hatirlamaz miyim canim :KK70: :KK70:

Profesyonel değil ama bi giderimiz de yok değil :KK8: biraz kilo verip totomu eritirsem daha uzun süre yuzebilirim inaniyorum :KK70:

Kolay gelsin ellerine saglik enercim mis gibi kokmustur ev simdi🤩
Ben de biraz bakım yaptım kendime anca girebildim ☺️
vücut yağ oranı yükseldikçe daha kolay su yüzünde kalınıyor galiba Civcivim deniz sezonu gelene kadar sen bir deri bir kemik yüzersin 🧿🧿🧿

Kizlar biraz derdimi anlatcam valla icimde tuta tuta catliycam yaa😡😡 aileme esime herkese cok sinirliyim bu ara tahammul edemiyorum ya. Oncelike ailem biz 3 kardesiz abim ve ablam var. Ya annem babam resmen evlat ayrimi yapiyor. Ya herseylerine kosan ben butun bahce islerine yardima giden ben her hafta bazen iki kez tum gun giden ben. Annemin kiymetli oglu babamin kiymetli kizi. Annem ogluna toz kondurmaz ben aramasam aklina gelip aramaz amaboglu aramayinca aglayarak beni aramadi ne zamandir der. Babam derseniz zaten mevzulari biliyonuz ya belki her gittigimde bi gunde siz bana gelin derim eee araba mi var derler bende derim esim alir geri birakir diye yine gelmezler. Ama bugun baska ilcede oturan ablamin yanina gitti araba bulup. Yani cevrede de derler zaten herseylerini sen yapion ama onlar otekinleri tutar diye. Hatta bugun acik acik dedim bana gelmediniz diye sen gelirsin biz cocugu ozleriz diyo annem😡😡😡
Canım biraz stratejik davran arkadaşların tavsiyelerine tamamen katılıyorum sadece kıskançlık olarak algılanmaması için bir süre sonra yavaş yavaş elini ayağını Çek ablanla abin gibi sende bahaneler bul Kadir kıymet bilmiyorlarsa bence kendini yıpratma onlar için balım
Zamaninda cok soyledim canim acik acik dile getiritorum senin kiymetli oglun babamin kiymetli kizi diye. Bide aradi bugun ben laf soyledikten sonra yarin sna gelcez diye gelmeyin musait degilim dedim☹️ yine vicdan yaptim ama geri donmiycem
Bence bu kadar sert yapmasaydın amacın kendini korumak olmalı onlara sitem yapma bence onları görmüyorlarsa özlüyorlardır
Bide sunu yazayim costum bugun. Yeni yuruyordu oglum zeytin zamaniydi kucucukbohlumla 3 gun hem yemeklerini yaptim hem temizliklerini hemde zeytin topladim taslarin arasinda sonrada ee oglanla diger kizda gelir yaglarini alirlar falan dediler dusunun yani yardima bile gelmediler .
Sen neden yardım ediyorsun sırayla olsun bu iş sırayla olmuyorsa sende yapma bence sonra sen kıskanç yaptığını yüzüne vuran biri gibi algınırsın bu kadar çabaya 😞
Yakalandık desene, tamam bal ortim bugün de müsade et bana, doktor randevum var, geçen hafta boğaz ağrılarım yine başlamıştı, bugün taaa il merkezine gideceğim doktora. Yarın istersen kilo verme yarışına da başlarız ne dersin balım 😘

Gunaydinnn 😍

Bu aralar taşırmalar kaderiniz oldu balım yaa 😂😂

Afiyet olsun kuzum 😘
Geçmiş olsun Songülüm haber ver dr ne dediyse 🌸🌸🌸 umarım geçer gider basit bir şeydir balım ❤️
Günaydın ☀️
Ballarımmmm 🍯

Takımımda, adım yarışmalarında hep birinci oluyorsam sebebi sizlersiniz . ❤️ Çokkk teşekkür ederim. ❤️
Tebrik ederim Aslım süpersin sen ❤️❤️❤️
Günaydın 💕
Hala uyanmadim sayılır :uykucu:
Dersim öğlenden sonra Allah'tan 😁
6 gündür yediklerim tartıda bugün beni hazin son ile karşılaştırdı.
Bugün sıvı alım günü yapicam bakalım yüzde kaçı gidecek
Taze zencefilli limonlu çay yaptım onunla güne başladım sayılır 😉
Ben korkudan tartılmadım Sudem balım 😁 sen kısa zamanda halledersin hiç endişe etme 😘
Toplam adım sayım 87.759
Bu haftaki eksim -650 gram

Artık gram gram gidiyor Songülüm 😔
650 gram çok iyi hiç az değil Aslım tebrik ederim 🥳
Sonuc cok hoş :KK8: 68 i terketmis olabilirim:KK76:
Süpersin Civcivim tebrik ederim 🥳

Afiyet olsun Civcivim ❤️

Canım Avrupa yakasını kastetmiştim biliyordum 😁😁😁 ben Anadolu yakasındayım

Geçmiş olsun sporda ters hareket yapma balım

vücut yağ oranı yükseldikçe daha kolay su yüzünde kalınıyor galiba Civcivim deniz sezonu gelene kadar sen bir deri bir kemik yüzersin 🧿🧿🧿

Canım biraz stratejik davran arkadaşların tavsiyelerine tamamen katılıyorum sadece kıskançlık olarak algılanmaması için bir süre sonra yavaş yavaş elini ayağını Çek ablanla abin gibi sende bahaneler bul Kadir kıymet bilmiyorlarsa bence kendini yıpratma onlar için balım

Bence bu kadar sert yapmasaydın amacın kendini korumak olmalı onlara sitem yapma bence onları görmüyorlarsa özlüyorlardır

Sen neden yardım ediyorsun sırayla olsun bu iş sırayla olmuyorsa sende yapma bence sonra sen kıskanç yaptığını yüzüne vuran biri gibi algınırsın bu kadar çabaya 😞

Geçmiş olsun Songülüm haber ver dr ne dediyse 🌸🌸🌸 umarım geçer gider basit bir şeydir balım ❤️

Tebrik ederim Aslım süpersin sen ❤️❤️❤️

Ben korkudan tartılmadım Sudem balım 😁 sen kısa zamanda halledersin hiç endişe etme 😘

650 gram çok iyi hiç az değil Aslım tebrik ederim 🥳

Süpersin Civcivim tebrik ederim 🥳
Balım o bana göre karşılar Ataşehir'e yakın mı acaba :KK8:

asliogretmen asliogretmen
Neşem çok tebrik ederim seni :nazar: :nazar:
Hem 650 gr vermişsin hemde toplam 10 kilo vermişsin 😍

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Fıstığım seni de çok tebrik ederim :nazar:
yarın tartını heyecanla bekliyorum 😍

Ben totoyu kaldırana kadar sen bana yetiştin sanki 😂

Bugün yarın regl oldum olacam 😐
Tartıya çıkmaya da korkuyorum😬