• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

16 Şubat Menüm

1 bardak su
1 kupa filtre kahve

Kahvaltı
2 yumurta, biraz peynir, 2 zeytin,
3 küçük domates, 1 dilim ekmek
1 bardak süt

Ara:
1/2 Trabzon Hurması
1 kivi

Akşam
3 yk ıspanak yemeği (canım istemedi)
1 kupa filtre kahve

Su: 2,5 lt su
Spor: 2595 adım
20 dk bisiklet
----------------------------------------------------
17 Şubat Menüm

500 ml su
1 kupa filtre kahve

Kahvaltı
1/2 kase fırın sebze üzerine 2 yumurta
5 kırmızı kuru üzüm
1 dilim ekmek

Ara:
1/2 greyfurt
1/2 portakal
1 mandalina

Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 yk tahin pekmez
1 kupa filtre kahve

Su: 2 lt
Spor yapmak istemedim
Biraz temizlik
-----------------------------------------------
18 Şubat Menüm
1 bardak su

12:00
2 yumurta ile sebzeli omlet
1 dilim ekmek
3 zeytin

Ara:
Yarım greyfurt
Yarım kivi
Yarım portakal

18:00
1 kare dilim mısır ekmeği
2 kk peynir, 1 parça ızgara et
(Bugünde böyle olsun)

Su: 1,5 lt, 3e tamamlarım
Çaylar sınırsız şekersiz
Kahve içmeyi unutmuşum hayret😂

Spor : 40 dk bisiklet
Biraz da yürürüm

16 Şubat Menüm

1 bardak su
1 kupa filtre kahve

Kahvaltı
1 bardak süt

Ara:
1/2 Trabzon Hurması
1 kivi

Akşam
1 kupa filtre kahve

20 dk bisiklet
17 Şubat Menüm

500 ml su
1 kupa filtre kahve

Kahvaltı
5 kırmızı kuru üzüm
1 dilim ekmek

Ara:
1/2 greyfurt
1/2 portakal
1 mandalina

Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 yk tahin pekmez
1 kupa filtre kahve

Spor yapmak istemedim
Biraz temizlik
18 Şubat Menüm
1 bardak su

1 dilim ekmek
3 zeytin

Ara:
Yarım greyfurt
Yarım kivi
Yarım portakal

(Bugünde böyle olsun)

Çaylar sınırsız şekersiz

Biraz da yürürüm
Afiyet olsun enercim menülerin de sporlarin da güzel 🤩
Son menünde kahve icmeyi unutmani kinim kinim kiniyorum ama:p

Daha iyi olmana sevindim canım, bundan sonra da dikkat et kendine 😘

Canım istediğin zaman anlat, içinde tutunca tıpkı bugün olduğu gibi vücudunun bir yerinden mutlaka acısı çıkıyor. Malesef aileler hep sürekli yanında olana gereken kıymeti vermezler, fedakar olan hakettiği değeri görmez. Hep faydası dokunmayana yaranmaya çalışırlar. Bu yüzden ailemiz de olsa bazen mesafe koymak gerektiğine sonuna kadar inanıyorum. Eğer senin çocuğunu özlüyorlarsa bı zahmet sana da gelecekler ki zaten siz alıp bırakırız demişsiniz. Senin sesini duymak istiyorsa seni de arayacak, sen onlar arayana kadar gerekirse bekleyip aramayacaksin. Gaddarca gelebilir ama bunu yapmadan kıymet bilmiyorlar, tecrübeyle sabit. Yine de tüm bunlar olup biterken kendini üzmemeye çalış ve lütfen içine atma. Sadece bize anlatmakla kalma ailene de söyle bunları.
Zamaninda cok soyledim canim acik acik dile getiritorum senin kiymetli oglun babamin kiymetli kizi diye. Bide aradi bugun ben laf soyledikten sonra yarin sna gelcez diye gelmeyin musait degilim dedim☹️ yine vicdan yaptim ama geri donmiycem

Aa yok ben alistim 2 3 yildir aksine ayagim degince yuzemiyorum illa derinlere gidecem cok sarıyo:KK8:

Bene tutunun gelin bakalim bende deli cesareti var herhalde :KK4::KK4:

Canim benim aileler bazen maalesef farkinda olmadan böyle ayrimcilik yapabiliyolar:KK43: napcaksin kuzum idare etcez biz küçükler 🤦🏼‍♀
Ama cok kafana takiyosan biraz uzak kal hem kafani toplarsin hem özlesinler sen özle biraz❤
Aynen canim gelmicem bende bugun dedim. Mesela abimler hic cagitmazlar belki 2 yildir gitmemislerdir evine gelin siz gelmeyin biz geliriz diyor. Bende israrla bigunde siz bana gelin diyorum yok yani.

Aynen canim gelmicem bende bugun dedim. Mesela abimler hic cagitmazlar belki 2 yildir gitmemislerdir evine gelin siz gelmeyin biz geliriz diyor. Bende israrla bigunde siz bana gelin diyorum yok yani.
Canim benim songüle katiliyorum gercekten bazen de tavrini koymak gerekiyo yani. İyi yapmissin üzülme maalesef uzak duranlar daha cok ilgi görüyo seviliyo🤦🏼‍♀️

Kizlar biraz derdimi anlatcam valla icimde tuta tuta catliycam yaa😡😡 aileme esime herkese cok sinirliyim bu ara tahammul edemiyorum ya. Oncelike ailem biz 3 kardesiz abim ve ablam var. Ya annem babam resmen evlat ayrimi yapiyor. Ya herseylerine kosan ben butun bahce islerine yardima giden ben her hafta bazen iki kez tum gun giden ben. Annemin kiymetli oglu babamin kiymetli kizi. Annem ogluna toz kondurmaz ben aramasam aklina gelip aramaz amaboglu aramayinca aglayarak beni aramadi ne zamandir der. Babam derseniz zaten mevzulari biliyonuz ya belki her gittigimde bi gunde siz bana gelin derim eee araba mi var derler bende derim esim alir geri birakir diye yine gelmezler. Ama bugun baska ilcede oturan ablamin yanina gitti araba bulup. Yani cevrede de derler zaten herseylerini sen yapion ama onlar otekinleri tutar diye. Hatta bugun acik acik dedim bana gelmediniz diye sen gelirsin biz cocugu ozleriz diyo annem😡😡😡
Ahh benim balım,
O kadar ilgili davranıp o kadar fedakarlık yapıyorsun ki maalesef bu insanlığın görünmez bir kanunu olmuş.
Bunu eskiden çok yaşamış biri olarak üzüle üzüle vardığım sonuç;
"Herkesi düşüneni kimse düşünmezmiş."
Birde kim olursa olsun, biz ailemiz diye aşırı duygusal yaklaşıyoruz, kıyamıyoruz.
Ama aile olduğunu bir kenara bırakıp, başkası olsa nasıl tepki verirdik?
Birde sen, sen olmasaydın, aynı durumu yaşayan senin yerinde başka birisi olsaydı, kendini dışarıdan gör ve tavsiyede bulun ve onu uygula. Bu psikolojide bir terapi metodu.

Bende aileme açık açık söyleyip, mesafe koydukça, kaçtıkça hep aranılan oldum. Eskiden tam tersiydi. Sanıyorum bizi asla kaybedilmez, hep kenarda garanti gördüklerinden, garanti olmayana ilgi gösteriyorlar. Balım hiç kendini üzme😘
gitmeyi azalt, aramayı azalt, çok üstlerine düşme şunu da yaparım bunu da yaparım diye atlama. Lafın yeri geldiğinde de bunu söylemekten çekinme.

Canim benim songüle katiliyorum gercekten bazen de tavrini koymak gerekiyo yani. İyi yapmissin üzülme maalesef uzak duranlar daha cok ilgi görüyo seviliyo🤦🏼‍♀️
Aynen canimm bu aralar hep kafami kurcaliyor bu olanlar kimseylede konusamiyorum zaten herkes kndi kafasinda☹️ iyiki sizler varsiniz iyiki tanimisim sizi😘

Ahh benim balım,
O kadar ilgili davranıp o kadar fedakarlık yapıyorsun ki maalesef bu insanlığın görünmez bir kanunu olmuş.
Birde kim olursa olsun, biz ailemiz diye aşırı duygusal yaklaşıyoruz, kıyamıyoruz.
Birde sen, sen olmasaydın, aynı durumu yaşayan senin yerinde başka birisi olsaydı, kendini dışarıdan gör ve tavsiyede bulun ve onu uygula. Bu psikolojide bir terapi metodu.

Bende aileme açık açık söyleyip, mesafe koydukça, kaçtıkça hep aranılan oldum. Eskiden tam tersiydi. Sanıyorum bizi asla kaybedilmez, hep kenarda garanti gördüklerinden, garanti olmayana ilgi gösteriyorlar. Balım hiç kendini üzme😘
gitmeyi azalt, aramayı azalt, çok üstlerine düşme şunu da yaparım bunu da yaparım diye atlama. Lafın yeri geldiğinde de bunu söylemekten çekinme.
Soyluyorum canim artik lafimi bu kezde huysu inci laf soyleyen inci oluyor.hatta abimle ablam tartisti abim sen bunlari soyleyemezsin inci mi soyledi sana dedi ablamda inla konustuk falan diyince abim bana tepki koydu ama olaydan haberim bile yoktu yani soyledigi kelimeleri benle konuamamisti bile😡

Ahh benim balım,

Ayy böyle bi terapi seysi mi varmiş psikolojide😨 ne güzelmis o ben de denicem :D

Bide sunu yazayim costum bugun. Yeni yuruyordu oglum zeytin zamaniydi kucucukbohlumla 3 gun hem yemeklerini yaptim hem temizliklerini hemde zeytin topladim taslarin arasinda sonrada ee oglanla diger kizda gelir yaglarini alirlar falan dediler dusunun yani yardima bile gelmediler .

16 Şubat Menüm

1 bardak su
1 kupa filtre kahve

Kahvaltı
1 bardak süt

Ara:
1/2 Trabzon Hurması
1 kivi

Akşam
1 kupa filtre kahve

20 dk bisiklet
17 Şubat Menüm

500 ml su
1 kupa filtre kahve

Kahvaltı
5 kırmızı kuru üzüm
1 dilim ekmek

Ara:
1/2 greyfurt
1/2 portakal
1 mandalina

Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 yk tahin pekmez
1 kupa filtre kahve

Spor yapmak istemedim
Biraz temizlik
18 Şubat Menüm
1 bardak su

1 dilim ekmek
3 zeytin

Ara:
Yarım greyfurt
Yarım kivi
Yarım portakal

(Bugünde böyle olsun)

Çaylar sınırsız şekersiz

Biraz da yürürüm
Maşallah balım nasıl hatırladın sen bunları 😂😂

Zamaninda cok soyledim canim acik acik dile getiritorum senin kiymetli oglun babamin kiymetli kizi diye. Bide aradi bugun ben laf soyledikten sonra yarin sna gelcez diye gelmeyin musait degilim dedim☹️ yine vicdan yaptim ama geri donmiycem
Sakin vicdan yapma canım, ailemiz de olsa bize saygı duymayı ogrenmeliler.
Aynen canimm bu aralar hep kafami kurcaliyor bu olanlar kimseylede konusamiyorum zaten herkes kndi kafasinda☹️ iyiki sizler varsiniz iyiki tanimisim sizi😘
Sen de iyi ki varsın canım, tabi ki konuşacağız. Biz burda sadece kilo verelim diye bulunmuyoruz (gerçi ben onu da yapamıyorum bu aralar), hem sinir stres ödem yapar, bizi yemeye iter. Dertleşmek için arkadaşlara ihtiyaç var, hiç çekinme.
Soyluyorum canim artik lafimi bu kezde huysu inci laf soyleyen inci oluyor.hatta abimle ablam tartisti abim sen bunlari soyleyemezsin inci mi soyledi sana dedi ablamda inla konustuk falan diyince abim bana tepki koydu ama olaydan haberim bile yoktu yani soyledigi kelimeleri benle konuamamisti bile😡
Bence onlara da tepki koyma vakti gelmiş canım, küçüksün diye herkese koşuyorsun diye istedikleri gibi davranamazlar sana.
Bide sunu yazayim costum bugun. Yeni yuruyordu oglum zeytin zamaniydi kucucukbohlumla 3 gun hem yemeklerini yaptim hem temizliklerini hemde zeytin topladim taslarin arasinda sonrada ee oglanla diger kizda gelir yaglarini alirlar falan dediler dusunun yani yardima bile gelmediler .
Bundan sonra önce kendini ve evladını düşünmeni öneririm canım.

Afiyet olsun enercim menülerin de sporlarin da güzel 🤩
Son menünde kahve icmeyi unutmani kinim kinim kiniyorum ama:p
Sağol Kuşummm🐥

He yerin dibine sok beni :D

Bebiş sen kahveyi yapsan,
Pembiş takımlarını sersen,
Uyku saatin de geliyor tühhh...

Senin kahve paketi ne zaman geliyormuş 😍

Sağol Kuşummm🐥

He yerin dibine sok beni :KK70:

Bebiş sen kahveyi yapsan,
Pembiş takımlarını sersen,
Uyku saatin de geliyor tühhh...

Senin kahve paketi ne zaman geliyormuş 😍
Kargoya verilmisti sanirim gelir yakında 🤩
Kahve yaparim tabi ama saat gec oldu artik yarına kaldı :KK15:
Boncuğum son 1 hafta net aklımda da hatırlamak istemediğim şeyler olabiler 😂😂
Bu mesaji neden alintiladim hatirlamiyorum kesin incinin mesajiyla karıştı 😬

Incim esim yanimda ayrintili okuyup dusunup cevaplayamiyorum. Ama dicegim su songüle tekrar katiliyorum😁
Gercekten biraz kendini cekmek iyi gelecektir iliskinize.. hep böyledir bu maalesef hep veren taraf olmak yıpratıcı oluyo.. mesafe her zaman iyidir.. biraz anlarlar.. yok olunca degerini farkederler.
Sen tüm isi yapma bakalim ne olcak..

Ayy böyle bi terapi seysi mi varmiş psikolojide😨 ne güzelmis o ben de denicem :KK70:
Biri yazmıştı kendi kendime konuşturtup bir de seans parası aldı terapist diyordu :KK70:
Hatta adını da okumuştum tekniğin neydi ki, hatırlayınca yazacam 😂
Balım kendine çok hor davranmışsın. Ne derse de desinler, bırak bu deli bile desinler. Sana haksızlık yapmışlar maalesef. Songül Boncuğumun dediklerine aynen katılıyorum. Bu kadar süre içinde tutmuşsun 😟
Aslında sen ezdirmezdin bu kadar kendini ama biraz da anlayışızlar galiba, laftan anlamıyorlarsa epey geri çekin kendinizi. Bir şoklansınlar, niye böyle oldu desinler, gereklrse üzülüp ağlasınlar. İyice düşünüp anlayacakları o fırsatı ver. Onlar yaklaşmaya başlayınca da yine çok az geri dur, eskiye sarmasın hemen. Yani nen böyle yapardım, yaptım da, Balım kıyamam 😘

Kargoya verilmisti sanirim gelir yakında 🤩
Kahve yaparim tabi ama saat gec oldu artik yarına kaldı :KK15:

Bu mesaji neden alintiladim hatirlamiyorum kesin incinin mesajiyla karıştı 😬
:KK60:
Şimdi kahvemi de yaptım içiyorum bir yerim şişmesin, yarına da sözü aldık 😍

Hatırlamak istemedim deyince ne kaçamak yaptın mı dicektin ki 😂

Sakin vicdan yapma canım, ailemiz de olsa bize saygı duymayı ogrenmeliler.

Sen de iyi ki varsın canım, tabi ki konuşacağız. Biz burda sadece kilo verelim diye bulunmuyoruz (gerçi ben onu da yapamıyorum bu aralar), hem sinir stres ödem yapar, bizi yemeye iter. Dertleşmek için arkadaşlara ihtiyaç var, hiç çekinme.

Bence onlara da tepki koyma vakti gelmiş canım, küçüksün diye herkese koşuyorsun diye istedikleri gibi davranamazlar sana.

Bundan sonra önce kendini ve evladını düşünmeni öneririm canım.
Cok haklisin balim bundan sonra bende onlar gibi yapicam😘😍

Back