- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Toplam adım sayım 87.759Tatlım bu sefer üniversite hastanesinde docentten randevu aldık. İş büyümeden ciddi davranalım dedik, bakalım o neler diyecek. Önceki raporları da götüreceğim.
O zaman bu hafta yarışlar başlasın balım, spor yapamam onu vakit ayiramam ama kilo verme yarışına okeyim
Balimmm tebrik ederim. Adım sayın kaç, bir de kilo bildirimini merak ediyorumne kadar verdin bu hafta kuzum
Oo yaris cok güzel olur canimYakalandık desene, tamam bal ortim bugün de müsade et bana, doktor randevum var, geçen hafta boğaz ağrılarım yine başlamıştı, bugün taaa il merkezine gideceğim doktora. Yarın istersen kilo verme yarışına da başlarız ne dersin balım
Gunaydinnn
Bu aralar taşırmalar kaderiniz oldu balım yaa
Afiyet olsun kuzum
Tebrikler azimli hemsehrimGünaydın
Ballarımmmm
Takımımda, adım yarışmalarında hep birinci oluyorsam sebebi sizlersiniz .Çokkk teşekkür ederim.
Aslim bence gayet güzel normal boyle yavaslamalarToplam adım sayım 87.759
Bu haftaki eksim -650 gram
Artık gram gram gidiyor Songülüm
Ben de bilmiyorum canim songül fikir verdi ben de kabul ettim amaGunaydin ballarim
asliogretmen tebrikler aslimm
Saricivcivcikcik yarisma nedir canim hep beraber mi yapcaz
Balım hoşgeldin, nasıl oldun?Gunaydin ballarim
Olur canimmm yapalim tabi isterseniBen de bilmiyorum canim songül fikir verdi ben de kabul ettim ama
Cumartesi günü tartidan sonra olmazsa hep beraber konusur toplu yarışma yapariz herkes isterse
Songulle ben ortiydik de bi aralar ondan bana dedi yarışalım diye
Oooo kapisalim balimmm ayy zaten yarin icin heycanliyimBalım hoşgeldin, nasıl oldun?
Kilo verme ve spor yarışı yapalım diyorduk.
Songülümün vakti kısıtlı olduğu için spor yapamasada kilo yarışına girecek
Sporda kapışırız artık İncim
Bu arada dha iyiyim canim belki spor yaparim bugunBalım hoşgeldin, nasıl oldun?
Kilo verme ve spor yarışı yapalım diyorduk.
Songülümün vakti kısıtlı olduğu için spor yapamasada kilo yarışına girecek
Sporda kapışırız artık İncim
İyi yaptin incim bence de yarismak daha cok güdüler biziOlur canimmm yapalim tabi istersenibende yarisi duyunca direk daldim mevzuya
Ben de heyecanliydim ama bugün tartildim bütün sürprizi kacti dayanamadim yaOooo kapisalim balimmm ayy zaten yarin icin heycanliyim
Yaaa sonuc nasil pekiiiİyi yaptin incim bence de yarismak daha cok güdüler bizi
Ben de heyecanliydim ama bugün tartildim bütün sürprizi kacti dayanamadim ya
Sonuc cok hoşYaaa sonuc nasil pekiii
Woww hadi bakalim yarin paylascaksin demi net olarakkSonuc cok hoş68 i terketmis olabilirim
Evet tabi ki yarin kutsal cumartesi tarti günümüzWoww hadi bakalim yarin paylascaksin demi net olarakk
Ayyy hadi bakalimmm hayirlisiEvet tabi ki yarin kutsal cumartesi tarti günümüz
Teşekkür ederim canım minnoşumOo yaris cok güzel olur canim
O zaman yarin tartidan sonra start veririz olur mu
Canim benim insallah kurtulursun bu hastaliktan ya bakalim ne dicek bu doktor
Tebrikler azimli hemsehrim
O zaman dans
Toplam 10 kilo oldu gibi biriciğimAslim bence gayet güzel normal boyle yavaslamalar
teşekkür ederim canımGunaydin ballarim
Afiyet olsun CivcivimKizlar siparis verdik demin. Latin amerika setinin deneme paketi her birinden yüzer gram var colombia brezilya costa rika falan filan.. deneyelim bakalim yorumlar cok iyiydi size de aktaririm tecrübelerimi
Canım Avrupa yakasını kastetmiştim biliyordumBoncuğumneredeyse bir kez daha gidip gelene kadar duracaktı bu alıntılar
İyi ki geldin hoşgeldin tekrardan
Balımbu menün çok güzel, sporun çok güzel
Kırbaç deyince aklıma çok muziplikler geliyor
Güzelliğim ❤ cevap biraz erken oldu ama kar bugün bize veda etti sanki
Gayet güzel yağdı buraya.
Çocukların kardan adam yapmalarını izledim camdan, adamlar da olmasaydı yanlarına inip oynamayı bile düşündüm
Karşı dediğin neresi Balım, şuan Avrupa Yakasındayım. Sefaköy'ün bitişindeyim.
Afiyet olsun Civcivimmenünde sporunda senin gibi çok güzel
Çikileta göremiyorum bugünlerde
Anladımm, sen gözü karartın artık
Başarılar kararlı Bebişim
Canımın içiyeşilsever, yoğurtsever Balım, menün ve su çok güzel olmuş,afiyet şifa olsun
Leblebiyi ekmek yerine planlı mı düşünmüştün?
Balımbu menü benim olsundu Simit, balık, çiğ köfte, mantar...
Bayağı midem gurulduyor şuan açlıktan
Işık hızıyla yazıp yatmalıyım yoksa
Geçmiş olsun sporda ters hareket yapma balımGunaydin ballarbugun müthis bir sırt agrisiyla uyandim kibirdayamiyorum
vücut yağ oranı yükseldikçe daha kolay su yüzünde kalınıyor galiba Civcivim deniz sezonu gelene kadar sen bir deri bir kemik yüzersinHatirlamaz miyim canim
Profesyonel değil ama bi giderimiz de yok değilbiraz kilo verip totomu eritirsem daha uzun süre yuzebilirim inaniyorum
Kolay gelsin ellerine saglik enercim mis gibi kokmustur ev simdi
Ben de biraz bakım yaptım kendime anca girebildim
Canım biraz stratejik davran arkadaşların tavsiyelerine tamamen katılıyorum sadece kıskançlık olarak algılanmaması için bir süre sonra yavaş yavaş elini ayağını Çek ablanla abin gibi sende bahaneler bul Kadir kıymet bilmiyorlarsa bence kendini yıpratma onlar için balımKizlar biraz derdimi anlatcam valla icimde tuta tuta catliycam yaaaileme esime herkese cok sinirliyim bu ara tahammul edemiyorum ya. Oncelike ailem biz 3 kardesiz abim ve ablam var. Ya annem babam resmen evlat ayrimi yapiyor. Ya herseylerine kosan ben butun bahce islerine yardima giden ben her hafta bazen iki kez tum gun giden ben. Annemin kiymetli oglu babamin kiymetli kizi. Annem ogluna toz kondurmaz ben aramasam aklina gelip aramaz amaboglu aramayinca aglayarak beni aramadi ne zamandir der. Babam derseniz zaten mevzulari biliyonuz ya belki her gittigimde bi gunde siz bana gelin derim eee araba mi var derler bende derim esim alir geri birakir diye yine gelmezler. Ama bugun baska ilcede oturan ablamin yanina gitti araba bulup. Yani cevrede de derler zaten herseylerini sen yapion ama onlar otekinleri tutar diye. Hatta bugun acik acik dedim bana gelmediniz diye sen gelirsin biz cocugu ozleriz diyo annem
Bence bu kadar sert yapmasaydın amacın kendini korumak olmalı onlara sitem yapma bence onları görmüyorlarsa özlüyorlardırZamaninda cok soyledim canim acik acik dile getiritorum senin kiymetli oglun babamin kiymetli kizi diye. Bide aradi bugun ben laf soyledikten sonra yarin sna gelcez diye gelmeyin musait degilim dedimyine vicdan yaptim ama geri donmiycem
Sen neden yardım ediyorsun sırayla olsun bu iş sırayla olmuyorsa sende yapma bence sonra sen kıskanç yaptığını yüzüne vuran biri gibi algınırsın bu kadar çabayaBide sunu yazayim costum bugun. Yeni yuruyordu oglum zeytin zamaniydi kucucukbohlumla 3 gun hem yemeklerini yaptim hem temizliklerini hemde zeytin topladim taslarin arasinda sonrada ee oglanla diger kizda gelir yaglarini alirlar falan dediler dusunun yani yardima bile gelmediler .
Geçmiş olsun Songülüm haber ver dr ne dediyseYakalandık desene, tamam bal ortim bugün de müsade et bana, doktor randevum var, geçen hafta boğaz ağrılarım yine başlamıştı, bugün taaa il merkezine gideceğim doktora. Yarın istersen kilo verme yarışına da başlarız ne dersin balım
Gunaydinnn
Bu aralar taşırmalar kaderiniz oldu balım yaa
Afiyet olsun kuzum
Tebrik ederim Aslım süpersin senGünaydın
Ballarımmmm
Takımımda, adım yarışmalarında hep birinci oluyorsam sebebi sizlersiniz .Çokkk teşekkür ederim.
Ben korkudan tartılmadım Sudem balımGünaydın
Hala uyanmadim sayılır
Dersim öğlenden sonra Allah'tan
6 gündür yediklerim tartıda bugün beni hazin son ile karşılaştırdı.
Bugün sıvı alım günü yapicam bakalım yüzde kaçı gidecek
Taze zencefilli limonlu çay yaptım onunla güne başladım sayılır
650 gram çok iyi hiç az değil Aslım tebrik ederimToplam adım sayım 87.759
Bu haftaki eksim -650 gram
Artık gram gram gidiyor Songülüm
Süpersin Civcivim tebrik ederimSonuc cok hoş68 i terketmis olabilirim
Balım o bana göre karşılar Ataşehir'e yakın mı acabaAfiyet olsun Civcivim
Canım Avrupa yakasını kastetmiştim biliyordumben Anadolu yakasındayım
Geçmiş olsun sporda ters hareket yapma balım
vücut yağ oranı yükseldikçe daha kolay su yüzünde kalınıyor galiba Civcivim deniz sezonu gelene kadar sen bir deri bir kemik yüzersin
Canım biraz stratejik davran arkadaşların tavsiyelerine tamamen katılıyorum sadece kıskançlık olarak algılanmaması için bir süre sonra yavaş yavaş elini ayağını Çek ablanla abin gibi sende bahaneler bul Kadir kıymet bilmiyorlarsa bence kendini yıpratma onlar için balım
Bence bu kadar sert yapmasaydın amacın kendini korumak olmalı onlara sitem yapma bence onları görmüyorlarsa özlüyorlardır
Sen neden yardım ediyorsun sırayla olsun bu iş sırayla olmuyorsa sende yapma bence sonra sen kıskanç yaptığını yüzüne vuran biri gibi algınırsın bu kadar çabaya
Geçmiş olsun Songülüm haber ver dr ne dediyseumarım geçer gider basit bir şeydir balım
Tebrik ederim Aslım süpersin sen
Ben korkudan tartılmadım Sudem balımsen kısa zamanda halledersin hiç endişe etme
650 gram çok iyi hiç az değil Aslım tebrik ederim
Süpersin Civcivim tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?