- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Hatirlamaz miyim canimHem de keyfi değilhatırlıyor musun benim bu muhabbeti canım
Profesyonel değil ama bi giderimiz de yok değil
Kolay gelsin ellerine saglik enercim mis gibi kokmustur ev simdiBunu görmeden yazmıştım ama
Demek ki unutulmamış Sporcu Boncuğum
Bende gidip birazekmek yapayım
Spor sandınız dimi okurken önce
Görüşürüz Fıstıklar
Evet güzeller hepimizin kandili kutlu olsunKızlar kandilimiz mübarek olsun bu arada
Benimki de profesyonellik değildi ama sporcu yetiştirir gibi abanıyorlardıHatirlamaz miyim canim
Profesyonel değil ama bi giderimiz de yok değilbiraz kilo verip totomu eritirsem daha uzun süre yuzebilirim inaniyorum
Kolay gelsin ellerine saglik enercim mis gibi kokmustur ev simdi
Ben de biraz bakım yaptım kendime anca girebildim
İyi hatırlattın canımKızlar kandilimiz mübarek olsun bu arada
Olympos (belki Kaş)tam ortamıza denk geliyor olabilirHatirlamaz miyim canim
Profesyonel değil ama bi giderimiz de yok değilbiraz kilo verip totomu eritirsem daha uzun süre yuzebilirim inaniyorum
Kolay gelsin ellerine saglik enercim mis gibi kokmustur ev simdi
Ben de biraz bakım yaptım kendime anca girebildim
Allah seni napmasin cok üfleyince bas donmesi oluyo diyoOlympos (belki Kaş)tam ortamıza denk geliyor olabilir
Ne gideri bebişim bence bu bakımlarla götürücü bile olmuşsundur
Çabuk zayıfla Fıstık
Es rüzgar essss....
Bana bu güzeli getir...
Üfüf püffffffff
Çok üfleyince de baş dönmesi oluyorrr
+ 18.30 türk kahvesi18 Şubat Menüm
Sabah 08.00 1 yumurtadan biberli omlet cherry domates 1 dilim peynir 1 gün kurusu
Ara 09.30 sütlü kahve
Ara 13.30 1 elma 1 ceviz 3 badem 1 bardak süt
Akşam 17.30 yarim kase çorba 1 tabak alinazik kebabi(3 kasik yogurtlu közlenmis patlican+3 kasik et sote)
Spor; yok yapar miyim bilmiyorum bugün bi ara veresim var ama dur bakalim
Su; 2 litre
Dipnot: Bugün evde icli köfte kizarttim bi tane bile yemedim. Tatli yap istekleri geliyor ama yapmıyorum bilin istedimhaftasonu kacamaklarimi okurken bunlari göz önünde bulundurursunuz
Bak hele bı de tebrik bekliyor18 Şubat Menüm
Sabah 08.00 1 yumurtadan biberli omlet cherry domates 1 dilim peynir 1 gün kurusu
Ara 09.30 sütlü kahve
Ara 13.30 1 elma 1 ceviz 3 badem 1 bardak süt
Akşam 17.30 yarim kase çorba 1 tabak alinazik kebabi(3 kasik yogurtlu közlenmis patlican+3 kasik et sote)
Spor; yok yapar miyim bilmiyorum bugün bi ara veresim var ama dur bakalim
Su; 2 litre
Dipnot: Bugün evde icli köfte kizarttim bi tane bile yemedim. Tatli yap istekleri geliyor ama yapmıyorum bilin istedimhaftasonu kacamaklarimi okurken bunlari göz önünde bulundurursunuz
Ayağım yere degmeyince korkuyorum benAllah seni napmasin cok üfleyince bas donmesi oluyo diyo
Sen de bu tarafa dogru yüz ortada buluşalım bence
Bogulursaksonngulen kurtarir
Allah seni napmasin cok üfleyince bas donmesi oluyo diyo
Sen de bu tarafa dogru yüz ortada buluşalım bence
Bogulursaksonngulen kurtarir
Bence de balım, hele ben bu soğukta elimi musluktaki suya bile sokamazken yüzmek pek uymaz banasonngulen
Biz bu işi yaza bırakalım Bebişler
Bu soğukta olsa olsa bunlar mültecidir diyebilirler
Bu işin sonu ya nezaret ya toprak (karaya vururuz ondan)
Civcivim şarkımız her yere uyuyor valla
"Bu işin sonu hüsran belli belliiiii
Afiyet olsun canım, yarın güzel bir eksi geliyor benceBallarım12.00 2 yumurta ve 1 yk yulaf ezmesinden omlet, 1 dilim peynir, 1 domates, 2 biber, 2 dilim ayva
Bugün Ne Yedim?
18.45 6 köfte, 5 yk yoğurt, 2 gün kurusu kayısı
3 litre su
Aynen canim daha iyiyim amaSıcak tutup dinlenceksin o zaman balım
Daha iyiyim canim simdiGünaydın balımgeçmiş olsun, yel falan mı girdi, öyle derler ya.
Günaydın balım, amin
Günaydın kuzum
Sana yaklaşıyor nasılsa, yüzerek gidersin kuzum
Evet ya hatırlıyorum onu da, benim bile canım çekiyordu artık
O zaman sıcak bir duşa gir canım, eminim iyi gelecektir.
Daha iyi olmana sevindim canım, bundan sonra da dikkat et kendineDaha iyiyim canim simdi
Canım istediğin zaman anlat, içinde tutunca tıpkı bugün olduğu gibi vücudunun bir yerinden mutlaka acısı çıkıyor. Malesef aileler hep sürekli yanında olana gereken kıymeti vermezler, fedakar olan hakettiği değeri görmez. Hep faydası dokunmayana yaranmaya çalışırlar. Bu yüzden ailemiz de olsa bazen mesafe koymak gerektiğine sonuna kadar inanıyorum. Eğer senin çocuğunu özlüyorlarsa bı zahmet sana da gelecekler ki zaten siz alıp bırakırız demişsiniz. Senin sesini duymak istiyorsa seni de arayacak, sen onlar arayana kadar gerekirse bekleyip aramayacaksin. Gaddarca gelebilir ama bunu yapmadan kıymet bilmiyorlar, tecrübeyle sabit. Yine de tüm bunlar olup biterken kendini üzmemeye çalış ve lütfen içine atma. Sadece bize anlatmakla kalma ailene de söyle bunları.Kizlar biraz derdimi anlatcam valla icimde tuta tuta catliycam yaaaileme esime herkese cok sinirliyim bu ara tahammul edemiyorum ya. Oncelike ailem biz 3 kardesiz abim ve ablam var. Ya annem babam resmen evlat ayrimi yapiyor. Ya herseylerine kosan ben butun bahce islerine yardima giden ben her hafta bazen iki kez tum gun giden ben. Annemin kiymetli oglu babamin kiymetli kizi. Annem ogluna toz kondurmaz ben aramasam aklina gelip aramaz amaboglu aramayinca aglayarak beni aramadi ne zamandir der. Babam derseniz zaten mevzulari biliyonuz ya belki her gittigimde bi gunde siz bana gelin derim eee araba mi var derler bende derim esim alir geri birakir diye yine gelmezler. Ama bugun baska ilcede oturan ablamin yanina gitti araba bulup. Yani cevrede de derler zaten herseylerini sen yapion ama onlar otekinleri tutar diye. Hatta bugun acik acik dedim bana gelmediniz diye sen gelirsin biz cocugu ozleriz diyo annem
Aa yok ben alistim 2 3 yildir aksine ayagim degince yuzemiyorum illa derinlere gidecem cok sarıyoBak hele bı de tebrik bekliyor
Ayağım yere degmeyince korkuyorum benhep beraber boguluruz, anca beraber kanca beraber
Bene tutunun gelin bakalim bende deli cesareti var herhaldesonngulen
Biz bu işi yaza bırakalım Bebişler
Bu soğukta olsa olsa bunlar mültecidir diyebilirler
Bu işin sonu ya nezaret ya toprak (karaya vururuz ondan)
Civcivim şarkımız her yere uyuyor valla
"Bu işin sonu hüsran belli belliiiii
Canim benim aileler bazen maalesef farkinda olmadan böyle ayrimcilik yapabiliyolarKizlar biraz derdimi anlatcam valla icimde tuta tuta catliycam yaaaileme esime herkese cok sinirliyim bu ara tahammul edemiyorum ya. Oncelike ailem biz 3 kardesiz abim ve ablam var. Ya annem babam resmen evlat ayrimi yapiyor. Ya herseylerine kosan ben butun bahce islerine yardima giden ben her hafta bazen iki kez tum gun giden ben. Annemin kiymetli oglu babamin kiymetli kizi. Annem ogluna toz kondurmaz ben aramasam aklina gelip aramaz amaboglu aramayinca aglayarak beni aramadi ne zamandir der. Babam derseniz zaten mevzulari biliyonuz ya belki her gittigimde bi gunde siz bana gelin derim eee araba mi var derler bende derim esim alir geri birakir diye yine gelmezler. Ama bugun baska ilcede oturan ablamin yanina gitti araba bulup. Yani cevrede de derler zaten herseylerini sen yapion ama onlar otekinleri tutar diye. Hatta bugun acik acik dedim bana gelmediniz diye sen gelirsin biz cocugu ozleriz diyo annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?