70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hem de keyfi değil hatırlıyor musun benim bu muhabbeti canım
Hatirlamaz miyim canim
Altını çizelim önce sonngulen

Profesyonelce mi yüzecen Amatörce mi
Profesyonel değil ama bi giderimiz de yok değil biraz kilo verip totomu eritirsem daha uzun süre yuzebilirim inaniyorum
Bunu görmeden yazmıştım ama
Demek ki unutulmamış Sporcu Boncuğum

Bende gidip biraz ekmek yapayım

Spor sandınız dimi okurken önce

Görüşürüz Fıstıklar
Kolay gelsin ellerine saglik enercim mis gibi kokmustur ev simdi
Ben de biraz bakım yaptım kendime anca girebildim

Benimki de profesyonellik değildi ama sporcu yetiştirir gibi abanıyorlardı off ya çok özledim.
Kızlar kandilimiz mübarek olsun bu arada
İyi hatırlattın canım hepimizin kandili mübarek olsun ballar

18 Şubat Menüm
Sabah 08.00 1 yumurtadan biberli omlet cherry domates 1 dilim peynir 1 gün kurusu

Ara 09.30 sütlü kahve
Ara 13.30 1 elma 1 ceviz 3 badem 1 bardak süt

Akşam 17.30 yarim kase çorba 1 tabak alinazik kebabi(3 kasik yogurtlu közlenmis patlican+3 kasik et sote)

Spor; yok yapar miyim bilmiyorum bugün bi ara veresim var ama dur bakalim
Su; 2 litre

Dipnot: Bugün evde icli köfte kizarttim bi tane bile yemedim. Tatli yap istekleri geliyor ama yapmıyorum bilin istedim haftasonu kacamaklarimi okurken bunlari göz önünde bulundurursunuz

Olympos (belki Kaş)tam ortamıza denk geliyor olabilir

Ne gideri bebişim bence bu bakımlarla götürücü bile olmuşsundur

Çabuk zayıfla Fıstık
Es rüzgar essss....
Bana bu güzeli getir...
Üfüf püffffffff
Çok üfleyince de baş dönmesi oluyorrr

Allah seni napmasin cok üfleyince bas donmesi oluyo diyo
Sen de bu tarafa dogru yüz ortada buluşalım bence
Bogulursak sonngulen kurtarir

+ 18.30 türk kahvesi

Bak hele bı de tebrik bekliyor
Ayağım yere degmeyince korkuyorum ben hep beraber boguluruz, anca beraber kanca beraber

sonngulen
Biz bu işi yaza bırakalım Bebişler
Bu soğukta olsa olsa bunlar mültecidir diyebilirler
Bu işin sonu ya nezaret ya toprak (karaya vururuz ondan)

Civcivim şarkımız her yere uyuyor valla

"Bu işin sonu hüsran belli belliiiii

Bence de balım, hele ben bu soğukta elimi musluktaki suya bile sokamazken yüzmek pek uymaz bana
Ballarım

Bugün Ne Yedim?
12.00 2 yumurta ve 1 yk yulaf ezmesinden omlet, 1 dilim peynir, 1 domates, 2 biber, 2 dilim ayva

18.45 6 köfte, 5 yk yoğurt, 2 gün kurusu kayısı

3 litre su
Afiyet olsun canım, yarın güzel bir eksi geliyor bence

Daha iyiyim canim simdi

Menum
Sabh 1 bardak su
Kahvalti 10.00
2 yumurta
1 parca yufka ekmek
4 zeytin
Yarim dilim peynir
1 tane yesil biber

Ara 11.30
Sade turk kahvesi

Ogle
Yarim dilim ekmek 2 kasik kiyma

Ara
Yesil cay

Aksam 19.30
3 kasik sebzeli bulgur pilavi
2 kasik kiymali patates yemegi
2 parca tursu

Spor yapamadim belimden dolayi

Su 1.5 lt 2 olur

Kizlar biraz derdimi anlatcam valla icimde tuta tuta catliycam yaa aileme esime herkese cok sinirliyim bu ara tahammul edemiyorum ya. Oncelike ailem biz 3 kardesiz abim ve ablam var. Ya annem babam resmen evlat ayrimi yapiyor. Ya herseylerine kosan ben butun bahce islerine yardima giden ben her hafta bazen iki kez tum gun giden ben. Annemin kiymetli oglu babamin kiymetli kizi. Annem ogluna toz kondurmaz ben aramasam aklina gelip aramaz amaboglu aramayinca aglayarak beni aramadi ne zamandir der. Babam derseniz zaten mevzulari biliyonuz ya belki her gittigimde bi gunde siz bana gelin derim eee araba mi var derler bende derim esim alir geri birakir diye yine gelmezler. Ama bugun baska ilcede oturan ablamin yanina gitti araba bulup. Yani cevrede de derler zaten herseylerini sen yapion ama onlar otekinleri tutar diye. Hatta bugun acik acik dedim bana gelmediniz diye sen gelirsin biz cocugu ozleriz diyo annem

Daha iyiyim canim simdi
Daha iyi olmana sevindim canım, bundan sonra da dikkat et kendine
Canım istediğin zaman anlat, içinde tutunca tıpkı bugün olduğu gibi vücudunun bir yerinden mutlaka acısı çıkıyor. Malesef aileler hep sürekli yanında olana gereken kıymeti vermezler, fedakar olan hakettiği değeri görmez. Hep faydası dokunmayana yaranmaya çalışırlar. Bu yüzden ailemiz de olsa bazen mesafe koymak gerektiğine sonuna kadar inanıyorum. Eğer senin çocuğunu özlüyorlarsa bı zahmet sana da gelecekler ki zaten siz alıp bırakırız demişsiniz. Senin sesini duymak istiyorsa seni de arayacak, sen onlar arayana kadar gerekirse bekleyip aramayacaksin. Gaddarca gelebilir ama bunu yapmadan kıymet bilmiyorlar, tecrübeyle sabit. Yine de tüm bunlar olup biterken kendini üzmemeye çalış ve lütfen içine atma. Sadece bize anlatmakla kalma ailene de söyle bunları.

Bak hele bı de tebrik bekliyor

Ayağım yere degmeyince korkuyorum ben hep beraber boguluruz, anca beraber kanca beraber
Aa yok ben alistim 2 3 yildir aksine ayagim degince yuzemiyorum illa derinlere gidecem cok sarıyo
Bene tutunun gelin bakalim bende deli cesareti var herhalde
Canim benim aileler bazen maalesef farkinda olmadan böyle ayrimcilik yapabiliyolar napcaksin kuzum idare etcez biz küçükler ‍♀
Ama cok kafana takiyosan biraz uzak kal hem kafani toplarsin hem özlesinler sen özle biraz❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…