70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canim sana tam yetiscek gibi olurum sen kacarsin benden yine genelde art arda gidiyoruz
Sen git de ben arkandan gelmeye raziyim
Ölüm ölüm dedigin nedir ki gülüm der gibi oldu

Senin korktuğun 100-200 gram oluyor
Benimki 2-3 kilo oluyor en az

Canim sana tam yetiscek gibi olurum sen kacarsin benden yine genelde art arda gidiyoruz
Sen git de ben arkandan gelmeye raziyim
Ölüm ölüm dedigin nedir ki gülüm der gibi oldu

Yok 'gülüm' ya bayağı durdum seni bekliyorum
Aynı yarışlarda ki start çizgisi gibiyim. Herkes beni geçip gitmeden harekete geçmeliyim

Yarışacaksak şuan ki motivasyonun gözümü korkutmadı diyemicem

Aynı yarışlarda ki start çizgisi gibiyim. Herkes beni geçip gitmeden harekete geçmeliyim

Enerjim vitesi 5 e takıp gaza sonuna kadar bas Civcivim öyle yapıyor bu aralar maşallahı var

Gel gel güzelim gel hic acimicak
Bide yarin 70 cikiyomusum kendimle ne dalga gecerim varya
Yok yok durmak yok forma girdik burdan 59a kadar devam enercim. 59 da 1 güncük mola sonra yine devamke
Enerjim vitesi 5 e takıp gaza sonuna kadar bas Civcivim öyle yapıyor bu aralar maşallahı var
Sağ ol canım evet asıl ben buyum aslinda genel olarak azimliyimdir(sadece kilo konusunda değil hayatta her konuda) ama bazi sorunlar yüzünden dikkatimi kendime verememiştim.
Sorunları sallamaya karar verdim

Kilo vermek bircok seye göre basit yani her türlü veriliyo verilir Keske hayatta her sey kilo vermek kadar basit olsa

Bebişim bugün ne yapsanda 70 olaman zorlama

Beni çok sıkıştırırsan kıyafetsiz tartılırım bak (Tehdite bak hele)

Evet artık itiraf ediyorum, hep elbiseyle tartılıyorum. Tokamı ıvır zıvırımı da çıkarmıyorum hiç

O şarkıyı da çok severim, Kalbimmmm ahhhh kalbim ❤

Çok teşekkür ederim bal Leylammmm
teşekkür ederim en güzel şiirimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…