- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Canim sana tam yetiscek gibi olurum sen kacarsin benden yine genelde art arda gidiyoruzasliogretmen
Neşem çok tebrik ederim seni
Hem 650 gr vermişsin hemde toplam 10 kilo vermişsin
Saricivcivcikcik
Fıstığım seni de çok tebrik ederim
yarın tartını heyecanla bekliyorum
Ben totoyu kaldırana kadar sen bana yetiştin sanki
Bugün yarın regl oldum olacam
Tartıya çıkmaya da korkuyorum
65i geçmediysem iyidir
Senin korktuğun 100-200 gram oluyorAfiyet olsun Civcivim
Canım Avrupa yakasını kastetmiştim biliyordumben Anadolu yakasındayım
Geçmiş olsun sporda ters hareket yapma balım
vücut yağ oranı yükseldikçe daha kolay su yüzünde kalınıyor galiba Civcivim deniz sezonu gelene kadar sen bir deri bir kemik yüzersin
Canım biraz stratejik davran arkadaşların tavsiyelerine tamamen katılıyorum sadece kıskançlık olarak algılanmaması için bir süre sonra yavaş yavaş elini ayağını Çek ablanla abin gibi sende bahaneler bul Kadir kıymet bilmiyorlarsa bence kendini yıpratma onlar için balım
Bence bu kadar sert yapmasaydın amacın kendini korumak olmalı onlara sitem yapma bence onları görmüyorlarsa özlüyorlardır
Sen neden yardım ediyorsun sırayla olsun bu iş sırayla olmuyorsa sende yapma bence sonra sen kıskanç yaptığını yüzüne vuran biri gibi algınırsın bu kadar çabaya
Geçmiş olsun Songülüm haber ver dr ne dediyseumarım geçer gider basit bir şeydir balım
Tebrik ederim Aslım süpersin sen
Ben korkudan tartılmadım Sudem balımsen kısa zamanda halledersin hiç endişe etme
650 gram çok iyi hiç az değil Aslım tebrik ederim
Süpersin Civcivim tebrik ederim
Sistem Sudem bu işi çözerSenin korktuğun 100-200 gram oluyor
Benimki 2-3 kilo oluyor en az
Canim sana tam yetiscek gibi olurum sen kacarsin benden yine genelde art arda gidiyoruz
Sen git de ben arkandan gelmeye raziyim
Ölüm ölüm dedigin nedir ki gülüm der gibi oldu
Evet hatta işyerim Ataşehirde evimde yakın sayılır balım işyerimeBalım o bana göre karşılar Ataşehir'e yakın mı acaba
Enerjim vitesi 5 e takıp gaza sonuna kadar basYok 'gülüm' ya bayağı durdum seni bekliyorum
Aynı yarışlarda ki start çizgisi gibiyim. Herkes beni geçip gitmeden harekete geçmeliyim
Yarışacaksak şuan ki motivasyonun gözümü korkutmadı diyemicem
Bilmem ki 200 gramdan çok fazladır tahminim en az yarım kg bekliyorum balımSenin korktuğun 100-200 gram oluyor
Benimki 2-3 kilo oluyor en az
Gel gel güzelim gel hic acimicakYok 'gülüm' ya bayağı durdum seni bekliyorum
Aynı yarışlarda ki start çizgisi gibiyim. Herkes beni geçip gitmeden harekete geçmeliyim
Yarışacaksak şuan ki motivasyonun gözümü korkutmadı diyemicem
Sağ ol canım evet asıl ben buyum aslinda genel olarak azimliyimdir(sadece kilo konusunda değil hayatta her konuda) ama bazi sorunlar yüzünden dikkatimi kendime verememiştim.Enerjim vitesi 5 e takıp gaza sonuna kadar basCivcivim öyle yapıyor bu aralar maşallahı var
Allah Allahhh az daha nokta atışı yapacaktım LeylamEvet hatta işyerim Ataşehirde evimde yakın sayılır balım işyerime
Bebişim bugün ne yapsanda 70 olaman zorlamaGel gel güzelim gel hic acimicak
Bide yarin 70 cikiyomusum kendimle ne dalga gecerim varya
Yok yok durmak yok forma girdik burdan 59a kadar devam enercim. 59 da 1 güncük mola sonra yine devamke
Sağ ol canım evet asıl ben buyum aslinda genel olarak azimliyimdir(sadece kilo konusunda değil hayatta her konuda) ama bazi sorunlar yüzünden dikkatimi kendime verememiştim.
Sorunları sallamaya karar verdim
Kilo vermek bircok seye göre basit yani her türlü veriliyo verilirKeske hayatta her sey kilo vermek kadar basit olsa
Çok teşekkür ederim bal LeylammmmAfiyet olsun Civcivim
Canım Avrupa yakasını kastetmiştim biliyordumben Anadolu yakasındayım
Geçmiş olsun sporda ters hareket yapma balım
vücut yağ oranı yükseldikçe daha kolay su yüzünde kalınıyor galiba Civcivim deniz sezonu gelene kadar sen bir deri bir kemik yüzersin
Canım biraz stratejik davran arkadaşların tavsiyelerine tamamen katılıyorum sadece kıskançlık olarak algılanmaması için bir süre sonra yavaş yavaş elini ayağını Çek ablanla abin gibi sende bahaneler bul Kadir kıymet bilmiyorlarsa bence kendini yıpratma onlar için balım
Bence bu kadar sert yapmasaydın amacın kendini korumak olmalı onlara sitem yapma bence onları görmüyorlarsa özlüyorlardır
Sen neden yardım ediyorsun sırayla olsun bu iş sırayla olmuyorsa sende yapma bence sonra sen kıskanç yaptığını yüzüne vuran biri gibi algınırsın bu kadar çabaya
Geçmiş olsun Songülüm haber ver dr ne dediyseumarım geçer gider basit bir şeydir balım
Tebrik ederim Aslım süpersin sen
Ben korkudan tartılmadım Sudem balımsen kısa zamanda halledersin hiç endişe etme
650 gram çok iyi hiç az değil Aslım tebrik ederim
Süpersin Civcivim tebrik ederim
teşekkür ederim en güzel şiirimmmmasliogretmen
Neşem çok tebrik ederim seni
Hem 650 gr vermişsin hemde toplam 10 kilo vermişsin
Saricivcivcikcik
Fıstığım seni de çok tebrik ederim
yarın tartını heyecanla bekliyorum
Ben totoyu kaldırana kadar sen bana yetiştin sanki
Bugün yarın regl oldum olacam
Tartıya çıkmaya da korkuyorum
65i geçmediysem iyidir
Ha ha bu sefer berbat bir haldeSistem Sudem bu işi çözer
Yarım olsa can kurbanBilmem ki 200 gramdan çok fazladır tahminim en az yarım kg bekliyorum balım
Yakın değil enerjimAllah Allahhh az daha nokta atışı yapacaktım Leylam
O Ataşehir sinemaları çok mu yakın oluyor yoksa susayım mı balım
Hoşgeldin balımYakın değil enerjimheryeri Ataşehir yaptılar şerifali bile Ataşehir
Teşekkür ederim iyiyim balım sen nasılsın?Hoşgeldin balım
Nasılsın
Hafta sonu geldi çok mutluyumTeşekkür ederim iyiyim balım sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?