70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aç kapıyı ben geldim balım
O kapı hep sana açık balım
Canlarım merhaba karda oynadınız mı? Bana bir kısmet olmadı biraz yoğun geçiyor günlerim Şu kar bitmeden kartopu oynayalım çocukluğumuzda ki gibi
Leylam hoş geldin , bugün burada kar aralıksız devam ediyor. Dışarı çıkmaya cesaret edemedim henüz. Hep beraber oynasak nasıl da güzel olur

Burası da öyle balım bu akşam birlikte oynayalım Ben soğuktan değil vakitsizlikten çıkamadım

Canlarım merhaba karda oynadınız mı? Bana bir kısmet olmadı biraz yoğun geçiyor günlerim Şu kar bitmeden kartopu oynayalım çocukluğumuzda ki gibi
Balım bende çıkamadım daha oğlanı yollayıp anca evi havalandırip süpürme işiyle uğraşıyorum
sudem34 ben biraz kh abartmış olabilirim senin nasıl gidiyor koruman balım
Kh içinde yüzüyorum yediğim için çok mutluyum ama tartıya çıkacak kadar cesur değilim glikojen depolarim fullenmistir bile
Ayy kartpostal gibi harika

16 Şubat Menüm
Sabah 08.00
2 kasik haslanmis yumurta salatasi 2 cherry domates yarim biber yarim dilim ekmek 1 dilim peynir
Ara 09.30 sütlü kahve+ 4 tane islattigim kuru erik

Öğlen 12.30 1 kuru patlican 1 kuru biber dolması 2 kasik yogurt(bizim dolmalar bayagi kucuk oluyo 1 tatli kasigi kadar boyutu minicik yani iki tanesi 1 tane normal dolma bile etmez)
Ara 15.00 1 kasik meyve parcacikli yulaf 1 su bardagi süt karisimi

Akşam 17.30 4 kasik barbunya yemeği 1 kase salata

*Spor;
30 dk leslie 5 mil
150 ip atlama
15 dk pilates(bant ve cemberle)

*Su; 2 litre

Yine harikasın minnoşum

Cok güzel menü canim bu hafta yine geliyo güzel eksi
Yine harikasın minnoşum
Teşekkür ederim canimm

Afiyet olsun canım

Masallah incim cok güzel menün afiyet olsun

Afiyet oksun blımm sporda harikaa ip atlamnda gözümden kaçmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…