- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Ayy size yagiyosa belki bize de yagar ayni kaderi paylasiyoruz iklim olarakAynen balımmm canımı çektirdinşz demledim odun sobası yakıyorum zaten üstünde demleniyorbu arada ilk defa alanya ya kar atıyor ama sabaha güneş çar karda kursagımızda kalır
Offf orda simdi sobanin basina cöküp ne uyunur varya citir çıtır sesleSenin elitligini yesinler bende polar pijamaları giydim sobanın basına çöktüm
Minnoşum tayinim çıktı ama okula devam etmiyorum, il koordinatörlüğüne devam ediyorum. Bu akşam Sakarya’da bulunan 1.sınıf öğretmenleriyle sohbet ettik benim yöneticiliğimde . Yani yine elit işlerSorma sorma
Senin simdi derslerin online mi oluyo aslim gerci sen derslere girmiyodun soru hazirliyodun.
Ama sonra tayin olmustun derslere de gircektin sanki.
Kafamda deli sorular
ooo ne güzel sobada çay, afiyet olsun . Gerçekten bu kış biraz çetin geçiyor.Aynen balımmm canımı çektirdinşz demledim odun sobası yakıyorum zaten üstünde demleniyorbu arada ilk defa alanya ya kar atıyor ama sabaha güneş çar karda kursagımızda kalır
Bence de kes yani tabi ki gram gramdır aksini iddia eden celimsiz zayif çirkindirBen fazlalık yapıyor diye saclarımı bile kestirdim yarınd tırnaklarımı kescem gram grmdır yani
Ahh balim keske uflenecek kadar olsaa yine de ufliyim belki bi faydasi olurAyy size yagiyosa belki bize de yagar ayni kaderi paylasiyoruz iklim olaraküfür bene doğru incim
Offf orda simdi sobanin basina cöküp ne uyunur varya citir çıtır sesle
Yaniii baska nelerden kurtulsak acaba bak bunlar baya mantikli geldi banaBence de kes yani tabi ki gram gramdır aksini iddia eden celimsiz zayif çirkindir
Masallah elit isini cok beğendim k.cini kaşı nazar degmesinMinnoşum tayinim çıktı ama okula devam etmiyorum, il koordinatörlüğüne devam ediyorum. Bu akşam Sakarya’da bulunan 1.sınıf öğretmenleriyle sohbet ettik benim yöneticiliğimde . Yani yine elit işler
ooo ne güzel sobada çay, afiyet olsun . Gerçekten bu kış biraz çetin geçiyor.
Saol balimmmMinnoşum tayinim çıktı ama okula devam etmiyorum, il koordinatörlüğüne devam ediyorum. Bu akşam Sakarya’da bulunan 1.sınıf öğretmenleriyle sohbet ettik benim yöneticiliğimde . Yani yine elit işler
Ohhh ne güzelAhh balim keske uflenecek kadar olsaa yine de ufliyim belki bi faydasi oluray sobanin yaninda yatiyoruz canim butun kis bİim oglan ustunu surekli aciyor soba olunca cok ta takmiyoruz sicak sicak uyuyor
Bence bundan sonrası derimizi yüzmek falan olur canimYaniii baska nelerden kurtulsak acaba bak bunlar baya mantikli geldi bana
Muhtesem elitler siziMinnoşum tayinim çıktı ama okula devam etmiyorum, il koordinatörlüğüne devam ediyorum. Bu akşam Sakarya’da bulunan 1.sınıf öğretmenleriyle sohbet ettik benim yöneticiliğimde . Yani yine elit işler
Hahahah valla mıcmaktan baska caremiz yok gibiOhhh ne güzel
Bence bundan sonrası derimizi yüzmek falan olur canimgerisi kurtarmaz
Yaniii baska nelerden kurtulsak acaba bak bunlar baya mantikli geldi bana
Kaşıdım kaşıdımMasallah elit isini cok beğendim k.cini kaşı nazar degmesin
Allahim tezinden bana da elit bi oda ve masa memuriyet cok biseyde gözüm yok
Alanya’da mıydın canım sen ?Muhtesem elitler sizi
Evet balimAlanya’da mıydın canım sen ?
Canım üniden arkadaşım Alanya’da öğretmen. Hem de iyi bir okulda . Senin minnak büyüsün, öğretmeni tamamdırEvet balim
Yaaa isme ne arkadasinin balim ne ögretmeniCanım üniden arkadaşım Alanya’da öğretmen. Hem de iyi bir okulda . Senin minnak büyüsün, öğretmeni tamamdır
Söylensinler yak gitsinSaol balimmmaynen odunlarda bahceden hani kiye gidiyorum diyorum ya bis durmuyoz odun ayarliyoz millette cok yakiyon diye soyleniyor keyfini bilseler
AllahımHahahah valla mıcmaktan baska caremiz yok gibi
Amiin aslım ❤
Kaşıdım kaşıdım
Rabbim sana istediğin en güzel işi nasip etsin minnoşum
Ben de ataninca atandigim yerde hazir mi öğretmeni ben de isterimCanım üniden arkadaşım Alanya’da öğretmen. Hem de iyi bir okulda . Senin minnak büyüsün, öğretmeni tamamdır
Hamit Özçelik İlkokulu’nda sınıf öğretmeniYaaa isme ne arkadasinin balim ne ögretmeni
Yaa cayla pek aram yoktur ama soba cayi da ayri bi tatli oluyo icilirdi vallaEki Görüntüle 2784585 gelin sobada isinalim cayda demlendi
Minnoşum Türkiye’nin dört bir yanında var hele minnoşumun civcivsuyu olsun, teyzesi ona en tatlış öğretmeni bulurSöylensinler yak gitsin
Allahımyine basladigimiz yere döndük desene
Amiin aslım ❤
Ben de ataninca atandigim yerde hazir mi öğretmeni ben de isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?