• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ballarım menüm
Sbah 2 bardak su
Kahvaltı 09.00
Yarım simit
1 dilim peynir
Mantar 2 catal

Ara türk khvesi

Ögle 13.30
4 tane çiğ köfte marul

Ara yeşil çay

Akşam 19.00
2 tane küçük balık
Salata

Spor ypamadım annemdeydim

Su 1.5 lt
Afiyet olsun 🥰

Yaaa acıktın mı minnoşum? Ne yapsak ki ? 😔 Benim de 1. sınıf öğretmenleriyle toplantım vardı, biter bitmez çay koydum. İçiyorum 🥰
Ben if gibi bisey yaptigim icin kilo verirken aksamlari hep acikirim canim :D yani aslinda güzel bisey 😍 bu sabah polar kiyafetlerimle tartilmama ragmen eksi gördum bile☺️💪
Bi kere basardim yine basarcam💪😍

Ben if gibi bisey yaptigim icin kilo verirken aksamlari hep acikirim canim :KK70: yani aslinda güzel bisey 😍 bu sabah polar kiyafetlerimle tartilmama ragmen eksi gördum bile☺️💪
Wuuu çok iyi , ben tartılırken kolumdaki saati, saçımdaki tokayı bile çıkarıyorum 🤭:olamaz:

Ben if gibi bisey yaptigim icin kilo verirken aksamlari hep acikirim canim :KK70: yani aslinda güzel bisey 😍 bu sabah polar kiyafetlerimle tartilmama ragmen eksi gördum bile☺️💪
Polar kiyafet ne ya ne kadar elitim :KK53:
Polar pijamalarimla dicektim :D

Sende mi çay keyfi yapıyorsun inci-tepik inci-tepik canım ? 🥰
Aynen balımmm canımı çektirdinşz demledim odun sobası yakıyorum zaten üstünde demleniyor 🤣bu arada ilk defa alanya ya kar atıyor ama sabaha güneş çar karda kursagımızda kalır😂

Cumartesi ve pazartesileri benim de cikarip atmadigim bi saclarim kaliyo galiba :KK70:
Bugün öylesine tartildigim icin soyunmadim :KK70:
Ben fazlalık yapıyor diye saclarımı bile kestirdim yarınd tırnaklarımı kescem gram grmdır yani😂

Back