• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Amin canim ağaçların dallari mahvoldu hep yazik:KK43:

Nereye şuraya mi uzanıyoruz hemşehrim:sus::-)

Karakterin müsaitmis bence güzel olurmus pamuk gibisin😍 ama öğretmenlik de çok güzel oturmus sana😍 o kadar pammiksin ki ne meslek koysam oluyo sana be aslim:KK70: :KK60:
Yaaa benim minnoş hemşehrim 🥰 nereye uzanmak istiyorsan oraya uzan zaten yüreğimde kocaman bir yerin var 😍
Hoş geldin canım, nasılsın ? ❤️

Öhöm öhöm.
Bu sabaaaahh erken uyandim gittim saanaaa güller aldim mutlu ol diye mutlu ol diyeeee:KK75::KK75::KK75:

Haha gec kalkmayi denedim o kadar mutsuz oluyorum ki al iste bütün gün gitti diye resmen dövünüyorum neden bilmiyorum:KK70:

Hee hatirladim aslimin kirbacini.
Mysonun tarifini tam hatirlayamdim canm

Hee ben onun karisini da takip ediyorum. Yapabiliyo musun kız😨 valla ben yapmasina yapiyorum ama ertesi gün spor hevesim kalmiyo bikac kilo verene kadar leslieye devam etcem. Sonra geccem kırbaca.
Bu arada ergin kırbaca kırbaç demen de varya sana ayri kendi anlamamama ayri güldüm:KK70:

Erken kalkmak candır gerisi heyecandir:KK8:

O zaman:KK8:
Kiz seni alaaann yasaddiii dertlerini deee bosaddiiii mest oldum vallahi jest olduuuu aaaaaa:KK75::KK75::KK75: sonunu totomdan uydurmus olabilirim😬

Vaaavvvv cok guzel olmis aslim😍

Ayy tövbe bismillah bi an bu saatte kendimden baska birini görünce şok oldum:KK70: cok hostur erken yatmak:KK8:
Yaa gördün mü senden erken geldim bugün buraya 😂😂

O kadar cok rüzgar var ki burda pencereler uccak diye korkmaya başladım oralarin karı buraya rüzgar olarak yansiyo :KK70:
Bizim burası da öyle balım yaa, çatılar uçacak diye korkuyorum ben de Allah korusun 🤲
Yemekleri yaptim sayilir şükür. Bu aralar hicbisey yapasim yok ya evde durdukca durasim insan görmeyesim geliyo. Öyle oturup duvari izleyesim var hareketsizce:KK16::KK16:

Bizim grupta psikolog da olmaliydi bence gelirse kacirmayalim please:KK70:
Gerci benimle 2 gün konuşsa kacar garibim :KK53:

Su an komsum hunharca yalın sarkisi dinleyip eslik ediyo. Gidip kapisini calcam ayni yemekleri ev islerini yapmiyo muyuz nerden geliyo bu enerji diye:KK53:
Eline koluna sağlık balım, erkenden halletmissin işlerini. Ben ancak kahvaltı yaptım 😂😂 akşama yapacağım malzemeleri buzluktan çıkardım çözülsün diye. Sabah o kadar az yedim ki keşke hemen akşam olsa 😂😂

Bu arada psikolog gelirse kaçırmayalım. Bizimle master yapsın 😂😂
Allah korusun minnoşum 😔rüzgar camları kırmasın, seni korkutmasın ☺️

Maşallah sana 🧿 yemekler hazır hem de bu saatte 👏🏻👏🏻 Benim oğlum hala uyuyor, bende çayı koydum. Çay kaynayana kadar yeni kitabıma başladım. İclal Aydın ne güzel yazıyor , hemen içine çekti beni. Kalkıp , evlatlarıma krep yapayım . Minnoşum Üni de ilk tercihim psikolojiydi ama olmadı. Yani yine de senin için psikolog olabilirim. Hadi çocukluğuna dönelim :KK70::KK66:
Ben de isterim 😂😂 nereye uzanıyoruz balım 😘
Bebişim burasıda oldukça rüzgarlı.
Senin orada daha kuvvetli anlaşılan.

Dün gece de hem kar yağdı hem gök gürledi. İkisini de aynı anda hiç duymamıştım, gece sanki dolunay varmış gibi belki daha fazla da aydınlıktı gökyüzü.
Allah korusun canım çok fena havalar. Bizim de dün akşamdan beri ev ısınmadı bir türlü.
Amin canim ağaçların dallari mahvoldu hep yazik:KK43:

Nereye şuraya mi uzanıyoruz hemşehrim:sus::-)

Karakterin müsaitmis bence güzel olurmus pamuk gibisin😍 ama öğretmenlik de çok güzel oturmus sana😍 o kadar pammiksin ki ne meslek koysam oluyo sana be aslim:KK70: :KK60:
Bana koy ordan bir kepçe meslek 😂😂

Yine ne güzel iç açıcı gelmişsin negocum 🤩
Yok enercim baska bi şarki ama taniyamadim şarkıyı:KK70: dinliyorum dinliyorum yok :KK70: sadece yalinin sesi nağmeler yapiyor :KK70: :KK70: komsum da eslik ediyo keske sussa:KK8:
Ben de yemek yaparken demin gaza geldim actim yalin dinledim eslik ettim harika sesimle:KK70: yalin bile ben susuyum sen söyle dedi:sus:
Yani komşunun tabağını boş göndermemişsin kuzum 😂😂

Yok enercim baska bi şarki ama taniyamadim şarkıyı:KK70: dinliyorum dinliyorum yok :KK70: sadece yalinin sesi nağmeler yapiyor :KK70: :KK70: komsum da eslik ediyo keske sussa:KK8:
Ben de yemek yaparken demin gaza geldim actim yalin dinledim eslik ettim harika sesimle:KK70: yalin bile ben susuyum sen söyle dedi:sus:
Yalın'ı boşver sen komşu ne dedi :D

Bizim burası da öyle balım yaa, çatılar uçacak diye korkuyorum ben de Allah korusun 🤲

Eline koluna sağlık balım, erkenden halletmissin işlerini. Ben ancak kahvaltı yaptım 😂😂 akşama yapacağım malzemeleri buzluktan çıkardım çözülsün diye. Sabah o kadar az yedim ki keşke hemen akşam olsa 😂😂

Allah korusun canım çok fena havalar. Bizim de dün akşamdan beri ev ısınmadı bir türlü.

asliogretmen asliogretmen hadi yine iyisin iki müsterin oldu reklamini yaptim bak sayemde kaptin songulun terapi ücretini bence paylasiriz :KK53: :KK60:
Yine ne güzel iç açıcı gelmişsin negocum 🤩

Yani komşunun tabağını boş göndermemişsin kuzum 😂😂
Haha öyle oldu :KK70: :KK70: sen nasılsın canim ağrıların oluyo mu yine?
Günaydın 💕Biraz da Tünaydın 🤭
8.30 da kalktım sarhoş gibiyim 1 demlik çay bana mısın demedi 🤪 ikinciyi görüyorum 😂 şimdiden kaç öğün ara öğün yaptım 😁 erken kalkmak asla bana göre değil 🤣 uykum var nereye kıvrılsam :uykucu:
Günaydın canım 😂 masallah 2.demlik ha😨
Ben de yakinda kahveyi bildigin demleyip demleyip iccem
Yalın'ı boşver sen komşu ne dedi :KK70:
Bu mesajin kaynagina bi gidip bakmam lazim bi dk aklm karisti :KK70::KK4:

Tamam baktım geldim😂 komsum eminim ne güzel sesi var keske sabaha kadar sarki söylese demistir :D :D :D benim sesim onunkinden daha da harika cıtayı sen düşün:D

Ayy mesaji duzenlerken tel kapandi kisa süreli kalp krizi gecirdim yazdiklarimin hepsi gitti sanip🤦🏼‍♀️

Son düzenleme:

Sende istediğln yere uzan canımın canı 🥰 Yüreğim hepimize yeter ❤️
asliogretmen asliogretmen hadi yine iyisin iki müsterin oldu reklamini yaptim bak sayemde kaptin songulun terapi ücretini bence paylasiriz :KK53: :KK60:

:KK66::kahve: Çok çalışmam lazım çokkk ❤️

Tamam baktım geldim😂 komsum eminim ne güzel sesi var keske sabaha kadar sarki söylese demistir :KK70: :KK70: :KK70: benim sesim onunkinden daha da harika cıtayı sen düşün:KK70:

Ayy mesaji duzenlerken tel kapandi kisa süreli kalp krizi gecirdim yazdiklarimin hepsi gitti sanip🤦🏼‍♀️
Vayyyy üzerimden para kazanacaksin demek 😂😂

Ağrım hala var canım ama rahatsız edecek kadar değil. Cuma günü üniversite hastanesinde bir hocadan randevu aldım ona gideceğim.

Neyse ki kk bazı konularda şefkatli davranıyor bize 😂😂

Back