70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Yaaa benim minnoş hemşehrim nereye uzanmak istiyorsan oraya uzan zaten yüreğimde kocaman bir yerin var
Hoş geldin canım, nasılsın ?

Yaa gördün mü senden erken geldim bugün buraya

O kadar cok rüzgar var ki burda pencereler uccak diye korkmaya başladım oralarin karı buraya rüzgar olarak yansiyo
Bizim burası da öyle balım yaa, çatılar uçacak diye korkuyorum ben de Allah korusun
Eline koluna sağlık balım, erkenden halletmissin işlerini. Ben ancak kahvaltı yaptım akşama yapacağım malzemeleri buzluktan çıkardım çözülsün diye. Sabah o kadar az yedim ki keşke hemen akşam olsa

Bu arada psikolog gelirse kaçırmayalım. Bizimle master yapsın
Ben de isterim nereye uzanıyoruz balım
Allah korusun canım çok fena havalar. Bizim de dün akşamdan beri ev ısınmadı bir türlü.
Bana koy ordan bir kepçe meslek

Yine ne güzel iç açıcı gelmişsin negocum
Yani komşunun tabağını boş göndermemişsin kuzum

Yalın'ı boşver sen komşu ne dedi

asliogretmen hadi yine iyisin iki müsterin oldu reklamini yaptim bak sayemde kaptin songulun terapi ücretini bence paylasiriz
Yine ne güzel iç açıcı gelmişsin negocum

Yani komşunun tabağını boş göndermemişsin kuzum
Haha öyle oldu sen nasılsın canim ağrıların oluyo mu yine?
Günaydın canım masallah 2.demlik ha
Ben de yakinda kahveyi bildigin demleyip demleyip iccem
Yalın'ı boşver sen komşu ne dedi
Bu mesajin kaynagina bi gidip bakmam lazim bi dk aklm karisti

Tamam baktım geldim komsum eminim ne güzel sesi var keske sabaha kadar sarki söylese demistir benim sesim onunkinden daha da harika cıtayı sen düşün

Ayy mesaji duzenlerken tel kapandi kisa süreli kalp krizi gecirdim yazdiklarimin hepsi gitti sanip

Son düzenleme:
Sende istediğln yere uzan canımın canı Yüreğim hepimize yeter
Çok çalışmam lazım çokkk

Vayyyy üzerimden para kazanacaksin demek

Ağrım hala var canım ama rahatsız edecek kadar değil. Cuma günü üniversite hastanesinde bir hocadan randevu aldım ona gideceğim.

Neyse ki kk bazı konularda şefkatli davranıyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…