70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Mutfak işini severim balım, sağolsun erkek kardeşimi de çırak olarak kullandım

Aslimmm eline sağlık balım yine çok güzel olmuş

Günaydın kızlar
Günaydın minnoşum
O kadar cok rüzgar var ki burda pencereler uccak diye korkmaya başladım oralarin karı buraya rüzgar olarak yansiyo
rüzgar seni bana getirsin

Hangi videosunu yapiyosun canim rastgele mi? Ben de mi yapsam ki bugün bi. Ama gecen yaptim sonra 2 gün spor yapmadim
Neyse ben biraz daha leslie ve pilatesle devamke
Kalça basen olanı genelde canım. Lesliyide yapıyorum arkasına d kırbc yapıyorum

Yemekleri yaptim sayilir şükür. Bu aralar hicbisey yapasim yok ya evde durdukca durasim insan görmeyesim geliyo. Öyle oturup duvari izleyesim var hareketsizce

Bizim grupta psikolog da olmaliydi bence gelirse kacirmayalim please
Gerci benimle 2 gün konuşsa kacar garibim

Su an komsum hunharca yalın sarkisi dinleyip eslik ediyo. Gidip kapisini calcam ayni yemekleri ev islerini yapmiyo muyuz nerden geliyo bu enerji diye

Rüzgar böyle giderse camları kıracak maşallah. Da beni tasiyabilir mi ondan emin olamadim aslim
Allah korusun minnoşum rüzgar camları kırmasın, seni korkutmasın
Maşallah sana yemekler hazır hem de bu saatte Benim oğlum hala uyuyor, bende çayı koydum. Çay kaynayana kadar yeni kitabıma başladım. İclal Aydın ne güzel yazıyor , hemen içine çekti beni. Kalkıp , evlatlarıma krep yapayım . Minnoşum Üni de ilk tercihim psikolojiydi ama olmadı. Yani yine de senin için psikolog olabilirim. Hadi çocukluğuna dönelim

Rüzgar böyle giderse camları kıracak maşallah. Da beni tasiyabilir mi ondan emin olamadim aslim
Bebişim burasıda oldukça rüzgarlı.
Senin orada daha kuvvetli anlaşılan.

Dün gece de hem kar yağdı hem gök gürledi. İkisini de aynı anda hiç duymamıştım, gece sanki dolunay varmış gibi belki daha fazla da aydınlıktı gökyüzü.

Amin canim ağaçların dallari mahvoldu hep yazik

Nereye şuraya mi uzanıyoruz hemşehrim

Karakterin müsaitmis bence güzel olurmus pamuk gibisin ama öğretmenlik de çok güzel oturmus sana o kadar pammiksin ki ne meslek koysam oluyo sana be aslim

Yalın'dan Ellerine sağlık şarkısını sana çalıyordu belki

Evet gecen burda gördum ben de biri paylasmis ankarada da gökyüzü pespembeymis gece.
Allah evsiz barksiz olanlara ise gidenlere yardim etsin asil onlara zor valla

Sen gel ben dinlerim seni

Yalın'dan Ellerine sağlık şarkısını sana çalıyordu belki
Yok enercim baska bi şarki ama taniyamadim şarkıyı dinliyorum dinliyorum yok sadece yalinin sesi nağmeler yapiyor komsum da eslik ediyo keske sussa
Ben de yemek yaparken demin gaza geldim actim yalin dinledim eslik ettim harika sesimle yalin bile ben susuyum sen söyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…