- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Mutfak işini severim balım, sağolsun erkek kardeşimi de çırak olarak kullandım
Aslimmm eline sağlık balımyine çok güzel olmuş
Öhöm öhöm.
Bu sabaaaahh erken uyandim gittim saanaaa güller aldim mutlu ol diye mutlu ol diyeeee
Haha gec kalkmayi denedim o kadar mutsuz oluyorum ki al iste bütün gün gitti diye resmen dövünüyorum neden bilmiyorum
Hee hatirladim aslimin kirbacini.
Mysonun tarifini tam hatirlayamdim canm
Hee ben onun karisini da takip ediyorum. Yapabiliyo musun kızvalla ben yapmasina yapiyorum ama ertesi gün spor hevesim kalmiyo bikac kilo verene kadar leslieye devam etcem. Sonra geccem kırbaca.
Bu arada ergin kırbaca kırbaç demen de varya sana ayri kendi anlamamama ayri güldüm
Erken kalkmak candır gerisi heyecandir
O zaman
Kiz seni alaaann yasaddiii dertlerini deee bosaddiiii mest oldum vallahi jest olduuuu aaaaaasonunu totomdan uydurmus olabilirim
Vaaavvvv cok guzel olmis aslim
Ayy tövbe bismillah bi an bu saatte kendimden baska birini görünce şok oldumcok hostur erken yatmak
Günaydın minnoşumGünaydın kızlar
rüzgar seni bana getirsinO kadar cok rüzgar var ki burda pencereler uccak diye korkmaya başladım oralarin karı buraya rüzgar olarak yansiyo
Kalça basen olanı genelde canım. Lesliyide yapıyorum arkasına d kırbc yapıyorumHangi videosunu yapiyosun canim rastgele mi? Ben de mi yapsam ki bugün bi. Ama gecen yaptim sonra 2 gün spor yapmadim
Neyse ben biraz daha leslie ve pilatesle devamke
Günaydın balım
Rüzgar böyle giderse camları kıracak maşallah. Da beni tasiyabilir mi ondan emin olamadim aslim
Günaydın minnoşum
rüzgar seni bana getirsin
Allah korusun minnoşumRüzgar böyle giderse camları kıracak maşallah. Da beni tasiyabilir mi ondan emin olamadim aslim
Maşallah sanaYemekleri yaptim sayilir şükür. Bu aralar hicbisey yapasim yok ya evde durdukca durasim insan görmeyesim geliyo. Öyle oturup duvari izleyesim var hareketsizce
Bizim grupta psikolog da olmaliydi bence gelirse kacirmayalim please
Gerci benimle 2 gün konuşsa kacar garibim
Su an komsum hunharca yalın sarkisi dinleyip eslik ediyo. Gidip kapisini calcam ayni yemekleri ev islerini yapmiyo muyuz nerden geliyo bu enerji diye
Bebişim burasıda oldukça rüzgarlı.Rüzgar böyle giderse camları kıracak maşallah. Da beni tasiyabilir mi ondan emin olamadim aslim
Amin canim ağaçların dallari mahvoldu hep yazikAllah korusun minnoşumrüzgar camları kırmasın, seni korkutmasın
Maşallah sanayemekler hazır hem de bu saatte Benim oğlum hala uyuyor, bende çayı koydum. Çay kaynayana kadar yeni kitabıma başladım. İclal Aydın ne güzel yazıyor , hemen içine çekti beni. Kalkıp , evlatlarıma krep yapayım . Minnoşum Üni de ilk tercihim psikolojiydi ama olmadı. Yani yine de senin için psikolog olabilirim. Hadi çocukluğuna dönelim
Yemekleri yaptim sayilir şükür. Bu aralar hicbisey yapasim yok ya evde durdukca durasim insan görmeyesim geliyo. Öyle oturup duvari izleyesim var hareketsizce
Su an komsum hunharca yalın sarkisi dinleyip eslik ediyo. Gidip kapisini calcam ayni yemekleri ev islerini yapmiyo muyuz nerden geliyo bu enerji diye
Evet gecen burda gördum ben de biri paylasmis ankarada da gökyüzü pespembeymis gece.Bebişim burasıda oldukça rüzgarlı.
Senin orada daha kuvvetli anlaşılan.
Dün gece de hem kar yağdı hem gök gürledi. İkisini de aynı anda hiç duymamıştım, gece sanki dolunay varmış gibi belki daha fazla da aydınlıktı gökyüzü.
Sen gel ben dinlerim seniYemekleri yaptim sayilir şükür. Bu aralar hicbisey yapasim yok ya evde durdukca durasim insan görmeyesim geliyo. Öyle oturup duvari izleyesim var hareketsizce
Yok enercim baska bi şarki ama taniyamadim şarkıyı
Yalın'dan Ellerine sağlık şarkısını sana çalıyordu belki
Ayy nego kalpten götürcektin beniSen gel ben dinlerim seni
Sevdiğimi takip ederimAyy nego kalpten götürcektin benibi an aha dedim yanlislikla düzen sayfasina yazdim rezil olduk
Ayyy bi dk cok pardon ben espriyi simdi anladim ellerine saglik
Yalın'dan Ellerine sağlık şarkısını sana çalıyordu belki
Takip etmekle kalma takil pesime gel muhabbete hatta zayiflamayaSevdiğimi takip ederim
Aklını da alırım
Çok durdum bugün yine sitedeTakip etmekle kalma takil pesime gel muhabbete hatta zayiflamaya
Nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?