- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 33
Saol balımmMasallah incim cok güzel menün afiyet olsun
Kırbacın yerini tutmaz ama yaptik biseylerAfiyet oksun blımm sporda harikaa ip atlamnda gözümden kaçmadı
Olsun o menü bigünlük spor yapmamayi telafi eder benceSaol balımmsporuna bayıldım keske bende yapabilseydim yarın biraz fazla yapıcam
Afiyet olsunBallarım menüm
Sbah 2 bardak su
Kahvaltı 09.00
Yarım simit
1 dilim peynir
Mantar 2 catal
Ara türk khvesi
Ögle 13.30
4 tane çiğ köfte marul
Ara yeşil çay
Akşam 19.00
2 tane küçük balık
Salata
Spor ypamadım annemdeydim
Su 1.5 lt
Yaaa kırbaç diyince aslında hep aklıma su filmlerde ki fantezİ kırbacı geliyor bide yAzarken ona gülüyorumKırbacın yerini tutmaz ama yaptik biseyler
Öyle mi dersin inşallah canımOlsun o menü bigünlük spor yapmamayi telafi eder bence
Saol canımAfiyet olsun
Napiyim aslim ac ac cay içiyorumMinnoşSaricivcivcikcik im napıyon bakim ?
Yaaa acıktın mı minnoşum? Ne yapsak ki ?Napiyim aslim ac ac cay içiyorumnormal cay acmadi yesilcaya geccem simdi
Sen napiyosun
Ben if gibi bisey yaptigim icin kilo verirken aksamlari hep acikirim canimYaaa acıktın mı minnoşum? Ne yapsak ki ?Benim de 1. sınıf öğretmenleriyle toplantım vardı, biter bitmez çay koydum. İçiyorum
Wuuu çok iyi , ben tartılırken kolumdaki saati, saçımdaki tokayı bile çıkarıyorumBen if gibi bisey yaptigim icin kilo verirken aksamlari hep acikirim canimyani aslinda güzel bisey bu sabah polar kiyafetlerimle tartilmama ragmen eksi gördum bile
Bi kere basardim yine basarcam
Polar kiyafet ne ya ne kadar elitimBen if gibi bisey yaptigim icin kilo verirken aksamlari hep acikirim canimyani aslinda güzel bisey bu sabah polar kiyafetlerimle tartilmama ragmen eksi gördum bile
Bi kere basardim yine basarcam
Cumartesi ve pazartesileri benim de cikarip atmadigim bi saclarim kaliyo galibaWuuu çok iyi , ben tartılırken kolumdaki saati, saçımdaki tokayı bile çıkarıyorum
Ah biz Kastamonulular hep böyleyizPolar kiyafet ne ya ne kadar elitim
Polar pijamalarimla dicektim
Sorma sormaAh biz Kastamonulular hep böyleyizhep elit
Aynen balımmm canımı çektirdinşz demledim odun sobası yakıyorum zaten üstünde demleniyor
Senin elitligini yesinler bende polar pijamaları giydim sobanın basına çöktümPolar kiyafet ne ya ne kadar elitim
Polar pijamalarimla dicektim
Ben fazlalık yapıyor diye saclarımı bile kestirdim yarınd tırnaklarımı kescem gram grmdır yaniCumartesi ve pazartesileri benim de cikarip atmadigim bi saclarim kaliyo galiba
Bugün öylesine tartildigim icin soyunmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?