70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Afiyet olsun

Yaaa acıktın mı minnoşum? Ne yapsak ki ? Benim de 1. sınıf öğretmenleriyle toplantım vardı, biter bitmez çay koydum. İçiyorum
Ben if gibi bisey yaptigim icin kilo verirken aksamlari hep acikirim canim yani aslinda güzel bisey bu sabah polar kiyafetlerimle tartilmama ragmen eksi gördum bile
Bi kere basardim yine basarcam

Ben if gibi bisey yaptigim icin kilo verirken aksamlari hep acikirim canim yani aslinda güzel bisey bu sabah polar kiyafetlerimle tartilmama ragmen eksi gördum bile
Wuuu çok iyi , ben tartılırken kolumdaki saati, saçımdaki tokayı bile çıkarıyorum

Polar kiyafet ne ya ne kadar elitim
Polar pijamalarimla dicektim

Sende mi çay keyfi yapıyorsun inci-tepik canım ?
Aynen balımmm canımı çektirdinşz demledim odun sobası yakıyorum zaten üstünde demleniyor bu arada ilk defa alanya ya kar atıyor ama sabaha güneş çar karda kursagımızda kalır

Cumartesi ve pazartesileri benim de cikarip atmadigim bi saclarim kaliyo galiba
Bugün öylesine tartildigim icin soyunmadim
Ben fazlalık yapıyor diye saclarımı bile kestirdim yarınd tırnaklarımı kescem gram grmdır yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…