70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Alıntıların hepsi gitti iyi mi

Kes yapıştır yapıyordum niye buraya yapışmıyorsa şuan kesilmiş olarak duruyor alıntılar

Olmazsa 10 sayfa geriden devam edeyim bari yol uzun zaten
Balım boşver geçmiş geçmişte kalsın sen güncele gel yeter
Ayy hiç sevmiyorum tencere yemeğini,yapma balım cigir cigir yenmez o
Aha bu benim de basima cok geliyo. Size de söylüyodumya hep. Demek ki forumla alakaliyms benimle ilgili bisey degilmis.
Su an cok mutlu oldum
Benim de kaç kez gitti ya,cinnet geçiriyordum hayır yani bı de alıntı yaparken hepsinin cevabını kafamda hazırlamış oluyordum

Emin misin dinlemek istediğine

Kuşum pırasalarin bi kismiyla pirasa keki yaptim unsuz yesil mercimekli ama sevemedik ya en son esim hayvanlara vercekti de naptilar yediler mi bilmiyorum.

Ama myson un bi tarifi varmis onunla yapıyomuş güzel oluyo demisti belki bi sans veririm tekrar

Aslinin da mi kirbacı var benim basim kel mi ben de alcam kirbaci fistik benim olacak vurcam kirbaci vurcam kirbaci

Kabak yemegi mi canin cekti sever misin? Seviyosan ne güzel ben pek aramam gerci firinda leziz oluyo aciktik mi ne

Demeee

Şuan hayal kırıklığı içindeyim

Başka yere yapıştırınca yazılar çıkıyor ama kim yazdı o belli değil
Kiyamam ya denemis bide yapistirip sen onlardan vazgeç enercim artik iflah olmaz o alintilar gitti gecmis olsun ama biz seni cevapladin sayalim üzülme
Evet aynen cevaplar bosa gidiyo
Ayy öyle mi o zaman ben kabak yapmiyim yarin dur eski menüden devam

Kuzum valla ben defalarca denedim kabak yemeğini. Hatta en son yaptığımda üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm, ballandıra ballandıra yemeye çalıştım, güya psikolojimi kandiracagim benim psikoloji yemedi tabi

Ballarım merhaba, eve geldik biz. Müsait olunca uğrayacağım
Çok şükür hoşgeldin
Hızlısin
2 öğün yediğin için akşam yemeğin çok az500 kaloriye kadar yiyebilirsin .
1000-1200 kalorinin altına düşme
Kıtlık moduna girer meto yavaşlar kilo verimin durur.
Felicio Leyla bile ideal kilosunda 10 yemek kaşığı sebze yemeği ya da etli sebze yiyor Ve çok öğün besleniyor
Alıntıların hepsi gitti iyi mi

Kes yapıştır yapıyordum niye buraya yapışmıyorsa şuan kesilmiş olarak duruyor alıntılar

Olmazsa 10 sayfa geriden devam edeyim bari yol uzun zaten
Pu ha ha

İyi ki pırasaları seni beklemeden yemişim o zaman

Myson ıspanaklı mercimekli börek demişti dimi?

asliogretmen
Hah işte Aslımda aynı senin gibi simitçiyi kırbaçlayacaktı

Sebebi de sabah tükkan açınca bize taze simit getirmek içindi

Şuan Kore lileri kırbaçlıyor olabilir

Aramızda savaş çıkmasa bari Koreyle

Kızartmasından başka, kahvaltılık kek içinde olmasından başka bence de hiç gideri yok ya.

Eskiden çok severdim nasıl bilmiyorum.
Yıllar sonra burada detoks için yemişimdir galiba

Balım kırbac yani ergin kırbac videoları var onu demiştim tencerede yap tatlım sarımsklı falan cok lezzetli olur

Hmm tamam dikkt etmeye clısırm

Balım kırbac yani ergin kırbac videoları var onu demiştim tencerede yap tatlım sarımsklı falan cok lezzetli olur
Balım sen nasıl yapıyorsun bakim

Bekarken annem yapardı her türlü sebzeyi, çok severdimde. Evlendim benimki de sebze hiç sevmiyor. Bende pek bilmiyorum tabi.

Sebzede tek bildiğim ya soğan sarımsak ile zeytin yağında kavurmak ya kızartmak ya da soğanı kavur, sarımsak domates gerekirse salça ekle, sebzeyi at bitti gitti

Ama geçen gittiğimde anneme sordum kerevizi nasıl yapıyordun diye, portakallı dedi. Şak diye anladım

Demek bekarken öyle yiyormuşum, 10 sene sonra öğrendim, bu da bir gelişme

Bir daha gidince de nasıl yapıyordun diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…