Balım boşver geçmiş geçmişte kalsınAlıntıların hepsi gitti iyi mi
Kes yapıştır yapıyordum niye buraya yapışmıyorsa şuan kesilmiş olarak duruyor alıntılar
Olmazsa 10 sayfa geriden devam edeyim bari yol uzun zaten
Ayy hiç sevmiyorum tencere yemeğini,yapma balım cigir cigir yenmez oŞu an aklima gelmedi musait bi zamanda uygun bi türkü bulup harika sesimle sizi senlendiriciiiim enercim
Canim menü ck guzel afiyet olsun spor da güzelkırbaç bu spor salonlarinda goruyodum da sen salona mi gidiyosun? Evde nasil yapiyosun neyle yani ben de yapiyim bi kirbacim eksik
2 tane kabagim var ben de yarin kabak yemegi mi yapsam. Ama hep firinda az yagli yaptim. Tencerede cigir cigir olur diye denemedim hic
Benim de kaç kez gitti ya,cinnet geçiriyordumAha bu benim de basima cok geliyo. Size de söylüyodumya hep. Demek ki forumla alakaliyms benimle ilgili bisey degilmis.
Su an cok mutlu oldum
Emin misin dinlemek istediğineHeyecanla bekliyorum Civcivim
Şu kırbaç Aslımın kırbacından farklı bir şey mi aceba
Yarın bi de kabak alayım bari benimde canım çekti
Bebişim sende geçenlerde pırasalar vardı ne oldu çöpe mi gitti?
Pırasalı ekmek mi ne yapacaktın değerlensin diye, deneyebildin mi?
Kuşum pırasalarin bi kismiyla pirasa keki yaptim unsuz yesil mercimekli ama sevemedik yaHeyecanla bekliyorum Civcivim
Şu kırbaç Aslımın kırbacından farklı bir şey mi aceba
Yarın bi de kabak alayım bari benimde canım çekti
Bebişim sende geçenlerde pırasalar vardı ne oldu çöpe mi gitti?
Pırasalı ekmek mi ne yapacaktın değerlensin diye, deneyebildin mi?
Kiyamam ya denemis bide yapistiripDemeee
Şuan hayal kırıklığı içindeyim
Başka yere yapıştırınca yazılar çıkıyor ama kim yazdı o belli değil
Evet aynen cevaplar bosa gidiyoBalım boşver geçmiş geçmişte kalsınsen güncele gel yeter
Ayy hiç sevmiyorum tencere yemeğini,yapma balım cigir cigir yenmez o
Benim de kaç kez gitti ya,cinnet geçiriyordumhayır yani bı de alıntı yaparken hepsinin cevabını kafamda hazırlamış oluyordum
Kuzum valla ben defalarca denedim kabak yemeğini. Hatta en son yaptığımda üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm, ballandıra ballandıra yemeye çalıştım, güya psikolojimi kandiracagimKiyamam ya denemis bide yapistiripsen onlardan vazgeç enercim artik iflah olmaz o alintilar gitti gecmis olsun ama biz seni cevapladin sayalim üzülme
Evet aynen cevaplar bosa gidiyo
Ayy öyle mi o zaman ben kabak yapmiyim yarin dur eski menüden devam
İyi geceler balımGünes batarken ardindan tepelerin,
Veda vakti geldi teletabilerin
Ben uyuyorum artik iyi geceler cümleten
Çok şükür hoşgeldinBallarım merhaba, eve geldik biz. Müsait olunca uğrayacağım
HızlısinGünaydınTünaydın iyi akşamlar
BallarımCanlarım
Geçmişi sonunda bitirdim
Ama 10-15 sayfa geriden milyon tane alıntıyla geldim
Toplu mesaj tarzım olsa da tek tek atacağım ki 4 k sayfamız rekora daha hızlı gitsin
Galiba 400üncü sayfamızı bu gece kutlarız siz hazırlıklara başlayın
Hadi bakalım Bismillah deyip başlayayım
2 öğün yediğin için akşam yemeğin çok azİyi akşamlar ballarım
Menüm
Sabah 1 bardak su
Kahvaltı 10.00
1 yumurta haslanmıs
1 dilim peynir
1 etimek tussuz
Roka ve maydanoz
Ara 12.00
Türk khvesi
Ögle
1 çilek 10 baadem
Akşam 19.30
3 kasık kabak yemeği
2 kasık bulgur pilavı
Bol yesillikli salata
Spor
30 dk lesli
15 dk kırbaç
200 ip atlama
2.5 lt su
Pu ha haAlıntıların hepsi gitti iyi mi
Kes yapıştır yapıyordum niye buraya yapışmıyorsa şuan kesilmiş olarak duruyor alıntılar
Olmazsa 10 sayfa geriden devam edeyim bari yol uzun zaten
Ne kadar kötü olabilir kiEmin misin dinlemek istediğine
Benim oğlan ile aynı saatte uyuyup aynı saatte kalkıyorsun CivcivGünes batarken ardindan tepelerin,
İyi ki pırasaları seni beklemeden yemişim o zamanKuşum pırasalarin bi kismiyla pirasa keki yaptim unsuz yesil mercimekli ama sevemedik yaen son esim hayvanlara vercekti de naptilar yediler mi bilmiyorum.
Ama myson un bi tarifi varmis onunla yapıyomuş güzel oluyo demisti belki bi sans veririm tekrar
Aslinin da mi kirbacı varbenim basim kel mi ben de alcam kirbaci fistik benim olacak vurcam kirbaci vurcam kirbaci
Kabak yemegi mi canin cekti sever misin? Seviyosan ne güzel ben pek aramam gerci firinda leziz oluyo aciktik mi ne
Yat dinlenİyi geceler balımben de yatıyorum artık.
İyi geceler tatlı rüyalar BebişimGünes batarken ardindan tepelerin,
Kuzum valla ben defalarca denedim kabak yemeğini. Hatta en son yaptığımda üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm, ballandıra ballandıra yemeye çalıştım, güya psikolojimi kandiracagimbenim psikoloji yemedi tabi
Balım kırbac yani ergin kırbac videoları var onu demiştimŞu an aklima gelmedi musait bi zamanda uygun bi türkü bulup harika sesimle sizi senlendiriciiiim enercim
Canim menü ck guzel afiyet olsun spor da güzelkırbaç bu spor salonlarinda goruyodum da sen salona mi gidiyosun? Evde nasil yapiyosun neyle yani ben de yapiyim bi kirbacim eksik
2 tane kabagim var ben de yarin kabak yemegi mi yapsam. Ama hep firinda az yagli yaptim. Tencerede cigir cigir olur diye denemedim hic
Hmm tamam dikkt etmeye clısırmÇok şükür hoşgeldin
Hızlısin
2 öğün yediğin için akşam yemeğin çok az500 kaloriye kadar yiyebilirsin .
1000-1200 kalorinin altına düşme
Kıtlık moduna girer meto yavaşlar kilo verimin durur.
Felicio Leyla bile ideal kilosunda 10 yemek kaşığı sebze yemeği ya da etli sebze yiyor Ve çok öğün besleniyor
Pu ha ha
Benimki de Civcivimle aynı saatte yattıp kalkıyorBenim oğlan ile aynı saatte uyuyup aynı saatte kalkıyorsun Civciv
Her evde bir tane var deseneBenimki de Civcivimle aynı saatte yattıp kalkıyor
Balım sen nasıl yapıyorsun bakimBalım kırbac yani ergin kırbac videoları var onu demiştimtencerede yap tatlım sarımsklı falan cok lezzetli olur
AynenHer evde bir tane var desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?