70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Balım sen nasıl yapıyorsun bakim 😍

Bekarken annem yapardı her türlü sebzeyi, çok severdimde. Evlendim benimki de sebze hiç sevmiyor. Bende pek bilmiyorum tabi.

Sebzede tek bildiğim ya soğan sarımsak ile zeytin yağında kavurmak ya kızartmak ya da soğanı kavur, sarımsak domates gerekirse salça ekle, sebzeyi at bitti gitti 😂

Ama geçen gittiğimde anneme sordum kerevizi nasıl yapıyordun diye, portakallı dedi. Şak diye anladım :KK70:

Demek bekarken öyle yiyormuşum, 10 sene sonra öğrendim, bu da bir gelişme :KK70:

Bir daha gidince de nasıl yapıyordun diyeceğim :KK70:
Tatlım ben sogan sarımsak domtes sos (yazdan hazırlamıstım) kabak biraz salça cok az zeytinyağı koyuyorum hepsi çigden yani iyice kavurup cok az su ekliyorum iyice pişirip ocagı kapatıp üzerine kuru nane karabiber falan ekliyorum🤗 farklı tarzda yemek yapmayı severim cogu cocuk sebzeyi zor yer benimki her türlüsünü alıstırdım cok şükür🤗 mesela kuru baklayı genelde piyaz yaparlar ama ben dometes soslu falan yemegini yapıyorum belki bilirsinizdir🤗

inci-tepik inci-tepik Balım dediğin gibi de deneyeyim bir bakalım nasıl olacak?

Bakla hiç denemedim, yakın zamanda burada sordum kaç yere yoktu. Daha büyük marketlere gidersem bakacağım yine. Onu sadece enginar üzerine garnitür olarak seneler önce denemiştim unuttum bile. Fava deniyor onu deneyeceğim. Birde kuru börülce salatası gibi deneyeceğim alınca.

İyi ki pırasaları seni beklemeden yemişim o zaman :KK70:

Myson ıspanaklı mercimekli börek demişti dimi?

asliogretmen asliogretmen
Hah işte Aslımda aynı senin gibi simitçiyi kırbaçlayacaktı :KK70:

Sebebi de sabah tükkan açınca bize taze simit getirmek içindi :KK70:

Şuan Kore lileri kırbaçlıyor olabilir😜

Aramızda savaş çıkmasa bari Koreyle :KK70:
Yaaaa ama sen ne şekersin öyle şiirimmm ❤️ Birazdan Güney Kore’ye devam edeceğim 😅 hepsini kırbaça 😅😅 şimdi Bukre yi kırbaçlıyorum. Baydı beni kitap . Bana göre değilmiş. Çok basit geldi bana, hırs yaptım bu gece bitecek :kızgın:
asliogretmen asliogretmen canım hangi kore dizisini izliyorsun bende kacgündür arastırıyorum bulamadım bi türlü😂
canım şuan izlediğim “Crash Landıng On You”
Son mesajlar artık Ballarım 😍

asliogretmen asliogretmen Can Aslım hoşgeldin ❤
hoş buldum şiirimmmm 🥰 telefon şarjdaydı. ❤️ Yeni aldım 😘

Yaaaa ama sen ne şekersin öyle şiirimmm ❤️ Birazdan Güney Kore’ye devam edeceğim 😅 hepsini kırbaça 😅😅 şimdi Bukre yi kırbaçlıyorum. Baydı beni kitap . Bana göre değilmiş. Çok basit geldi bana, hırs yaptım bu gece bitecek :kızgın:

canım şuan izlediğim “Crash Landıng On You”

hoş buldum şiirimmmm 🥰 telefon şarjdaydı. ❤️ Yeni aldım 😘
Kolay gelsin Can Aslım ❤ çok şey etme sen yinede pek sevimliler kıyamam :D

Oo bu gece bitecek demek😍
Elinden bir uçan bir kaçan Aslım, başka yol yok 😍
Senin çıta yükselmiş olabilir, Maşaallah 😘

569253B6-9687-47F9-9655-707A70F51812.jpeg

Kolay gelsin Can Aslım ❤ çok şey etme sen yinede pek sevimliler kıyamam :KK70:

Oo bu gece bitecek demek😍
Elinden bir uçan bir kaçan Aslım, başka yol yok 😍
Senin çıta yükselmiş olabilir, Maşaallah 😘
Estağfurullah biricik şiirimmm benim ❤️

Kaybolan alıntıları hafızadan yazayım bari 😜
sonngulen sonngulen
Boncuğum annenlerde yaptığın o kadar kurabiye börek vs hepsini bir günde nasıl yapmışsın öyle, vallahi bravo👍👍👍
Becerikli olduğunu biliyordum ama bu kadar da beklemiyordum, mest oldum 😍
Mutfak işini severim balım, sağolsun erkek kardeşimi de çırak olarak kullandım 😂😂
Aslimmm eline sağlık balım 😍 yine çok güzel olmuş 🤩

Emin misin dinlemek istediğine 😂
Ne kadar kötü olabilir ki :KK70:

Tamam şuan kendimi en kötüsüne hazırladım bekliyorum, hadi acele et :KK70:
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Öhöm öhöm.
Bu sabaaaahh erken uyandim gittim saanaaa güller aldim mutlu ol diye mutlu ol diyeeee:KK75::KK75::KK75:
Benim oğlan ile aynı saatte uyuyup aynı saatte kalkıyorsun Civciv 🐣
Haha gec kalkmayi denedim o kadar mutsuz oluyorum ki al iste bütün gün gitti diye resmen dövünüyorum neden bilmiyorum:D
İyi ki pırasaları seni beklemeden yemişim o zaman :KK70:

Myson ıspanaklı mercimekli börek demişti dimi?

asliogretmen asliogretmen
Hah işte Aslımda aynı senin gibi simitçiyi kırbaçlayacaktı :KK70:

Sebebi de sabah tükkan açınca bize taze simit getirmek içindi :KK70:

Şuan Kore lileri kırbaçlıyor olabilir😜

Aramızda savaş çıkmasa bari Koreyle :KK70:
Hee hatirladim aslimin kirbacini.
Mysonun tarifini tam hatirlayamdim canm
Balım kırbac yani ergin kırbac videoları var onu demiştim🤣 tencerede yap tatlım sarımsklı falan cok lezzetli olur😍
Hee ben onun karisini da takip ediyorum. Yapabiliyo musun kız😨 valla ben yapmasina yapiyorum ama ertesi gün spor hevesim kalmiyo bikac kilo verene kadar leslieye devam etcem. Sonra geccem kırbaca.
Bu arada ergin kırbaca kırbaç demen de varya sana ayri kendi anlamamama ayri güldüm:D
Benimki de Civcivimle aynı saatte yattıp kalkıyor 😂
Erken kalkmak candır gerisi heyecandir:KK8:
Kaybolan alıntıları hafızadan yazayım bari 😜
sonngulen sonngulen
Boncuğum annenlerde yaptığın o kadar kurabiye börek vs hepsini bir günde nasıl yapmışsın öyle, vallahi bravo👍👍👍
Becerikli olduğunu biliyordum ama bu kadar da beklemiyordum, mest oldum 😍
O zaman:KK8:
Kiz seni alaaann yasaddiii dertlerini deee bosaddiiii mest oldum vallahi jest olduuuu aaaaaa:KK75::KK75::KK75: sonunu totomdan uydurmus olabilirim😬
Vaaavvvv cok guzel olmis aslim😍
Günaydın ballarım 😘 erken yatmak güzel şeymiş tavsiye ederim 😂😂
Ayy tövbe bismillah bi an bu saatte kendimden baska birini görünce şok oldum:D cok hostur erken yatmak:KK8:

inci-tepik inci-tepik Balım dediğin gibi de deneyeyim bir bakalım nasıl olacak?

Bakla hiç denemedim, yakın zamanda burada sordum kaç yere yoktu. Daha büyük marketlere gidersem bakacağım yine. Onu sadece enginar üzerine garnitür olarak seneler önce denemiştim unuttum bile. Fava deniyor onu deneyeceğim. Birde kuru börülce salatası gibi deneyeceğim alınca.
Favayı bende merak ediyorum bende deniyeyim ama simdi yiyemem diyet malum biraz vereyim ödül okarak yaparım😂

Öhöm öhöm.
Bu sabaaaahh erken uyandim gittim saanaaa güller aldim mutlu ol diye mutlu ol diyeeee:KK75::KK75::KK75:

Haha gec kalkmayi denedim o kadar mutsuz oluyorum ki al iste bütün gün gitti diye resmen dövünüyorum neden bilmiyorum:KK70:

Hee hatirladim aslimin kirbacini.
Mysonun tarifini tam hatirlayamdim canm

Hee ben onun karisini da takip ediyorum. Yapabiliyo musun kız😨 valla ben yapmasina yapiyorum ama ertesi gün spor hevesim kalmiyo bikac kilo verene kadar leslieye devam etcem. Sonra geccem kırbaca.
Bu arada ergin kırbaca kırbaç demen de varya sana ayri kendi anlamamama ayri güldüm:KK70:

Erken kalkmak candır gerisi heyecandir:KK8:

O zaman:KK8:
Kiz seni alaaann yasaddiii dertlerini deee bosaddiiii mest oldum vallahi jest olduuuu aaaaaa:KK75::KK75::KK75: sonunu totomdan uydurmus olabilirim😬

Vaaavvvv cok guzel olmis aslim😍

Ayy tövbe bismillah bi an bu saatte kendimden baska birini görünce şok oldum:KK70: cok hostur erken yatmak:KK8:
Valla yapıyorum ama totomdn twerler akıyor😂😂 ne bileyim bende ne yazacagımı bilemedim😂😂kırbac diyince anlarsınız diye düşündüm😂😂😂

Valla yapıyorum ama totomdn twerler akıyor😂😂 ne bileyim bende ne yazacagımı bilemedim😂😂kırbac diyince anlarsınız diye düşündüm😂😂😂
Hangi videosunu yapiyosun canim rastgele mi? Ben de mi yapsam ki bugün bi. Ama gecen yaptim sonra 2 gün spor yapmadim :D :D
Neyse ben biraz daha leslie ve pilatesle devamke:D

Back