70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Tatlım ben sogan sarımsak domtes sos (yazdan hazırlamıstım) kabak biraz salça cok az zeytinyağı koyuyorum hepsi çigden yani iyice kavurup cok az su ekliyorum iyice pişirip ocagı kapatıp üzerine kuru nane karabiber falan ekliyorum farklı tarzda yemek yapmayı severim cogu cocuk sebzeyi zor yer benimki her türlüsünü alıstırdım cok şükür mesela kuru baklayı genelde piyaz yaparlar ama ben dometes soslu falan yemegini yapıyorum belki bilirsinizdir

inci-tepik Balım dediğin gibi de deneyeyim bir bakalım nasıl olacak?

Bakla hiç denemedim, yakın zamanda burada sordum kaç yere yoktu. Daha büyük marketlere gidersem bakacağım yine. Onu sadece enginar üzerine garnitür olarak seneler önce denemiştim unuttum bile. Fava deniyor onu deneyeceğim. Birde kuru börülce salatası gibi deneyeceğim alınca.

Yaaaa ama sen ne şekersin öyle şiirimmm Birazdan Güney Kore’ye devam edeceğim hepsini kırbaça şimdi Bukre yi kırbaçlıyorum. Baydı beni kitap . Bana göre değilmiş. Çok basit geldi bana, hırs yaptım bu gece bitecek
asliogretmen canım hangi kore dizisini izliyorsun bende kacgündür arastırıyorum bulamadım bi türlü
canım şuan izlediğim “Crash Landıng On You”
Son mesajlar artık Ballarım

asliogretmen Can Aslım hoşgeldin ❤
hoş buldum şiirimmmm telefon şarjdaydı. Yeni aldım

Kolay gelsin Can Aslım ❤ çok şey etme sen yinede pek sevimliler kıyamam

Oo bu gece bitecek demek
Elinden bir uçan bir kaçan Aslım, başka yol yok
Senin çıta yükselmiş olabilir, Maşaallah

Kolay gelsin Can Aslım ❤ çok şey etme sen yinede pek sevimliler kıyamam

Oo bu gece bitecek demek
Elinden bir uçan bir kaçan Aslım, başka yol yok
Senin çıta yükselmiş olabilir, Maşaallah
Estağfurullah biricik şiirimmm benim

Mutfak işini severim balım, sağolsun erkek kardeşimi de çırak olarak kullandım
Aslimmm eline sağlık balım yine çok güzel olmuş

Emin misin dinlemek istediğine
Ne kadar kötü olabilir ki

Tamam şuan kendimi en kötüsüne hazırladım bekliyorum, hadi acele et
Saricivcivcikcik
Öhöm öhöm.
Bu sabaaaahh erken uyandim gittim saanaaa güller aldim mutlu ol diye mutlu ol diyeeee
Benim oğlan ile aynı saatte uyuyup aynı saatte kalkıyorsun Civciv
Haha gec kalkmayi denedim o kadar mutsuz oluyorum ki al iste bütün gün gitti diye resmen dövünüyorum neden bilmiyorum
Hee hatirladim aslimin kirbacini.
Mysonun tarifini tam hatirlayamdim canm
Balım kırbac yani ergin kırbac videoları var onu demiştim tencerede yap tatlım sarımsklı falan cok lezzetli olur
Hee ben onun karisini da takip ediyorum. Yapabiliyo musun kız valla ben yapmasina yapiyorum ama ertesi gün spor hevesim kalmiyo bikac kilo verene kadar leslieye devam etcem. Sonra geccem kırbaca.
Bu arada ergin kırbaca kırbaç demen de varya sana ayri kendi anlamamama ayri güldüm
Benimki de Civcivimle aynı saatte yattıp kalkıyor
Erken kalkmak candır gerisi heyecandir
O zaman
Kiz seni alaaann yasaddiii dertlerini deee bosaddiiii mest oldum vallahi jest olduuuu aaaaaa sonunu totomdan uydurmus olabilirim
Vaaavvvv cok guzel olmis aslim
Günaydın ballarım erken yatmak güzel şeymiş tavsiye ederim
Ayy tövbe bismillah bi an bu saatte kendimden baska birini görünce şok oldum cok hostur erken yatmak

Favayı bende merak ediyorum bende deniyeyim ama simdi yiyemem diyet malum biraz vereyim ödül okarak yaparım

Valla yapıyorum ama totomdn twerler akıyor ne bileyim bende ne yazacagımı bilemedimkırbac diyince anlarsınız diye düşündüm

Valla yapıyorum ama totomdn twerler akıyor ne bileyim bende ne yazacagımı bilemedimkırbac diyince anlarsınız diye düşündüm
Hangi videosunu yapiyosun canim rastgele mi? Ben de mi yapsam ki bugün bi. Ama gecen yaptim sonra 2 gün spor yapmadim
Neyse ben biraz daha leslie ve pilatesle devamke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…