Ha haAynenOnlardan olmak için zorluyorum ama bir türlü olmuyor
Sayfa 300ü kaçırdım, 400ü kaçırmamak için bekliyorum yoksa çoktan gitmiştim
Tatlım ben sogan sarımsak domtes sos (yazdan hazırlamıstım) kabak biraz salça cok az zeytinyağı koyuyorum hepsi çigden yani iyice kavurup cok az su ekliyorum iyice pişirip ocagı kapatıp üzerine kuru nane karabiber falan ekliyorumBalım sen nasıl yapıyorsun bakim
Bekarken annem yapardı her türlü sebzeyi, çok severdimde. Evlendim benimki de sebze hiç sevmiyor. Bende pek bilmiyorum tabi.
Sebzede tek bildiğim ya soğan sarımsak ile zeytin yağında kavurmak ya kızartmak ya da soğanı kavur, sarımsak domates gerekirse salça ekle, sebzeyi at bitti gitti
Ama geçen gittiğimde anneme sordum kerevizi nasıl yapıyordun diye, portakallı dedi. Şak diye anladım
Demek bekarken öyle yiyormuşum, 10 sene sonra öğrendim, bu da bir gelişme
Bir daha gidince de nasıl yapıyordun diyeceğim
Yaaaa ama sen ne şekersin öyle şiirimmmİyi ki pırasaları seni beklemeden yemişim o zaman
Myson ıspanaklı mercimekli börek demişti dimi?
asliogretmen
Hah işte Aslımda aynı senin gibi simitçiyi kırbaçlayacaktı
Sebebi de sabah tükkan açınca bize taze simit getirmek içindi
Şuan Kore lileri kırbaçlıyor olabilir
Aramızda savaş çıkmasa bari Koreyle
canım şuan izlediğim “Crash Landıng On You”
hoş buldum şiirimmmm
Kolay gelsin Can Aslım ❤ çok şey etme sen yinede pek sevimliler kıyamamYaaaa ama sen ne şekersin öyle şiirimmmBirazdan Güney Kore’ye devam edeceğim hepsini kırbaça şimdi Bukre yi kırbaçlıyorum. Baydı beni kitap . Bana göre değilmiş. Çok basit geldi bana, hırs yaptım bu gece bitecek
canım şuan izlediğim “Crash Landıng On You”
hoş buldum şiirimmmmtelefon şarjdaydı. Yeni aldım
Estağfurullah biricik şiirimmm benimKolay gelsin Can Aslım ❤ çok şey etme sen yinede pek sevimliler kıyamam
Oo bu gece bitecek demek
Elinden bir uçan bir kaçan Aslım, başka yol yok
Senin çıta yükselmiş olabilir, Maşaallah
Mutfak işini severim balım, sağolsun erkek kardeşimi de çırak olarak kullandımKaybolan alıntıları hafızadan yazayım bari
sonngulen
Boncuğum annenlerde yaptığın o kadar kurabiye börek vs hepsini bir günde nasıl yapmışsın öyle, vallahi bravo
Becerikli olduğunu biliyordum ama bu kadar da beklemiyordum, mest oldum
Aslimmm eline sağlık balım
Emin misin dinlemek istediğine
Öhöm öhöm.Ne kadar kötü olabilir ki
Tamam şuan kendimi en kötüsüne hazırladım bekliyorum, hadi acele et
Saricivcivcikcik
Haha gec kalkmayi denedim o kadar mutsuz oluyorum ki al iste bütün gün gitti diye resmen dövünüyorum neden bilmiyorumBenim oğlan ile aynı saatte uyuyup aynı saatte kalkıyorsun Civciv
Hee hatirladim aslimin kirbacini.İyi ki pırasaları seni beklemeden yemişim o zaman
Myson ıspanaklı mercimekli börek demişti dimi?
asliogretmen
Hah işte Aslımda aynı senin gibi simitçiyi kırbaçlayacaktı
Sebebi de sabah tükkan açınca bize taze simit getirmek içindi
Şuan Kore lileri kırbaçlıyor olabilir
Aramızda savaş çıkmasa bari Koreyle
Hee ben onun karisini da takip ediyorum. Yapabiliyo musun kızBalım kırbac yani ergin kırbac videoları var onu demiştimtencerede yap tatlım sarımsklı falan cok lezzetli olur
Erken kalkmak candır gerisi heyecandirBenimki de Civcivimle aynı saatte yattıp kalkıyor
O zamanKaybolan alıntıları hafızadan yazayım bari
sonngulen
Boncuğum annenlerde yaptığın o kadar kurabiye börek vs hepsini bir günde nasıl yapmışsın öyle, vallahi bravo
Becerikli olduğunu biliyordum ama bu kadar da beklemiyordum, mest oldum
Vaaavvvv cok guzel olmis aslim
Ayy tövbe bismillah bi an bu saatte kendimden baska birini görünce şok oldumGünaydın ballarımerken yatmak güzel şeymiş tavsiye ederim
Favayı bende merak ediyorum bende deniyeyim ama simdi yiyemem diyet malum biraz vereyim ödül okarak yaparıminci-tepik Balım dediğin gibi de deneyeyim bir bakalım nasıl olacak?
Bakla hiç denemedim, yakın zamanda burada sordum kaç yere yoktu. Daha büyük marketlere gidersem bakacağım yine. Onu sadece enginar üzerine garnitür olarak seneler önce denemiştim unuttum bile. Fava deniyor onu deneyeceğim. Birde kuru börülce salatası gibi deneyeceğim alınca.
Günaydın balımmGünaydın kızlar
Valla yapıyorum ama totomdn twerler akıyorÖhöm öhöm.
Bu sabaaaahh erken uyandim gittim saanaaa güller aldim mutlu ol diye mutlu ol diyeeee
Haha gec kalkmayi denedim o kadar mutsuz oluyorum ki al iste bütün gün gitti diye resmen dövünüyorum neden bilmiyorum
Hee hatirladim aslimin kirbacini.
Mysonun tarifini tam hatirlayamdim canm
Hee ben onun karisini da takip ediyorum. Yapabiliyo musun kızvalla ben yapmasina yapiyorum ama ertesi gün spor hevesim kalmiyo bikac kilo verene kadar leslieye devam etcem. Sonra geccem kırbaca.
Bu arada ergin kırbaca kırbaç demen de varya sana ayri kendi anlamamama ayri güldüm
Erken kalkmak candır gerisi heyecandir
O zaman
Kiz seni alaaann yasaddiii dertlerini deee bosaddiiii mest oldum vallahi jest olduuuu aaaaaasonunu totomdan uydurmus olabilirim
Vaaavvvv cok guzel olmis aslim
Ayy tövbe bismillah bi an bu saatte kendimden baska birini görünce şok oldumcok hostur erken yatmak
Hangi videosunu yapiyosun canim rastgele mi? Ben de mi yapsam ki bugün bi. Ama gecen yaptim sonra 2 gün spor yapmadimValla yapıyorum ama totomdn twerler akıyorne bileyim bende ne yazacagımı bilemedim kırbac diyince anlarsınız diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?