70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Tamam balım elimden geleni yapacağım söz veriyorum.

Ben 10bin göremem muhtemelen ama her gün mutlaka yürüyeceğim 😘

Tebrik ediyorum balım, yuzdeler çok güzel 🤩

Çok geçmiş olsun canım, dinlen bugün güzelce.

Süpersin canım, ben de yürüyemezsem böyle hesap ederim.

İşte destek budur yaa, harikasınız kızlar 🤩
Teşekkür ederim kendi güzel, yüreği güzel Songülüm ❤️
Çok şükür, sevindim Canımın içi 😘
sen benim en kıymetlimsin ❤️ Şiirimmmm ❤️

İyi Akşamlar Ballar
🍯
Bugün Ne Yedim ?

😋
12.00 1 yumurta, 1 dilim peynir , 7 zeytin, 1 havuç, 3 biber, 1 avuç beyaz leblebi

15.00 1 elma

18.00 6 yk yeşil mercimek yemeği, 6 yk yoğurt, yeşil salata, 2 gün kurusu kayısı

3 litre su
Balım yine muhteşem bir menü, sana diyecek hiçbir şey yok bu konuda 🤩🤩

Balım sen muhteşemsin, ben bunu eve döner dönmez diyet defterime kaydedecegim. Her iki tarih de benim için çok iyi, 25 Mayıs doğum günüm, kendime güzel bir beden hediye etmiş olabilirim, 14 Mayıs senin doğum günündü galiba, eğer o gün hedefe varırsam sana da hediye etmiş kabul ederim kendimi, 1 Mayıs'ta olursa da bizim nikah tarihimiz 🤩🤩 tüm tarihler muhteşem, secret değil de nedir bu 🤩🤩
Boncuğum her yere yaz bunu 😍😍

Nikah 1 inde miydi?
14 mayıs evlilik yıldönümü diye hatırladım 😍
Hem sana❤ hem bana hediye❤

Secret yine işbaşında 😁

Sana son çıkış kapısı 24 Mayıs gece 23:59 😍
25 inde hedefinde biri olmuş olacaksın💕

Doğum gününde 2 kere doğmuş olacaksın anlaştık mı?

Sözünden döneni biliyorsun o biçim olsun 😂

Bana her şey uyar. Fikir için teşekkür ederiz şansım sudem34 sudem34 ❤️
Ama bugün başım ağrıyor 🥺 nazara mı geldim ne ? Kendimi çok iyi hissetmiyorum. Biraz uyurum belki iyi gelir. ❤️
Aslım cok gecmis olsun nazar mi degdi sana :KK43: dinlen güzelce bu gece de güzel bi uyku cekersen gecer inşallah 🙏🏻
Bebişim 5 Nisan 59 kilo :KK8:
Leslie Meslie nasıl verebilirsen ver 😍

Hesap yaptım şimdi;
1 mil Lesli 1.6 km imiş
2 mil 1.6 x 2=3.2 km
3 mil 1.6 x 3= 4.8 km vs vs

1 km 1312 adım deniyordu 😜
Kaç mil çalışacaksan km'sini bulup adımını hesaplayabiliriz bence.

5 mil yaklaşık 10.500 adım oluyor 😍
Kuşum ben genelde ya boosted ya da 5 mil yapiyorum digerlerini hic yapmadim desem yeridir 😂 boosted ı da 1 saat yapabilirim mesela 5 mille dönüşümlü olarak. İkisi de bayağı ter attiriyo ustune bide pilates ohh mis:21:
Sensiz olmaz sen baş konuksun😔😔😔😔
10 dk Leslie 1000 adım yapıyor 😁

100 dk Leslie istiyorum senden🎯🎯🎯

3 e bolersin sabah uyanınca öğlen ve akşam müzik açıp Leslie ile 🌹🌹🌹

Sen katılmazsan ben de yapmam banane 😔😔😔
Aboo 100 dk mi 😨 kusum yapmasina yaparım orda sorun yok. Ama bu sürec motivasyon süreci biliyosun 1 yaparim 2 yaparim 3. gün bezerim 100 dk az değil çünkü. Bide gerek yok bence günde 30 40 hadi 60 dk yapinca zaten haftada 1 2 kilo veriyorum☺️ bu aralar spordan degil de kacamaklardan kaynaklı yavasliyorum🤭
Enercim söylemis yukarda bak 5 mil 10 bin adim yapiyo. Aralarda kosturup farkli hareketler yaptirdigi icin yürüyüşe esdeger hatta bi tik fazla bile nabzimi yükseltiyo olabilir. Tabi aralarda disari yuruyuse de cikarim ama devamliligi olmaz benim icin.
Yani katilmiyo degilim aslinda fazlasiyla katiliyorum size😂 ya 5 mil ya boosted yaparim genelde hoplamali ziplamali her yerimden terler akaraktan:KK53:
Cikmaya calisirim dedigim gibi disari da canım 💕

Aslım cok gecmis olsun nazar mi degdi sana :KK43: dinlen güzelce bu gece de güzel bi uyku cekersen gecer inşallah 🙏🏻

Kuşum ben genelde ya boosted ya da 5 mil yapiyorum digerlerini hic yapmadim desem yeridir 😂 boosted ı da 1 saat yapabilirim mesela 5 mille dönüşümlü olarak. İkisi de bayağı ter attiriyo ustune bide pilates ohh mis:21:

Aboo 100 dk mi 😨 kusum yapmasina yaparım orda sorun yok. Ama bu sürec motivasyon süreci biliyosun 1 yaparim 2 yaparim 3. gün bezerim 100 dk az değil çünkü. Bide gerek yok bence günde 30 40 hadi 60 dk yapinca zaten haftada 1 2 kilo veriyorum☺️ bu aralar spordan degil de kacamaklardan kaynaklı yavasliyorum🤭
Enercim söylemis yukarda bak 5 mil 10 bin adim yapiyo. Aralarda kosturup farkli hareketler yaptirdigi icin yürüyüşe esdeger hatta bi tik fazla bile nabzimi yükseltiyo olabilir. Tabi aralarda disari yuruyuse de cikarim ama devamliligi olmaz benim icin.
Yani katilmiyo degilim aslinda fazlasiyla katiliyorum size😂 ya 5 mil ya boosted yaparim genelde hoplamali ziplamali her yerimden terler akaraktan:KK53:
Canım civcivim, bal civcivim, minnoş hemşehrim benim. Teşekkür ederim ❤️

Bebişim sen 5 Nisana yetiş de nasıl yaparsan yap 😁

Yok stres oldum, yok bilmem noldum bahane yok bu sefer yoldan çıkanı fururum ha 😬

Şimdi gidip tarihleri yazalım ve artık yardıralım ucunda namus sözü var 😍😍

6 Şubat Menüm

11:00
1 bardak su

12:00
1 kupa filtre kahve

13:00
*2 yumurta +1yk tereyağ+1 kase mantar, biraz soğan ile omlet
*1 yk keten tohumu
*1 kk peynir
*1 dilim yulaflı ekmek

15:00
*1/2 kivi + 1/2 ayva + 1/2 portakal

18:00
*1 kepçe haşlanmış nohut üzerine
1 kepçe yoğurt+1 yk domates sos
Bol nane, pulbiber

Çay: sınırsız, şekersiz, açık
Su: 2,5 lt, devam
1 kupa sade yeşilçay

Spor:
Bugün 12.126 adım
Dün 16.432 adım

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-07-00-17-41.png
    Screenshot_2021-02-07-00-17-41.png
    82,3 KB · Görüntüleme: 26
6 Şubat Menüm

1 bardak su

1 kupa filtre kahve

*1 yk keten tohumu
*1 kk peynir
*1 dilim yulaflı ekmek

Bol nane, pulbiber

1 kupa sade yeşilçay

Spor:
Bugün 12.126 adım
Dün 16.432 adım
Muhteşemsin şiirimmm ❤️👏🏻👏🏻👏🏻

68 kendini korusun Çiçeğim 🌹
Biz işimize bakalım 😁😁😁
Bizde Charlie 'nin melekleri gibi olduk ha 😁
Ha ha 🤣🤣

Balım 🍯

Sevgililer gününe az kaldı eşin çiçek çikolata pasta vs alıyorsa subliminal mesaj verip 🤪🤪

Alttan alta mesajı ver😁😁

Kendime yeni bir beden inşa edeceğim💃💃
Sporla entel hatun olucam🌹🌹desen😁😁
Saat mı aldırsan 😎😎

Hani pırlanta,inci,yakut,elmas filan almayacaksa 🥳🥳

Ucuza da getirmeyelim💃💃
6 Şubat Menüm

1 bardak su

1 kupa filtre kahve

*1 yk keten tohumu
*1 kk peynir
*1 dilim yulaflı ekmek

Bol nane, pulbiber

1 kupa sade yeşilçay

Spor:
Bugün 12.126 adım
Dün 16.432 adım
👏👏👏
🧿🧿🧿
Bugün Ne Yaptım ?
:spor:
13.612 adım sudem34 sudem34

10 dk zumba

20 dk bölgesel

40 sn plank duruşu

Eki Görüntüle 2777962
Voovv 🥳🥳🥳🎊🎊🎊

Ha ha 🤣🤣

Balım 🍯

Sevgililer gününe az kaldı eşin çiçek çikolata pasta vs alıyorsa subliminal mesaj verip 🤪🤪

Alttan alta mesajı ver😁😁

Kendime yeni bir beden inşa edeceğim💃💃
Sporla entel hatun olucam🌹🌹desen😁😁
Saat mı aldırsan 😎😎

Hani pırlanta,inci,yakut,elmas filan almayacaksa 🥳🥳

Ucuza da getirmeyelim💃💃

👏👏👏
🧿🧿🧿

Voovv 🥳🥳🥳🎊🎊🎊
:KK60: :KK37:
Aslı balım 🍯
Bugün kaç sayfa kitap okudun?
1 sıfırdan büyüktür Aslım bende 12 sayfa okudum 😁

Enerji balım 🍯
30 dk titreşimli masaj kemeri ile kaslarımi aktivite ettim💃
Sen yaptin mı bugün?

Felicio Felicio m İngilizce kaç dakika çalıştın bugün? balım 🍯
Şansım, dün yeni bir kitaba başladım ama bugün çok okuyamadım. Yarın daha iyi olacağım inşallah ve daha çok okuyacağım. ❤️
Ne iyi yapmışsın sen de okuyarak ❤️ Maşallah bize ❤️

Hafta içi hem seminer hem yürüyus var fırsat bulamam belki diye detoks yemeğinin ıspanağı yıkayıp süzdürdum 🤪🤪

Perşembe öğünü galiba😁😁
Doğrayıp buzluğa atayım kolay olur🤭🤭
Maşallah canım ya, bu ne beceriklilik. Gece gece üşenmeden. Walla tebrikler ❤️👏🏻

Maşallah canım ya, bu ne beceriklilik. Gece gece üşenmeden. Walla tebrikler ❤️👏🏻
Balım 🍯

Hafta içi öğlen saatlerinde yürüyüş gel duş yemek derken çok geç oluyor🤪
İf saati geçiyor bu sefer 😁

Planlı olmak güzel 😍
Detoks menüleri ile bir hafta önceden ne yiyeceğimi planlayip ona göre alışveriş yaparsam bana da kolay olur😎

Sen neler yaptın bugün 😍
Dinlendin iyice 🌹

Yarın kaslarini dinlendir💕
Hafta içi senden adım rekoru bekliyorum can boğam 💕

En son rekorun kaçtı?🧿🧿🧿
Rekorunu kırma zamanı geldi 🎯🎯🎯

Hatta cuma ve cumartesi tartı olduğu için rekorunu Pazartesi salı veya çarşamba kır 🎯🎯🎯

Kas şişi olursa tartini etkilemiş olmasın 🧿🧿

Rutin gidersin en kotu perşembe 💕

Balım 🍯

Hafta içi öğlen saatlerinde yürüyüş gel duş yemek derken çok geç oluyor🤪
İf saati geçiyor bu sefer 😁

Planlı olmak güzel 😍
Detoks menüleri ile bir hafta önceden ne yiyeceğimi planlayip ona göre alışveriş yaparsam bana da kolay olur😎

Sen neler yaptın bugün 😍
Dinlendin iyice 🌹

Yarın kaslarini dinlendir💕
Hafta içi senden adım rekoru bekliyorum can boğam 💕

En son rekorun kaçtı?🧿🧿🧿
Rekorunu kırma zamanı geldi 🎯🎯🎯

Hatta cuma ve cumartesi tartı olduğu için rekorunu Pazartesi salı veya çarşamba kır 🎯🎯🎯

Kas şişi olursa tartini etkilemiş olmasın 🧿🧿

Rutin gidersin en kotu perşembe 💕
Evet şansım planlı olmak ve hareket etmek harika . Takdir ettim seni. ❤️
Şansım hala dinlenmeye ihtiyacım var. Öyle hissediyorum. 😔

25.000 olmuş muydu bilmiyorum ki 🤭 unuttum , yarın bakarım uygulamaya 😉
Canımın içi gözler gidiyor, iyi geceler diliyorum sana . Yarın görüşmek dileğiyle. Allah rahatlık versin. ❤️

Evet şansım planlı olmak ve hareket etmek harika . Takdir ettim seni. ❤️
Şansım hala dinlenmeye ihtiyacım var. Öyle hissediyorum. 😔

25.000 olmuş muydu bilmiyorum ki 🤭 unuttum , yarın bakarım uygulamaya 😉
Canımın içi gözler gidiyor, iyi geceler diliyorum sana . Yarın görüşmek dileğiyle. Allah rahatlık versin. ❤️
Yat balım yarın güzelce dinlen 💕💕
Pazartesi büyük gün başlıyor 😁😁

Back